[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (61) Will C stand for Controversy?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
定位應該係再入門啲嘅機
所以咪睇下A7C街價幾時跌
會唔會吊返高a73 個價
喂唔撚係掛
都唔奇呀
A73賣大包到而家果D吹到幫to烏嘅機都唔係勁佢好多,仲要咁嘅價錢
佢支2860係細又輕 但要畫質追求好似唔啱用
A73 依家個街價根本就做壞市
連自己部新機都打埋
其實打講野字係習慣
唔慣就係唔慣
早期網民書面化仲嚴重過我
黑我覺得還好啦
A73街價同北美學生優惠價接近平少少
可以估價
信唔信A7iii升價
A7C有啲吸引
我就係唔想FF機又大又重
你整左落A6600個殻度

但價值要跌下先得喎

呢部機用A6400既apsc鏡係咪會shit?
太貴啦,1萬度就差唔多,宜家咁買a73好過
得返千幾萬像素
點用呀屌
其實唔係重係部機,係仲係d鏡
個handgrip位仲要幼過a6600
SONY同級鏡都係最輕(仲有接近最抵)
你條食屎狗柒撚咗都死唔會認錯,仲話還好,連個格都係支那狗格,真係支那狗嚟
從來都係你“覺得”我咁諗
我從來都無講過
最開始都係你“覺得”人哋用書面語加一啲被赤化咗嘅台灣網絡用語係支那人
你“覺得”人哋生活係平行世界
你“覺得”人哋話應該要自動獻身
我話唔樂於與共狗為伍你有無睇到?
我話我亦都認同要保護好廣東話你有無睇到?
我一路覆你都係用緊廣東話而唔係書面同口語溝埋你有無睇到?
我估你無
我估你係“覺得”我企係你對立面所以你單純地只係想屌尻我所以屈一啲我無講過嘅嘢入我把口到
你鍾意點諗,我阻止唔到

由最一開始都都只係想問
用書面語同用台灣網絡用語嘅人係咪唔可以喺連登參與討論

你講得出台灣人係自甘墮落
你話你會屌柒佢哋就得㗎啦
咁我就當你係唔歡迎用書面語同用台灣網絡用語嘅人係連登參與討論啦
你鍾意嘅都可以去台灣屌柒人哋唔用台語用國語係自甘墮落

我無嘢再問㗎啦
多謝你終於答到我想知嘅嘢
除非有黑科技姐 如果唔係呢個size 既鏡有咩質素可以講
買apsc 好過啦
用慣GM所以唔覺得d鏡輕
佢係部機縮左姐
應該咩FF鏡都用得下話?
其實D咁入門嘅機係好多輕鏡選擇
TAMRON SAMYANG果D仲好抵玩tim
你將奸狼支垃圾啲缺點漂白到變優點,仲話係短法蘭距嘅優勢,仲叫SONY學佢,咁樣嚟抬高奸狼踩Sony,咁撚無恥,逐point屌柒你,你柒撚咗駁唔到淨係識ban顯得你廢咋柒頭,又用蝗語又死唔認錯,又癲倒黑白,成個支那狗格出撚曬嚟,食屎啦臭契弟
24GM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞