【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
支持
G持
Let’s go樓豬
樓主終於返嚟
休息完繼續出
G持樓主
Lm
G chi ar
你終於返啦點都會支持你 加油
第八十五章 機上纏綿

出咗廁所諗住返埋位之際,迎面見到瑜姐姐行緊過嚟,我本來想開聲同佢打招呼,但係見佢擺手指喺咀唇度做咗個噤聲嘅手勢,仲示意我行番去後面,我估佢費事嘈醒其他乘客之餘,仲應該有啲嘢同我講,於是掉頭行番去機尾。

「你阿爸點呀?」瑜姐姐帶我去預備飛機餐嘅機尾位置,拉埋塊簾問我。

「上飛機前打過俾阿妹,仲未醒番。」講開又不其然諗起阿爸醒唔番個問題。

瑜姐姐見我個樣有啲擔心,拍下我個頭:「唔使擔心喇,吉人自有天相,Uncle平時對人咁好,今次一定可以大步檻過。」

「希望喇,不過我都大個仔,有咩事最多出嚟幫補家計。」喺適當時候,我都要表現番啲男子漢本色。

「唔計我哋之間嘅嘢,淨係睇你帶埋女朋友去探阿爸就知你大個仔喇,係呢,你女朋友係咪你同學?好靚女喎。」瑜姐姐半開玩笑咁講。

「佢叫周穎,係我同班同學,其實我哋一齊唔係好耐,我更加估唔到佢會自己跟埋我去加拿大。」我如實相告,我冇同周穎講過瑜姐姐嘅事,因為我唔想提起我同瑜姐姐之間嘅親密關係,但係又更唔想呃周穎。

「你執到喇,有個靚女對你咁好,咁我係咪要繼續扮唔識你?」瑜姐姐一臉狡黠咁問。

雖然知道瑜姐姐只係同我講笑,但係我都不禁有啲面紅,唯有轉移話題:「瑜姐姐你今次咁啱同我同一班機飛嘅?」

「唔係咁啱㗎,我諗住你屋企出咗事,專登同人調更陪你飛番去,不過而家你有女朋友陪,都唔使我喇。」瑜姐姐嘟長個咀,好可愛咁撒嬌。

原來瑜姐姐都咁關心我,真係有少少意料之外,諗真佢自細同我哋屋企咁熟,今次阿爸出事,佢咁有心都唔係全無道理,而且我同佢嘅關係亦都非比尋常,於是賣口乖:「咁瑜姐姐你又唔同女朋友,你係我老婆嘛。」

瑜姐姐聽我咁講即刻開心番,攬住錫咗我個咀一下:「見老公仔咁乖,今次就算數喇,下次你要好好陪番我補數。」

俾瑜姐姐錫一錫,頭先周穎搞㷫咗嘅細佬即刻再次變身,因為瑜姐姐攬得我幾實,佢即時就feel到下身嘅反應:「咦?你咁敏感嘅,錫下都咁大反應。」瑜姐姐冇怪我,仲即時伸手落去證實下。

我自然反應向後縮咗縮,跟住更自然咁𢵌番落瑜姐姐隻手度,瑜姐姐都唔係善男信女,見我動作即時將手喺褲頭伸入去直接摸細佬,熟練嘅指法按摩落去,谷住嘅細佬即刻歡呼跳躍起嚟,唔係,係我歡呼,細佬跳躍。

「瑜姐姐,你可唔可以幫我…」我未講完,瑜姐姐已經好醒目咁踎低身,仲拉低埋我條褲,解放細佬出嚟。

「你幫我睇水喎。」瑜姐姐講完就張口含住細佬,用佢高超嘅口交技術服待細佬。

低頭望住胸前偉大嘅瑜姐姐著住空姐服幫我口交,仲要真係喺飛機上面,點會唔興奮到踭啲誤射,都未計溫濕嘅環境同靈動嘅舌頭所帶嚟嘅快感,淨係個setting同隨時俾人發現嘅刺激,都夠我射幾次。

我忍唔住下身稍為前後擺動,喺瑜姐姐口裡面做活塞運動,其實我係好想插入B女嘅,不過又有啲驚俾人發現,而且萬一搞到瑜姐姐份工都冇埋就唔好喇,但係瑜姐姐似乎同我心意相通,見我喺佢個咀度抽插,就起身喺我耳邊細細聲話:「唔好咁耐喎。」然後擰轉面揭起條裙,除低絲襪同低褲,露出已經異常濕潤嘅B女。

見到咁美好嘅風景,我扶住瑜姐姐條腰,細佬一頂就入晒B女,瑜姐姐伸手揞住咀,好似驚自己唔小心叫出聲,瑜姐姐雖然施展唔到佢嘅騎乘技術,但係收陰夾細佬呢啲例牌嘢仍然照做,應該係因為識得夾細佬,所以就算經驗咁豐富都好,陰道插落仍然好緊好窄。

經瑜姐姐用口照顧過嘅細佬感覺比平時更長更大,輕易就頂到瑜姐姐子宮口嘅位置,龜頭仲入咗去俾子宮口緊緊夾住,我見細佬應該堅持唔到幾耐就要射,於是快速抽插咗幾十下,就喺龜頭再次伸入子宮口嘅一刻,維持住被夾緊嘅姿勢,大力再近距離圍圈頂多幾下,就喺舒服到腳軟嘅情況下,射晒入瑜姐姐子宮裡面。

感受到我嘅射精,瑜姐姐用盡力收緊陰道,夾到細佬係咁將僅餘嘅精都射晒入去之後,瑜姐姐先放鬆下身褪細佬出嚟,然後轉身幫我用口清潔細佬,咁好服務真係抵讚。

瑜姐姐清潔完細佬,起身幫我著番好褲:「你返埋位先,我去整理一下。」射到成個B女都係精,梗係要整理下同換底褲,唔怕有味都怕流到成褲都係。

出完火嘅我滿懷舒暢咁返番埋位,周穎瞓得好腍,同我離開去廁所前嘅姿勢一模一樣,郁都冇郁過。我將周穎個頭擺番喺膊頭,錫咗佢額頭一下,好快就瞓著埋。

再醒番已經係第二日晏晝,鼻裡面傳嚟濃烈嘅食物香氣,今朝隱約記得空姐曾經叫我哋起身食早餐,只係尋晚搞到咁攰,所以我擰頭推咗,而家都幾肚餓。

周穎仲未瞓醒,於是我係咁錫佢個咀,錫到佢醒晒為止,啱啱瞓醒嘅佢本來都仲笑笑口望住我,但係突然好緊張咁摸咗塊面幾下,跟住就衝咗去廁所。

我意會周穎應該係驚起身未梳洗,個樣會嚇親我,呢方面我一啲都唔介意,而且佢唔單止冇走晒樣,睡眼惺忪咁其實仲幾得意同吸引。

到返嚟嘅時候,周穎已經回復平時個靚樣,我趁空檔都去稍為梳洗過,跟住就同周穎食晏,飛機餐講唔上好好食,不過餓咗成晚又做過劇烈運動,食落仍然好滋味。

越嚟越接近加拿大,上機後刻意暫時放低嘅忐忑心情漸漸浮番出嚟,周穎都feel到我嘅心情,由原先仲同佢有講有笑,到靜靜望住窗外燦爛嘅陽光發呆,佢冇出聲,只係捉實我隻手,挨住膊頭靜靜陪喺我身邊。

其實因為有周穎喺身邊,心情已經輕鬆咗好多,間中仲會有啲渡假feel,正如周穎所講,自從同佢一齊之後,每次有咩事佢都會好似而家咁陪喺我身邊,再咁落去,或者有一日,佢嘅地位真係會超越Miss Cheung都唔定。

落機前嘅指示燈亮起,飛機準備降落多倫多機場,喺呢個時候我仲未知道,我餘下嘅青春歲月,都將會喺呢個充滿多元文化嘅地方渡過。
嘩好多文啊
飛機餐
古美門個空中炮夢想實現咗
唔係要同周穎分開下話
機尾一定係無其他同事

不過睇故都係唔駁估了
一個月後有新文,G持
正評比樓主無走數
第八十六章 初到貴境

落機嘅時候冇見到瑜姐姐,佢應該係喺空姐專用出口出咗閘。嚟接機嘅只有阿妹張子鳯,幾年冇見,個樣冇乜點變,但係外觀就由港女變咗做竹昇妹look,進入秋涼都仲著小背心加短裙,化到個妝鬼死咁濃:「阿媽喺醫院陪緊阿爸,呢位係?」阿妹望住周穎。

「周穎,我女朋友。」我轉頭望向周穎:「呢個係我細妹張子鳯,你可以叫佢Phoenix。」

「你好,Phoenix,你可以叫我阿穎。」周穎好有禮貌咁同阿妹打招呼。

「Hi,阿穎。」阿妹一邊帶我哋去停車場攞車,一邊滿臉唔信咁細細聲同我講:「冇見幾年,你竟然溝到個咁靚嘅女朋友,唔係用埋啲𢲡渣手段呀。」

「梗係唔係喇,係真愛。」我見阿妹咁得閒串我,阿爸情況應該有好轉:「阿爸而家點?」

講起阿爸,阿妹臉色一暗:「仲未醒,醫生話唔係咁樂觀。」跟住又講番周穎:「你哋一齊幾耐?」

「都唔係好耐,個零月喥。」講起周穎,其實我有啲自豪,話晒阿妹走嗰陣我仲係A0,點諗到會有今時今日。

踏出機場,空氣涼得嚟好清新,啱啱係早上八點幾嘅時間,好好陽光。

上咗車,阿妹就話:「我哋去睇咗阿爸先,之後先返屋企。」我冇乜異議,擺好行李,我坐車頭,周穎坐後排。

機場位於比較郊區嘅地方,沿途都係密密麻麻嘅叢林,我望向窗外,喺倒後鏡見到周穎個樣有啲緊張,可能因為一陣要見家長,阿妹都叫差唔多年紀,冇乜壓力,阿媽就唔同,既係長輩,又對我擇偶有絕對影響力,雖然我諗唔到有任何理由佢會唔鍾意呢個願意山長水遠陪我嚟睇阿爸嘅品學兼優校花。

清晨嘅高速公路冇乜人,而且今日係星期六,少咗返工嘅人嘅高速公路更顯冷清。

喺去醫院嘅途中,阿妹講多咗少少意外當日嘅嘢我知:「嗰日阿爸放假,一早約咗班friends去約魚,點知一出highway口,就俾人攔腰撞咗埋嚟,好彩當時阿爸車速唔高,所以撼埋壆後就停低咗,不過可能俾airbag撞到個頭,意外後一直昏迷未醒,醫生話X光片睇到個腦冇瘀血,昏迷原因應該係腦震盪,但係腦震盪呢家嘢,昏迷一日定昏迷一年都有可能,既然到而家都未醒,情況就唔係咁樂觀。」

「阿媽情況點呀,頂唔頂得住?」阿爸變成咁,阿媽就被逼成為經濟支柱,假設阿爸要一段時間先醒番,阿媽嘅狀態就好關鍵。

「還好喇,除咗探阿爸,阿媽就係返廠加班,我最近都搵咗份part-time幫補下,我哋屋企叫做有啲積蓄,不過都要為最壞情況預先做準備。」阿妹冇講最壞情況係咩,但係我當然意會佢係講阿爸長期或者永遠醒唔番嘅問題。

「放心喇,必要時我會過埋嚟幫手,賣咗香港間屋嘅話,筆錢應該夠用到我哋出身,到時阿媽就唔使咁辛苦,可以多啲時間照顧阿爸。」呢幾年我唔肯過嚟加拿大,一方面怕唔習慣、一方面就係怕悶,我個人比較內向,唔同阿妹咁去到邊都一大班朋友,只係去到現時環境,我自覺都唔可以再咁任性。

「睇下點先喇,話唔定阿爸過兩日就醒番。」阿妹講還講,但係語氣明顯連自己都說服唔到,為咗紓緩氣氛,佢將話題轉咗去周穎度:「阿穎,你有冇英文名㗎,叫中文名好似好老土咁。」

周穎見阿妹嗌佢,於是答:「咁不如Phoenix你叫我阿Wing呀。」咦?乜原來周穎個英文名叫Wing,睇嚟除咗扑嘢,以後都要花多啲時間同啲女溝通,話時話Miss Cheung個英文名係咩我都唔知,淨係知佢中文名叫張馨頤。

「其實你點同阿哥開始㗎?佢咁毒你都鍾意得落嘅。」阿妹不嬲對我都唔係咁留情:「係咪用埋啲英雄救美或者米已成炊嘅三流招數氹你落叠。」

咦?竟然俾阿妹講中咗一半,我同周穎嘅開始真係有啲米已成炊嘅影子,不過係我俾佢米已成炊啫,周穎似乎同我一樣心思,個樣有啲尷尬咁答:「你阿哥好好呀,係我有幸俾佢睇中就真。」

「唔係我聽錯啩,阿哥你落咗迷藥呀?阿Wing講啲嘢咁唔合理嘅。」阿妹問我,然後望咗望倒後鏡,見到周穎個尷尬樣,即刻指住我大笑:「哦,你死喇,阿Wing個樣分明係中咗招咁,睇嚟你一定係霸王硬上弓,然後再用米已成炊嚟逼阿Wing就範。」難得阿妹去咗加拿大幾年,啲中文都仲幾好。

「你唔好咁講子龍喇,佢冇逼過我,係我…」周穎心急為我分辨,一時漏口踭啲講咗個事實出嚟。

「吓?唔係你霸王硬上弓阿哥呀?阿哥你搵人落阿Wing降頭呀?」阿妹難以置信咁望住我。

「都話咗俾你聽係真愛㗎喇,係你唔信之嘛。」我見有啲唔對路,幫周穎打完場。如果阿妹知道呢個月發生喺我身上嘅事,佢可能真係以為我走咗去拜師學落降頭。

但係事實唔係咁,係同Miss Cheung一齊之後,我先忽然變得咁受歡迎,雖然呢方面Miss Cheung唔認同,但係我心底裡面仍然將呢個當為最合理嘅解釋。

始終大家都係年輕人,阿妹好快就同周穎混熟,周穎對住呢個未來姑仔,態度都好好,除咗阿妹揶揄我嗰陣,佢會出口幫我之外,大部份時間都同阿妹傾得好開心,一副相逢恨晚嘅樣。

氣氛緩和落嚟,大家傾傾下就去到醫院,車程唔係太耐,前後一個鐘喥,呢方面可能都係因為阿妹長期處於速度限制之上嘅緣故,後生仔,有邊個揸車會唔超速。

周穎知道就嚟會見到我父母,突然間又緊張起嚟,阿妹見狀就拖住佢隻手,拍心口話阿媽一定好似自己咁鍾意佢。

上到病房,剛啱見到面容略顯憔悴嘅阿媽喺病房出嚟,唔知係呢幾年捱得辛苦,定係因為阿爸出事影響,阿媽比起我印象中老咗十幾年,佢一見到我哋,就精神番晒咁講:「阿龍,你終於過到嚟,你快啲去睇下你阿爸先。」阿媽留意到周穎,「咦?」咗一聲:「阿鳳,呢位靚女係你朋友呀?」

我本來想同阿媽解釋一下,但係阿妹示意我睇咗阿爸先,於是我同周穎點咗下頭,就先入房睇下阿爸。

「呢個係阿哥女朋友,今次專登陪阿哥過嚟睇阿爸。」房門閂埋前我聽到阿妹嘅聲音,之後仲好似聽到阿媽好大聲咁喺度話:「吓?冇可能,你阿哥咁嘅樣,有個咁靚嘅女仔肯做佢女朋友?」真係不愧兩母女,兩個對我都咁冇信心。

病房裡面得番瞓喺床上面嘅阿爸同我,幾年冇見,阿爸啲頭髮白咗好多,人哋話喺外國揸貨櫃好辛苦,成日要通宵揸車穿州過省,呢幾年我一個喺香港生活得尚算自由自在,但係原來背後阿爸阿媽都為咗我嘅任性付出咁多。
開始有劇情,好既轉變,齋扑嘢真係睇到厭!樓主好野!
以咁嘅劇情落去,一定會減少扑野場面,不過都唔錯,俾男豬抖抖都要。
想多口問句

乜呀妹夠歲數揸車 考車牌咩
加拿大 16 歲考得車牌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞