[IT狗置業好幫手]低調置業討論區(27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
點睇月華街d舊樓?

雖然樓齡都四五十年,但結構仲好實淨

又近地鐵站而且旺中帶靜

以投資潛力黎講算唔算高

本身做8成按還到5成可否正式放租?
三年後究其係咩光景
揀電視揀左好耐
筆直12k想買sony/panasonic,睇中左部p記點知好似係假4k黎
又要重新睇過,重點係我全家都唔識呢類野
有IT狗做終身伴侶就乜都唔洗煩

繼續吹奏IT狗

12k可以買好多好靚又好選擇 睇到花多眼亂

巴打有冇推介?

我記得之前討論過 結論係買Sony

Sony 就出新機
而家d舊機 cut 左d 優惠
55X7000D 只係送 sound bar

如果你唔急,等 Sony 新機

會唔會一出嗰吓貴好多冇嘢送?
點睇月華街d舊樓?

又近地鐵站而且旺中帶靜

以投資潛力黎講算唔算高

呢個post冇乜嗰區業主 香討或者多啲
揀電視揀左好耐
筆直12k想買sony/panasonic,睇中左部p記點知好似係假4k黎

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

Sony 就出新機

電視好撚貴 又唔係成日睇
揀電視揀左好耐

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

Sony 就出新機

電視好撚貴 又唔係成日睇

唔睇電視啫,可以買個ChromeCast 4K鏡射,又可以買個RasPi3整個OSMC,或者買個NAS,AppleTV,androidTV嗰類
點睇月華街d舊樓?

又近地鐵站而且旺中帶靜

以投資潛力黎講算唔算高

呢個post冇乜嗰區業主 香討或者多啲

月華街地王黎, 不過單支我唔敢搏
我寧願上少少搏祥和/寶佩
揀電視揀左好耐

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

下屌 幾時送PS4, 仆街我仲諗住買7000D 架, 8000D太貴唔捨得
邊度既電器比較齊全都平

我識有間可以電話打去問價,價啱先送,收貨俾錢
不過用現金,無信用卡
之前老母裝修全家電器都係搵佢,行貨保養

普遍平過百記嗰啲
但有時price.cxm啲鋪會平過佢少少

巴打留TG推介?

宣傳係咪會ban嫁

求推介thanks
偽瓏門

揀電視揀左好耐

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

下屌 幾時送PS4, 仆街我仲諗住買7000D 架, 8000D太貴唔捨得

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

太長唔quote
好似都係出去買送2000 coupon抵啲
8500d先送ps4
我打算買*** 9800 55''

再加隻平既sound bar J6501R

繼續吹奏IT狗

巴打有冇推介?

差好遠wor 巴打
有興趣買Sony 電視又唔識揀可以去Sony 銅鑼灣show room
有齊咁多又有哥哥教你tune

我成日上去玩

巴打有冇推介?

差好遠wor 巴打

我知有地方賣 49x8000d 係7480,包sony 安裝2年保,冇野送

差好遠wor 巴打

我知有地方賣 49x8000d 係7480,包sony 安裝2年保,冇野送

巴打知唔知55"幾錢
過幾日約左aa睇樓 有咩要注意?

實催鳩你做決定

實催鳩你做決定

準備好晒先好簽臨約
例如預批按揭
aa實乜都話得 叫你唔洗擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞