【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
樓主人在加國 都掛住 悅有不可告人秘密
唔上埋台灣留學生
冇咗共鳴,離咗題,失望。
我要miss呀
Miss
有得睇故你就睇啦
第九十二章 那些年少輕狂嘅日子

及肩金色長髮,睇落似鬼仔多過香港人嘅石克隆出現喺我面前,同印象中嘅佢冇乜分別,係啲頭髮長咗,只見佢咀角微微翹起,幾輕佻咁望住我。

「點解你會喺度嘅?」我衝口而出,問完先覺得自己問得好戇居。

「呢個問題應該我問你至啱,咦?你咪校花,嘩!龍仔,睇唔出你咁勁,連我哋當年個偶像都追到。」石克隆察覺我身後嘅周穎,上前捉實我膊頭,好興奮咁講。

「你好,石克隆,好耐冇見。」周穎見石克隆提起佢,由我身後怕怕醜醜咁行出嚟同石克隆打招呼。

「真係好耐冇見,估唔到可以喺度撞番你,你唔係去咗美國掘金咩,點解會嚟咗加拿大?」我有啲感慨咁問石克隆。

「美國同加拿大好近㗎咋,係隔個Niagara Falls,年頭嗰陣阿爸話美國經濟開始差,反而加拿大起飛緊,所以就全家搬咗過嚟。」石克隆講咗幾句,又轉番去周穎身上:「喂,周穎,你幾時同龍仔一齊㗎,話晒你係那些年我哋一齊追過嘅女仔。」

「唔好亂噏喇,克仔,你都好掂吖,後面嗰位梗係你女朋友喇?」我見周穎個樣有啲尷尬,所以主動拉開話題,指向石克隆身後面一個打扮極度性感,著住背心熱褲,上下半身都露咗大部份肉出嚟嘅鬼妹仔,樣貌唔差,五官深刻標緻,身材仲好好,起碼35C以上。

石克隆同我哋單咗下眼:「阿爸生意partner啲女嚟,好鬼麻煩,如果唔係帶住佢,我就可以同你哋好好聚下舊,講番正題,點解你哋會喺度嘅。」

我粗略講咗阿爸嘅事俾石克隆聽,石克隆聽完之後即時話:「講心嗰句我梗係想你留耐啲,但係Uncle好番更加重要,你有咩需要幫手記住出聲,就算係錢方面都絕對冇問題。」石克隆屋企做生意,家底不嬲都豐厚,不過有幾厚我就唔係咁知,無論如何,聽到佢咁講都好窩心。

石克隆身後個鬼妹見我哋講咗咁耐,但係就一句都聽唔明,個樣變得好唔耐煩,仲係咁拉石克隆,為免石克隆難做,於是我提議:「你做咗正經嘢先喇,我起碼留兩個星期,實有機會聚下。」

「咁我再打俾你,你哋兩個一齊嘅事都未交代清楚,唔好諗住走數呀。」交換咗電話,石克隆先不情不願咁同大波鬼妹仔走咗。

我同周穎買完水晶球,行多陣買咗少少手信就返去搵阿媽同阿妹,可以見番石克隆我好開心,話晒當年咁friend,周穎都戥我開心,只係諗起唔知我會點同石克隆講我哋嘅關係而有啲忐忑不安,其實我都唔知點講,但係石克隆係自己人嚟,就算求其作個故仔,佢都唔會介意。

我都有向阿媽同阿妹提起遇到石克隆,不過因為當年佢哋已經走咗,所以唔係太清楚我哋啲嘢,而且我哋嗰陣成日同人打交,點會專登講俾阿媽知。

Downtown同屋企有成個鐘車程,行咗大半個下晝,返到去已經係晚飯時間,阿媽頭先喺唐人街買咗啲餸,有我幫手好快就煮好,周穎本來都想幫手,但係我見佢個樣攰攰地,就叫佢去沖涼先。

食完飯我好乖仔咁執好晒嘢,阿媽聽日一早要返工,我梗係唔會要佢執枱、洗碗。

到我搞掂晒入房嗰陣,周穎已經瞓著咗,經過尋晚,阿媽同阿妹都知我哋關係有幾咁親蜜,所以周穎搬咗上嚟我房瞓,啲行李就繼續留喺樓下房間。

我輕手輕腳咁上床,但係都嘈醒咗周穎,佢擘大眼望咗我一眼,攬住我轉眼又瞓番,我低頭錫咗周穎額頭一啖,好少唔搞嘢就瞓,一時竟然瞓唔著。

頭先打俾Miss Cheung時我都有提起石克隆,Miss Cheung都記得佢,因為當年我哋實在太出名,如果石克隆唔係中三走咗,好有可能會喺學校起個字頭做大佬。

嚟加拿大本身係因為阿爸出事,但係而家既有周穎陪,又撞番老死石克隆,開心事好似仲多過煩心事,世事有時都幾奇怪。

諗諗下無謂嘢我就瞓著埋,第二朝醒嘅時候一掹大眼,就見到周穎碌大隻眼望住我,雖然佢係靚女,但係我都俾佢嚇咗一嚇。

周穎見我突然擘開眼,好似都嚇咗一跳,不過好快就回復過嚟,主動錫落我個咀度。

一早起身就俾人攻擊,我當然唔會就咁算數,反身就壓住周穎錫番佢轉頭,右手仲好唔客氣咁伸入睡衣胸襲,咦?原來尋晚周穎冇帶Bra,所以一摸就摸到軟滑嘅雙峰。

細佬仲係處於晨勃狀態,拉低褲就可以即刻進入,但係點都要先舔下胸、錫下B女先嘅,於是我拉高件衫,將摸咗陣已經硬晒嘅乳頭塞入口,充滿彈性嘅雙峰喺口裡面咇嚟咇去,我用力吸住啲肉係咁舔。

周穎俾我舔到輕聲呻吟,阿媽同阿妹就喺隔離房,難怪佢唔敢太大聲,我個人就係咁衰,你越忍住唔嗌我就越想搞到你大嗌,左手伸入褲頭,手指熟練咁喺細縫外磨咗幾下,就住開始滲出嘅水一嘢滑入陰道。

「呀!」俾我突然用手指插,周穎終於叫咗出嚟,見佢肯叫咁乖,我加緊舔胸同插B女,伸隻手入褲裡面插同除咗條褲插個情況有啲唔同,有種偷偷摸摸嘅奇怪感覺,好似捐落裙底錫B女同除晒衫褲錫嘅分別一樣。

周穎毫無反抗餘地,只可以用雙手按住我個頭,雙腳夾實插緊B女嘅手,手指除咗插入,亦都分咗隻手指公出嚟摸陰蒂,搞到周穎下面整濕晒條底褲。

我見差唔多時候,而且細佬都等到唔係咁耐煩,喺度扯扯下咁等入洞,我就起身除晒自己同周穎啲衫,挺起下身一桿入洞,濕潤程度滿晒分嘅陰道好暖,喺微涼嘅清晨俾到細佬一個溫暖嘅呵護,如魚得水嘅細佬直達陰道深處。

托起周穎雙腳,我同佢下身得以無縫緊貼,每一下抽插都可以去到最盡,舒服到我係咁打冷震,周穎都好high,揞住咀發出模糊不清嘅聲音,我加快抽插速度,細佬刺激到有啲麻痺,麻痺得嚟好想射,谷住對身體唔好,所以我放鬆下身,喺再一次插到最入嘅時候射晒入去。

周穎收緊陰道,夾到細佬係咁又震又射,如果以後朝朝都可以咁搞一鑊,真係正死,不過應該連學都返唔到。
晨咁早就嚟一Q
有無人同我一樣好鐘意周穎
第九十三章 圖書館中嘅偶遇

離開房嘅時候,阿媽已經返咗工,阿妹仲未起身,出面天氣好好,所以我同周穎就諗住散步去商場食早餐,梳洗完就起行,清晨嘅空氣好清新,喺香港只有間中喺大雨後先可以聞到類似嘅氣味。

每次拖住周穎出街,都有一種難言嘅優越感,軟軟嘅手心傳嚟嘅除咗溫暖,仲有無條件付出嘅愛,可以有個咁靚咁好嘅女朋友,有咩辦法唔自覺高人一等。

去到商場搵咗間地道西式餐廳食早餐,我哋兩個都食得好慢,享受外國獨有嘅寧靜同安逸,商場冇乜人,除咗我同周穎外,餐廳裡面只有另一枱著住西裝嘅外國人。

食完早餐行出商場,發現原來呢個商場側邊仲有一間圖書館,雖然只係地區圖書館,但係我哋都好有興緻去睇下,裡面當然主要係英文書,但係都有幾個書架係中文書,最新嗰本都係幾年前嘅出版,相信係啲住喺附近嘅唐人捐出,唯一比較熱門嘅就係金庸啲書,金庸老人家好犀利,無論去到邊,只要有唐人就可以見到佢嘅足跡。

周穎好有興趣咁翻閱啲英文書,而我就只係喺度參觀圖書館嘅設計同裝修,加拿大地方多,就算普通圖書館都有成幾萬呎,仲要得兩層咁好嘥位,又冇自修室,不過呢度啲人住得咁大咁舒服,都唔使去自修室溫書,就算想出街溫,好似頭先商場個餐廳就大把位,又靜,求其叫杯嘢飲都應該可以坐成日。

圖書館二樓係啲比較學術性嘅書,我見無聊,就去Bio嗰欄度摷下有冇啲人體圖或者性愛指南睇下,點知真係有啲性愛技巧書,有男有女,連男男、女女都有,真係大開眼界,睇得正興起嘅時候,身邊傳嚟「接!」一聲。

心裡面打咗個突,不過我又唔會覺得尷尬喎,呢啲性知識嚟嘛,喺求學時期唔好好學習,唔通等出嚟做嘢先慢慢從體驗中實習,望向聲音發出處,係個一眼就睇得出讀書讀到傻傻地嘅中國女仔,長頭髮,同我差唔多高,五官都算靚,對眼係有啲妖艷嘅鳯眼,聽人講呢種人好醒,仲嫉惡如仇,我睇下咸書啫,唔係當我係色魔呀?況且擺得喺圖書館又冇貼紙條,都唔會係18禁喇。

鳯眼女啤住我,一副想拉我坐監嘅樣,我心諗佢都黐黐地嘅,擰轉身冇理佢繼續睇手裡面本有圖有真相嘅女女性愛書,我唔搵本男女書睇,純粹係因為驚睇到啲西人嘅XXL size之後心生自卑,進而造成心理陰影,影響性能力。

雖然鳳眼女鄙視我,但係我大人有大量,冇同佢一般見識,點知我唔理佢,佢反而過嚟惹我,走過嚟一手搶咗我本書擺番落書架。

正所謂人不犯我,我不犯人,鳯眼女既然犯我在先,我就冇理由同佢客氣,伸手就諗住去攞番本書出嚟睇,我就睇下你奈我咩何。

鳯眼女見我動作,即刻一手㩒落本書度唔俾我攞,我啋佢都傻,大力一扯,唔單止本書俾我掹咗出嚟,鳯眼女都因為呢下無情力成個人失平衡向後跌。

識我嘅人都知我詠春張子龍幾好身手,鳯眼女係衰多事阻人學習,但係見佢成個後惱著地嘅勢,唔救佢容乜易一陣腦震盪由傻傻地變成真傻,我冇書隻手一撈,就捉住鳯眼女隻手,將佢喺冚落地之前嘅一刻拉住。

呢個拉丁舞嘅典型舞姿本來都幾美觀,係阿鳯眼女件衫唔知係咪鬆得濟,係咁情況下竟然反起晒,露出衫下面嘅白色背心,嘩!睇唔出鳯眼女外表成個讀死書,背心下面竟然冇戴Bra,一對傳說中嘅竹筍波高高挺起,隱約見到粉紅色乳尖喺背心面凸晒點,頭先睇書睇到微微扯起嘅細佬,即時變成備戰狀態。

竹筍波好快就俾鳯眼女遮番住,佢見我𥄫住佢個胸,應該諗起自己冇戴Bra嘅情況,塊面紅晒,仲大力甩開我捉住佢隻手,結果當然係「哎吔!」聲中後腦落地,不過好彩佢同地面嘅距離只有一個拳頭位度,係痛,不過絕對唔會腦震盪。

鳯眼女跌落地之後火速向後褪,去到十步開外先爬番起身,好似想大叫又唔敢叫嘅樣,最後怒啤多我一眼後就走咗去。

俾鳯眼女咁搞咗搞,我都冇心情再增進性知識,落番去樓下嘅時候周穎啱啱想上嚟搵我,慶幸佢冇早一步上去,如果唔係見到頭先嗰幕,唔知會唔會以為我真係對鳯眼女有非份之想。

行番屋企途中,周穎好興奮咁話:「頭先間圖書館竟然有幾本絕版英文書,之前我喺香港無論書店定上網都搵唔到,估唔到呢度細細間圖書館就有,唔知可唔可以叫Phoenix幫我借番嚟睇呢?」

「梗係可以喇,一陣返去你直接叫佢去借咪得,我哋都係自己人喇,咁少事唔通佢都托手踭咩。」我口裡面應周穎,腦裡面無厘頭出現見到竹筍波嘅一幕,仲喺度諗唔知竹筍波配嘅係一個點樣嘅B女。

喺呢一刻,我仲未知道自己同竹筍波…唔係,鳯眼女會有再見嘅機會,而且關係仲會變得非比尋常。

返到屋企阿妹已經醒咗,佢竟然以為我哋仲未醒,所以冇打電話搵我,或者佢覺得我哋尋晚一定又激戰幾百回合,今朝冇咁早起到身。

「今日你哋想去邊?我車你哋去。」阿妹問。

「你唔使返學咩?」我心諗,唔通今日係加拿大假期。

「呢度唔同香港,大部份堂都唔使日日上,或者應該話只要你記得交功課同考試就ok,無論中學定大學,啲人都係skip堂多,上堂少,咁大個人,仲日日簽到咁老土咩。」阿妹解釋,咁又幾好喎,唔怪得啲人話外國教學方式同香港唔同,聽落真係好唔同。
「阿Wing頭先喺附近個圖書館睇啱幾本書想借,不如我哋去借書先。」我仲記得周穎啱啱講嘅嘢,好有佢心。

「係呀,Phoenix,可唔可以麻煩你。」周穎聽我提起即刻話。

「咁少事,當然可以喇,之後呢?」阿妹爽快答應,我都諗唔到阿妹會拒絕嘅理由。

「你有冇咩提議?」我話。

阿妹諗咗諗:「我聽日有科要考試,一定要上,所以今日唔可以去太遠,不如去CN Tower同Royal Ontario Museum行下,後日先帶你哋去Niagara Falls,呢個最出名嘅景點,你哋點都要去下。」

「你話事喇。」我冇咩意見,亦都冇能力俾到咩意見。
樓主好準時出文
起身屌閪啦
關你事?
係呀屌你老母
第九十四章 周穎嘅貼心服務

結果聽阿妹講,今日行程係去CN Tower同Royal Ontario Museum。

因為食咗早餐,所以我哋直接去咗CN Tower先,呢個曾經係全世界最高嘅建𥲒物,自從失去第一寶座後已經少咗好多遊客,而由於因為價錢問題,我哋並冇上觀景層,只係喺免費區打咗個轉,附近啲商業區行咗陣就當到此一遊。

晏晝喺街邊幫襯咗外國獨有嘅熱狗車,啲熱狗車同香港以前嘅雪糕車差唔多大,雖然只係簡單焗熱啲熱狗包同煎熟唔同款式嘅熱狗腸,但係加埋十多種配料同特式醬汁後出奇地好食,連周穎呢啲唔多鍾意食肉嘅女仔都讚不絕口。

之後我哋就去Ontario Royal Museum,號稱北美唔知第幾大嘅博物館,呢啲咁學術性嘅地方對我嚟講都幾悶,但係周穎就行得好開心,每一個展館都拖住我慢慢行逐樣睇,對我嚟講,睇周穎個興奮樣仲有娛樂性。

回程途中經過一間賣家居用品嘅店舖Home Depot,佔地廣濶,周穎見到就即刻話要去行,反正離晚飯仲有少少時間,難得周穎咁有興緻,我同阿妹就順佢意泊低車入去行下,因為阿妹話平時成日嚟,所以就留喺車度等。

周穎似乎一早就諗定咗買咩咁,入到去望一望指示牌就直向左走,間舖真係超大,啲陣列櫃間足夠七、八個人平排行,周穎一路帶我行到最左邊冇停過,我正想問佢究竟想買咩嘅時候,佢已經帶我由側門穿出間舖,去到舖外專賣植物及戶外種植用具嘅地方。

「你想買花呀?」我見周圍都係唔同種類嘅花卉,所以咁問。

「唔係買花,我想買…嗰啲。」周穎環顧四周,然後指住遠處講。

我望去周穎手指方向,見到嘅係一盤盤及腰嘅小樹,原來周穎想買果樹。

周穎揀咗棵有幾粒蘋果仔嘅蘋果樹:「我見你屋企個花園冇種咩植物,不如種番棵蘋果樹點綴下吖,每年收成嗰陣一定好開心,而且蘋果又有益,好唔好呀?」

我從後攬住周穎,錫咗佢塊臉一啖:「梗係好喇,不過你要幫手種喎,種到好似我哋咁開花結果。」

「好呀,咁你每次見到呢棵蘋果樹就要諗起我。」周穎回身反攬住我,幾認真咁望住我。

「咁不如買埋呢盤玫瑰花呀。」我指向蘋果樹隔離一盤開咗幾朶花嘅玫瑰樹:「當我見到啲玫瑰花,就會諗起好似佢哋咁靚嘅你。」

周穎猛點頭,同我嚟咗個深情擁吻,諗落點解周穎講到我哋就嚟要分開咁嘅,阿爸都未必醒唔番啫,我望向周穎,除咗開心嘅表情,眼裡面竟然仲見到少少淚水,搞到我個心都悒悒地,如果要留喺加拿大,就唔知要同周穎、Miss Cheung佢哋分開幾耐。

阿妹見我哋推住兩盤嘢返嚟,起先有啲意外,隨即話:「你哋見聽日我要返學,所以買定啲花花草草玩呀?」

「都可以咁講嘅。」我無可無不可咁答。

「講起花園啲草都一排冇剪,有啲長,再唔剪可能會俾鄰居投訴,平時阿爸負責開,而家咁情形,不如阿哥你聽日順手剪埋。」阿妹接住話。

返到屋企阿媽已經煮好飯,食完之後同我哋傾咗幾句就去梳洗休息,阿妹因為聽日難得要返學,吹咗陣水都走埋,得番我同周穎。

我拖周穎落樓下個浴室沖涼,當然係一齊沖,因為都唔係第一次,而且一陣又例牌會有下文,所以我哋係正正經經咁洗,就算互相洗重要部位時有晒反應,都冇喺浴缸就地解決。

抺乾身上到床,我正想有所行動,卻見周穎搖咗搖頭,示意我先瞓低。

我乖乖地大字形瞓落床,周穎俯身輕輕錫咗我個咀一下,然後就移去我下身,用手溫柔捉住變大咗嘅細佬,慢慢由龜頭錫起,然後棍身、根部,再落到去袋袋嘅位置,每一下都好輕柔,錫到我打晒冷震。

就係咁樣錫咗陣,周穎張口含住龜頭,先用脷喺上面打圈,跟住「接接」聲咁啜起上嚟,平時俾人「接」親我就即刻起晒槓,但係俾周穎咁「接」法就真係唔想俾佢停,最好「接」到射埋嘢仲正。

龜頭俾周穎咁搞法,我舒服到成身酥軟之餘,仲有種想挺身𢵌晒細佬入佢個口嘅衝動,當然周穎都冇令我失望,好快就開始將棍身逐少含入咀裡,每含多少少就用脷又舔又打圈幾下,然後先再繼續,到將細佬含晒入溫熱嘅口,感覺已經用咗十幾分鐘。

一路含住細佬對周穎嚟講有啲辛苦,所以佢個頭開始上下郁動,用咀唇夾實細佬套弄,對於周穎嘅貼心服務,我當以扯盡細佬嚟回報,雖然細佬冇可能越變越大,但係睇住周穎用心幫我口交,我真係有越嚟越大嘅錯覺。

周穎好有心機咁服待細佬,我見佢今日咁主動同積極,就冇騷擾佢,由得佢鍾意點搞就點搞,平時都係我做攻方,間中做下受方都唔差,隱約覺得周穎嘅反常,同佢頭先買蘋果樹嘅表現如出一轍,可能佢有分離嘅預感,想俾多啲難忘嘅回憶我。

諗到呢度,周穎已經完成咗對細佬嘅照顧,起身跨坐喺我身上,張開腳慢慢坐落細佬度,B女接觸到細佬嘅時候停咗停,讓流出嘅水沾濕細佬,然後先至張開幼嫰嘅陰唇,由頂至底將細佬納入溫暖濕潤嘅陰道,因為女上男下嘅關係,龜頭直達子宮口,被子宮口吸住。

吸實龜頭後,周穎下身開始緩緩打轉,用子宮口磨龜頭同冠邊嘅敏感位置,因為周穎每一個動作都好緩慢同柔和,所以感覺舒服得嚟唔係太刺激,令到細佬彷彿可以永遠保持住勃起狀態,享盡周穎所帶嚟嘅溫柔。

隨著周穎轉用B女上下吞吐細佬,快感漸漸提升到另一層次,可能感應到我嘅興奮,周穎加快速度同嘗試用陰道夾緊細佬,呢招我以為瑜姐姐嗰啲性經驗達人先識,點知周穎竟然都做到,雖然冇瑜姐姐夾得咁得心應手,但係都有雷同嘅效果。

周穎雙手按落我胸口,胸前唔係太偉大嘅雙峰因為地心吸力而變得略大同挺,令我不其然想起今朝見到嗰對竹筍波,喺周穎咁努力取悅我嘅時候,我竟然諗起第二個三九唔識七嘅女仔。我喺內心泛起愧疚同時,細佬反而更雀躍,於是喺周穎不停夾緊嘅陰道裡面,將過億子孫射晒入子宮裡面。
周穎會唔會唔記得食藥嫁?
每晚都好準時有文
好睇
我老母得罪你咩,屌佢做乜?
第九十五章 禮尚往來

「舒唔舒服呀?」呢句通常都係我問嘅說話,今次竟然從周穎口中聽到。

我撐起身攬住周穎:「當然舒服喇,你今日似乎有啲唔同,係咪阿妹偷偷地傳授咗啲秘技俾你。」

周穎將頭挨落我右邊膊頭,喺我耳邊吹住氣講:「因為我想你可以好好享受,所以向Phoenix請教,你唔鍾意咩?」

「梗係鍾意喇,只不過呢方面應該由我哋男仔做主動,你做享受嗰個至啱嘛。」我側頭錫落周穎雪白嘅頸項。

「大男人!」周穎轉臉同我親吻,語氣一啲都冇介意,仲有啲甜絲絲。

「到我令你舒服,你瞓低先。」我唔會咁衰仔淨係自己high完就瞓,點都要幫番周穎。

「唔使喇,我頭先都好舒服,而且你啱啱先射完,唔係唔….想住咩?」周穎本來好似想講我「唔得」,但係話到咀邊又改咗口。

「我呢啲年青力壯,搞搞下就得番喇。」我將周穎抱落床,先同佢嚟咗個世紀長吻,唇舌交流一番,先移去胸部。

乳頭仍然高高挺起,周穎果然未落番嚟,可能頭先佢掛住用新學番嚟嘅技巧取悅我,所以未能夠集中精神喺自己身上,我將乳尖整個含入咀裡面,用脷來回舔腫起嘅乳頭,軟軟嘅雙乳喺口裡面布甸咁滑嚟滑去,左手攝入周穎下身輕搓pat pat,右手喺陰唇外溫柔磨擦,B女摸落仍然好濕,仲有啲精液流緊出嚟。

周穎又開始呻吟起上嚟,佢頭先服待得我咁舒服,我當然要湧精以報,喺兩邊胸舔來舔去之餘,我將流出啲精搽番落B女度,搞到B女濕潤得嚟仲黐𥹉𥹉,純係心理上嘅影響,我覺得沾滿精嘅B女令人好興奮,好似用啲精將B女據為己有咁。

因為細佬仲未起到頭,我又冇理由去舔充滿精味嘅B女,所以就將食、中兩指插入陰道,姆指按壓陰蒂,同時左手都冇偷懶,喺後面攻擊菊花,搞到周穎成身扭嚟扭去唔知想點咁,雙手係咁壓我個頭,我見佢係咁挺起下身,都知佢好想要,唯有順佢意,起身將仲未恢復戰鬥力嘅細佬插入,好彩濕得夠犀利,細佬未硬都能夠順暢進入。

無論硬度同粗度,都應該係手指好過現時嘅細佬,但係周穎俾細佬插入後偏偏表現得超興奮,唔通係心理蓋過生理?周穎用雙腳夾實我條腰,將我下身夾向佢,雙手箍實我上身,唔俾我離開咁。細佬喺溫窄嘅陰道裡面有番少少反應,開始硬番起嚟,原來未硬晒插入都幾舒服,而且仲可以感受到嗰種慢慢變大嘅奇妙感受。

隨著細佬回復精神,下身抽插嘅速度漸漸加番快,細佬亦有越戰越勇嘅姿態,不斷增強嘅快感由下身轟傳到大腦,主動同被動嘅分別,就係呢種大地盡在我掌握嘅主哉感,鍾意快就快,想插幾人就幾入,完全由我控制。

陰道抽抽下咁夾細佬,我知道周穎就嚟高潮,於是加大力度將細佬喺每下進入都插到最深,周穎俾我插到最入嘅時候都會忍唔住大嗌一聲,嗌嗌下終於將陰道極速收緊,十隻手指甲一齊拮落我背脊,通知我佢已經去到最高境界,我將細佬喺呢刻完全插晒入去,停留喺B女裡面由得陰道夾到實。

細佬冇因為周穎嘅反應而軟落嚟,仍然保持勃起狀態,啱啱射完就係咁,雖然好想再射,但係又唔夠貨未射到,到周穎再次鬆開細佬,我下身又再前後擺動,剛剛為咗令周穎高潮而衝刺咗一段時間,而家就用慢速幫細佬搵番發射嘅感覺。

周穎先為我服務,再因高潮而肉緊,到呢一刻已經冇乜力,差唔多軟攤喺度咁任我魚肉,我雙手抱起周穎,同佢調轉上下位置,等佢趴喺我身上面,唔使俾我砸住咁辛苦,周穎仍然喘緊氣,只能夠用手攬住我條頸。

我用腰力將細佬一下下插入B女,插到有啲腰酸背痛細佬先有少少想射嘅感覺,於是我趁機加快速度,諗住就住個勢出埋嘢,周穎抖咗陣好番好多,錫落我個咀度同我打茄輪,我一邊享受甘香軟舌嘅溫柔,一邊就住個勢加快進出速度埋埋個尾,終於喺谷精上細佬下再一次射得乾乾淨淨,用啲精填滿周穎嘅陰道。

射完除咗舒服都仲有啲虛脫,不過因為感到啲精流緊出嚟,我抱起周穎快快手走去浴室沖涼,可能今日佢比平時賣力得多,所以周穎全程都係挨晒落我度由我幫佢洗,插咗咁耐B女都有啲腫腫地,我用心幫周穎洗乾淨、抺乾身,而佢就全程好溫順咁任我舞,望住我忙完一樣又一樣,笑笑口覺得好得意咁嘅表情。

再上番床都成半個鐘後,我都有啲脫力,將頭埋落佢個胸,同周穎相擁而睡,好快就瞓著咗。

第二日瞓到好晏先起到身,起身嗰陣已經唔見咗周穎,搵咗輪先發現佢出咗花園示察環境,為一陣嘅植樹壯舉做準備。

「Aunt同Phoenix出咗門喇,廚房枱面有早餐,你快啲去食咗先。」周穎見到我,揚手叫我去食嘢。

我上前錫下佢塊面:「尋晚咁攰,你今朝都可以咁早起身嘅。」

周穎見我提起尋晚嘅事,有啲面紅:「食早餐先喇,你唔肚餓咩?」

係有啲肚餓,不過都想搞下周穎先,我將佢攬埋身,伸手入佢條褲度摸籮柚:「肚餓呀,所以要食咗你先。」

如果喺屋入面,周穎一定任我摸,但係而家喺屋外,佢即刻大驚:「喂,唔好喇,會俾人見到㗎。」

「怕咩啫,啲外國人咁開放,成日都野戰㗎喇。」我將另一隻手都伸埋入褲裡面,兩邊軟肉一齊揸。

周穎聽我講到想野戰咁,嚇到邊叫「唔好!」邊係咁掙扎,不過掙一大輪都係得個吉,反而俾我揸到有啲反應,塊面越嚟越紅。

雖然喺外國地方,但係我始終唔係外國人,至少暫時做唔到佢哋咁豪放,見周穎都俾我搞到花容失色,就放過佢:「你錫我一啖先吖,錫我一啖就放過你。」

周穎見可以甩身,點止一啖,即時猛咁錫我,錫到我細佬起晒頭,心諗再唔放手分分鐘會將佢就地正法。

放低周穎,我入番屋食早餐。
呢排周穎都食到飽
Miss Cheung一個人係香港寂寞難耐
可唔可以將畫面轉一轉返去miss Cheng度,寂寞難耐,要出動玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞