【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
474 Like 20 Dislike
可唔可以唔好再寫Ms Yip
好嘔心
竹昇妹食過就算
Focus返Miss Cheung同周穎啦
TB
真,見到就想skip
谷得太耐我宜家好似陽痿
第五十五章 各擅勝場

返到酒店,第一時間當然唔係食生果,Carmen即時除晒啲衫,話成身汗要沖涼先。

直視Carmen嘅身材,同著住裙時唔係相差太遠,因為條裙都貼身,一早已經曝露晒佢嘅身段,Carmen啲皮膚好白,唔知係咪近白者白,皮膚望落好滑,對波都冇裝假狗,係名副其實嘅35C,冇咗個Bra嘅束綁,可以清楚睇到個好靚嘅C cup波型。

再往下望,見到Carmen下面都係冇毛嘅,同佢姑姐Miss Yip一樣係白虎女,唔怪得頭先喺戲院摸落咁嫰滑,遺傳真係好神奇,雖然冇聽過,但係唔知佢哋家族啲男人會唔會係白虎仔呢?

Carmen見我對佢行注目禮,專登喺我面前打咗個圈,個籮柚都好正,又翹又豐滿,頭先行街都揸過幾次,但係而家赤裸裸再揸,相信又會有不一樣嘅手感。

「一齊沖喇。」Carmen過嚟好熟手咁幫我除晒啲衫,然後拖我入浴室。

Carmen話要浸浴缸,所以要先放水,趁呢段等待嘅時間,我攬住佢條小蠻腰同佢打茄輪,Carmen個咀勝在夠厚夠大,錫起上嚟成個都好軟,佢條脷都夠靈活,好有力咁同我交纏,心口感受住佢對大波嘅柔軟,下身捉住佢籮柚就推埋細佬度磨B,一磨即刻扯晒旗,B女亦都唔示弱咁濕晒。

本來諗住企喺度辛苦啲都插番幾下先,但係Carmen就喺呢個時候放開我:「有水喇,我哋落去洗下先。」跟住先拉我入浴缸坐低,然後背對住我坐入我懷裡面。

稍熱嘅水令我精神一振,成個人都放鬆晒,Carmen挨住我洗身,籮柚貼住硬晒嘅細佬,有意無意咁磨下磨下,我將手伸去佢胸前,幫佢搓波同洗B女,亦都有意無意咁摙下捽下。

同浸緊溫泉嘅感覺差唔多,熱水不斷注入浴缸,令水溫得以繼續保持,Carmen將成個人嘅重量壓晒落我度,軟軟咁完全唔郁,淨係間中用籮柚磨下細佬,我幫佢洗乾淨嘅同時,細佬都喺過手癮嘅過程中扯到行晒,我輕輕托起Carmen個pat pat,細佬一滑就入晒佢個B女。

Carmen好舒服咁「哦」定「Oh」咗一聲,佢嘅陰道唔係特別暖或者濕,可能因為細佬喺熱水度泡到熱晒,所以感受唔到平時進入時嗰種分別,陰道亦都唔係突別窄,啱啱夠包住細佬,唔知關唔關食開粗嘢事。

都未詳細感受Carmen嘅B女,佢已經褪番細佬出嚟,成個人擰轉身同我講:「一陣去床先喇,喺水度整唔得㗎。」

係咩?未試過點知唔得:「再試下先。」我將Carmen拉埋身,迎面將細佬再插番入去,正面插好似緊啲,Carmen冇特別堅持,由得我插入,仲好合作咁扶住我膊頭上下郁。

喺熱水裡面本身已經唔係好感受到陰道嘅溫暖,而且啲水仲起咗緩衝作用,令到進出嘅時候好唔受力,比用手更加唔貼身,只係純粹喺度出入下咁。

Carmen整咗陣就放番細佬出嚟,笑住同我講:「係咪呀?都講唔得喇。」

我望住Carmen個樣,覺得佢好可愛,浸浴咗陣,佢臉上啲化妝甩咗啲,露出番佢原本有啲稚氣嘅樣,或者係我個人喜好,其實佢咁仲靚,似番本身年齡,唔使專登扮大個。

忍唔住抱起Carmen係咁錫佢個咀同胸,咁樣浸法雖然放鬆,但係浸得太耐難免有啲頭暈,於是我建議延續下半場:「不如抺身上床。」

Carmen甜笑點頭,伸出雙手:「你抱我吖。」

我起身抱Carmen出浴缸,仔細咁幫佢抺乾全身,佢對波靚就唔在講,難得經驗咁豐富都仲紅粉緋緋咁好fresh,無毛B女又白又嫰,抺嗰陣忍唔住錫咗一下,搞到Carmen笑住話痕。

本來諗住打橫抱起Carmen,點知佢一嘢跳上嚟熊抱住我,仲即刻錫落我個咀度,我當抱BB咁托住佢pat pat,行去床度,酒店有度好,就係張床夠大,搞起嘢上嚟玩咩花式都得。

放低Carmen,首先梗係轉攻佢對大波,一路搓就一路舔,軟腍腍滑嘟嘟,加上啱啱沖完涼仲香噴噴,舔落好好味,Carmen呢啲進攻型,梗係唔會任我主攻,捐落我雙腿間就將細佬含晒入口。

就算冇乜技巧,單純咁樣含晒落口都夠晒,細佬回復室溫同乾咗後,俾Carmen咁含番落溫暖濕滑嘅咀裡面,即刻如漁得水,喺佢個咀度游嚟游去,Carmen今次冇喺戲院嗰陣咁keep住細佬喺口,而係成條出出入入咁含。

搓波已經對抗唔到Carmen咁強力嘅攻勢,我轉落佢個白虎B度,捉實佢籮柚將B女塞入口度舔,不過我冇佢咁大開大合,而係溫柔咁先舔陣大陰唇,柔嫰陰唇猶如布甸咁滑,令我忍唔住輕輕咬落去,陰唇後就係張開條縫,伸條脷入去試探陰蒂,再用手指進入陰道尋找敏感點,要進入咁濕潤嘅陰道一啲都唔難,而Carmen陰道裡面每一個位都好似係G點咁,掂邊度佢都興奮到咬落細佬度,含住嘢都要喺喉嚨度發出怪叫聲。

我就住力輕輕咬下B女啫,Carmen就幾大力咁咬番落細佬度,於是我只好攞番細佬返嚟,就好個位就準備進入。

「等等,帶番condom先。」Carmen用腳頂住我個肚,唔俾我入住。

吓?呢個時候con咩dom呀:「我冇避孕套喎,你有冇吖?」不嬲都冇用開套,點會無端端帶啲喺身,頭先又唔早講,等我去7仔買定。

「咁你去買喇。」Carmen竟然真係叫我去買。

扯到咁行先去買?我嘗試說服Carmen:「頭先喺浴缸嗰陣都擺過入去喇,你驚我有病呀。」

「唔係病,病就唔幫你食喇,而且先前都知你唔會出到,先俾你入,係BB呀,唔用好易有BB。」Carmen夾到對腳好實,想詐蹄𢵌入去都唔得。

「哦,你驚有咗啫,聽日幫你買事後丸喇。」雖然我都唔知邊度有得賣,不過去私家診所應該有啩。

「After pill?唔work㗎,我有friend食過都有BB。」Carmen即刻話。

去到呢個位,雖然我要夾硬嚟絕對冇問題,但係到呢刻我對Carmen嘅整體感覺都仍然好好,所以都想佢對我有好感。

可能見我個樣有啲頹,Carmen起身錫咗我個咀一啖:「乖乖地買喇,safe sex呀,我唔係唔想有你BB,不過唔係而家囉。」

我見勉強唔到,況且咁搞一輪細佬都謝謝地,於是摸摸Carmen個頭:「咁你等我,好快返。」

出咗酒店,一時都唔知邊度有7仔,我明明記得以前個廣告話梗有一間喺左近,呢個時候偏偏搵唔到。

結果行咗幾條街先搵到,啲套又係衰嘅,硬係要擺喺收銀個位,我冇買過,望落去都唔知買邊隻好,頂,仲要咁鬼死貴,百幾二百鈫得嗰12個,Carmen咁熱情,3個裝恐怕唔夠,當然有啲平啲,但係要賣梗係極限超薄,而且我平時咁密,當買多幾個嚟傍身都好。

抬頭諗住俾錢,咦?咁熟面口嘅,收銀咪儀容同阿凡達有9成相似嘅七姐,真係他鄉遇故知呀。

七姐明顯認得我,收錢嘅時候咀妙妙咁自言自語:「都話而家啲後生仔早熟,仲買咁多,都唔知咩世界。」

枉我喺咁遠嘅7仔都遇到熟人,心裡面仲有幾分親切感,點知俾人串:「七姐,safe sex呀,唔通你想你個仔細細個就搞大人個肚咩。」

七姐見我搭咀,啤咗我一眼,但係都覺得我有道理:「你啲後生仔,識得咁諗都算有良心,如果我老公當年有你咁識諗,我就唔使咁早婚。」

你有得婚都算執到喇,唔好俾我睇死你,就算有避孕套你都拮穿佢迫人逢子成婚喇,咪住,喺「阿凡達」套戲裡面,主角未變阿凡達之前都係靚仔一名嚟嘅,我係唔應該抺殺七姐當年係七仙女嘅千萬份之一機會。

七姐當然唔知我喺呢短短幾分鐘嘅俾錢過程裡面,內心係經歷咗一番幾大嘅改變,我甚至開始同情起七姐上嚟:「咁又係,你仲可以去選香港小姐添。」

七姐聽到我咁講,好似忽然間覺得我唔同晒咁,滿臉笑容咁遞盒套俾我:「後生仔要錫身,唔好一晚用晒呀。」咁又用唔晒,你估我一個鐘一次咩。

我覺得自己同七姐已經冰釋前嫌,希望下一次去7仔買套嘅時候,我都可以遇番佢。
我當然冇主角咁受歡迎,一隻手數得晒咁喇。
(實際數字可能引起大迫供)
姐係5啦
樓主係咪幫主角同柒姐舖路,人一世物一世

黃師奶先啦
周公主世界第一
七姐 樓主請
唔夠甜 全部都係扑野情節 扑嘢唔係甜
7姐 黃師奶樓主是但屌一個啦
樓豬係咪邊扯邊打文
唔想睇7姐睇一篇呀 樓主快啲加文啦
我想睇Ms Yip 喎, 人地等左成日喇
黃師奶👍🏻
第五十六章 激戰

幾經波折,終於返番酒店,Carmen仍然係光脫脫咁瞓喺床上面,見我返嚟即刻走過嚟同我合力用最快速度除晒啲衫,跟住踎低幫細佬熱身,同時伸手去整番濕B女,見到佢咁落力,細佬都好聽話咁刷新咗0至100嘅極速起頭紀錄。

跟住Carmen就幫我帶套,貴嘢係唔同啲,一戴落去就箍到細佬好實,好似令到佢扯得更行咗啲咁,既然準備就緒,咁就唔好嘥時間,扶起Carmen,推佢落床就即刻對準位置入洞。

濕潤溫熱嘅陰道幾時都係細佬最好嘅歸宿,唔同喺水裡面,陰道插落緊緻好多,不過因為戴住套,幾薄都係隔咗層嘢,冇平時咁環保,我呢啲地球之友真係好唔慣。

Carmen都feel到我嗰種力不從心嘅感覺,於是轉咗個姿勢,女上男下咁坐喺我身上面擺動,子宮口因而下墮咗少少,令到龜頭可以同佢親密接觸,毫無疑問係舒服咗,而且仲可以見到對大波喺面前揚來揚去,我伸手揸住籮柚,起身吮吸好唔安份咁走嚟走去嘅乳頭。

見我唔係咁捉到波路,幾次都同乳頭失諸交臂,Carmen索性捉住右邊波同我個頭,將乳頭連乳暈塞晒落我個口,俾人咁㩒住嚟砌係有少少不滿,但係不滿得嚟又有啲被虐嘅快感,唔通我竟然係M仔,鍾意俾Carmen呢啲S女調教?

我揸實Carmen籮柚將佢推向自己,然後佢再用力反推番出去,叫做大家都有出下力,細佬喺啱啱轉位嘅時候係舒服咗啲,但係搞咗一陣啲感覺就淡番,今次真係隔層紗嘞,平時唔用開套,而家一用就金剛箍咁射唔到,以後係咪間中要訓練下佢戴套都射到,唔好縱壞晒,始終啲女唔係個個都肯俾我無套中出㗎嘛。

Carmen見我去唔盡,佢都好似高潮唔到咁:「你晏晝明明好快,點解而家咁慢,哦,你要野戰。」

咁又唔係,係戴套啫:「唔好意思,平時冇用開套,而家用落啲感覺𧶄咗啲,不過都差唔多。」

「真係?」Carmen側頭諗咗諗:「我以前只係一、兩次喺safe period冇用,今日一定要用呀。」

Carmen又轉咗個姿勢,伏喺度趷起籮柚俾我後入,我呢啲正面進攻型,後入其實唔會易射啲,好多時仲要反番轉嚟埋尾,不過見個籮柚趷到咁高咁有誠意,我都當仁不讓,插咗先算。

Carmen一俾我後入就叫得好大聲,即刻好high咁,我見佢咁好反應就加大力度撞落佢pat pat,「啪、啪」聲不停響起,Carmen喺每下撞擊後都主動將pat pat𢵌番埋我個身度,令到細佬入得好深,好快佢就震晒咁用陰道夾實細佬高潮咗。

我都有啲攰,瞓咗落軟攤喺床嘅Carmen側邊,佢冇反番轉身,只係打側臉望住我微笑:「你咁得意,一係好快,一係好慢。」

我無言以對,都唔知點答佢好,於是Carmen坐起身,爬去細佬隔離,幫佢除咗個套:「我舒服都想你舒服,我幫你用口吖。」講完就捉住細佬捋咗幾下,然後含落口度舔。

其實我喺好邊邊㗎喇,只不過戴住套細佬鬧情緒之嘛,Carmen隻嫰滑嘅手捉到實一實咁捋咗一陣,加埋佢用口含住龜頭係咁舔,我已經即刻作動想射,Carmen咁熟手,當然明白我嘅反應,於是又成條含晒入去,等我可以喉嚨椗直射入喉嚨。

Carmen好貼心咁等我喺抽抽下之中射乾射淨後,先至放番細佬出嚟:「原來你要用口先射到,咁得意嘅。」

唔係用口,係有冇套嘅分別呀竹昇妹!不過呢啲嘢又冇謂爭辯,總之出完嘢舒服咗咪夠。

搞一大輪都肚餓,除咗買落嘅小食,仲切埋啲生果,唔健康得嚟又好健康,總之就解決咗一餐。

飯後Carmen不懷好意咁望住我,似乎又想嚟多鑊,你喺外國長大啫,唔使好似啲外國人咁大食啩,不過佢都算係個好對手,而我亦都回咗啲氣,都係我有先見之明買12個裝,唔係今晚分分鐘唔夠用要走多轉。

我哋頭先搞完只係沖咗下身,根本冇著番衫,免卻除衫嘅麻煩,即時就可以做愛做嘅事。

懶有情調咁攬住錫咗陣,跟住就到揸波時間,因為頭先搞咗次,所以今次Carmen冇咁進擊,俾時間我慢慢玩下佢對波,波都係大啲好搓,手感係唔同啲,塞滿個口之後仲有大把肉可以揉,而且仲可以夾下臉,咦?人一世物一世,夾下腸仔都好喎。

Carmen當然冇問題,夾好就用對波嚟初,仲識得伸脷舔同含凸出嚟嘅龜頭,入洞就話要戴套,乳交就梗係唔使,都係肉貼肉舒服好多,唔使隔住層嘢咁唔實在。

齋磨都出到嘢已經要數到初次同Miss Cheung乳交時候嘅事,而家仲邊有咁易,玩完乳交,又嚟番我個主場,我去番B女嗰度,首先張口成個含住舔咗輪,然後先頂入去舔陰蒂,今次冇用手指,純粹用脷係咁撩,搞到Carmen拆天咁叫,夾住我個頭扭來扭去,我見時機成熟,起身就諗住插入。

「我幫你戴套。」Carmen突然醒番晒,幫我戴套。

頂!仲諗住搞到佢心靈空虛,然後詐諦唔用套插陣先,點知Carmen啲安全意識咁高,發晒情都仲咁心水清。

戴完套,細佬都變咗頭耷耷,如果唔係呢隻套有啲催谷作用,可能真係會縮番落嚟。

Carmen照舊先嚟個騎乘,喺我身上面前後係咁搖,我舉起雙手揸住對波嚟搓,呢啲一定要有番咁上下cup數先有嘅肉感,除咗Miss Cheung,只有從瑜姐姐身上先可以感受到。

等Carmen過足癮,我就由正面進入,錫住佢個咀,同佢打住茄輪嚟插先至有番多少少feel,唔係我個人麻煩,而係戴住套真係好唔真實。

Carmen見我又好似下晝咁搞到自己同佢都去唔到頂,於是又趷番籮柚俾我插,今次我成個人趴晒落佢個身度,將佢壓住喺身下面係咁𢵌入去B女,等細佬可以俾佢籮柚夾下,咁樣先稍為舒服啲。

俾我砸到郁都郁唔到,Carmen反而仲興奮,我伸手去佢身前一邊揸波一邊搓B女,唔使好耐佢就全身顫抖,迎嚟呢轉嘅第一次高潮。

Carmen冇舒服完就收工,有啲攰都起身諗住幫我口爆,我錫落佢個咀度,好有紳士風度咁同佢講:「唔使喇,我係因為戴套先唔係咁得,唔關個口事。」都唔聽書嘅,呢次已經係第二次提你個「套」嘅問題。

「哦。」Carmen恍然大悟:「你早講,咁你唔用套,fuck我個ass咪得囉。」咦?又係喎,點解我諗唔到嘅。
除咗個套,Carmen叫我瞓番底,幫我舔咗陣細佬,再坐上去用B女磨,B女啱啱高潮完,仲好濕同好多水流出嚟,眨下眼就令細佬又潤又滑。

Carmen繼續用B女磨細佬,磨磨下就將細佬好順暢咁滑咗入菊花,正如之前講過,插入肛門同插入陰道個感覺就係分別在喺個洞口嘅位置,因為夾得比較實,另外對於同Carmen搞嘢嚟講,戴套插B女梗係冇環保插菊花咁舒服,起碼個感覺真實好多,唔使俾個套搞到著住衫扑嘢咁。

平時冇同其他人肛交,係因為聽講第一次會好痛,有啲仲次次都痛,不過Carmen肯定視肛交為常態,完全冇任何不適,仲騎得瘋狂過頭先,係咁上下左右郁嚟郁去,睇4仔嗰陣啲鬼妹個個都隨時前後都入得,呢啲一定係外國嘅良好風氣。

Carmen一手鏈自己個波一手捽自己B女,我亦都俾佢個緊窄嘅菊花口夾住係咁磨到好爽,忍唔住射晒入裡面,射完Carmen即刻用屁眼緊緊咁夾實細佬,令到細佬好舒服咁繼續餘射咗幾次。

Carmen見細佬射到唔識再郁,忽然起身行前坐落我塊面度,質我食B女,佢個B女俾佢自己捽到好濕,一坐落嚟除咗成塊面都係,仲流咗唔少水入口,見佢幫我吞過咁多精,我就冇怪佢,仲伸脷入陰道幫佢撩下。

唔止請我食B女,Carmen仲攞我個鼻嚟磨陰蒂,搞到我要改用口呼吸,係咁質咗幾分鐘,佢先至邊出水邊打尿震咁高潮,然後攤番落床,最後嗰下搞到我都飲咗唔少水落肚,好在唔腥,仲有啲哈蜜瓜味。

搞到我成咀都係,我梗係唔執輸上前錫Carmen,揩番唔少落佢度,都等佢試下自己啲水,等你質我質得咁開心。

錫錫下Carmen好冇品咁瞓著咗,我見佢咁冇品,就攞佢對波嚟做枕頭瞓埋一份,橫掂聽日仲有一日假,今晚就喺度過夜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞