【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
下下都中出,真係唔會有事?
冇人鍾意邱雅琳?
無波 不了
龍仔幾時同幾個女主角同居
張子鳳叫 Phoenix
張子龍係咪叫 Dragon ?
第八十九章 異鄉的第一晚

我同周穎係俾開門聲嘈醒嘅,阿媽同阿妹一齊返嚟。

因為張床太逼,所以我瞓到周身骨痛,周穎睇落就冇乜嘢,可能佢比較細粒,而且有我就住佢。

周穎見我仲喺度,啤咗我一眼,但係轉頭就錫番我一啖,然後先催我出房。

啱啱出房門,就見到阿妹行落嚟搵我哋,佢一睇我個樣就好曖昧咁講:「咦?你哋冇出去行下咩,成個下晝喺屋企「做」咩做到個樣咁攰?」

「我哋有出去附近個商場行下,不過因為時差,頭先眼瞓得濟瞓咗陣。」我冇理阿妹嘅試探,只係照講剛才嘅事。

「張床咁細都可以一齊瞓?除非男上女下喇。」阿妹繼續亂噏。

「我鍾意女上男下多啲喎。」我一邊應酬阿妹,一邊拉番佢上樓,如果唔係周穎唔會肯出房。

「做咩拉我走,我有事要搵大嫂。」我見阿妹越講越離譜,加大力度拉佢走,雖然周穎聽到有人叫佢「大嫂」應該好開心,但係女仔始終比較怕醜。

去到上層阿媽已經煮緊飯,阿媽冇我煮嘢咁叻,但係食咗十幾年嘅熟悉味道仍然令我好懷念,於是我過去幫阿媽手。

阿妹見甩身又走咗去樓下搵周穎,我都冇佢咁好氣。

「阿龍,今次咁急叫你返嚟,係醫生話你阿爸意外後情況好危險,而家雖然過咗危險期,但係呢兩星期係關鍵,如果醒唔番,就好大可能有排都唔會醒。」喺煮飯期間,阿媽開始提阿爸情況。

「阿媽,你唔使擔心,我同阿妹都咁大,有咩事都可以應付到,你最緊要小心身體,阿爸同我哋都好需要你。」我安慰阿媽,其實都唔係咁大件事,必要時我最多半攻讀。

「阿媽知你乖,亦都知你唔鍾意移民,但係如果你阿爸唔知幾時醒,就唯有要你過埋嚟加拿大,香港間屋都留唔住。」阿媽滿臉憂心,香港層樓一早供完,反而加拿大呢間未,少咗阿爸份收入,唔單止俾唔到生活費我繼續留喺香港,仲要賣埋樓嚟贖番呢間屋先。

「我係鍾意香港,不過又唔係完全唔可以喺加拿大生活,真係要留喺加拿大,咪當呢段時間係留學,讀完書一樣可以返番去發展。」以前想留喺香港純粹係因為方便打機同買漫畫,兼且唔使講英文,而家仲多咗個原因,就係Miss Cheung。

「難得你今次過到嚟,呢兩星期你就叫阿妹帶你同阿Wing周圍玩下,順便睇下鍾唔鍾意加拿大,其他事兩星期後再決定。」阿媽強顏歡笑,講就係咁講,似乎仲未放到心。

我點點頭,用一個好陽光嘅笑容講:「阿媽你見我而家女朋友都有埋,就知我呢幾年撈得幾掂,你唔使再擔心我,我已經大個仔。」

講起女朋友,阿媽忽然精神番:「講番阿Wing,你個衰仔點解可以追到個又靚又乖嘅女朋友,快啲詳細講嚟聽下。」

真相就唔講得,我唯有講咗個死追爛追,排除萬難、再加英雄救美嘅愛情故事俾阿媽聽,阿媽雖然信唔夠一成,但係周穎確實成為咗我女朋友,呢個係不爭嘅事實。

睇阿媽個樣遲早實會向周穎求證,今晚都係同周穎夾下口供先。

煮好飯,擺好餸之後,阿妹終於同周穎上嚟食飯,周穎換咗件低胸背心同短裙,化咗個濃妝,搞到成個竹昇妹咁,睇嚟一定係阿妹嘅傑作。

我未開口,阿媽已經即刻大讚:「阿Wing,你好靚呀,之前就清純,而家就性感。」

我個人就鍾意周穎平時嘅打扮多啲,最好著番校服裙添,不過佢俾阿妹搞成咁,多數係頭先唔知傾過乜,而且睇落又確實係幾性感誘人。

見周穎忐忑不安咁望過嚟,我即刻話:「無論點打扮,你喺我眼中都係咁靚。」氹到佢即刻笑番晒。

晚飯喺愉快嘅氣氛中渡過,飯後阿媽話有啲攰,所以想早啲瞓,阿妹就話約咗人去downtown飲嘢,本來叫埋我同周穎,但係我見周穎個樣唔太想去,就婉拒咗阿妹。

我同周穎洗完碗執好晒嘢,就落番樓下,我攤咗喺樓下兩房之間個廳張梳化度,周穎就輕挨住我。

淨番我哋兩個,我就問周穎:「點解你會俾阿妹搞成咁?」

「唔靚咩?」周穎好緊張咁問。

「唔係唔靚,而係奇怪點解阿妹無端端要你打扮成咁。」我笑住問。

周穎塊臉紅咗紅:「頭先Phoenix問我哋有冇咩過,我話冇,佢就話教我打扮成咁,話一定可以引到你。」

我忍唔住大笑:「原來係咁,咁你聽日可以話俾佢聽,我唔單止俾你引到,仲搞到你成晚冇得瞓。」

周穎見我笑佢,即時起身作狀要打我,我望住佢喺低胸背心下微微晃動嘅雙峰,同短到一郁就見到底褲嘅裙,伸手捉住佢雙手,𢵌個頭埋去就先錫落露出嘅北半球度。

「喂,唔好喇,係都入房先。」周穎一俾我胸襲,立即大驚求饒同推開我。

阿媽瞓咗,阿妹又出咗去蒲,邊有人會理我哋,但係為免周穎成程搞對抗,我一邊繼續錫同舔嫩滑嘅雙乳,一邊將周穎雙腳撓落腰,然後將佢成個抱起。

周穎呼吸開始急促,對腳緊緊箍實我,由得我將佢抱入房,放喺床上面。

上床後,我首先拉低件背心同Bra,然後就成個波含晒入口舔,每次舔嘅時候都好似食布甸咁,軟腍腍好有口感,粒粉紅乳頭又硬晒,令我忍唔住係咁輕咬落去。

周穎可能驚俾阿媽聽到,只敢喺喉嚨發出啲模糊嘅哼聲,我舔咗陣胸,就移去下身,條裙一早縮咗上腰,露出中間濕咗嘅底褲,我伸頭埋去隔住條底底深深吸咗口氣,B女嘅氣味有少少濃烈,不過聞落仍然令我精神一振。

我拉開底褲,露出裡面濕潤嘅陰唇同細縫,無論睇幾多次,B女都係咁靚咁吸引,低頭一錫落去,周穎就好敏感咁縮咗縮,我雙手喺身側捉實周穎,然後再錫落B女,跟住含實仔細舔,入手係周穎柔滑嘅肌膚同軟熟嘅籮柚,入口係佢濕嫰嘅大、小陰唇。

由下往上,再由上落番下,喺最高點,輕觸奮起嘅陰蒂,喺最低處,探入溫窄嘅陰道,周穎俾我舔到輕聲呻吟加大口喘氣,陰道流出嘅水越嚟越多,濕潤陰道同時,亦都滋潤埋我嘅咀唇同口。

周穎不停扭動,想脫離我嘅魔掌,奈何下身俾我緊緊捉住,B女更加完全陷入我個咀裡面,雖然俾我舔到欲仙欲死,但係同時而嚟嘅酸麻,卻令周穎全身顫抖,有種極想俾我充滿嘅空虛感。

雖然我覺得只係咁㩒住嚟舔都可以令到周穎高潮,但係佢喺我手裡面係咁郁嚟郁去,間中又搵B女嚟頂我,搞到我鬼死咁興奮,除咗加多幾錢肉緊舔B女之外,更加好想將暴脹嘅細佬塞入B女。

我放開周穎,企起身除晒啲衫,喺將細佬塞入B女之前,塞咗入周穎個口度。

周穎俾我搞到得番半條人命咁,但係細佬一塞入口仍然即刻盡力由頭奶到尾,其實細佬已經準備好進入,只不過想喺入洞前潤滑下、同埋順手享受下周穎溫柔全面嘅口交。

溫暖嘅口腔令到細佬充滿安全感,我細幅度擺動下身,令細佬喺舒適嘅環境裡面先行感受進出嘅快感,周穎稍為用力含實細佬,使到我進出嘅時候更加舒服。

咁樣用口嚟抽插係好正嘅,尤其當周穎加大力度含住細佬嗰陣,出入嘅時候俾個咀唇緊緊夾住,柔軟嘅唇喺進出間幫成條細佬做按摩。或者真係太過爽,我喺下身擺擺下嘅途中,突然感到強烈嘅酥軟襲向全身,然後就忍唔住口爆咗周穎。
好掛住Miss cheung
終於到周穎個口,等睇跟住落去有冇鬼妹食
快啲打個電話揾miss張
如果你真係去左加拿大 但返左香港

我勸你走啦

搵錢唔一定係香港

但香港一定無生活
直接叫Penis啦仲dragon
幾時再出
第九十章 溫馨嘅日常

周穎俾我射到成口都係精,但係佢冇嬲不特止,仲含實細佬慢慢吞晒啲精落肚,我見佢對細佬咁好,心裡面好感動,同時亦都有啲唔好意思,因為搞到佢咁high,但係未滿足佢就自我滿足咗,從周穎含到細佬軟晒都唔捨得放番出嚟,就知道佢幾想俾細佬寵幸。

為咗表示我嘅歉意,我冇理周穎成口精味都照掹番細佬出嚟,即時同佢打茄輪,周穎好似當咗我條脷係細佬咁,一伸入佢個口度就起勢係咁啜,我見佢咁有需要,唯有左手大力搓胸,右手用兩隻手指插入B女,以稍為填補佢心靈上嘅空虛。

周穎當咗我隻手係細佬,一被插入就用雙腳夾實唔俾走,我將手指喺陰道裡面進進出出,間中屈起掂下G點,周穎俾我插到全身抽抽下,雖然冇用細佬插咁舒服,但係都起到啲安撫作用。

我離開周穎溫暖嘅咀,移去柔軟嘅雙胸度舔乳頭,又挺又硬嘅乳尖表明周穎而家係有幾咁興奮,而濕潤到浸住手指嘅陰道亦都開始收縮,夾得越嚟越緊,可惜手指無論長度定濶度都唔及細佬,令到周穎想達到高潮,似乎會有啲困難。

周穎發出輕微呻吟聲,聽落除咗舒服外仲夾雜咗少少上唔到頂嘅無奈,平時齋用手指都應該可以令佢上到頂,今日唔知點解唔係咁得,唔通因為陌生環境加生埗床嘅關係,令到周穎冇平時咁放?

既然係咁,睇嚟只有再辛苦下細佬,抖咗一陣並未令細佬恢復十足戰鬥力,但係俾周穎啲呻吟聲呻咗幾下,都硬番少少,勉強可以插到入去,於是我撥開夾實右手嘅雙腿,將啱啱瞓醒嘅細佬喺細縫外磨咗陣,沾滿水後撐開陰唇鑽咗入去。

其實細佬而家嘅狀態應該同手指差唔多,不過周穎反應就完全唔同,一feel到細佬入去即刻拑住我條腰將B女係咁頂向我下身,令到細佬可以入得更深,細佬雖然因為出完嘢唔係太耐,所以冇咁敏感,但係生理上嘅不足可以用心理彌補,我見周穎咁落力,都俾佢搞到high high地,大力插番佢轉頭。

「大力啲,唔好掹番出嚟,大加啲,呀!」周穎十隻手指稍為插入我背脊,咀裡面夢囈咁喺度亂叫。我加快同加大抽插力度,「啪!啪!」聲咁撞落B女度,俾我咁大力插,陰道起初鬆開咗啲,跟住又再慢慢收窄番,我都唔知自己插咗幾耐,只係覺得細佬喺過程中終於回復番顛峰狀態,喺每一下𢵌到最入嘅時候,乘勢旋轉下身磨子宮口。

睇得出周穎越嚟越舒服,亦都捉得我越嚟越緊,當然佢冇可能捉得實我,只係我見佢咁肉緊,就放鬆上身俾佢攬實,只係純用籮柚發力,另外雙手伸去佢身後,揸同搓兩團嫰滑嘅軟肉,我忍住射精嘅衝動,等到周穎喺陰道夾緊中四肢鬆開嘅一刻,先同佢一齊高潮,暖流進入陰道深處,周穎長長嘆咗口氣,然後就軟晒咁攤咗喺床。

我再插多幾下,射乾淨後先褪番細佬出嚟,見周穎咁攰,我就幫佢除晒啲衫,然後抱佢去廁所沖涼,周穎冇晒力咁挨喺我胸口,一幅我見尤憐嘅溫醇模樣,於是我就主動幫佢清洗,特別溫柔咁洗B女,沖好後幫周穎抺乾身,抱番佢上床,不過唔係樓下,係我間房張床。

可能太攰,周穎都冇掙扎話要返番樓下,我同佢光脫脫咁攬住,搞完嘢個人特別眼瞓,好快就雙雙進入夢鄉。

起身後第一件事就係著番好衫,因為周穎啲衫放晒喺樓下,所以我趁其他人未起身就先落去幫佢攞咗今日要著嘅衫上嚟,有得揀,我當然揀咗啲合自己胃口嘅衣著,雖然著褲比較方便,但係我都係鍾意女仔著裙多啲,所以幫周穎揀咗件黃色及膝長裙。

返嚟嘅時候周穎先啱啱醒,我上前錫咗佢一啖:「早晨,尋晚瞓得好唔好呀?」

周穎錫番我,見我手上面攞住佢條裙同底衫褲,先醒起自己仲係全身赤裸,面紅紅咁搶咗啲衫:「你出去先,我要著番衫。」

我見周穎無端端又怕醜,有啲哭笑不得,雖然講唔上老夫老妻,但係都玉帛相見過咁多次,真係唔知啲女仔點諗:「咁我出去等你。」

阿妹同阿媽好似夾埋咁,一齊喺房行出嚟,阿媽見我企喺門口,有啲奇怪咁望咗我一眼,阿妹好醒目咁喺阿媽耳邊講咗幾句,阿媽即刻微笑開口:「咁我落去煮早餐先,你等埋阿Wing先落嚟。」

阿媽走後,阿妹就過嚟同我邀功:「睇嚟阿Wing要好好多謝我,全靠我幫佢悉心打扮,先可以搞掂咗阿哥你呢個咸濕仔。」

「至叻你喇,你咁識打扮,實溝溝埋埋唔少仔。」我梗係唔會俾阿妹知道我同周穎之前嘅親密關係,唯有順住佢嘅說話讚下佢。

「咁一打半打點都有嘅。」阿妹性格開朗,個樣似足阿媽,眼大大臉尖尖,皮膚又白,以前喺香港讀小學嗰陣已經好多小學雞追,外國風氣又開放,佢咁講都未必係誇大。

可能因為聽到我同阿媽、阿妹嘅對話,周穎遲遲冇出嚟,或者係驚俾佢哋見到,其實周穎當然想同我同房,只係驚阿媽同阿妹覺得佢太隨便,不過觀乎阿媽同阿妹嘅表現,呢方面絕對唔成問題,但係為免周穎成朝都唔肯出嚟,我只好拍拍門:「我落去幫阿媽煮早餐,你搞掂就落嚟食嘢。」

我啱啱落得兩級樓級,阿妹就走去拍門:「阿Wing,我係Phoenix,入唔入得嚟呀?」其實佢咁問係多餘嘅,因為周穎都未答,佢已經隨著周穎嘅驚呼聲推門入咗去:「尋晚阿哥有冇搞親你…」對門好快俾周穎閂番埋,後面嘅說話已經再聽唔到。

呢啲場面感覺好溫馨,自從阿爸發生車禍,阿媽同阿妹表面堅強,實質應該都幾擔心同唔開心,我慶幸有周穎陪我過嚟,令到成個屋企嘅氣氛都唔同晒,如果只係我自己一個,情況一定差好多,而家搞到我同周穎好似嚟渡蜜月咁,無論阿媽定阿妹,都放鬆咗心情。
可唔可以透露下Miss Cheung幾時可以出場?
睇個勢遲下會屌埋阿妹
好掛住Miss Cheung呀幾時到佢出返場
可唔可以屌下鬼妹,可能鄰居個啲
唔會掛
下下中出
真係幸福賓周仔
話唔定呢個阿妹唔係個老豆嘅女呢
第九十一章 他鄉遇故知

阿妹同周穎落嚟嘅時候,周穎塊面比頭先更紅,應該兩個唔知傾咗啲乜嘢,估計都係關於尋晚搞嘢嘅事,我唔知周穎點同阿妹講,不過睇阿妹笑淫淫嘅樣,就算冇講足十成,都應該講咗八、九成。

阿媽見周穎咁嘅樣,向阿妹投以詢問嘅眼神,阿妹點咗點頭,阿媽即刻滿臉笑容咁同周穎講:「阿Wing,咁你以後就係我哋張家嘅人,你放心,我唔會俾阿龍蝦你。」

「哦。」周穎用細到差啲聽唔到嘅聲音回答。

阿妹過嚟大力拍落我膊頭:「阿哥,今次全靠我,你先至可以脫離宅男嘅行列,你真係要好好多謝我。」

「阿龍,你要好好對阿Wing,晏啲你就去同你阿爸交代下,話唔定你阿爸會開心到即刻醒番。」阿媽喺旁邊幫口。

交代?有咩好交代呢?點解講到我好似要同周穎談婚論嫁咁,雖然如果可以娶到周穎做老婆,都係一件三生有幸嘅事,但係突然去到咁遠,先唔講周穎屋企人會唔會贊成,我都唔知點同Miss Cheung交代。

但係望住三個咁開心嘅女人,我喺呢刻只可以咁講:「你哋放心,我絕對唔會辜負任何對我好嘅人。」我講嘅唔止周穎,仲包括Miss Cheung、小琪,甚至係邱雅悅同其他女仔。

早餐喺愉快嘅氣氛中渡過,本來阿妹原定車我哋周圍去下,但係阿媽話考慮到周穎尋晚咁辛苦,驚佢太過操勞,或者佢以為我尋晚啱啱幫周穎破咗處,所以佢今日未必可以四處走。

結果行程就改咗去探阿爸,阿媽先同阿妹入病房,講咗一大論都未出嚟,我拖住周穎隻手,發覺佢竟然有啲手震,我望向佢,見佢個樣好緊張,就攬佢埋身:「你做咩咁緊張?阿爸你尋日都見過,今日點解突然又咁驚?」

周穎擰擰頭,埋咗塊面落我胸口,呢個時候阿媽同阿妹終於出嚟,擪我同周穎入房。

「我同你阿爸講咗你哋嘅事,你自己再同佢交代下。」阿媽喺我經過身邊時話。

入到房,我同周穎坐咗喺阿爸床邊,除卻身上面因受傷而包紮咗嘅地方,阿爸望落只係瞓著咗:「阿爸,我哋又嚟睇你喇,仲記唔記得我女朋友周穎呀?頭先阿媽同阿妹應該都同你講過,阿Wing好有可能會成為你心抱仔,不過唔知佢想唔想啫。」

「我想呀。」周穎即刻答,答完先自覺衝動咗少少,揞住咀將個頭有咁低𢱕到咁低。

我忍唔住笑出聲,將周穎推去阿爸面前:「阿爸,你都聽到喇,阿Wing話想呀,咁你快啲起身喇,唔係到時生埋一大班孫仔、孫女,得阿媽一個湊就太辛苦喇。」

周穎聽我咁講,又怕醜又興奮咁打咗我一下,我見佢個樣咁可愛,攬埋身深深錫咗佢一啖。

周穎起初都由我錫,但係好快就掙脫我懷抱:「唔好喇,俾Uncle見到呀。」

「怕咩啫,阿爸係自己人,而且如果阿爸可以見到就真係醫學奇蹟喇好。」我乘機錫多周穎兩啖。

同阿爸再閒話家常咗陣,我就帶周穎離開:「阿爸,你好好休息,遲啲再嚟睇你。」

「Uncle,拜拜。」周穎好有禮貌咁同阿爸點頭示意,雖然阿爸睇唔到。

阿妹車咗我哋去一個唐人商場食晏,個商場唔算大,得十幾間舖,加一間酒樓同一個food court,阿爸以前最鍾意飲茶,所以呢間酒樓係阿媽佢哋成日光顧嘅地方,不過而家得我哋幾個,就只係去food court各自買自己鍾意嘅嘢食。

我同周穎喺間越南舖叫咗個二人餐,有肉有菜有湯,連兩碗白飯都唔使港紙五十鈫,雖然啲味道麻麻,但係都算抵,阿媽同阿妹就買咗兩個中式碟頭飯。

飯後我哋去咗downtown唐人街,聽阿妹講其實uptown而家都開咗好多唐人商場,但係偏向港式,只有唐人街仲保留住當年啲中國移民嚟加拿大嗰陣嘅傳統,簡單講就係啲荷李活爛片裡面嘅唐人街,又落後又舊,不過呢度都唔係毫無可取,因為我竟然喺一間賣書舖搵到啲超舊香港漫畫,連自由人年代嘅都有,係衰在唔齊。

喺我尋寶期間,周穎跟咗阿媽同阿妹行街,事後我先知佢哋帶咗周穎去唐人街獨有嘅中式舊舖頭,即係海味同醬料等店,好似係為咗周穎第時成為我哋張家新抱後,喺大時大節識得落嚟呢頭辦貨。

第一次行,每間舖每處地方都好新鮮,但係條街其實唔長,主要舖頭都係得嗰十幾間,行多兩次都嫌悶,可以想像當年嚟加拿大嘅中國人生活有幾咁乏味,離鄉別井嚟到呢個人生路不熟嘅地方,一齊重頭嚟過,年輕人就話冇所謂,咪當自己係本地人,老一輩都幾慘,冇晒親人朋友,放下身段過嚟做開荒牛。

唐人街冇幾遠就係一個超大外國商場Eaton Centre,有成二百幾間舖,佔地超過廿萬呎,可謂應有盡有,每間舖行五分鐘都要行成日,望住見唔到盡頭嘅玻璃天頂,周穎即刻兩眼放光,女仔都係鍾意shopping,何況周穎仲咁後生,拉住我四圍逛,阿媽同阿妹應該嚟過好多次,所以冇乜特別興奮,搵咗間café坐低等我哋。

雖然我哋行咗八成舖頭,但係大部份都係打個圈就出番嚟,而且睇得出周穎份人比較慳,好多嘢見佢都幾鍾意,不過睇一大輪最後都係冇買,係有一個飄雪水晶球佢睇咗好耐好想買又唔捨得買咁,所以我就搶嚟買咗俾佢,講起上嚟我都冇送過禮物俾周穎,甚至其他女仔都冇,呢幾日都要買番啲先。

「呢度買嘢仲要計13%稅,為番港幣成幾百鈫,不如都係唔好買喇。」周穎望住個水晶球,口不對心咁同我講。

「我都冇買過嘢俾你,難得你鍾意,幾百鈫算係咩。」好彩阿媽頭先俾咗啲加幣我,唔係都冇錢送嘢俾周穎,我有諗過而家阿爸咁環境唔應該亂使錢,但係如果當係訂情信物,計落都好抵吖。

周穎都係有啲唔捨得咁,見佢咁慳,我反而好高興,可以預見到周穎將來一定係個知慳識儉嘅好老婆。

我唔理周穎照俾錢,喺俾錢途中,忽然一把聲音喺身後傳嚟:「張子龍!你係咪張子龍呀?」

呢把聲咁熟嘅?我心裡面不其然想起一個好耐冇見嘅生死之交。
琳唔係肥妹咩 悅先係靚個個?唔記得了
琳係細妹你同樓主一樣搞錯咗
好彩以為巴打想要肥妹仔
唔怪得你
樓主都成日寫錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞