[IT狗置業好幫手]低調置業討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

差唔多過前一個月問就ok

同問,全部還款綁兩年,而家過左一年多做唔做到review?

等吓先啦
下個post叫咩名好

繼續做租租

講起我之前有一單放租好好笑
aa又係叫我簽乜簽物
最後最快係經免費租屋網租出....佣都堅番

我會比aa賺,因為可以多層篩客,租瓏門出去嗰時嚴重警告一個aa,個強國女人只出得起皮6嘢帶佢上嚟嘥我時間,有市價,講咗再嚟一次同類事件永久blacklist佢,個女人我一望知混吉嘅,租樓帶埋則嚟係咪on9嘅?

做乜要帶圖則 想混吉睇樓

我一望已經冇打算租比佢,我唔知個aa點攪,講咗要求,最少要22000,睇完話16000租唔租,我話我比夠18000你揾間租比我

買樓咪一鳩樣

我睇樓同aa講要$400 以下
佢搵d 410 420 比我睇
我吊鳩佢咪浪費我時間
跟本咁貴做唔到按揭

Aa會覺得你睇岩先
價錢之後再同你傾

同埋租樓同買樓都係
價就任你你
你咁開價我咁講價

AA第一要合眼緣成身名牌成副戰鬥格一律唔要,MK,古古惑惑都唔要,首揀個樣老實,傾計傾落對到咀有知識嗰啲

第二就係唔好chur, 唔好比埋啲假同錯既料我,我見過有一個同我講$400 萬以上都做到九按無問題 (唔係講九按借盡$360 萬個啲)

第三大數量搵女AA

我個人翩好c9型,通常勤力啲,有啲樣後生嘅女aa我反為麻麻,老細我買賣樓/出租/租樓唔喺要其他嘢,唔係去夜總會跳茶舞,最憎嗰啲MK型,買音響都唔會幫襯呢類

認真C9 型女 AA 通常生存得耐O既通常都有料
下個post叫咩名好

繼續做租租

我朋友都係咁。 睇怕佢等緊有無人counter offer

我一望已經冇打算租比佢,我唔知個aa點攪,講咗要求,最少要22000,睇完話16000租唔租,我話我比夠18000你揾間租比我

買樓咪一鳩樣

我吊鳩佢咪浪費我時間
跟本咁貴做唔到按揭

Aa會覺得你睇岩先
價錢之後再同你傾

同埋租樓同買樓都係
價就任你你
你咁開價我咁講價

AA第一要合眼緣成身名牌成副戰鬥格一律唔要,MK,古古惑惑都唔要,首揀個樣老實,傾計傾落對到咀有知識嗰啲

第二就係唔好chur, 唔好比埋啲假同錯既料我,我見過有一個同我講$400 萬以上都做到九按無問題 (唔係講九按借盡$360 萬個啲)

第三大數量搵女AA

我個人翩好c9型,通常勤力啲,有啲樣後生嘅女aa我反為麻麻,老細我買賣樓/出租/租樓唔喺要其他嘢,唔係去夜總會跳茶舞,最憎嗰啲MK型,買音響都唔會幫襯呢類

據說細間aa尤其是,c9型推休阿叔款嗰類會有啲單支舊樓平嘢,水到啲老業主也
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

買樓咪一鳩樣

我吊鳩佢咪浪費我時間
跟本咁貴做唔到按揭

Aa會覺得你睇岩先
價錢之後再同你傾

同埋租樓同買樓都係
價就任你你
你咁開價我咁講價

第三大數量搵女AA

據說細間aa尤其是,c9型推休阿叔款嗰類會有啲單支舊樓平嘢,水到啲老業主也

佢地成區唔同既細鋪通曬
好多盤係大行冇
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

正面啲,莫掉淚

下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

正面啲,莫掉淚

下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

佢哋食海膽我食活仔咋,佢哋戴panerai我戴精工,佢哋單車十幾萬我冇車,點可以話租樓流眼淚,係咪我應該流眼淚先係?
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

正面啲,莫掉淚

下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

佢哋食海膽我食活仔咋,佢哋戴panerai我戴精工,佢哋單車十幾萬我冇車,點可以話租樓流眼淚,係咪我應該流眼淚先係?

咁叫業主日日喊
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

其實做收租佬咪好煩好多野要理?
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

睇你有幾多層樓收租

下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

粗重野等我地來
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

睇客,有啲租客會好煩,現時收租回報率唔算高,要拉長時間等通脹,好處得一個控制喺自己手,如果有樓收租外可以考慮等熊市買入穩定收息股,分幾注,用作分散投資,幫補旅行咁,當然債卷,美股ELF嗰啲都在考慮之列,投資人人唔同嘅
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

睇客,有啲租客會好煩,現時收租回報率唔算高,要拉長時間等通脹,好處得一個控制喺自己手,如果有樓收租外可以考慮等熊市買入穩定收息股,分幾注,用作分散投資,幫補旅行咁,當然債卷,美股ELF嗰啲都在考慮之列,投資人人唔同嘅

搬出黎供樓後可用資金大減 想喊

買樓咪一鳩樣

我吊鳩佢咪浪費我時間
跟本咁貴做唔到按揭

Aa會覺得你睇岩先
價錢之後再同你傾

同埋租樓同買樓都係
價就任你你
你咁開價我咁講價

第三大數量搵女AA

佢地成區唔同既細鋪通曬
好多盤係大行冇

有時D 細鋪C9 會好熟地盤
做得耐識半個區D C9
唔好忽視C 9 網絡
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

正面啲,莫掉淚

買樓咪一鳩樣

我吊鳩佢咪浪費我時間
跟本咁貴做唔到按揭

Aa會覺得你睇岩先
價錢之後再同你傾

同埋租樓同買樓都係
價就任你你
你咁開價我咁講價

第三大數量搵女AA

佢地成區唔同既細鋪通曬
好多盤係大行冇

有時D 細鋪C9 會好熟地盤
做得耐識半個區D C9
唔好忽視C 9 網絡

大行入到去,佢多數冇鋪或者見你窮撚樣,叫你留電話打發你走

細鋪入到去佢即刻打比行家問,即刻有盤睇
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

租樓日日賺呀
下個post叫咩名好

繼續做租租

租來也租去
租樓叫人掉眼淚

正面啲,莫掉淚

有閪就是好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞