[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
勾引占士勾捉咁多年 分分鐘有屌過
kcp唔係有鳥權咩 點會留唔到

笑撚到 啲廢撚成日想spin到呢個冠軍唔計 但KD 仲有班名宿都話好有意義同含金量高 呢個一下就收咗班宇宙船迷皮 50年無入過西決 點知冠軍嘅感覺
成碌鳩咁
效力最耐係古
假設換佢返黎都係打1年者 佢要高過千5萬 我地都嫌佢廢啦
同埋佢係要trade 不過佢value唔高得去邊啦 成日傷
快攻之鬼d lay up好soft好好j,反卜是on9
老占肯自動請櫻守murray, 啞狗?
無睇regular 最後一場同bubble第一場打艇?
定無睇西決game 4,5?
睇你搏唔搏姐
正如當初拎b ball hart picks都係賭ad健康同打得出表現 依家睇返咪賭贏左
true , so far rob pelinka都對板 睇佢有咩move
打得返既話佢有力分擔共占得分壓力 最起碼共占落場佢lead second team
簽佢 for 打架 同處理更衣室issues
睇黎都有d機會黎湖人
幾多湖迷叫佢過黎
原來Pau Gasol接咗Kobe個節目detail嚟做 近排仲搵KD做嘉賓
簽佢黎打9啞狗,點知佢地入唔到西決
Danilo Gallinari: Is playing for the NBA Championship more important than a contract? Yes
果堆傻仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞