【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
希望最後可以同Miss Cheung 一齊
miss cheung#yo#
Sorry 樓主,㩒錯負皮
要哂Miss Cheung 周穎 三個人一齊啦
反正佢地都接受到大家
同意
第七十六章 有如第一次的感覺

星期二本身約咗邱雅琳,為免俾周穎見到,我約咗邱雅琳喺屋企附近嘅地鐵站等,邱雅琳今日經過悉心打扮,著咗條好襯佢嘅粉黃色連身裙,除咗睡衣,我都係第一次見邱雅琳著護士服以外嘅衫,當然靚,不過唔夠護士服咁啱佢。

「我好掛住你,呢兩日對我嚟講,好似兩個星期咁長。」邱雅琳俾咗個見面kiss我。

「我都好掛住你,終於可以喺醫院以外嘅地方見到你。」雖然我呢兩日過得好充實,但係都真係有掛住邱雅琳。

我哋拖住手一齊去買食材煮飯,女仔都怕肥,我見邱雅琳身型咁苗條,就知道佢唔鍾意食肉,所以主要係買海鮮,只要夠新鮮,海鮮基本上唔使點煮,淨係落少少調味料就夠。

用咗唔係好多時間,就做好成枱海鮮餐,邱雅琳見到好開心:「原來你真係咁識煮嘢。」

「你試咗先讚我都未遲。」雖然有信心,但係做人最緊要就係謙虛。

邱雅琳每樣試完都大讚一番,仲話雖然佢家姐邱雅悅煮得兩手,但係都去唔到我嘅水平,呢番說話好彩唔係邱雅悅在場嘅時候講,條友咁麻煩,分分鐘會發起一場廚藝大戰。

食完飯,又係飽暖思淫欲嘅時間,不過我哋冇即刻搞嘢,反而坐咗喺梳化度談心,我攬住邱雅琳右肩,邱雅琳就挨咗個頭落我右邊膊頭度,佢用雙手捉住我空出嚟嘅左手,無意識咁喺我手心度畫圓。

「都未多謝你家姐幫我搞掂咗Jessica件事。」我諗起出院嗰陣半被逼咁同Jessica搞咗一鑊,都係多得邱雅悅帶脇,應該要「多謝」下佢。

「家姐話你唔使多謝佢,只要你對我好就夠。」邱雅琳好似早知我會點講咁,即時就答。

對邱雅琳好啲,就唔應該同佢開始,我本來只係應該同Miss Cheung一齊。

邱雅琳見我冇出聲,以為我介意,即刻捉實我隻手道歉:「對唔住,我唔係逼你,我知你有女朋友,你間中肯陪下我,我已經好滿足。」

我對邱雅琳搖搖頭:「你誤會喇,我冇怪你,就算你家姐冇出聲,我都會對你好,你將最珍貴嘅嘢俾咗我,只係呢點,我都唔會辜負你。」講係咁講,其實我完全冇信心可以同時處理好同咁多條女之間嘅關係。

邱雅琳吁咗口氣,開心到錫咗我塊面一啖:「我仲以為你會嬲,只要你同我一齊,就算唔係日日有得見,唔能夠得到你全部嘅愛,我都冇所謂。」

聽到邱雅琳咁講,我心裡面反而有啲唔舒服:「我唔值得你對我咁好,甚至唔值得任何人對我好。」

邱雅琳反而俾我嚇咗一跳:「點解你咁講呀?你好好呀,好到我覺得自己冇資格霸佔住你。」

「你真係咁諗?其實我冇俾過任何嘢你,亦都冇特別對過你好,我有邊方面好呢?」我忍唔住問,除咗同邱雅琳搞咗幾次嘢都搞唔成,到最後終於搞到,我真係冇對佢做過啲咩嘢。

畀我咁問,邱雅琳靜落嚟諗咗陣,然後用頗為深情嘅眼神望住我:「自從第一次俾家姐搞到我哋唔小心錫咗一啖之後,我個心就唔知點解完全俾你佔據咗,無論何時何地,總係諗起嗰次你錫落嚟嘅時候,嗰種令我心跳到差啲窒息嘅感覺,其實愛情,真係需要計較究竟有冇付出過、或者付出過幾多咩?鍾意係用你對我幾好、我對你幾好嚟衡量㗎咩?」

我諗起Miss Cheung講過嘅公唔公平論,同邱雅琳所講嘅說話,有種出奇地吻合嘅道理,鍾意就鍾意,唔鍾意就唔鍾意,真係要計較咁多咩?不過對於我嚟講,除咗鍾唔鍾意,仲有一個更大嘅問題,就係究竟有幾鍾意,毫無疑問我係鍾意身邊呢幾個對我一片痴心嘅女仔,但係到底最鍾意係邊個呢?

喺呢一刻,我最想做嘅,只係同邱雅琳好好感受我哋之間嘅愛,我錫落邱雅琳個咀度,雙手伸去後面幫佢解開條裙嘅拉鏈,邱雅琳見我主動出擊,亦都伸手幫我解開校服嘅衫鈕。

裙下面係一件前扣嘅白色Bra,著喺身嘅時候起到少少谷胸作用,令邱雅琳嘅33A,變咗接近34B,我直覺邱雅琳係為咗我而咁做,所以冇即時除咗個Bra,而係將頭埋咗落谷起嘅雙乳中間,舔吻嗰條略深嘅乳溝。

邱雅琳發出歡愉嘅呻吟聲,我由乳溝舔上乳尖,稍為撥開Bra罩吮吸乳頭,邱雅琳用手輕輕按住我個頭,另一手由褲頭伸入底褲捉住腫脹嘅細佬,細佬被捉令到我泛起好想插入嘅衝動,我將手伸入裙底,分別揸籮柚同摸B女。

雖然想好好舔下谷出嚟嘅34B,但係手上面嘅觸感清楚話俾我知,邱雅琳B女已經濕得好犀利,我除咗個Bra,除埋條裙,見到底褲上面嘅B女位置果然變晒色,邱雅琳見我喺度仔細觀賞,似乎有啲怕醜,但係對腳仍然照舊張開晒,驚死我睇唔清楚咁。

我變變地態咁喺底褲面嘅深色處深深吸咗幾口氣,邱雅琳好香,因為濕晒,氣味因而更加濃烈,我隔住底褲舔咗幾下,然後先至將底褲除落嚟,上次因為第一次,唔係舔得好仔細,亦怕唔小心頂穿處女膜而搞到一口都係血,今次就冇咁嘅擔憂。

先將整個B女含入口來來回回舔咗幾轉,然後再伸入陰道探咗陣險,到邱雅琳開始頂唔順而周身郁嘅時候,我再去番陰蒂位置溫柔逗弄,邱雅琳個陰蒂比較細同敏感,始終唔係俾人舔過好多次,而且相信佢平時亦都唔會自慰,因此俾我舔嗰陣好大反應,邱雅琳仲好似高潮咁成個身係咁震。

喺招呼緊B女嘅時候,我自己除晒啲衫褲,等邱雅琳震到全身無力再震之後,先至起身抱佢上床,打開雙腿慢慢插入B女,本來已經酸軟無力嘅身軀,因為插入嘅刺激而再次顫抖起嚟,未被完全開放嘅陰道好緊,雖然好濕好暖,但係嗰種緊窄仍然令人覺得太大力嘅話,好有可能會擦損陰道壁。

我刻意放慢速度嚟插,估唔到反而令細佬嘅感覺更加強烈,或者因為平時插得太快,令到感覺有啲麻木,而且亦令陰道不自覺咁放寬,慢慢插就能夠讓陰道喺每一次進出中漸漸適應異物侵入嘅難受,保持緊緊吸住細佬嘅狀態。

同唔同人做愛嘅時候會有唔同嘅感覺,如果用速度嚟形容,Miss Cheung係開行turbo,周穎係中至高速,而邱雅琳就係慢至中速,呢度當然唔係純講插嘅速度,而係講緊做嗰陣嘅感覺,用另一個形容詞嚟講,同邱雅琳就係「細水長流」。

不過事實上我係唔可以長流到幾多嘅,因為雖然慢,但係邱雅琳嘅陰道下下都夾到咁實,就算唔加快速度都好快俾佢搞到好想射,而我亦的確唔係頂到好耐就忍唔住射咗,仲射得好大擗下嘅感覺。

邱雅琳成程喺度係咁顫動同打震,陰道又夾到咁實,我都唔知佢係一早高潮完定係仲不停高潮緊,令我不其然諗起細個嗰時成日睇嘅電視節目「人體的奧妙」。

「多謝你,我好舒服呀。」邱雅琳用雙手雙腳緊緊拑實我。

「我都好舒服,係一種從未試過嘅舒服。」唔係話最舒服,而係咁樣狀態下嘅舒服真係未試過。

邱雅琳唔知係咪誤會咗我話同佢做係最舒服,好開心咁攬住我係咁錫,冇必要解釋清楚吖,鍾意就係鍾意。
多謝你努力出文,但老實講,由於每篇結構雷同,我已經飛到嚟睇了
可能寫多啲生活日常會好啲(行街 去主題樂園 睇戲)
只係建議 勿插
你講得啱呀,所以嚟緊會暫完咗個故仔,幫主角換個新環境,好好舖排下個故事先再寫。
第七十七章 瑜姐姐的回歸

今日係星期三,呢幾日分別見過現階段對我最重要嘅三個人:Miss Cheung、周穎同邱雅琳。

本來諗住返屋企好好諗下點處理同以上三位嘅關係,但係意想唔到嘅係,當我放學返到屋企嘅時候,竟然喺𨋢度撞到瑜姐姐!

瑜姐姐仍然係嗰套淺紫色空姐制服,黑色絲襪包裹住嘅雪白大腿仍舊誘人,瑜姐姐𨋢門都未閂埋就歡呼一聲攬住我係咁錫,我當然唔會反抗。

俾瑜姐姐濕軟嘅唇係咁錫同豐滿嘅胸係咁壓,細佬即刻有晒反應,我伸手去後面隔住裙揸籮柚還擊,最近比較鍾意摙pat pat,可能因為唔係條條女都咁大波,但係pat pat就一定好好肉地。

我都唔係好記得點樣由出𨋢到入到瑜姐姐屋企,只係記得一閂埋門,瑜姐姐就幾粗暴咁扯開我件恤衫,𢲡起底衫就係咁啜我乳頭。

既然已經喺屋入面,我都冇同瑜姐姐客氣,雙手經領口插入個Bra裡面,掂到堅挺嘅乳頭就即刻大力摙落去,摙到瑜姐姐用力咬番我。

瑜姐姐俾我摷到啲衫同Bra都搲晒出嚟,或者驚驚地整爛件制服,瑜姐姐索性除咗上身啲衫同Bra,而我亦趁機除晒身上嘅衫,俾細佬雄赳赳咁戙出嚟。

見到我咁合作,瑜姐姐微笑跪喺細佬面前,張咀將成碌棍完全含晒入口,細佬俾瑜姐姐用喉嚨椗緊緊箝住,條脷就喺棍身全方位遊走,舔到我成身酥軟。

就咁舔咗陣之後,瑜姐姐先吐番少少細佬出嚟,用右手捉住根部位置施力旋轉,令我有種俾人唧緊啲精出嚟嘅感覺,而左手就伸去揸我籮柚,舒服得嚟有種俾人報復嘅感覺,唔通佢怪我頭先太大力揸佢pat pat?

瑜姐姐隻手同條脷合作無間,唔洗幾耐已經將我推到去發射邊緣,我直情覺得俾佢用手將啲精由根部谷到去棍身,再用脷一路按壓到去龜頭,臨射嘅強烈快感直衝上腦。

我極力忍住,捉實瑜姐姐個頭,下身當佢個口係B女咁快速抽插,瑜姐姐好識趣咁放開右手,雙手同時揸實我籮柚向自己推,個咀唇就加大力度含實細佬。

細佬因為瑜姐姐含住嘅阻力而更加興奮,進入口腔嘅時候仲會俾條溫軟嘅脷係咁舔,真係插B女都冇咁舒服,既然舒服到咁,我仲有咩能力忍住唔射,隨著全身力氣被抽空嘅快感,我射到瑜姐姐個口脹卜卜。

可能因為射得太多,瑜姐姐吞唔晒落肚,去廁所吐番部份精液落洗手盆,望住半裸嘅瑜姐姐,對波喺胸前盪來盪去,真係令人精神大振,細佬都即刻作扯咗幾下。

不過邊可能咁快扯得番,我過去從後抱住瑜姐姐,用手輕輕搓揉巨乳:「對唔住呀,老婆,忍唔住射晒出嚟,搞到你要等。」我仲記得瑜姐姐要我叫佢做「老婆」單嘢,乘機撒下嬌。

果然瑜姐姐即刻好開心,擰轉身錫咗我個咀一下:「最緊要老公仔舒服,我等下有乜所謂。」

「咁都唔可以齋等嘅。」我打撗抱起瑜姐姐,將佢送上床。

瑜姐姐一瞓落床就戙起雙腳,露出裙裡面嘅春光,今次都係紅色底底,一樣係B女位置深色咗、同陰毛喺褲邊走咗啲出嚟。

我自動捐入裙底,喺略暗嘅環境下隔住底褲親吻B女,濃烈嘅香水同體味直充入鼻,令我底褲都趕唔切除,就即時伸條脷出嚟大力舔落去條底褲度。

瑜姐姐仍然係咁好反應,啲呻吟聲抑揚頓挫,叫到好消魂,好似我技藝超群,搞到佢勁舒服咁,我拉低底褲同絲襪,直接錫落濕到淋嘅B女度,分唔清究竟係瑜姐姐啲體味、定係佢把聲有催情作用,總之我就俾瑜姐姐搞到high晒。

我含住B女用盡力去舔,既然細佬暫時未用得,唯有用脷搞住先,舔完大陰唇就入去舔小陰唇,濕晒嘅陰唇好滑好軟,我完全唔介意飲晒瑜姐姐流出嚟嘅水,正如佢都唔介意吞晒我啲精。

喺陰唇流連咗比往時較耐,因為要等細佬恢復戰鬥力,為咗稍為緩和瑜姐姐高脹嘅情緒,我去舔陰蒂嘅時候將食指同中指插入陰道裡面按G點,雖然冇細佬咁舒服,但係細佬去唔到G點,咁都叫暫時安撫住瑜姐姐先,又冇藥物搭救,齋靠自然回復係需要多少少時間。

插B女嘅手指俾瑜姐姐當係細佬咁夾,幼嫰嘅陰道壁夾落手指度都好舒服,唔怪之得擺細佬入去嘅時候咁正。右手就插緊陰道,左手當然去後面邊揸籮柚邊㩒菊花,瑜姐姐個籮柚真係好好摙,一陣一定要用後入姿勢感受下又翹又彈手嘅pat pat。

搞咗咁耐,除咗瑜姐姐開始有啲唔耐煩,細佬亦都好生性咁開始起番身,雖然未算扯到好勁,但係要進入已經絕對冇問題,我起身將瑜姐姐條底褲同絲襪完全除晒落嚟,條空姐短裙就由得佢縮起晒喺條腰度,因為我覺得咁樣睇落性感啲。

細佬終於可以進入瑜姐姐體內,陰道即刻好雀躍咁不停按壓細佬,手指只係可以感受到陰道壁嘅幼嫰,細佬先可以確實享受到陰道嘅溫暖同濕潤,好似打飛機嗰陣,手指嘅感覺係唔能夠蓋過細佬,如果唔係就冇可能射到。

雙手搓揉雙峰,細佬喺下面係咁插B女,瑜姐姐俾我㩒住嚟砌,唯一可以做嘅就係用手反捉住我對手,控制按壓嘅位置,呢方面瑜姐姐當然比我清楚,只有佢先知道自己邊度最敏感,有佢引導我去搓,一定比我亂咁揸舒服得多。

係咁用細佬盡插瑜姐姐,將佢B女撞到「啪!啪!」聲,當細佬入到最深嘅時候,瑜姐姐就會用子宮口夾龜頭,夾到我有俾人用口含嘅舒適,咁樣落去支持唔到幾耐,而我亦並冇忘記頭先想後入嘅念頭,趁仲頂得住,我以細佬維持插住喺B女入面嘅狀態,將瑜姐姐移到床邊,翻轉佢個身,令到佢喺床邊成九十度咁趴咗喺度。
我雙腳踩落地,以後入姿勢開始係咁頂瑜姐姐高高翹起嘅籮柚,因為腳踏實地,每一下抽插都可以好大力咁頂落去充滿彈性嘅pat pat,而因為瑜姐姐而家喺床邊成九十度角,我幾大力頂佢都唔會走位,於是我就出盡九牛二虎之力係咁從後插,插到瑜姐姐喺度瘋狂大嗌,我知道佢好舒服,因為我都超級舒服,陰道夾到細佬好緊,抽出嚟嗰下好似俾人啜住唔放咁,插入去嘅一刻又要排除萬難頂開收緊嘅陰道口。

瑜姐姐震晒腳高潮嘅同時,我亦都乘機射晒啲精液入去陰道深處,保持住「老漢推車」體位,我彎身瞓落瑜姐姐背脊度,伸手去胸前搓住對大波,下身繼續一下一下咁插,然後再喺插嘅時候將殘餘精液一次又一次咁填滿陰道。

等我終於停落嚟嘅時候,瑜姐姐示意我瞓去側邊,然後擰轉身同我講:「本來有啲嘢應該一見你就同你講,但係因為頭先見到你嗰陣又忍唔住想同你做咗先,所以搞到而家先得閒講。」

「咩事呀?好緊要㗎。」我有啲訝異,忽然諗起喺加拿大嘅屋企人,上次瑜姐姐都幫佢哋帶手信俾我,唔通又係關於佢哋嘅事?
屋企人返黎,無得再日插夜插
主角有咗要做爸爸了
主角屋企破產要賣屋,一係去加拿大,一係跟Miss Cheung 一齊住。
一陣個個排住隊有左
空姐放工通常都好污糟同臭
唔係俾盡叫正常,唔長唔短
支持
每日一推
第七十八章 不可告人嘅秘密

「回程返香港嘅時候,有一個人同我一齊喺加拿大返嚟,你估唔估到係邊個呀?」瑜姐姐冇直接答,故作神秘咁問。

唔通真係加拿大嘅屋企人?不過佢哋照計唔會唔通知我就忽然走番嚟,但係我真係諗唔到其他人:「唔通係我啲屋企人?」

瑜姐姐擰頭:「你再估下,我識你又識嘅,仲有邊個去咗外國。」

我認真諗咗諗,除咗我啲屋企人,我同瑜姐姐都識嘅,一定係住喺呢幢大廈嘅人,有邊個最近去咗外國呢?

「小琪?」我衝口而出,但係轉頭又諗起,小琪冇可能咁快返嚟,佢去升學喎,走咗都唔夠一個月。

但係從瑜姐姐肯定嘅表情,我已經知道自己答啱咗:「咪就係小琪囉。」

聽到小琪返咗嚟,我即刻好想去見佢,上次佢突然提早走咗,搞到我唔知點咁,話唔掛住就假,不過啱啱同瑜姐姐搞完,涼都未沖就走咗去,似乎唔係幾好。

瑜姐姐睇我神情,就知道我諗緊乜:「你係咪想去搵小琪呀?」

「上次小琪突然走咗去外國,我都冇好好同佢道別,今次唔知佢返嚟幾耐,所以我…」我未講完,瑜姐姐就笑住打斷咗我。

「加拿大返香港要搭成十幾個鐘機,你哋嘅事,小琪都講晒俾我聽,你快啲去搵佢喇。」瑜姐姐一副明白事理嘅樣。

我感激瑜姐姐嘅貼心:「咁老婆你今次幾時走,我再嚟搵你吖。」

「過幾日喇,暫時未知,要等公司安排,老公仔你咁忙,得閒應酬我咩?」瑜姐姐古古惑惑咁講。

我錫咗瑜姐姐一啖:「我一有時間就過嚟搵你。」

我求其沖咗個涼,著番衫就離開瑜姐姐屋企,諗住直接去小琪屋企搵佢。

但係如之前同小琪見面嘅情況,我根本唔使搵佢,因為佢已經企咗喺我屋企門口。

著住牛仔衫褲,戴住Cap帽嘅小琪微笑望住我:「頭先唔知點解瑜姐姐屋企好嘈,原來你又去幫佢整電腦。」

冇見只係兩星期,但係我覺得已經好耐冇見過小琪咁,平時佢仲喺身邊嘅時候,就算成個月唔見,都唔會有咁嘅感覺。

「你就算要走,都要俾我同你好好道別,你點可以突然走咗去?」我上前攬住小琪,有種驚佢會忽然消失嘅感覺。

小琪反攬住我,同我緊緊擁抱:「對唔住,龍哥哥,我以為咁樣會令你冇咁難過。」

我認真望住小琪:「咁多年,我已經當咗你係我嘅親人一樣,如果你離開,我一定會難過。」

小琪聽我咁講起先個樣有啲開心,但係轉頭又有啲失落,個神情仲有啲沉重:「龍哥哥,可唔可以入你屋企先,有啲嘢我本來唔諗住咁快同你講,但係而家我覺得都係同你講咗先好啲。」

我見小琪咁反應有啲奇怪,但係佢不嬲都古靈精怪、或者佢又想整蠱我都唔定,所以都冇太放喺心上:「咁好吖,你入嚟先。」

打開門,我俾小琪先入屋,然後從後一嘢抱起佢:「去咗加拿大兩個星期,睇下有冇瘦到先?」

小琪俾我搞到咿嘩鬼叫,頭先有少少凝重嘅氣氛當堂紓緩咗好多。

我放低小琪,佢頂帽俾我整到跌咗落地,啲頭髮洒落兩肩,配埋佢個蘿莉look,睇起上嚟好可愛,我忍唔住上前錫咗佢一啖:「小琪,你好靚。」

小琪俾我錫到塊面紅咗少少,都未答話,我已經再錫落佢度,今次冇縮番開,伸埋條脷入佢個口度同佢濕吻。

我用力攬住小琪,上次佢提早離開,今日又突然出現番,令我有種失而復得嘅驚喜,同時,亦令我隱隱覺得佢又會再次走咗去,所以喺呢一刻,我只想緊緊捉實佢,唔俾佢再次無端端消失。

小琪起初有少少抗拒,但係好快就熱烈回應我嘅索吻,小琪條脷好細,同佢交纏嘅時候仲會縮來縮去,嬌羞得嚟令人更想佔有。雖然啱啱同瑜姐姐搞完,但係同小琪錫咗陣已經又起晒火。

我伸手去摸小琪個胸同籮柚,點知佢一俾我摸,就突然好大反應,用力推開咗我。

雖然有啲莫名奇妙,但係我冇嬲,反而第一時間諗起頭先小琪話有嘢要同我講,唔通佢嘅反應,係同要講嘅嘢有關?

小琪推開我之後,個樣有啲驚,仲即刻道歉:「對唔住,龍哥哥,我唔係唔鍾意你摸我,而係因為…因為有其他原因。」

我見小琪咁緊張,就微笑拉佢坐落梳化:「你今日做乜成日講對唔住,係我唔好,突然手多多,你話有其他原因,講唔講得我知㗎?」

小琪個樣有啲猶疑,好似要諗清楚點講好咁,我冇催佢,等佢理清思維。過咗大約15分鐘,小琪先終於開口:「其實我今次去加拿大讀書,係有特別原因。」

呢樣我早知,小琪走前已經提過,不過當時唔肯講。

「或者我講番前少少,大約喺三個星期前,媽咪有一次幫我清潔間房嘅時候,發現咗我哋第一次嗰張床單,媽咪一睇就知咩事,即刻向我逼供,我本來死都唔肯講,點知俾佢問多兩問,佢就估到係你,當時我只係驚媽咪會找你晦氣,於是不停同佢講我係心甘情願俾你,就算將來你唔要我,我都唔會後悔。點知媽咪第一個反應唔係鬧我或者鬧你,只係即刻問我哋有冇做足安全措施,會唔會有咗BB。」小琪講到呢度停咗停,似乎想俾自己同我消化下剛才嘅說話,呢方面其實我都一早諗過,出得嚟行就預咗要還,我周圍搞女,點會冇諗過有一日會俾佢哋屋企人知道,而且嗰張床單,最後居然真係成咗罪證。

「我起初以為媽咪只係驚我未讀完書就要做未婚媽媽,於是同佢講我哋咩都做足晒,唔會有BB,媽咪鬆咗口氣,跟住同我講,叫我絕對唔可以再同你一齊,同埋以後唔可以再見你,我梗係唔肯,仲同佢大吵咗一場,以往媽咪都好錫我,龍哥哥你對我又咁好,我唔明媽咪點解連面都唔俾我哋見,嗰晚我哋鬧到好唔愉快,之後仲有幾日互不瞅睬,連阿爸都唔知咩事,然後有晚,媽咪成零晨兩、三點入我房叫咗我起身,講咗個叫我哋唔可以喺埋一齊嘅原因我聽。」小琪講到呢度望向我,好似要等我有足心理準備咁。

我點咗點頭,示意小琪講落去,然後佢就用充滿悲傷嘅語氣繼續講:「媽咪話我哋唔可以一齊,係因為我哋其實係同父異母嘅兄妹!」

吓?乜呢啲情節唔係只會出現喺粵語殘片嘅咩?而家又冇行雷又冇落雨,搵啲咁嘢嚟玩呀。
嚟喇嚟喇,再次暴走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞