【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
474 Like 20 Dislike
第四十二章 人生中嘅其中一個人渣

瞓醒嘅時候,細佬真係有啲隱隱作痛,尋晚都唔知夾咗幾耐先跌番出嚟,下次都係唔好搵啲咁嘢玩。

周穎已經走咗,仲留咗張字條喺枱面,乜而家仲興寫紙仔㗎咩?做咩唔Whatsapp 呢?

周穎啲字同佢個人一樣咁秀麗,唔似我嗰啲字咁有藝術,冇人睇得明、亦都冇人識得欣賞。

「本來想煮早餐給你吃,但昨晚試過你的煮藝後,我想還是不要自取其辱吧,我長這麼大,從沒有像昨晚般開心,謝謝你給了我一個難忘的晚上。

我知道你今天要去Miss Cheung家,身為側室,當然不會和正室爭寵,原諒我不辭而別,期待下星期與你於校內再見。

愛你的周穎」

睇完後,我明白周穎點解唔用Whatsapp,我除咗可以喺紙張嘅字裡行間感受到周穎當時嘅心情,仲彷彿聞到佢殘留喺上面嘅香氣。

其實我咁對周穎,佢就算大鬧我一場,話我攞佢嚟做代替品或者洩慾工具,我都唔會嬲,而且個心仲冇咁內疚,但係而家佢咁逆來順受,一副默默等候嘅款,反而令到我好慚愧。

正如「春嬌與志明」裡面講,「成世人流流長,總會愛上幾個人渣」,我唔知梁偉霆喺周穎心目中算唔算係其中之一,但係我對佢嚟講就絕對係一個人渣。

去Miss Cheung屋企前,我沖咗個涼,以免再犯上次同Miss Yip搞完嘢唔記得洗番乾淨嘅錯失,然後去街市買番尋日啲餸,順便買埋早餐同晚餐材料,咁就可以全日同Miss Cheung痴喺一齊。

Miss Cheung打開門嘅時候完全係未瞓醒嘅樣,尋晚一定做到好夜,連睡衣都冇換,仲著住短袖衫褲,好似睡公主咁,攬住佢錫咗幾啖,佢就即刻醒番晒,仲好熱烈咁回應番我。

錫咗一陣,Miss Cheung忽然擘開眼,好驚咁推開我:「哎,我仲未擦牙,個口一定好臭。」跟住就走咗去梳洗。

其實就算Miss Cheung十日唔擦牙,我都唔會覺得佢有口氣,因為佢個口幾時都咁香。

廁所傳嚟花灑聲,Miss Cheung可能涼都冇沖就攰到瞓著咗。

趁著Miss Cheung沖涼嘅呢段時間,我已經準備好早餐,腸仔、煙肉、炒蛋同多士,都係一般常見食材,另外加咗啲露筍同車厘茄,清清地既健康又唔使食到太飽,一陣要做劇烈運動,太飽對身體唔係咁好。

出到廳食嘢嘅時候,Miss Cheung換番咗套睡裙,係之前第一次我喺度過夜嗰套淺紫色絲質長袖睡裙,望住喺大圓領下露出嗰條深深嘅乳溝,好有回憶!

我覺得Miss Cheung係專登著番呢件睡裙出嚟,亦可能佢來來去去都係得兩、三套嘅關係,總之我覺得整體好warm,Miss Cheung望落亦好美艷動人。

「好豐富咁喎,仲好香!」Miss Cheung見到枱上面擺好嘅早餐,聞咗聞先坐低。

「你尋晚做到咁夜,實冇食乜點食嘢喇。」我倒咗杯啱啱榨嘅橙汁俾Miss Cheung。

「你都坐低食嘢先。」Miss Cheung擪手叫我坐低,我整咗兩份早餐,同佢一人一份。

早餐啫,好快就食完,我當然又係好有手尾咁執好啲嘢、洗乾淨啲碗碟,Miss Cheung亦都照舊好乖咁喺後面攬住我條腰。

跟住落嚟梗係又到上床休息時間,我轉身抱起Miss Cheung,行番入房,途中Miss Cheung自動𢵌個咀過嚟同我打茄輪,佢嘅技巧仍然係咁好,錫冇耐未到房門口細佬已經準備就緒,快過食偉哥,勁過落手搞。

我好掛住Miss Cheung對36D靚波,始終都係佢最大,波形最完美,所以一擺Miss Cheung上床,我就即刻拉低佢個領口,彈個胸出嚟揸同舔,人哋話男人鍾意波係天性,我完全百份百認同,總之係波,唔理大細,見到就好想拎出嚟揸下,揸得兩下就好有衝動𢵌個頭埋去舔下。

我含住乳頭係咁舔係咁吸,乳尖已經硬晒,乳暈周圍好滑好腍,無論品嚐過幾多次,都唔會厭,就算舔成晚都唔會攰,只係會有啲口乾。我舔咗一輪,過足手癮之後,又上番去同Miss Cheung打茄輪,Miss Cheung見我𢵌個頭埋去,即刻扱住我個口用條脷捲過嚟,佢已經被我搞到有啲high,動作都變得狼咗。

個頭俾Miss Cheung捉住,但係對手就仲行動自如,波就要繼續揸㗎喇,仲要摙堅挺嘅乳尖,但係都唔可以冷落咗妹妹,掀起睡裙伸入去,咦?時間關係,低褲都冇著喎,兩邊陰唇同細縫已經濕得好緊要,手指一掂就跣咗入去,順理成章屈起探索G點,呢個位我熟晒,Miss Cheung即時「嗯!」叫咗出嚟,茄輪都打唔到。

Miss Cheung一放開口,我就滑落去佢個B女度,含住上陰唇位置用脷刺激陰蒂,雙手用番前後夾攻嗰招,前面繼續攻擊G點,後面伸入靚籮中間,按壓隱藏喺裡面嘅菊花,當堂令到Miss Cheung全身抖震,兩隻腳用力夾緊我個頭,想縮又唔捨得縮咁扭嚟扭去,引到細佬谷到行晒。

喺呢個環境下,我當然唔會令Miss Cheung同細佬等太耐,起身除晒衫褲,翻轉Miss Cheung就從後插入去,濕潤程度達洪水泛濫境界嘅B女一下就吸咗細佬入去,夾住細佬喺入面唔俾佢走,雖然冇瑜姐姐咁勁識收陰,但係亦都本能地夾到實一實。

「啪!啪!」聲因撞擊Miss Cheung籮柚而響起,我選擇後入就係鍾意咁樣撞落Miss Cheung個靚籮度,同時亦因為咁樣插入時磨擦而嚟嘅快感集中喺支棍上方,唔係較敏感嘅下方,冇咁容易射,今個星期已經少咗尋日,下星期Miss Cheung又要去Richard婚禮而唔得閒,點都要堅持耐啲,好好記住做愛做嘅事嗰陣嘅感受。

㩒住高高翹起嘅兩團軟肉係咁搓,細佬就喺肉團中間不停進出,無論喺視覺定係感覺上都令人樂而忘返,最緊要仲係舒服得嚟又可以忍耐啲。

搓夠籮柚後,我就趴喺Miss Cheung背上,伸手去前面揸奶,下身繼續上上下下咁插,Miss Cheung捉住我隻手,引導我去摸佢對波上面嘅敏感位置,咁樣趴喺度,對波因地心吸力而變得最大最贅手,可以四圍移來移去揸唔同部份。

當細佬嘅感覺因為持續抽插而開始變得麻木,我先從可愛嘅洞口褪出嚟,反番轉Miss Cheung,佢被我從後進攻咗咁耐,個樣已經冇開始時咁精靈,我未高潮啫,但係佢已經高潮咗唔知幾次,有啲攰攰地咁。

喺番前面插入,堅緻嘅陰道即時無分上下咁全面包圍住細佬,對我嚟講,呢種就係最好射嘅體位,其他姿勢唔係射唔到,不過就要講少少彩數,呢個姿勢絕對例不虛發。

閉上眼,專注感受貼落陰唇時嘅柔軟,插入陰道時嘅濕潤,頂到子宮口嗰一刻嘅包容同接納,每一樣都令我腦裡面嘅快感漸次提升另一個層次,係越嚟越接近極樂嘅預感。

Miss Cheung都feel到我嘅加速,雙手雙腳同時撓實頸同腰,讓彼此間嘅距離縮到最短,近距離連續快速抽插十幾下,隨著充滿全身嘅酥軟感,下身喺抽抽下嘅擺動中,將精華全部射晒入Miss Cheung身體裡面。

點解男人鍾意中出?因為唔使喺最舒服嗰陣喺溫暖濕潤嘅陰道掹番出嚟吖嘛,咁用避孕套呢?我未用過,但係諗都知幾薄都係隔咗一層,點會舒服㗎,出去玩就話驚唔衛生,冇做其他預防措拖就話驚搞大個肚啫,唔係死都唔用喇,而且聽人講不嬲冇用開,一用就會金剛箍咁軟晒。

射都冇得再射之後,我趴落Miss Cheung身上面回氣,Miss Cheung攬住我,冇因為我太重而將我推開,輕輕錫落我塊面同咀度。我透順條氣,主動錫番佢轉頭,從Miss Cheung身上瞓番落床度,打側面對面打茄輪。

錫錫下,Miss Cheung開始冇乜反應,竟然好似尋日周穎咁,突然瞓著咗,可能佢尋晚真係太夜瞓,我今朝一早過嚟,佢都未瞓夠就俾我嘈醒咗。

不過諗諗下,好似次次搞完嘢啲女仔都好攰咁,仲成日恰著埋,其實點睇都應該係我攰啲吖,成場大部份時間都係我郁啫,當然佢哋成場係咁嗌都幾嘥氣,而且扭嚟扭去,打晒冷震同收緊陰道都用咗唔少陰力,好似我射嗰下咁,用嘅都唔係表面上嘅外力,而係好似俾人喺身體裡面抽咗啲嘢出嚟咁,以佢哋有時唔止一次高潮嚟計,即係叫我連續射幾次,咁諗落又真係幾攰嘅。

我望住Miss Cheung瞓覺都瞓得靚過人嘅樣,好無聊咁喺度諗埋啲無聊嘢,無聊到自己都忍唔住瞓著埋。
我也希望加更,不過暫時儲唔夠稿,夠稿一定加,謝謝支持!
樓豬可以就加女角內心獨白戲
其實我都想睇多少少內心戲
少癲
等穎穎先睇
咁我試下寫啲女嘅內心戲,不過呢方面我擔心寫得唔好,俾時間我諗諗
想睇周穎
Thanks 樓豬,真係好睇,有冇內心戲都追故,你寫10年都照追

個故雖然係男主角度中六嘅回憶,會唔會有埋Miss Cheung & 周穎幫主角備戰DSE ; 學校旅行日 ;陸運會;Grad Din / Trip等等日子

離離合合嘅情節唔係唔好,但我相信平平淡淡,同Miss Cheung/周穎行到尾嘅情節,我地讀者已經收貨(講到尾係都要Happy End, 求樓豬成全)

Anyway個故係樓豬,點寫都支持,得閒同讀者互動下,好想知樓豬點解諗到個故出嚟同交代多啲女角背景
想知周穎點樣鍾意咗子龍,仲有俾子龍強上嗰陣嘅心情
樓主可唔可以對周穎好啲
法國樓豬好好 唔會停埋啲仆街位唔洗巴絲們凍親jj
第四十三章 完美情人

一瞓就瞓咗大半日,起身已經成六點幾,差唔多係食晚飯嘅時間。

我冇叫醒Miss Cheung,去沖下身就準備晚餐,都係尋日煮俾周穎食嗰幾樣,同樣嘅晚餐,喺兩個唔同嘅地方煮俾兩個唔同嘅人食,係冇可能用同一樣心情去做,一路煮一路覺得自己好衰,但係又冇諗過做啲咩改變,或者我真係一個人渣。

差唔多煮好嘅時候,Miss Cheung終於醒咗,照舊去咗沖涼同梳洗,然後先嚟食晚餐。

食晚餐嘅時候,Miss Cheung講咗件有啲意外嘅事我知:「尋日Miss Yip嚟過搵我,同我講番上星期六發生嘅事,仲約咗我聽日過嚟傾掂件事。」

哦,呢件事我都揼低咗成個禮拜,都係要解決嘅,兩個Miss日日都見到面,表面上就當冇事發生,實則唔係吖嘛,如果唔係我咁啱喺度,Miss Yip就搞咗Miss Cheung,到時都唔知點收科。

「咁你諗住點處理呀?」我問Miss Cheung,因為我都唔知點處理好,話晒都同Miss Yip開心過,鬧得太唔愉快就唔好喇,不過受害者係Miss Cheung,呢方面唔到我決定。

「你覺得呢?」Miss Cheung好似專登咁問我,我望住佢一臉詢問我意見嘅樣,唔係好知佢點諗,所以就唯有用最合理嘅方式回答:「梗係要佢道歉,然後承諾以後唔再掂你。」

「仲有呢?」Miss Cheung認真問。

「仲有?你唔係想叫佢簽悔過書同跪玻璃啩?」我其實都知知地Miss Cheung想問咩,但係又唔好意思、亦都唔知點答好。

Miss Cheung見我遊花園,伸手拍咗我個頭一下,板起塊面問:「唔好扮嘢嘞,你知我講緊咩㗎,再係咁你今晚唔准入房,瞓廳!」

我最怕就係Miss Cheung呢個嬲樣,雖然我知佢係扮嬲:「我同Miss Yip係上星期唔覺意發生咗一次關係,之後我哋都再冇任何交談過,冇咩嘢要處理喇。」

Miss Cheung見我就範,先笑番:「嗱,咁咪乖囉,今晚有得入番房嘞,不過Miss Yip同我提起你嗰時候嘅語氣,唔係咁輕鬆喎,一副欲言又止嘅樣,你知唔知代表咩呀?」

「唔知喎,佢唔係想同我單挑多次啩。」女人嘅心事,我唔係太明白,Miss Yip成個禮拜都當我透明,唔會返屋企諗諗下唔憤氣俾我搞咗啩。

「唔係咁嘅意思,我冇估錯,佢應該係鍾意咗你。」Miss Cheung好肯定咁講。

吓?咁多謝呀,雖然Miss Yip做番女仔嘅話條件都唔差,仲係我最有feel嘅Miss type,不過個個都話鍾意我,咁我好唔掂㗎喎,一個星期得7日,日日唔同我都應酬唔到幾多個:「唔係呀?會唔會有啲誤會呀?」

「Miss Yip啲嘢我都知少少,佢之前俾個前男友傷得好深,所以寧願做男仔,同女仔拍拖,但係始終佢都係一個女仔,唔係天生唔鍾意男仔嗰種人,所以自從上星期同你發生咗關係之後,似乎又喚醒番佢身為女仔嘅自覺。」Miss Cheung原來同Miss Yip私下討論咗幾多嘢。

「咁Miss你覺得我應該點做?」既然Miss Cheung心入面都有咗個大概,咁不如直接講出嚟好過要我估估下。

「我覺得你聽日可以同佢傾下,睇下大家可唔可以有啲共識。」Miss Cheung側頭諗咗諗。

點解我覺得Miss Cheung好似鼓勵我同Miss Yip發展下咁嘅?「傾下?有咩好傾呀?」

「睇下有冇發展可能囉。」Miss Cheung果然係咁諗。

「但係我最鍾意只係Miss你一個。」我唔敢講只係鍾意Miss Cheung,呢排搞咗咁多人我邊講得出口,所以講最鍾意,呢個亦都係事實。

Miss Cheung喺呢個時候表現出佢作為大婆嘅高尚情操:「你話最鍾意係我,我已經好開心,你十八歲都未夠,都未可以叫做成人,邊有可能要你成世人淨係對住我一個,唔俾你試過,你點知邊個係最好,我對自己好有信心,而萬一最後我真係輸咗,我都只會認命,唔會怪你。」

呢番說話出自另一個人口中,我可能會覺得佢係跣我,專登講嚟試我,但係Miss Cheung喺我心目中係完美嘅:「Miss,咁對你咪好唔公平。」

「鍾意一個人,從來就冇話公唔公平,以前我同Richard一齊嗰陣,你估我唔知佢喺出面搞三搞四咩,你可以綁住一個人,但係唔可以綁住佢個心,要擴闊視野,先知道邊個最適合自己。」

嘩!今次真係長智識呀,乜有女人可以大方到咁地步、定抑或應該話Miss Cheung係太有自信呢?點解我覺得佢好似鼓勵緊我出去盡情玩下。不過可以做到呢步嘅,除咗Miss Cheung我諗唔係有太多,咦?唔係,其實小琪、周穎同瑜姐姐好似都唔係太計較我同其他人一齊。

「咁我哋三個聽日一齊好好傾下,解決咗件事佢,喺我心目中,Miss你永遠都係最好最完美。」呢個係我唯一可以下嘅結論。

「喺呢一刻,我相信你講嘅係真心話,但係當你有多啲經歷,二、三十年後再同我講到呢番說話嘅時候,我先係最感動。」Miss Cheung真係語不驚人誓不休,跟住竟然講:「況且仲有周穎單嘢,你都未同我講。」

原來周穎單嘢佢都知,喺呢個時候,我覺得再隱瞞落去只係侮辱緊Miss Cheung嘅智慧,於是我將呢兩個禮拜發生嘅事,一五一十講晒俾佢知。

「唔知點解,自從同Miss你喺一齊之後,好多女仔對我嘅態度都180度轉變咗,我諗一定係個天覺得Miss你咁好都揀我,所以令到其他女仔都鍾意我。」呢個確實係我對最近嘅桃花運所能想到嘅唯一解釋。
Miss Cheung靜靜咁聽我講完,然後先講出佢嘅想法:「好多事情,要發生遲早都會發生,我只不過咁幸運成為第一個,如果第一個係周穎或者Miss Yip,咁嘅情況可能都係照樣出現,你係一個好男仔,又細心又識照顧人、仲識煮嘢食,以前只係冇機會俾你發揮所長啫。」

雖然我唔係咁諗,但係Miss Cheung嘅說話都唔係冇道理,做多幾年人,諗嘢果然比我全面好多:「我咩都講晒Miss你聽,你會唔會嬲我咁濫,同以前Richard冇咩分別。」

「好嘢就梗係多人爭,我唔會嬲,只係會選擇繼唔繼續落去。」Miss Cheung見我塊臉當堂青晒,微笑望住我:「不過你咁坦白,煮啲嘢又咁好食,我又唔捨得放手住喎。」

我鬆咗口氣,但係覺得以後都係唔好再咁隨便,唔係總有一日會造成無可勉回嘅惡果。

食完飯搞掂晒後,Miss Cheung叫我瞓喺床上面,主動幫我口交,佢嘅口交技術精湛,含住細佬冇耐,我就俾佢溫暖嘅口同靈活嘅脷搞到成身慶烚烚,望住Miss Cheung喺下身好努力咁為我服務,唔知係因為獎勵我誠實、定係展現佢無可取代嘅高超技術同地位。

呢個時候,Miss Cheung已經改為用佢對波夾住細佬乳交,而且仲伸脷舔喺波罅凸出嚟嘅龜頭,咁樣梗係舒服喇,我諗起之前夾硬用周穎夾出嚟嘅波罅做同樣嘅事,真係完全不一樣嘅感受,波都係大啲好,如果攞嚟乳交嘅話。

我覺得Miss Cheung今日好似專登做番我哋第一次發生關係嗰個星期做過嘅所有嘢,只不過係濃縮埋一次裡面做晒,先係口交,跟住乳交,不過細佬已經唔係當日嘅細佬,如果唔係我已經射咗兩次,所以Miss Cheung唯有出動最後嗰招「觀音坐蓮」。

扯到最盡嘅細佬,一下就深入到子宮口邊緣,為我哋兩個帶嚟最大嘅歡愉,Miss Cheung由得細佬完全留喺濕滑溫暖嘅陰道裡面,只係前後擺動下身,令龜頭不停喺子宮口度磨嚟磨去,Miss Cheung呻吟聲越嚟越大,咁嘅刺激應該令到佢好興奮,而我亦都一樣,俾佢咁夾住磨到龜頭憤脹,處於發射邊緣。

我起身攬住Miss Cheung條腰,埋頭喺佢對波度儘情吸吮,當我準備將蓄勢已久嘅精華射晒入佢體內嘅時候,Miss Cheung突然推開我,褪番細佬出嚟,一口成條含晒落口,脫出溫暖濕潤嘅陰道後就即刻去到微熱濕滑嘅口腔,結果當然係舒服到完全冇朋友,我即刻口爆咗佢,全部射晒入去喉嚨入面。

望住Miss Cheung吞精吞到好滿足嘅樣,我忍唔住抱佢落床係咁錫,雖然有啲核突,但係都係自己啲嘢嚟,既然Miss Cheung都吞得咁開心,唔打茄輪嘅話都係有少少味啫。

沖完涼後,我哋好甜蜜咁互相擁抱住瞓著咗,今晚一定可以發個好夢。
是咪會有3P
坦白了
係咪可以咁多條女同主角大混戰
追到live太好
對周穎好啲啦屌
咁大方
真。多人運動
揀邊個都好,都要happy ending呀
本來冇打算俾周穎同主角發展太深嘅感情,不過既然好多人都支持佢,嚟緊會加多啲佢嘅戲份
不要,我要miss Chung
Cheung
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞