【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
個人偏向Miss Cheung,因為係第一女主角,亦都係寫呢個故嘅起因,不過睇走勢周穎最後跑出都唔係冇可能,要睇下後續發展,原本周穎嘅設定同Miss Cheung以外嘅其他女角冇乜分別,但係而家明顯已經威脅到Miss Cheung嘅地位
幾時翻香港啊 快啲啦
總於追哂呢百幾篇由甜故變成睇劇情太正了
阿爸快啲好返
Miss Cheung

現實有幾何會出現Miss cheung 既人
Agger
邱雅琳
比翻 miss Cheung我
翻睇翻頭個幾篇 miss cheung 正好多
所以睇周穎果part容易啲代入
ipad嘅校花我相信好多人讀書時身邊都出現過
唯一敗筆係開頭形容佢個樣似angelababy
集氣老豆快D醒
第103章 Table Dance

其實我哋未成年,照計應該唔入得,但係石克隆同守門口嘅兩個高大黑人點咗下頭,佢哋就開門放行,證件都唔使睇。

「你成日嚟㗎?守門口嗰兩個黑人好似同你好熟咁。」我忍唔住問。

「呢度我開㗎。」石克隆隨口答,見我張大晒口一臉驚訝,佢先至笑住講:「你唔係信呀?我跟啲世叔伯嚟過幾次,我自己有時都會帶啲朋友嚟見識下,幫襯得多自然有少少特權,當然如果你得十四、五歲,佢哋都未必俾你入,但係你仲有幾個月都成年喇,經驗仲豐富過好多成年人添。」

入到夜店係一條走廊,走廊尾仲有另一道門,門旁有另外兩個黑人喺度把守,隱約可以聽到強勁嘅音樂和住酒氣喺門後飄散緊出嚟。

守門人照舊見到石克隆就自動打開門,一開門就傳出吵耳嘅音樂聲,室內環境唔算大,大約只有三、四千呎,中間有一個約三百呎嘅圓形舞台,舞台離地一米喥,中間設有上連天花嘅鋼柱,閃礫嘅燈光下正有個穿著比基尼泳衣嘅鬼妹喺度跳緊名符其實嘅鋼管舞。

圍住舞台邊有一圈略低嘅吧台,幾個鬼佬疏疏落落咁坐喺度望實台上個鬼妹,鬼妹身材唔錯,有成35C,腳長得嚟籮又大,喺台上面舞嚟舞去都幾養眼,個樣就唔算太靚,不過鬼妹輪廓深刻,大眼高鼻加厚唇,又唔會差得去邊。

石克隆帶我坐咗埋台邊嘅吧台,冇問我就點咗兩杯嘢飲:「只要你有叫嘢飲,基本上喺度坐幾耐都得,有時我一個人無聊,就會過嚟坐下。」

台上個鬼妹唔知幾時已經除咗個Bra,對35C隨著佢嘅舞步晃到我有啲眼花潦亂,我覺得咁大波唔應該跳啲咁大動作嘅舞囉,睇到我都戥佢對波辛苦。

穿著性感嘅女待應好快就送咗兩杯雞尾酒過嚟,杯嘢望落好似橙汁咁色,不過我諗應該唔係橙汁。

「放心,冇酒精嘅,啲味同fruit punch差唔多,你唔飲都冇所謂,擺喺度做下樣啫。」石克隆冇等我開口,已經解答咗我心裡面嘅疑問。

我攞起杯飲咗啖:「咩同fruit punch差唔多啫,根本就係fruit punch嚟。」

石克隆冇答我,我望向佢,先發現佢目光正望向台上,順住佢目光所向,發現鬼妹連下身條泳褲都除埋,金色陰毛下B女隨舞姿喺台下一眾麻甩佬面前時隱時現,雖然B女唔係我鍾情嘅一線鮑,而係有啲淝開晒嗰種,但係喺誘人舞步襯托下都發揮到令細佬致敬嘅效果。

鬼妹圍住條柱轉來轉去,忽然一躍上柱,凌空打咗個轉後雙腿以V字形飛咗過嚟我同石克隆面前,無遮無掩嘅B女就整個呈現喺唔夠三呎嘅近距離,咦?濕晒嘅,係汗定係跳到自high呀。

石克隆微笑拍手,雙目精光閃閃咁望住鬼妹充滿挑逗嘅視線,喺呢一刻,我覺得自己完全係多餘嘅存在,只見石克隆點咗點頭,鬼妹即刻講咗聲:「Thank you!」就好開心咁起身離開。

「既然人哋咁俾面,我都要私底下會一會佢,你慢慢坐,我一個鐘度就返。」石克隆懶瀟洒咁講完後,就起身向台嘅右手邊行咗去,原來喺右方最外圍仲有對寫著「Private」嘅門。

石克隆去到門口,對門即刻向內打開,門內似乎係一條走廊,唔知通去咩地方,我估應該係VIP區,用嚟為人客提供特別服務。

台上出現另一個鬼妹,望落同頭先個鬼妹嘅分別就係對波細啲,石克隆條友仔竟然咁冇義氣,掉低我一個自己走咗去風流快活,又話出嚟聚舊,點知走咗去私會鬼妹,仲夠膽話要成個鐘。

人哋話鬼妹下面比較濶落,我哋呢啲亞洲人size通常滿足唔到佢哋,咁又係,食開大支嘢點慣改食細條吖,石克隆嚟咗外國幾年,唔知喺size上面有冇長進番啲,唔係真係丟晒香港人嘅架,諗起上次竹昇妹Carmen仲話我細佬cute添呀,唔係喎,石克隆係日美mix,唔知有冇遺傳到美國老豆啲優良傳統呢?

喺我亂諗嘢嘅時候,忽然一把甜美女聲喺我耳邊響起:「你好,我係Rio。」

我擰向聲音發出處,一副絕美嘅臉孔出現喺我面前,由於太近,我不自覺將頭稍為後仰:「你好。」靚女身穿銀黑色吊帶內衣,風情萬種咁戙喺度,喺外國地方,仲要係夜店,竟然有人用廣東話同我講嘢,我都幾愕然,雖然口音就唔係咁正。

可能我個樣有啲傻,靚女Rio掩住咀偷笑:「你唔使咁驚,係Terence叫我嚟招呼你嘅。」

Terence?咪即係石克隆,等我頭先仲喺度埋怨佢,點知佢咁有我心,竟然幫我安排咗條咁正嘅女,喺呢度我要講番少少往事,喺我十零歲嘅時候,有一段時間成日偷阿爸啲翻版AV碟睇,當中有個叫Rio嘅日葡混血女優,絕對係我當年嘅女優排行榜第一位,我人生首次飛機,就係用佢啲碟打嘅,所以就算佢已經引退多年,我仍然download晒佢啲作品喺部腦度,得閒就開嚟回味下。

眼前呢個樣貌甜美、笑容親切嘅靚女,唔單止同Rio同名,個樣仲有九成似,如果唔係真人應該變咗熟女,我直頭覺得佢就係我回憶入面嗰個活潑可愛嘅女神,唔係,仲有少少唔同,呢個Rio對波大啲,起碼有34D。

由於太過震憾,我一時都唔知講咩好,Rio挽住我隻手,將我拖起身:「我哋去個靜啲嘅地方,我幫你private dance吖。」

Rio拖住我向頭先石克隆離開嘅門走去,門再次打開,今次終於見到門後嘅走廊原來係通向左右兩旁十多間房,每間房門上都有盞紅燈,約有一半燈係著咗嘅,Rio就帶咗我去其中一間冇著燈嘅房。

間房大概二百呎,靠牆有張L字形皮梳化,梳化對開空出位置有條同出面舞台雷同嘅鋼柱。

Rio招呼我坐低,一手捉住鋼柱上方,一腳撓住鋼柱下方,旋身一躍就跳咗上條柱上面,都幾神乎其技。

「請你慢慢欣賞。」Rio把聲真係好好聽,如果用日文講就仲正。
阿爸係咪想要返啲刺激
係呢到完
終於唔洗再對住周穎
唔係唔好,之不過又令我諗起未整前嘅Angelababy(哨牙果張相)
終於live左
樓主連續幾篇冇扑嘢環節,好睇好多
支持
終於追哂
日日咁砌,男豬就黎斷J喇,俾佢抖下啦
第104章 第一次?

Rio喺條柱身上轉來轉去,長髮隨動作飛散於臉上,睇落好有美感,而且佢身材咁fit,要波有波、要籮有籮,都咪話唔令人心動,基本上Rio企喺我面前已經有極大吸引力,何況佢仲飛來飛去。

隨著衣服喺身上面嘅磨擦,Rio胸前兩點越嚟越明顯,下身喺佢舞動時若隱若現嘅紅色蕾絲底底,B女位置亦因為分泌而變晒色,我就坐喺度睇啫,郁都冇郁過,但係都成身慶烚烚,細佬更加有種破褲而出嘅強烈衝動。

Rio動作雖然大,但係一雙美目仍然時不時向我射嚟誘惑嘅眼光,望到我有啲心癢難搔嘅感覺,好想撲上去將佢就地正法,不過我第一次嚟呢啲地方,唔係好知規矩,Rio話private dance啫,係咪真係齋dance我就唔清楚,如果貿貿然觸碰Rio,加錢唔在講,點知佢係咪賣藝唔賣身。

喺我猶疑期間,Rio喺轉換姿勢嘅時候將內衣脫去,露出偉大嘅雙峰,乳頭果然早已高高挺起。Rio翻身落地,步伐輕盈咁向我行近,跨坐喺我雙腿之上,喺我面前近距離扭動身軀。

Rio嘅膚色好白,望落又嫩又滑,對波就喺我眼前晃嚟晃去。Rio身上面散發出一種濃烈嘅香水味,夾雜乳香令我有啲意亂情迷,口乾舌燥,好想不顧一切張口咬落去粉紅色嘅乳尖。

Rio似乎睇穿我心思,將我雙手移落去佢軟滑嘅臀部,然後用雙峰去磨我塊面,咁嘅環境下,就算你話要幾多錢我都照加喇,我張開口,側頭一口含住乳頭就係咁舔,多年嘅性幻想,終於可以喺呢刻實現。

分唔清係真定係假,Rio用好興奮嘅呻吟聲嚟回應我嘅進攻,細佬俾佢叫到狀態大勇,呢個時候仲邊理得咁多,我捉住Rio籮柚將佢B女用力壓向脹起晒嘅細佬,隔住褲都要頂餐飽,雖然隔住褲其實唔係咁好feel,但係心理上嘅因素搭救,我覺得自己化身成AV男優,正同AV女優Rio埋身肉搏。

對波舔落有如綿花糖咁鬆軟,我大口大口咁又咬又吸。Rio用激烈嘅肢體動作回應,雙手捉實我個頭係咁質我食波餅,食得正興起,Rio忽然抬起我塊臉,從上而下大力咀落嚟,豐滿濕潤嘅咀唇好香,Rio一錫就將條脷伸入我個口,主動纏住我條脷捲嚟捲去。

俾人咁攻擊法,我雙手忍唔住大力揸落充滿彈性嘅pat pat,手指仲借意伸入底褲,跣去前面摸B女,細縫浸出嘅水滋潤咗豐厚嘅陰唇,如果唔係隔住褲,細佬應該毫無難度咁滑咗入去,而家代替細佬滑入去嘅,就變咗係右手中指。

感受到我嘅入侵,Rio喺喉嚨發出不明叫聲,但係都冇放開我個咀,仍然死死扱實同我打茄輪,不過雙手就分前後伸入我件衫入面,一邊輕抓背脊,一邊溫柔逗弄乳頭,搞到我成身酸軟,好想即刻插入B女下下火。

Rio俾我用手指插到下面越嚟越濕,不斷用陰道夾番我,做得呢行,樣貌身材又咁出眾,平時一定有唔少鬼佬光顧,難得開發得咁頻繁嘅陰道仍然又有彈性又緊,真係得天獨厚。

我正想將Rio推落梳化,佢已經先一步離開,幫我除咗條褲,然後打開我雙腳踎喺中間,Rio用雙手捉住雄赳赳嘅細佬,佢對手軟冧冧咁捉到細佬震咗震,跟住仲張口含住喺雙手外嘅細佬頂端,舌頭快速點擊敏感嘅龜頭同舔勻冠邊位置,雙手則又㩒又捋咁按摩棍身。

我舒服到長長吁咗口氣,自動除晒身上嘅衫,準備即將來臨嘅肉搏戰,細個嗰陣睇Rio幫啲男優含就多,估唔到今日終於可以做主角俾佢含下,淨係咁諗,我已經覺得細佬有想射嘅感覺,唔知頂唔頂到一陣正式埋牙。

Rio好似feel到我就嚟發射,鬆開細佬企起身,除咗條濕晒嘅底褲,露出濃密陰毛下閃閃發亮嘅B女:「你可唔可以幫我錫下佢。」Rio微笑指住B女。

求之不得喇,我點頭,Rio冇我預期咁瞓落梳化,而係企上梳化將B女送入我個口,B女有浸清新嘅香氣,一啲異味都冇,睇嚟應該清潔過。我未試過用咁姿勢舔B女,被動地由Rio將B女送入我口中,B女一入口我就先用脷頂開陰唇舔腫起嘅陰蒂,Rio好似頭先跳舞咁S字形扭動身軀,將下身一下一下頂向我塊面,原來咁樣可以讓女方自由控制俾我舔嘅地方同速度,將主動權操於手中。

好快我就俾B女搞到成臉水,Rio亦都全身抖顫下高潮咗咁軟倒喺我身上,我攬住Rio,左手摸籮柚,右手搓波,細佬經過剛才嘅冷靜好咗啲,斷估唔會一入就射,Rio喺我懷裡面抖順番條氣,深吻咗我一下就起身喺梳化旁嘅櫃度攞咗個避孕套出嚟,幫細佬戴好。

我本身唔鍾意戴套,但係出嚟玩,都係安全啲好,而且平時多數唔戴,如果唔小心瀨咗嘢,我自己就話抵死,周穎同Miss Cheung呢啲良家婦女咪好無辜,實嬲死我添呀。

戴好套,Rio就坐咗上嚟,用B女慢慢將細佬吞入肚裡面,隔住套都感受到陰道內好暖同濕,緊窄咁包實細佬,Rio等細佬完全入晒之後,攬實我條頸同我打咗陣茄輪,似乎要等細佬適應咗環境,然後先緩慢有致咁擺動下身,細佬除咗進出B女外,仲俾Rio夾住打圈,喺子宮口外唔同嘅位置徘徊,舒服到我成身酥麻。

戴住套感覺冇咁直接,理論上應該可以耐啲,但係Rio實在夾得我太舒服,就算我點忍,嗰種極之想射嘅快感仍然迅速漫延全身,我雙手大力揸實Rio籮柚,將頭埋喺雙峰間,好唔爭氣咁做咗快槍手,將啲精射晒入個避孕套入面。

記憶中第一次對住畫面上嘅Rio打飛機都唔係堅持到好耐,估唔到對住真人都係咁,我都未有機會學啲男優咁轉番幾個姿勢,試下男上女下同後入,竟然就繳咗械,雖然心裡面有啲深深不忿,但係又無何奈何。

Rio唔知係可憐定獎勵咁錫咗我一啖:「以第一次嚟講,你算好犀利,通常啲人喺我頭先含嗰陣已經頂唔順,唔使唔開心,下次會好好多。」

第一次?我似第一次咩?你咁講係咪打算封番封利是俾我呀。
第一次,正
第105章 夢中情人

我冇反駁Rio,因為自己表現唔好,佢誤會我係第一次反而冇咁尷尬,而且某程度上我覺得Rio經驗咁豐富,冇可能分唔出我仲係咪處男,或者佢只係俾個下台階我啫。

事後諗番起,或者係因為對女優Rio積壓多年嘅慾望得以喺呢一刻爆發出嚟,所以先至一時興奮得濟控制唔到,類同處男第一次搞嘢嘅初體驗。

Rio話晒係專業人士,心理上安撫咗我,生理上都冇揸流攤,放番細佬出嚟之後,幫我除咗個套用口仔細清潔,含到細佬軟晒先停落嚟,啱啱射完嘅細佬有啲敏感,俾靈活嘅舌頭舔到我全身唔知點好咁,有種俾人由細佬吸走晒啲精力嘅感覺。

「我幫你沖一沖身吖。」Rio走去牆邊,推開咗一道暗門,原來呢度有個百零呎嘅沖身地方,有浴缸又有花洒,setting有啲似AV裡面嗰啲泡姬浴室,話唔定呢度連泡姬服務都有?

Rio細心幫我清洗,望住赤裸裸嘅佢喺我面前揚嚟揚去,嗰對白滑大波有意無意間成日揩落我個身度,我覺得內心中嘅慾火又開始燃燒起嚟,細佬都漸漸有番反應。

Rio幫我洗完就擰轉身幫自己洗,佢個背脊線條好靚,苗條嘅腰連落略大嘅籮,喺Rio彎身清洗下身嘅時候,個大籮柚同細佬只有一隻手指位嘅距離,稍為挺前少少就掂到。

細佬雖然未回復番晒,但係都硬硬地,聽人講出嚟玩搞嘢係逐次計,頭先出咗一次,而家如果要再扑多次就會另外收錢,所以都唔敢亂嚟。不過諗係咁諗,我都詐蹄將細佬𢵌前啲,懶唔覺意咁揩落個郁嚟郁去嘅pat pat度,Rio對我嘅性騷擾似乎完全冇為意,仲仰後少少等細佬可以喺兩團軟肉中間磨磨下。

磨咗幾下細佬就起咗半頭,喺慾念蓋過理智嘅情況下,我上前從後攬住Rio,細佬攝咗入籮柚中間條罅度,雙手就伸去前面搓胸前雙乳。

Rio仰起頭,雙眼迷矇咁望向我,呢個角度真係引死人,我低頭從後錫落佢個咀度,Rio舉起雙手捉住我個頭,同我熱情親吻。

「我幫你戴番套先吖。」Rio放開我個咀,微笑對我講。

我有少少猶疑,Rio咁高水準,一定收得唔平,扑多鑊會唔會好貴呢?

Rio好似睇穿我嘅諗法咁,轉身拉我出房:「你放心,Terence包咗我成晚,我今晚淨係需要服侍你一個,你想做幾多次都得。」

我心裡面即刻泛起「好兄弟」三個字,估唔到咁多年冇見,一見番石克隆就送份咁大嘅禮物俾我!

戴番好套,Rio趴喺梳化,將籮柚喺我面前高高趷起,面對咁嘅美境,細佬準唔準備好都照入喇,我捉實Rio條腰,將細佬從後插入濕滑嘅陰道,溫暖嘅包圍再次令細佬極速回復戰鬥狀態,我由慢至快咁一下下撞落柔軟嘅pat pat度,Rio嘅呻吟聲亦都隨著抽插越嚟越大。

從後插咗陣,我就將Rio放番落梳化,示意佢瞓喺度,Rio當然好合作咁瞓低,然後張開雙腿,我望住佢個靚樣,將細佬以正常體位送入B女,我好鍾意望住Rio個樣,除咗靚,仲因為有一種好熟悉嘅親切感:「你真人真係好靚。」我從心讚嘆。

「真人?」Rio有啲奇怪咁問,我冇答,低頭封住佢個咀,打住茄輪咁抽插,細佬每一下都全進全出咁插到盡,舒服到我全身微微顫抖,好彩頭先出咗一次嘢,而家先可以深刻體會Rio緊窄陰道嘅每一吋地方,細佬慢慢變得大到掂到子宮口,我用力頂落子宮口,用龜頭喺宮口磨擦,頂頂下Rio忽然四肢用力挾實我,陰道急速收縮,全身震咗幾下。

我停咗落嚟,享受陰道夾下夾下咁按摩細佬嘅快感,Rio仍然俾我封住個咀,但係已經冇力同我唇舌交流,只係喺度係咁喘氣,我等佢抖咗陣,下身先再次開始挺進,因為Rio高潮咗,冇乜心理壓力下,我再插多幾十下就射埋。

我將細佬留喺Rio體內,繼續同佢係咁錫,錫到個咀都有啲麻痺,條脷都攰到冇乜知覺,先至軟癱落Rio身上,Rio用手愛撫我背脊,輕吻我側臉。

沖多次涼後我同Rio坐喺梳化傾咗陣偈先離開,原來Rio本名叫麻生愛理,係中日混血兒,因為幫襯佢啲客好多都話佢似日本AV女優Rio柚木蒂娜,所以佢就索性改咗呢個藝名,仲專登上網睇咗啲真身Rio嘅片,刻意將自己塑造到佢咁樣,結果一傳十、十傳百,多咗好多亞洲人嚟搵佢。

石克隆都係因為咁而認識咗Rio,仲同佢講過話有個friend自細就鍾意睇柚木蒂娜啲片,有機會一定要帶個friend嚟搵佢。

嗰個friend,如無意外就係話緊我,世事嘅嘢真係好奇妙,我諗石克隆同Rio咁講嘅時候,冇諗過真係會有今日,唔怪得一見面就帶我嚟。

一出番走廊,就見到石克隆坐咗喺先前個位置飲緊嘢,我見搞咗咁耐有啲唔好意思,但係石克隆反而意外我咁早就完事:「包咗成晚㗎喎,你唔同你偶像搞多幾次先出嚟?」

你估拍AV咩,下下搞個幾兩個鐘:「夠晒喇,講起真係要好好答謝你。」

石克隆搭住我膊頭:「大家兩兄弟,講啲咁嘅嘢,如果王小富嚟埋,我仲可以安排佢個夢中情人俾佢嘆添呀。」

「王小富個夢中情人?唔係Scarlett Johansson呀?」雖然我而家唔知王小富係咪仲當佢係夢中情人,定係轉咗軚去邱雅悅度。

「係呀,喺外國地方,要搵個似荷李活明星嘅有幾難,我哋睇鬼妹個個都差唔多㗎喇,Rio呢類就難搵啲。」石克隆又幾有道理嘅。

「好兄弟,難得你仲記得我哋啲心頭好。」呢方面真係唔讚唔得。

「多得你當年撻阿爸啲AV碟俾我哋睇,我哋先得以喺性方面大開眼界,Rio仲係你大力推介嘅女優,點會唔記得。」石克隆曖曖昧昧咁講。

再吹咗陣當年往事我哋就離開,返到屋企已經成十一點,落車揮別咗石克隆,先發現車道上仲未見阿妹架車,阿妹同周穎竟然玩得仲晏過我!
無啦無啦

周穎轉頭被鬼仔食埋
本身好羨慕主角周圍可以食女,覺得佢好威
又會一路睇一路ff自己讀中學果陣周圍食女嘅情境
但忽然間走去叫雞唔知點解覺得downgrade咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞