[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (61) Will C stand for Controversy?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問樣野
用左A73好耐
一路都知轉NTSC可以拍4K30P
但之前係部機setting搵極都搵唔到
所以一直係拍25
最近有單job 個客指定要拍30P
尋晚再試又搵得返轉NTSC
想問係某次firmware update先有定其實一直都有

個價趕客到呢⋯⋯
台仔有連FE20F1.8G 個set 吸客
香港就趕客
台灣個價仲低過美金1799
已經缺貨

香港咁都好既,個價仲高過中國,唔駛怕人走水貨

依個時候香港代理仲賣啲咁既價
等街價劈
一陣短時間內劈到平過A73就好笑
我上年入左部2手A7II,都諗住上呢部放返出去
你諗太多
到時可能係a73街價加價
香港應該唔係“代理”?
直接罪大自己
互不影響
A7c其實更多人要
a7c更多人要?
賣15K, 係冇人要
A7C零售價同A73街價對調嘅話話唔定兩部都變搶手
美行1799
街價一般係美行85折(等同美國學生優惠價)
係香港定個價鳩,關部機咩事
台灣已經缺貨了

屌 笑下就算啦
岩啊, 咁我地係美國定台灣? 呢度係reddit定ptt?

一部機賣幾多錢係好影響佢既評價, 多唔多人買。如果a73當年賣25k有得上神台咩?
呢度香港, 而香港a7c賣15k, 咁既機能賣15k我係覺得唔值架啦
我講多人要就唔啱呀?
仲有下下唔講得外國野呀?
開放左cn啲鏡大降都似
特別係Canon根本收割緊信仰值
我有話唔俾講外國野咩? 明明我有份屌sony hk 高開
其實你有冇睇你自己覆緊果堆巴打一直係講緊香港價錢? 而我覆15k冇人要都係講緊香港?
係你自己先講a7c多人要過a73, 跟住後尾先補返話其實係香港定價鳩, 外國好多人要
喂大佬啊, 外國賣得平緊係多人要啦。 香港賣12k既話一樣多人要喎, 問題係香港賣15k啊嘛
其實係
係香港,玩開中高階機唔會買,想平平地優閒玩既又唔會俾15k買
e fe 都捱左咁好耐先有bigma tam鏡
你地block鳩左條友佢啦
幾日都係到顛狗咁咬
block完睇得順好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞