【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
又話唔好忍下次可唔可以一次過出,唔好次次停係d緊張位
我覺得係打電話阻住扑嘢姐
肥婆成日阻住人扑嘢,小心小富第時比人燒春袋
樓主係特登
一定係除非唔係
已經除左褲 樓主你點補償
第六十九章 難忘嘅第一次2

我望住邱雅琳堅定嘅雙眼,錫落佢個咀度,溫柔咁同佢打茄輪,下身開始喺B女外輕輕磨擦,讓細佬可以更加濕潤,亦令B女慢慢張開,準備迎接第一次嘅衝擊,雖然會好痛,但係短暫嘅痛楚將會帶嚟無盡嘅歡愉。

破處嘅一刻終於來臨,用力將細佬插入緊窄嘅陰道,再突破埋最後嘅隔膜,邱雅琳痛到咬落我條脷度,呢嘢我預咗,有晒經驗,我整到佢咁痛,俾佢咬下都係應該嘅。

細佬完全進入後停留咗喺陰道入面,我覺得陰道口流出咗啲不同於分泌嘅液體,相信係破處所流嘅血,唔算多,但係喺流過我身體嘅時候,讓我感受到一份好大嘅責任,深深刻咗喺我心裡面。

等邱雅琳放鬆咗咬脷嘅力度,我先慢慢由濕潤嘅陰道將細佬抽出嚟,再慢慢插番入去,邱雅琳冇再咬我,只係好大力咁吸住我條脷,雙手用盡力抱緊我個頭,雙腳曲起喺腰度用力夾住我,好似咁樣會令佢冇咁痛。

我一手撐住床,一手托起邱雅琳條腰,繼續溫柔抽插,陰道起初好緊,令到我進出有啲困難,亦令到邱雅琳比較痛,但係隨著進出陰道漸漸放鬆,雖然仍緊緊夾住細佬,不過就冇咗一開始嗰種要夾硬𢵌入去嘅阻力,濕滑嘅陰道溫暖住細佬、溫暖埋我個心。

邱雅琳臉上嘅神情亦由綳緊變成舒暢,口裡面發出輕微嘅呻吟聲,於是我加快速度同力度,令細佬更加舒服,亦令邱雅琳被推上極樂嘅頂峰。我趴低緊緊貼住邱雅琳個身,雙手從後抱實佢,用胸部磨擦挺起嘅乳頭,細佬每一下都插到最入,然後用龜頭撩子宮口,撩完抽出少少,又再次插到最盡。

咁樣係會令到邱雅琳好舒服,佢成身軟晒,再無力抱同夾實我,我繼續呢種抽插方式唔係好耐,我同邱雅琳就差唔多同時達到高潮,咁嘅情況係最理想,因為高潮後快感難免會滑落,如果一方先到,而另一方又遲遲未到,咁先高潮嗰個就會好攰,亦都未必有足夠氣力繼續作出迎合。

細佬就住陰道嘅突然收緊將精華射晒入邱雅琳身體裡面,雖然我有諗過咁樣係咪會令邱雅琳懷孕,但係作為我哋嘅第一次,應該係最完美嘅,內射對於我定邱雅琳嚟講,都比較舒服。況且佢作為護士,如果事後有咩要處理,都好簡單啫,最多咪問相熟醫生攞事後丸食。

我用精子溫暖咗邱雅琳嘅子宮,佢就用陰道抽抽下咁夾我嚟獎勵細佬,同時亦幫細佬喺餘射中將一切射得乾乾淨淨,直到抽搐下都再冇任何嘢射,我先至將細佬掹番出嚟。

「仲痛唔痛呀?」發洩完,梗係要關顧下邱雅琳,話晒佢第一次。

邱雅琳擰頭,似乎仲未平復落嚟,開唔到聲,只係喺度喘氣。

我翻身瞓喺床,用左手將邱雅琳攬埋胸口,輕輕撫摸佢啲頭髮,右手同佢左手互握,等佢慢慢平伏落嚟。

靜靜咁攬住,唔知幾耐之後,邱雅琳先開口:「初時好痛,慢慢越嚟越舒服,最後突然有一種好強烈嘅感覺衝上腦,舒服到我以為自己會暈低,但係又冇。」邱雅琳仔細描述頭先嘅經歷,有啲似喺度做自我確認。

「頭先射晒入去,唔好意思。」我就算覺得冇乜嘢,都要道下歉嘅。

「唔緊要,呢啲我會處理。」邱雅琳對住我微笑。

「不如我哋去沖涼,今次唔使你幫我洗,我仲可以幫番你。」床同被都揩咗唔少血,沖咗身先繼續攬下錫下都未遲。

幫邱雅琳洗身,先發覺佢啲皮膚好白、好滑,洗B女嘅時候我盡量細力同溫柔,怕會整痛佢,但係呢啲都係我多慮,邱雅琳不單冇嗌痛,仲即刻表現到好high咁,比之前未搞嘢嗰陣仲敏感。

邱雅琳成個人挨晒落我個身度,雙手搭住我膊頭借力,我一手扶實佢,一手幫佢洗,洗到自己都有晒反應,邱雅琳都察覺到我又扯起咗,用眼神詢問我,意思應該係使唔使幫我解決。

我見邱雅琳個樣仲咁攰,就搖咗搖頭,洗完抺乾身出番房,細佬細番啲,但係仲未完全變番正常。

邱雅琳冇著番衫,去搵咗啲床單、被套出嚟換,我見狀就過去幫手,或者呢度係私家病房嘅關係,搞完晒都冇其他人出現過,始終平時有家人喺度陪夜,成晚流流長點知佢哋會同病人搞乜,萬一撞破人哋好事就唔好喇,而且我聽日都出院,根本唔會有咩緊急情況。

我同邱雅琳赤裸裸咁瞓番上床,緊緊擁抱住,佢好似知道我想再嚟多鑊,主動伸手摸細佬,其實啱啱破完處,我唔知邱雅琳接唔接受到再嚟多次,因為我知道細佬啱先射完,就算再扯到都可能要搞好耐。

「你想唔想㗎?唔想唔使夾硬嚟,我抖陣就ok,唔一定要再做。」我擔心邱雅琳勉強迎合,到時留低咗個唔好嘅初夜印象。

「我都想想地,頭先啲感覺夾雜咗痛楚,唔係太清晰,我想再感受清楚。」邱雅琳咁答。

我摸落B女度,發現已經濕番晒,咁就冇再猶豫,先錫落咀,再錫落胸,然後諗住再往下錫嘅時候,邱雅琳阻止住我:「今次等我嚟。」

點嚟呢?我瞓低,邱雅琳移到細佬前,張口幫我含,因為第二次嘅關係,唔係扯到好行,但係經邱雅琳唇舌吞吐,細佬得以去番全盛時期。

邱雅琳起身坐咗落細佬度,B女咁濕進入得毫無困難,一入晒邱雅琳就開始前後擺動,用緊窄嘅陰道嚟磨細佬,雖然表現得好純熟,但係明顯係第一次,擺動嘅節奏同幅度都唔係咁有規律,舒服得嚟有少少頂住頂住,不過已經做得好好。

我見邱雅琳個樣舒適得嚟有少少皺眉,知道佢應該仲有少少痛,所以冇特別郁動,以免整到佢,由得佢就住嚟做,咁樣應該會好啲。

唔係做咗好耐,邱雅琳就軟倒喺我胸口,我感激佢想做主動嘅心思,亦都明白佢堅持唔到最後嘅理由,所以冇怪佢,將佢放番喺床,用番男上女下呢個正常體位繼續。

淨係享受而無需擺動,邱雅琳好快就嚟咗高潮,今次時間冇頭先夾得咁啱,等邱雅琳完事咗,我要再插多幾分鐘先射到,做得咁密都算射得快,我暗地裡讚咗自己一下。
「我幾時可以再見你?」邱雅琳抖順條氣之後問我。

我諗咗諗,一時間真係答唔到,出院後要返學,放學後如果周穎唔得閒,應該可以搵邱雅琳,問題係暫時唔知邊日:「下星期你邊幾日要返工?」邱雅琳應該係輪班制,不如睇下佢邊日得先再算。

「講起上嚟,除咗下星期二,我一至五都要返夜。」邱雅琳露出失望神情。

「咁我哋暫定星期二出街吖,或者你嚟我屋企都得,我可以煮飯俾你食。」我又用煮飯仔呢招。

果然呢招通殺,邱雅琳好開心咁話:「好呀,你煮嘢係咪好叻?我好想試下你手勢。」

「又唔係好叻,食得落口咁喇。」希望越大,失望越大,又唔好充到咁大住。

邱雅琳當然唔可以喺病房過夜,就算唔驚佢家姐又摷上嚟搵妹,都費事聽日俾人見到,所以再攬咗陣,邱雅琳就著番衫返屋企。
點解miss cheung好似好多日無黎
係咪上次係浴室出面偷聽嗰個就係miss cheung
我要miss cheung
我要瑜姐姐
係wor,上次俾Carmen引走咗之後豬腳冇搵Ms. Yip,佢之後點解決?
Miss Cheung幾時出返嚟
由得個男人婆啦

我哋要嘅係搣時張
留名先
第七十章 模特兒的手段

第二日起身,好快就搞掂晒出院手續走得,我有種放監嘅感覺。

我冇通知Miss Cheung或者周穎出院嘅事,一嚟費事佢哋專登嚟接我,二嚟諗住俾個驚喜佢哋。

點知啱啱踏出醫院門口,就有人先俾咗個大大嘅驚喜我。

「張子龍先生,我哋老細有啲事想見你。」幾個戴住黑超嘅黑衣人圍咗上嚟,目無表情咁對我講。

我第一時間諗起Jessica單嘢,係喎,冇問清楚邱雅悅搞成點,唔通有手尾跟?雖然我打得兩下,但係呢幾條友個樣咁專業,我都冇十足把握可以全身而退,唔係嗰頭出院,轉頭又要入番去啩。

黑衣人帶咗我上架拉晒窗簾嘅保姆車,坐喺對面嘅果然係Jessica個經理人Emma。

Emma望落起碼都四十尾,戴住眼鏡個樣好精明,一望就知係女強人,雖然上咗年紀,但係睇得出年輕時一定係靚女,做得娛樂圈呢行,都有番咁上下水準。

「你好,張先生,我係Jessica嘅經理人Emma,首先我要向你道歉,上次Jessica無端端走去搵你,仲對你做咗啲咁過份嘅行為,真係唔好意思。」Emma冇轉彎抺角,直接入正題:「今次我嚟係專登同你陪罪,同埋睇下你點先肯原諒Jessica。」

「唔使喇,我都冇嬲Jessica,成件事都係意外,冇話邊個啱邊個唔啱,況且我當時自己都有唔小心,你幫我俾咗住院費就算打個和,你放心,我唔會爆單嘢出去。」老實講同Jessica嗰次都幾爽,佢仲令我覺得自己變咗大富豪咁。

「既然你都咁講,件事本來就可以告一段落,可惜早幾日Jessica嚟醫院搞咗另一樣嘢出嚟,仲驚動埋虎哥,上頭放咗話落嚟,一定要對你有個交代。」Emma講到咁嚴重,唔係要𢵌冧Jessica啩?

「其實上次Jessica嚟醫院冇做過啲咩,唔使講到咁嚴重呀?」話晒有一手,仲要係快樂嘅一手,我都唔想Jessica有事。

「做過啲咩我好清楚,Jessica俾埋我睇添。」Emma露出一個神秘笑容:「聽你咁講,我已經知道點處理。」

Emma打開車窗同出面交代咗幾句,跟住同我講:「好快到,你等一等。」

「去邊呀?」我有啲奇怪。

「去到你就知。」Emma冇正面答。

真係好快到,車一停低就有人打開車門招呼我落車,竟然係一個地下停車場。

「20A。」Emma同我講,遞咗一張住戶證俾我,冇等我回答就同黑衣人各自開車離開。

停車場泊滿名車,睇嚟應該係一個豪宅嘅地庫,我用住戶證進入大廈,搭𨋢上20樓,豪宅即係豪宅,一梯兩伙,條走廊都豪華過人。

未等我㩒鐘,A室已經自動打開門,出現嘅當然係Jessica。

Jessica個樣有啲尷尬:「你入嚟先。」

入到去,係一個過千呎嘅豪華裝修單位,望出去仲可以見到維港景。

Jessica閂好門,可能喺屋企、亦可能早有準備,佢著喺身嘅係一套好性感嘅透明睡袍,裡面仲要真空,對36E好清楚咁呈現喺我眼前。

「上次嘅事對唔住,Emma已經教訓咗我,希望你唔好介意。」Jessica頭耷耷,個樣有啲可憐。

「我上次都話算,一早已經唔介意。」我見佢咁慘,於是話。

「咁就好喇。」Jessica即刻開心番,走過嚟幫我除衫。

「唔使喇。」我當然知道發生緊咩事。

「真係?」Jessica用有啲天真嘅表情問我。

我望落Jessica約隱約現嘅巨乳,再望一望佢只係化咗淡妝,但係已經好迷人嘅臉孔,擘大口,不過真係答唔出「係」。

Jessica錫咗我一啖,笑住話:「都嚟咗喇,唔通乜都唔做就走咩。」繼續幫我除晒啲衫,然後帶我去浴室。

浴室裡面有個望住海嘅按摩浴缸,大到我哋兩個一齊坐入去都仲大把位剩,浴缸放滿水,飄起陣陣蒸氣。

「你幫我除衫吖。」Jessica舉起雙手,等我幫佢除睡袍。

我彎身攞住裙尾,將睡袍向上拉起,Jessica優美嘅身段由大腿向上逐步展現,飽滿嘅B女,平滑嘅腹部,巨大嘅雙乳,當睡袍從頭取出後,Jessica不愧為模特兒嘅身材就再無任何遮掩咁呈現喺我眼前。

Jessica攬住我條頸,俾咗個激情嘅擁吻我,雙峰壓落胸口嘅感覺好實在,大得嚟又好柔軟,我雙手自然伸到後面搓高高翹起嘅籮柚。

「我哋入浴缸吖。」Jessica呼吸有少少急促咁講。

我托住Jessica籮柚,將佢成個抱起,Jessica自動將雙腳撓落我腰度,等我可以輕易將佢抱入按摩浴缸。

微熱嘅水令到我哋同時精神一振,我慢慢坐低,由得Jessica坐喺我懷裡面,因為咁嘅坐姿,細佬同B女已經貼住咗,Jessica輕輕擺動下身,用細縫磨擦細佬,令細佬有種隨時會被吸入B女嘅感覺。

Jessica再次錫落我個咀,今次連脷都伸埋過嚟,我冇同佢客氣,盡情吮吸之餘亦即時相互交纏,施展出唔輸俾Jessica嘅打茄輪技術。

除咗口,雙手當然伸去胸前揸嗰兩舊巨肉,點揸都揸唔晒嘅手感好特別,有啲似喺度搓麵粉,我見咁大,唔含就笨,於是放開Jessica個口,移師去巨胸,先係含住車厘子,一用力摙,乳峰就被全塞入口,成口都係軟肉嘅口感真係唔錯。

Jessica冇得打茄輪,就伸頭去舔同咬我耳珠,手法一樣咁好,搞到我好似俾人含緊細佬咁,唯有盡力去舔胸嚟回報佢嘅付出。

隨著越嚟越高漲嘅情緒,Jessica開始鬆口大聲呻吟,把聲聽落好消魂,叫到我好想即刻插入B女。

「我幫你吹吖。」Jessica突然咁講,然後就離開我懷抱,潛咗入水裡面。

細佬忽然俾溫暖嘅口含住,同平時口交唔同,喺水裡面被含住嘅時候比平時更溫暖,可能因為啲水充填咗口腔裡面嘅空位,令到感覺比平時更緊密同溫暖,而且咁樣俾人含住嚟舔,令我覺得好似俾魚咬咁,成身酥軟得嚟又有啲唔知點好嘅奇怪感覺,果然不愧係「水中蕭」。

唔知係咪胸大,所以肺用量都大啲,Jessica喺水裡面幫我含咗成分鐘先上番水,吸一啖氣又落去含過,不過呢個都係我個人嘅主觀感覺,實際上有冇咁耐我都唔知,只係覺得俾Jessica含到差唔多要射。

Jessica再上番水嘅時候,個樣令我諗起「出水芙蓉」呢幾個字,大口大口透氣個樣好可愛,我忍唔住拉佢埋身,將佢個身連B女壓落細佬度,細佬喺水中進入B女,同上次Carmen嘅經驗差唔多,咁樣插唔係好受力。

但係Jessica就係能人所不能,運起佢嘅陰道按摩神技,硬係喺水中夾到細佬實一實咁按摩,突破咗水嘅阻力,令到我喺水裡面都feel到陰道嘅緊緻,而且咁樣坐仲可以用子宮口吸龜頭,直情雙重享受。

不過進出始終有啲困難,Jessica只可以坐喺度係咁䟴,而我就摙籮柚同舔胸。

「不如上床。」Jessica䟴咗陣,都覺得唔係咁好feel。

我點點頭,都唔明啲人點解鍾意鴛鴦戲水,邊舒服㗎。
又係得一半
miss cheung
又扑多次
還我miss cheung
掛住miss Cheung
覺得Jessica 都係會沉船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞