【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
第五十九章 再遇邱雅琳

邱雅琳見到我冇咩意外表情,反而我就好驚喜。

「原來你都係護士。」望住邱雅琳一身護士裝束,咁先似樣㗎嘛,即刻咩幻想都返晒嚟,係個胸太平,不過咁樣反而令到佢整體俾人嘅感覺好純品。

「原來你叫張子龍。」邱雅琳對住我微笑。

本來我仲諗緊用咩方法逃離呢度,而家又想住耐啲喇。

邱雅琳過嚟幫我做咗啲基本檢查,只係掂到下手,都令到我個心跳得好快,呢啲就係心動嘅感覺?定係單純只係我係女都啱。

「估唔到咁快又可以見番你。」邱雅琳把聲有啲興奮,唔知佢係咪同我一樣咁心動。

「我都估唔到。」呢啲由不幸帶嚟嘅幸運,特別讓人珍惜。

「你有冇咩唔舒服?」邱雅琳問。

「除咗唔郁得嘅地方有啲唔方便之外。」我望住邱雅琳:「就係唔知點解個心跳得好快。」

「心跳快?咁你有冇藥物敏感?」牽涉到身體狀況,邱雅琳有啲緊張。

「我諗我應該係對你敏感。」我好認真咁答。

邱雅琳聽我講完,諗咗一陣先知我講乜,即時有啲面紅。

我用仲郁得嘅右手,將邱雅琳拉到我同一視線水平嘅位置,深深咁望住佢:「上次嘅感覺我仲記得好清楚,亦好懷念,唔知你係咪同我一樣?」

從邱雅琳不停起伏嘅胸口,我知道佢都好緊張,但係佢冇答我,只係呼吸急促咁點咗點頭。

呢個時候,我唯一可以做嘅就係𢵌過頭埋去,錫落佢柔軟嘅唇。

心跳快到心臟病發咁,錫下都咁興奮,如果同邱雅琳搞嘢,我可能會暴斃。

「咦?你哋喺度做咩呀?」邱雅悅把死人聲又喺房門口方向傳嚟。

邱雅琳聽到有人即刻𢫕甩咗我隻手,臉紅紅咁走咗出去。

「對唔住喎,我係咪又破壞咗你哋呀。」邱雅悅毫無悔意咁道歉。

唉,次次都係咁,鬧你都厭嘥氣喇,咪住,突然諗起見到邱雅琳之前惆悵緊個問題。

「邱姑娘,想問下你,我而家俾你哋打石膏打到咁,如果人有三急,咁點處理呢?」雖然我唔係好想問邱雅悅,但係問邱雅琳就仲尷尬。

「咁你咪㩒鐘仔搵我,然後我幫你用尿壺搞點。」邱雅悅攞起床邊個尿壺,好淫咁對住我笑。

「呢啲我自己搞得點,唔使你幫。」睇佢個樣咁衰,搵佢幫手實乘機抽我水。

「唔得,呢方面係我哋範疇,萬一你整親點算。」邱雅悅邊講就邊過嚟幫我除褲。

「等我嚟。」邱雅琳唔知幾時入番房。

邱雅悅見邱雅琳入番嚟,冇同佢爭,離開嘅時候仲順手閂埋房門。

邱雅琳過嚟好熟手咁幫我除咗條褲,攞起尿壺放咗細佬入去,俾人咁望住其實唔係好疴得出,等咗好一陣先疴到。

疴完邱雅琳好體貼咁幫我捉住細佬𢫕咗幾下,但係佢隻手又暖又嫰,點可以隨便掂細佬,一掂我就即刻有反應。

我有啲唔好意思:「對唔住,我唔係諗緊衰嘢。」

「我明,呢啲情況間中都會發生。」邱雅琳冇嬲,幫我著番好條褲。細佬冇因為收埋咗而縮番細,著住褲都見到腫起晒。

邱雅琳當然見到,佢笑笑口咁問我:「你都好敏感喎,掂下都咁大反應。」

「冇辦法喇,我對你敏感吖嘛。」呢句說話我今日已經係第二次講。

邱雅琳冇再講咩,去咗廁所洗手,洗完出嚟行番去我張床嘅右邊。

「其實自從上次見過你之後,呢幾日我都有諗番起當日嘅事,我都唔明點解嗰日會差啲同你...」邱雅琳講到呢度停咗停:「直到頭先俾你再錫,一錫我個心就跳得好快,我唔係第一次俾人錫,但係從來冇試過咁緊張。」

「老實講,我都係咁,不過如果你問我原因,我都唔知點解。」我照直講,我都好想知對邱雅琳反應咁大嘅原因。

邱雅琳微微一笑:「唔知你住院嘅呢段時間,我可唔可以搵出真相呢?」

「我哋一齊試下。」我對邱雅琳報以相同笑容。

「咁你休息下先,我唔阻你。」邱雅琳講完就離開咗,剩低有啲唔捨得嘅我。

唔通呢啲就係初戀嘅感覺?之前無論同Miss Cheung定係周穎或者小琪,都係有性先愛,本來邱雅琳都踭啲係咁,但係好彩上次冇搞成,結果反而令到我哋都有機會好好諗清楚。

邱雅悅又出現番:「咁快搞完嘅?」乜佢唔使做嘢㗎咩,咁得閒嚟騷擾我。

「疴督尿你覺得要幾耐?」我反問。

「吓?攞埋出嚟都就咁擠番入去算,咁咪好嘥?」邱雅悅露出難以置信嘅表情:「你哋有冇咁純情呀?明明次次見你哋都扯到好盡㗎。」

「點呀邱姑娘,次次你都嚟搞破壞,轉頭又話我哋純情。」我都覺得件事好匪夷所思。

「唉,你有所不知,自從上星期阿妹俾你搞過之後,呢幾日成日要我搵你出嚟,我諗住經王小富,條友又block咗我,都唔知去邊度搵你,不過天有眼喇,你竟然入咗我哋醫院。」邱雅悅不懷好意咁望住我。

我俾邱雅悅望到周身唔舒服,佢見我咁驚反而笑咗出嚟:「你放心,頭先同你玩下啫,我點會同自己阿妹爭仔,係爭都爭唔贏喇。」估唔到佢咁有自知之明,簡直令我刮目相看。

「我諗住幫阿妹試下你,同埋扮搞你迫佢蒲頭啫,呢個傻妹,一知道你入咗嚟都唔知幾開心,但係又唔敢嚟搵你,所以我先扮對你有意思激發下佢。」原來邱雅悅竟然係一個好家姐,仲咁用心良苦,不過轉頭又成日搞搞震。

「咁真係要多謝晒你。」我半真心半諷刺咁講。

「係呢,你頭先個friend咁得意嘅,諗住喺佢身上套下你啲料,點知佢驚到跑走咗。」原來邱雅悅冇悉穿王小富個身份。

「近朱者赤嘛,近得我多咪怪囉。」我當然唔會揭穿王小富。

邱雅悅見我hea佢,都冇再問,但係個樣就有啲若有所思咁走咗,唔通佢對王小富有意思?係就真係要恭喜佢哋,話晒之前兩條友都喺網上神交咗一排。

終於再得番我一個人,我諗入院呢單嘢要通知下周穎,冇理由要佢由第三者口中知道件事,至於Miss Cheung去緊Richard婚禮,等晏啲佢返到屋企先通知都未遲。
live 左
期待係病房3/4P 殘廢餐大戰。
護士姊妹丼
所有女主同一時間探佢
之後六國大封相
live咗

miss cheung
數數先

- Miss Cheung
- 周穎
- Miss Yip
- Carmen
- 邱雅琳 (未上)

要叫埋小琪返嚟先夠六個
黃師奶
我要黃師奶
叫黃師奶死返自己屋企捽碟啦,唔要見到黃師嘅文呀
瑜姐姐?
仆街,完全唔記得咗空姐瑜姐姐添
罰你由頭睇過一次
期待黃師奶
瑜姐姐呢啲輕熟女仲ok
師奶
Live
Live左
師奶都需要愛㗎
黃師奶
地方姐姐需要愛咋
第六十章 越傷越想做

「我而家過去探你。」周穎聽到我入院,即刻話要過嚟。

其實我都想見周穎,不過擔心唔方便,因為佢屋企門禁比較嚴。

周穎唔使半個鐘就嚟到,咁快應該係搭的士,一入到嚟就即刻眼紅紅咁撲落我個身度:「你傷到咁重,仲話冇乜嘢!」

我輕拍背脊安慰佢:「你咁夜走出嚟,屋企俾咩?」睇得出周穎嚟得好怱忙,只係著住件好普通嘅短袖T恤同短褲,但係我都覺得好吸引,因為我未見過佢著校服以外嘅衫。

「唔俾㗎,不過如果唔嚟見一見你,我今晚一定瞓唔著。」周穎伸手摸下我手腳上面嘅石膏:「醫生點講?仲痛唔痛呀?」

咦?講起我好似未見過醫生喎,咁應該冇咩嘢啩:「冇事,你睇下我啲手指都仲郁得。」我用喺石膏凸出嚟嘅左手手指摸周穎個頭。

「好似真係冇乜嘢,咁點解包到你咁。」周穎見我啲手指咁靈活,個樣又一啲都唔痛,覺得好奇怪。

「我都唔知,頭先仲話要我住兩星期。」我覆述咗王小富同邱雅悅嘅說話俾周穎聽。

「原來係嗰個名模撞到你,等我仲覺得佢幾有氣質,以後都唔再睇佢啲節目同雜誌呀。」周穎幾時都企喺我呢邊,雖然好明顯阿名模唔係揸車撞我嗰個。

「你使唔使趕住返屋企?係就唔好咁夜。」我擔心周穎違背屋企人走出嚟,返去唔知會唔會禁佢一、兩個禮拜足。

「啱啱先嚟得一陣,你好想我走咩?」周穎有啲唔開心嘅樣。

「唔係,我係驚你激嬲咗屋企,下星期唔俾你出街,到時成個星期見唔到你就慘過俾車撞。」我低頭錫落周穎個咀,氹番佢。

周穎俾我一錫就即刻熱烈回應,攬住我條頸同我打茄輪,我哋都有幾日冇見,只係幾日,就已經好掛住。

雖然中間我走咗去扑竹昇妹,不過竹昇妹只係過客,可能根本唔會再喺我生命中出現,但係周穎唔同,佢係真心對我好。

咁樣錫法有啲忍唔住,我仲郁得嘅右手由周穎背脊滑落去短褲,伸咗入去底褲入面摸佢個pat pat。

「喂,呢度醫院嚟㗎。」周穎推開我。

「怕咩啫,呢度都冇其他人。」我繼續摸落去,大力揸咗右邊舊軟肉幾下。

「呀!」周穎輕聲嗌咗出嚟,攬實我錫番落個咀度。

可能有種隨時驚俾人見到嘅刺激,細佬特別興奮,好快已經脹到想破褲而出。

周穎都俾我摸到係咁喘氣,我右手勉強從後掂到B女,濕得好犀利,一摸落柔軟嘅陰唇度就成手都係水。周穎都唔弱,直接伸手入褲度捉住細佬係咁捋。

或者頭先俾邱雅琳搞㷫咗又冇處理,而家稍為錫下、摸下就扯晒火,好想即刻用B女啲水嚟淋熄佢。但係我而家咁嘅身世,又點扑到嘢呢?

我有啲洩氣,不過我搞唔到啫,都要幫周穎下火,用手托住籮柚將周穎推埋啲,從後將中指直插入濕潤嘅B女裡面,從後插同喺前面插個感覺有啲唔同,前面插嗰陣摸住B女,後面就摸住豐滿嘅籮柚。

周穎突然俾我咁插法,唔覺意用力咬落我個咀唇、同用力揸咗細佬一下,有啲痛,但係令到我更加賣力咁插佢,手指當然冇細佬咁好feel,不過已經足夠將周穎推向高潮。

唔知係咪平衡番俾我插嘅快感,周穎加快速度上下套細佬,我越插得快,佢就越套得急,快感隨著彼此間嘅速度漸次提升。

周穎突然用腳同陰道夾實我隻手同手指,然後全身震咗幾下,先一步到達高潮,平時夾落個身度冇咁覺,而家夾落手度明顯感到嗰種肉緊。

我抽番隻濕晒嘅手出嚟,周穎媚眼如絲咁望住我,隻手已經冇乜力幫我捋,只係捉住腫脹嘅細佬。

「我幫你用口吖。」周穎個樣雖然好攰,但係都除咗我條褲幫我含。

喺溫暖嘅口腔裡面,周穎用佢條脷圍住細佬舔,佢已經唔係當日俾我塞到係咁咳嗰個生澀少女,而係吞吐自如嘅口交高手,除咗舔仲識得含實細佬上下郁個頭,俾軟軟嘅咀唇咁含住,我好快就想射。

雖然隻手摸完B女未洗,但係我都照穿過領口同Bra直接揸波,少少濕嘅手搓落嫩滑嘅胸度,產生咗好特別嘅化學作用,周穎個乳頭變得又硬又挺,摙落去嘅時候好有手感。

周穎俾我揸到好high,又知道我想射,於是用個咀夾得更加實,條脷亦都加快速度舔,冇耐細佬就喺顫抖中射晒入周穎個咀裡面,佢冇張開口,含到實一實慢慢吞晒啲精,可能驚整污糟張床。

到細佬再冇嘢出,周穎先放開口,好體貼咁用脷幫我清理乾淨細,啲事後功夫做得咁好,我覺得佢第時一定係一個好老婆。

我掹番隻手出嚟:「你叻咗好多喎。」

周穎聽到我讚佢好開心:「舒唔舒服呀?」仲識做事後檢討,真係大個女喎。

「梗係舒服,如果你可以日日咁幫我就好喇。」我錫落周穎額頭以示獎勵。

周穎將頭挨落我心口:「我都想可以日日同你一齊。」

我哋兩個就咁喺床上面攬住,享受難得嘅溫馨時刻。可惜攬得冇一陣,周穎個手機就好唔識趣咁響起。

周穎望咗望就熄咗聲,明顯係屋企打俾佢。

我按咗下周穎膊頭,佢抬起頭望住我:「不如你返去先喇,我冇乜事,過幾日好啲我就申請提早出院。」

周穎一臉唔捨得,但係都明白再唔走個後果可能幾嚴重:「咁我聽日再嚟睇你。」

送走咗依依不捨嘅周穎,都成10點幾,應該打俾Miss Cheung報告下情況。
「我即刻去搵你。」Miss Cheung同周穎一樣,好快就嚟到。

同周穎唔同,Miss Cheung係盛裝打扮出席Richard婚禮,著咗一條好靚嘅V領白色長裙,上身露出深深嘅乳溝,下身就大開叉到差唔多pat pat位置,著住高踭鞋嘅白滑長腿超級迷人,臉上化咗個幾濃嘅妝,加埋電攣咗嘅長髮,渾身散發難以形容嘅成女人味,相信絕對比新娘更搶鏡,唔知Richard見到有冇想悔婚呢?

「Miss你好靚呀。」我由衷咁讚Miss Cheung。

「咁好口,即係冇乜事喇。」Miss Cheung見我神采飛揚咁:「等我頭先嚟嘅途中仲咁擔心,係呢,點解你會俾車撞。」Miss Cheung行到床邊,坐咗喺我側邊。

我又再覆述咗件事俾Miss Cheung聽,佢聽完就話:「原來係咁,好彩佢哋都算有良心。」

「唔好意思呀Miss,搞到你未完場就要過嚟。」我伸手捉住Miss Cheung有啲凍嘅手。

「唔緊要,本來我都差唔多想走,太多所謂上流人士,有啲煩。」Miss Cheung個樣有啲厭惡。

唔知係咪因為Miss Cheung太正,俾啲有幾個臭錢嘅咸濕佬騷擾:「咁你而家嚟陪我咪仲好。」

「我都係咁諗,見到你我都開心番。」Miss Cheung好甜咁對住我笑。

呢個樣實在太靚,我將Miss Cheung攬埋身,錫落佢個咀度,點解搞成咁,我好似比平時仲更加有需要嘅?
樓主加油

Miss Cheung唔該加重甜,女上男下騎爆男主

我愛Miss Cheung
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞