[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (61) Will C stand for Controversy?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
打去問佢講的,ching會幾時攞?
試過6600插1635gm ,開頭唔慣,影左陣都ok,不過你預唔會好好手感
Sorry, 唔係好明我係問鏡頭邊個好啲,唔係問機
真係好好多? 我去研究下先,thank you咁多位
Oh, 明白了
想問下支1655g會唔會分開放?
我有興趣
原本諗住lunch time,即係焗我放工先攞得?
不過我覺得可以打去再問下既
A74 rumor傳有S3 menu, new 30mp cmos, sd + cfe-A, 3.xxmp evf, 1.44mp mon

大家點睇

覺得唔錯 如果係4代機身嘅話 實賣20k
唔急就等降價
期望就當然係要咁升
佢有升級,賣貴返係可接受
等下佢跌價先
a7riv 都跌咗 6000
14000 買到a74 指日可待
點解咁耐都未有三陽支35.8 評測傢,想睇完就買啊
有看過兩支影片,其中一支是現貨
之前18mm找了不少人試用,這次竟然直接發售
Samyang全開sharp D, 但紫邊勁D
Sony 35.8都俾人話係紫邊王, 咁Samyang呢支點算?
最吊鬼係samyang中央紫邊多過邊位
Sony就掉返轉
咁我都係三陽算,反正紫邊 lr 都可以攪到
知唔知sony 會員生日月份有咩優惠?
有部6600,想買支天涯鏡行山影下,平日主要7成拍片/3成影相
上網睇左唔少評測,兩邊各有支持,想問問各位意見18105G定18135 比較好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞