[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (61) Will C stand for Controversy?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
都勸左大家唔好咁懶連A7兩隻字都唔打埋佢
第一個禮拜訂我記得仲顛外送20000分,加埋本身果26990分都換到千幾蚊coupon
a7s3?
(搭單)我係第一個禮拜訂A7S3,啱啱轉咗已出貨,等緊email到
首批有咭同reader送
第一個禮拜訂我記得仲外送20000分,加埋本身果26990分都換到千幾蚊coupon

近排開始玩拍video姐
$26990 - 777回水$10000 - 賣A7M3 = 補接近一皮換A7S3連卡
我諗緊換多張CF Express,始終4K120p要內錄
慢慢啦,我唔係趕住要嘅
btw收到email喇
用緊A7R4
收到了!係咪一定3點先攞得?屌佢個肺等撚左我兩個月
yes,岩岩sd左email,聽日拎得
好多地方都散賣緊啦喎
邊度有講3點?我睇完email唔覺喎
之前部a73個shutter有問題,之後擺咗係防潮箱半年無郁過,今日拎返出嚟試影又無問題....係未可以唔洗拎去整住
rx100 viii無咗影
咪係,印象中仲要暫時係Sony獨家村添
同埋個手柄係咪細左
好過將200-600打做2868啦
第一次睇真係R晒頭,28-68mm?有D咁嘅鏡咩
我都覺得係架,但係驚講出嚟比人話
但講d機名攪到同canon 果d混亂晒我就忍唔住要講出嚟
D人駛唔駛咁懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞