[IT狗置業好幫手]低調置業討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

岩岩經過荃灣西,3個大盤都就起完,見到全。城匯大隻字寫「港鐵荃灣西站優俗生活」

心諗,而家荃灣已經夠迫,3個大盤入埋伙仲慘,大西北又多新樓準備入伙,到時啲人點上西鐵 伏味重到

兆人表示理撚得你

兆康人

岩岩經過荃灣西,3個大盤都就起完,見到全。城匯大隻字寫「港鐵荃灣西站優俗生活」

心諗,而家荃灣已經夠迫,3個大盤入埋伙仲慘,大西北又多新樓準備入伙,到時啲人點上西鐵 伏味重到

兆人表示理撚得你

兆康人

買得大西北 一定係價錢 交通 位置有所犧牲
有錢 我夠想買海璇啦

荃灣西坐小巴去返荃灣站都得,亦可以坐巴士小巴,西鐵去到荃灣西已落一堆人,美孚站已經走咗6成以上,冇問題

兆人表示理撚得你

兆康人

兆人表示理撚得你

兆康人

就嚟要朗屏上
邊度既電器比較齊全都平
成班硬好

新沙士
美國加息
北韓核戰
過左筆一成首期連税嘅數,成個户口乾塘
真係有種震撼
真係有種震撼

租樓就唔洗驚
真係有種震撼

真係有種震撼

租樓就唔洗驚

仲有九按? 定係夾錢

兆人表示理撚得你

兆康人

買得大西北 一定係價錢 交通 位置有所犧牲
有錢 我夠想買海璇啦

你有第一層樓好快會買到海璇啦😉
真係有種震撼

租樓就唔洗驚

仲有九按? 定係夾錢

真係有種震撼

大震撼 後代個個勁,你將來的仔女亦一樣
邊度既電器比較齊全都平

我識有間可以電話打去問價,價啱先送,收貨俾錢
不過用現金,無信用卡
之前老母裝修全家電器都係搵佢,行貨保養

普遍平過百記嗰啲
但有時price.cxm啲鋪會平過佢少少
真係有種震撼

租樓就唔洗驚

仲有九按? 定係夾錢

第一次簽約

仲有三成未俾,應該之後仲震撼
真係有種震撼

租樓就唔洗驚

仲有九按? 定係夾錢

第一次簽約

仲有三成未俾,應該之後仲震撼

六按買左幾錢
6.7M 馬鞍山
真係好撚貴

唔駛諗買車,無閒錢了
6.7M 馬鞍山
真係好撚貴

唔駛諗買車,無閒錢了

好快換到康怡
6.7M 馬鞍山
真係好撚貴

唔駛諗買車,無閒錢了

好快換到康怡

住開呢區唔想走🙈
空氣好,少有香港堅似係居住嘅地方
大貓初步回我
h1.28
Re 1.5
不過係借2球
真係有種震撼

租樓就唔洗驚

仲有九按? 定係夾錢

點解會無9 按
依家仲有D 做到9 按O既盤
邊度既電器比較齊全都平

我識有間可以電話打去問價,價啱先送,收貨俾錢
不過用現金,無信用卡
之前老母裝修全家電器都係搵佢,行貨保養

普遍平過百記嗰啲
但有時price.cxm啲鋪會平過佢少少

巴打留TG推介?
大貓初步回我
h1.28
Re 1.5
不過係借2球

1.6 rebate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞