[For Kobe]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (241)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

In Loving Memories of Kobe Bean Bryant 1978 - 2020

'Heroes come and go but legends are forever'

我件RR9 係Facebook d 團購買
rr9今場好有霸氣
想買佢波衫 但係唔知點買 好似唔寄香港
想custom KCP,有冇團
超想要rr9 可以點搞

覆返呢位ching,你試吓去NBA fanastics 搵吓有冇得custom,或者去Facebook啲代購page問吓
樓主好波
咁就十年
For kobe
爆閘狗入黎睇屌黑哨未
原來世上真係有 段水流大師兄
經過今次final 請湖區手足唔好再質疑吾皇
有無page 介紹下 驚買左假
戴維斯談將成為自由球員:在洛杉磯很開心,未來無法確定

湖人今天以106-93力克熱火,大比分4-2奪得NBA總冠軍。賽後,湖人球員安東尼-戴維斯談到了自己即將成為自由球員一事。

戴維斯說道:「我不知道,我今年在洛杉磯非常開心。在這裡的日子滿滿都是快樂和讓我感到驚奇的事。在接下來的幾個月里,我會有答案的。我不是百分之百的確定。」

本場比賽,安東尼-戴維斯出場35分鐘,得到19分15籃板3助攻1搶斷2蓋帽。
占完場有搵haslem但無搵呀教練geh
應該都係拎max架啦
湖迷支唔支持cousins下年歸隊
大佬JR
如果ad唔簽
湖又要重組
仲要乜都冇晒
JR個樣
啞仔上錯船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞