[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有埋holiday 重簽表妹 真係變鵝隊
仲記得果陣成隊冇人識入罰球
反正佢上份約都賺夠
新約都唔會高得去邊
去搲冠仲好
睇佢拓嗰表現,打後備搶分都足夠有餘
但係真係唔睇好hield
我寧願等多一年
嗰陣吹到入返幾球就拉車邊入playoff雖然都真
B仔去到鵝都罰球準返
嗰年好似輸咗十幾場分差5分以內嘅比賽
Kcp係Rich Paul既人
Rich Paul係lbj既人
Lbj叫佢Opt in再回水俾Kcp算啦
我覺得佢唔值
回家吧
熱血後追再輸波劇本
又一個時代
熱血打爆宇宙勇
無論湖人點廢都好,每年都會贏勇一場
73-9 嘅其中一場輸波就係輸俾老大嘅湖人
Rr9 假期 廢老 ad 表妹
諗起都射左
不過dg真係冇想像中咁差
佢同ab0一個單防對面主力一個外線協防
Regular d外線防守勁到
timeline唔係咁 係rich paul reject左4年80m張約 所以活塞先trade ab0返黎
無猢, rob pelinka夾埋比4年47m kcp
kcp除時好似noel咁 咬緊老底 當然佢打外線可能會好d 但1年都未必avg有10m
嗰陣老大有冇出唔記得咗
jc真係好洗好用,係唔記得點解過咗騎士先
見到猴防守都撚到冇得出
表妹更加唔樂觀
為咗清定cap等lbj黎
果陣啲人咪笑騎竟然同爭lbj最大敵人做trade幫湖清cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞