【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
帽就棄故
準備要棄
我屌其他女就得, 你俾其他仔屌就唔得
反對周穎俾第個搞通知書
周穎
棄故了
帽就棄故 咪搞鳩我周穎
屌你 咪呀
點解周穎同其他人搞嘢就要棄故 男主角啱啱搞完miss cheung就搞第個嗰時又唔見要棄 何況嗰晚佢哋都係各有各玩 點解女嘅搞就家變男就唔洗 個男嘅可以同咁多人玩都冇事條女同第個一齊就要嘈佢有咩資格
男主開後宮, 唔代表個男主就真係皇帝, 周穎就算真係比人落藥食左又如何, 何必太認真, 睇個甜故姐, 咁較真做咩
男主幫Rio 奶
分分鐘野埋性病 sad ending
第107章 千鈞一髮

我即刻爬番起身,鬼仔啱啱搞完嘢,下身唔係處於扯起狀態,但係都好大,起碼有五吋長,佢笑淫淫咁望住我,擰轉身同後面肉搏緊嘅同伴用英文講:「原來呢度仲有條亞洲妹。」就伸手拉我出去。

我嚇到係咁掙扎,但係鬼仔隻手好似鐵拑咁箝實我,我出盡力氣都掙脫唔到,俾佢夾硬拉咗出去,搞緊嘢個鬼仔見到我後停咗落嚟,竟然唔再同鬼妹搞嘢,起身過嚟幫手捉住我雙腳,先前鬼仔跟手捉住埋我另一隻手,兩個人合力將我成個抬咗上床。

雖然我仍然喺度擰來擰去,不過睇嚟已經改變唔到咩結果,我諗起子龍,估唔到嚟加拿大一同佢分開,就發生咁嘅事,唔知我俾人搞完之後,佢會唔會因為咁而唔要我。

捉住我雙腳嘅鬼仔一邊擘開我對腳,一邊已經爬近我下身,望住佢高高奮起嘅下體,我當然知道佢跟住落嚟想做咩,我用力想挾實對腳,但係兩隻腳都俾佢捉住,根本發唔到力,呢個時候我條短裙已經縮到上腰,保護我下體嘅只係剩番條單薄嘅紫色蕾絲底褲。

鬼仔唔知係咪high咗嘢,連我條底褲都冇除就趴低身用下體頂落去我B女度,咁樣當然入唔到,但係被佢咁樣隔住底褲頂咗一下,我就即刻全身發麻,覺得有種講唔出嘅空虛感,雙腳都即時軟晒,再無力反抗。

鬼仔見入唔到,笑住望咗我下體一眼,然後用手扯開條底褲,就準備再插,我個心跳得好快,緊張得嚟竟然有啲想要。

我幾乎以為下體已經被插入嘅時候,喺我上方嘅鬼仔突然唔見咗,我以為自己眼花,跟住雙手一輕,捉住我雙手嘅鬼仔都唔見埋,然後先聽到兩下好大嘅物體墜地聲,跟住就係鬼妹嘅叫聲,不過只係一剎那,叫聲就隨一下巴掌聲停咗。

喺我仲未搞清楚情況,忽然一把熟悉嘅聲音傳嚟:「周穎,你冇事吖嘛?」

我坐起身,出現喺面前嘅竟然係石克隆,只見佢一臉怒容咁睥住攤咗喺地面嘅兩個鬼仔,而鬼妹就瞓咗喺床邊,已經冇咗反應,似乎係暈咗,臉上面有一個好大嘅紅色掌印。

「我同子龍分手後,本來諗住返屋企,點知突然間心血來潮諗起Chloe今晚開party,好想嚟睇下,點知無意中救咗你。」石克隆扶我起身。

「石克隆,今次真係多謝你,如果你嚟遲少少...」我有啲唔敢想像落去。

「痴線㗎咩,講啲咁嘢,呢兩個鬼仔好彩就真,遲少少佢哋就唔使旨意聽日仲可以企得番起身。」石克隆講完又走過去踩多兩個鬼仔幾腳。

---------------------------------------------------------------------------------

聽完周穎嘅經歷,我發覺自己都嚇到出咗一身冷汗,石克隆今次真係唔話得,唔單止完咗我個少年夢想,仲救周穎脫離兩個鬼仔嘅魔掌,淨係呢兩單嘢,已經不枉我哋兄弟一場。

周穎講完後,閃閃縮縮咁偷望我,似乎驚我會對佢大發雷霆,但係佢先飲咗啲俾人落咗藥嘅汽水,跟住再差啲俾人強姦,唔好話最後冇事,就算真係有咩事我都唔可能會嫌棄佢。

我伸手攬實周穎:「冇事喇,有我喺度,我唔會俾任何人傷害你。」可能因為只係著住底衫褲,周穎個身有啲凍,於是我攞起張被包住佢個身。

「子龍,對唔住。」周穎講完反攬住我喊咗出嚟,經歷咗成晚咁多事,而家放下心,終於有啲精神崩潰。

「你唔使道歉,都唔關你事。」我由得周穎將積壓喺心裡面嘅情緒爆發晒出嚟,過咗大約十五分鐘,周穎嘅哭聲先慢慢停落嚟。

周穎鬆開手,對眼喊到有啲腫,望落去楚楚可憐:「子龍,我想...」周穎越講越細聲,我根本聽唔到佢最後講嗰幾個字。

但係我都知道周穎想要咩,因為佢拉咗我隻手落去下身,原來條底褲已經濕晒,估唔到啲迷藥咁勁,隔咗咁耐藥效仲未過。

我用史上最快速度除晒自己同周穎啲衫,推低周穎就趴喺佢身上進入B女,陰道裡面比過往進入時濕好多,仲有少少發熱,令到細佬出奇地舒服。我一插入周穎就即刻用雙手雙腳緊緊箝實我,不停用下身反頂埋嚟。

我本來諗住周穎經歷咗頭先嘅事,今次儘量溫柔啲,點知佢比我仲粗暴,為咗平衡番,我唯有加大力度下下插到盡,咁樣搞咗大半個鐘,周穎先慢慢平伏番落嚟。

周穎平時就算主動都唔會去到咁激,搞到我都俾佢搞㷫晒,如果唔係喺Rio身上射咗兩次,咁刺激應該捱唔到好耐。

我將雙手伸去周穎背後,用力將佢緊貼自己,令到兩個人之間幾乎冇任何空隙,我想用最有力嘅懷抱,帶俾周穎最大嘅安全感。

回應我嘅擁抱,周穎捉住我個頭有啲粗暴咁強吻我,條脷伸入我個咀裡面亂咁撩,啲迷藥真係害人不淺,連周穎咁斯文嘅女仔都變到成個慾火焚身嘅蕩女咁,如果唔係石克隆及時趕到,周穎可能已經同兩個鬼仔...

我嚇到成身起晒雞皮,呢個時候周穎終於痙攣咁抽搐咗幾下,然後軟咗落嚟,細佬其實都插到唔係好硬,純粹係靠我用意志力堅持住,好唔容易咁先喺抽插多幾下後射咗少少精。

我爬番起身望向周穎,見佢眼神有啲迷惘咁望住我,我低頭錫落佢個咀度,佢先有番少少反應。

「瞓番個好覺,聽日一切都會恢復正常。」聽到我咁講,周穎對我笑咗笑,跟住合埋眼,過咗一陣就傳出均勻嘅鼻鼾聲。

望住熟睡嘅周穎,諗起喺我風流快活緊嘅時候,周穎𧶄啲就俾人強姦咗,令我覺得好內疚。

其實喺我心裡面,係有少少疑惑,頭先親身見識過啲藥效有幾勁之後,我好難想像石克隆真係可以喺咁啱嘅一刻出現救咗周穎,而周穎又完全冇俾啲鬼仔搏到任何懵。

當然我只要打俾石克隆,就可以問清楚成件事,但係喺呢剎那,我忽然唔係好肯定自己接唔接受到可能有啲殘酷嘅真相。

或者相信一切就如周穎所覆述,先係最好嘅選擇。
令到部份人擔心咗一晚,喺度講聲唔好意思。

其實本來就冇諗住俾周穎遇到太差嘅待遇,因為做錯事嘅係主角,冇理由受傷害嘅反而係身邊對佢好嘅人,偏心啲講,個人亦都唔係太接受周穎或者Miss Cheung俾其他人搞咗,所以有啲老土咁出現咗英雄救美嘅環節,呢段驟眼睇好似太過巧合嘅劇情,日後將會有更詳細嘅交代。

好人應該係有好報嘅,無論係周穎定Miss Cheung,都會遇到對佢哋更好嘅人,主角唔珍惜嘅話,類似今次呢種情況仍然會發生,目的就係警告同提醒主角。

明眼人都知道,嚟緊介入周穎同主角之間嘅係邊個,呢個並唔係太過夾硬嘅事情,因為周穎當年欣賞嘅係主角抱打不平嘅精神,而喺同一時間,另一個人亦都係同主角做緊同樣嘅嘢。不過結局如何,老實講我都未決定,唯有到最後先知道。

喺主角有需要時,周穎喺佢身邊,但係周穎有需要時,喺佢身邊嘅又係邊個呢?

希望每個人都學會珍惜。
真相係其實俾石克隆屌咗?
唔好啊
襟兄弟
唔好呀
佢哋係無辜㗎

比人搞ok 只可以遇到比男主角更加好嘅人
我想講 周穎比其他人屌咗或者溝咗 我相信有一半人以上棄故
其實離離合合唔是問題,但俾人老強就完全唔係果回事,真係接受唔到
真,支持有更好嘅人代替男主角,強烈反對比人老強
寧願係主角比人雞姦都唔想周穎比人姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞