【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
3p嗰part真係多咗啲
Btw想多啲睇周穎
睇到車Miss Yip嗰度 Miss Cheung 想走呢個位 眼淚往心裏流 不如Miss Yip 淡淡寫過就算啦
Btw 唔干涉樓豬寫文
不過3P都唔係冇好處嘅,呢個結論我好快就察覺到,三個人總比兩個人好,有啲平時享受唔到嘅快樂,只有三個人嘅時候先做到,而且呢個好處係三方面嘅,唔係純粹個人感受。

我俾兩個Miss壓制咗喺床,可以做嘅其實唔多,Miss Yip反而可以抑身向後,擰轉面同靠向前方嘅Miss Cheung打茄輪,Miss Yip仲捉Miss Cheung雙手去揸佢對波,望住兩個咁靚嘅Miss伸晒脷咁錫來錫去,好似睇緊真人AV咁,我覺得細佬越脹越大,喺Miss Cheung陰道裡面嘅感覺越嚟越緊。

當我發射嘅時候,我同時將脷伸到去Miss Yip陰道嘅最深處,雖然冇細佬咁長咁有feel,但係都起到少少衝刺嘅作用,所以Miss Yip都收緊咗陰道,作咗個假高潮嘅反應。

射完後,Miss Cheung趴低含住剛發射完嘅細佬,用脷不停頂支棍最敏感嘅底部,令我將殘餘嘅精華都射得一乾二淨,Miss Yip睄到Miss Cheung嘅舉動,都走去同佢一齊搾乾細佬,兩個Miss喺度輪住含,含唔到嗰個就去舔春袋同蛋蛋,咁樣有乜辦法唔舒服到腳震震,最正嗰刻係當一個幫我含龜頭,一個幫我舔棍身嘅時候,雙脷齊下嗰種感覺,冇試過一定要試下。

望住兩個靚女喺度服待細佬,你一下我一下,好似舔極都唔厭咁,直到細佬軟晒,佢哋先至放過佢,改為互相接吻,唇舌間似乎交流緊剛才各自從我身上搾取到嘅精華。

起身從Miss Yip手上搶番Miss Cheung,我先錫咗佢一啖,然後就移番落我熱愛嘅胸部度舔舐整個巨乳,Miss Yip瞓喺床,見Miss Cheung半跪喺度俾我錫胸,就捐入Miss Cheung雙腿之間,拉低Miss Cheung個身將B女含入口度舔。

呢個仲流緊精嘅B女,我就真係舔唔落口,難得Miss Yip一啲都唔介意,舔到成咀白雪雪都冇所謂,真係唔話得,身為「前」蕾絲邊,舔西技術絕對唔會差得去邊,話晒平時佢就係靠呢招搞到啲女高潮一浪接一浪。

Miss Cheung兩個敏感部位同時被人好熟練咁招呼,當然暢快無比,捉住我個頭係咁大嗌,都唔知嗌乜,而Miss Yip除咗招呼Miss Cheung,都冇冷落我,兩手同時按摩細佬至會陰一帶,落力為佢恢復生氣。

最令人興奮嘅唔係身上傳嚟嘅感覺,因為細佬正處於高潮後嘅平伏期,唔係咁受得起刺激,最令我有feel嘅反而係錫緊對波嘅時候,見到Miss Yip個頭喺Miss Cheung身下面舔來舔去,呢個係睇AV都唔會成日見到嘅極佳視點,如果唔係繳咗械,齋望都可以J番轉。

Miss Cheung忽然打咗個冷震,跟住就軟倒咗喺張床度,Miss Yip冇得舔西,就舔番細佬,雖然細佬仲未復原,但係Miss Yip都照樣好努力咁照顧佢,見你對佢咁好,一陣翻生之後一定好好報答你。

我見細佬而家size唔係咁大,就成個塞晒入Miss Yip個口度,今次調番轉俾Miss Yip伸手去摙籮柚,佢雙手好有規律咁摙,好似起咗啲按摩作用,我覺得細佬終於開始慢慢起番頭。

隨住細佬扯起,我因為發洩過而稍為平靜咗落嚟嘅慾望都甦醒埋,雖然見Miss Cheung都幾攰,我都冇放過佢,彎身就含住佢俾Miss Yip舔乾淨嘅B女,淺嘗陰唇後就再去叫番醒陰蒂,Miss Cheung已經冇乜力嗌,只係喺度大口喘息。

Miss Yip見我又去搵Miss Cheung,似乎有啲唔滿意,輕輕用力咬細佬,我冇理佢,伸手指入Miss Cheung陰道刺激G點,直到佢再一次高潮後,先返去對付咬到細佬有少少痛嘅Miss Yip。

其實細佬雖然有番反應,但係未完全夠硬插入,所以我先爭取時間俾多次高潮Miss Cheung,當然今日仲未被插過嘅Miss Yip有啲心癢難搔都可以理解,於是我從個口掹番有少少牙齒印嘅細佬出嚟,示意佢趷高籮柚。

Miss Yip即刻好乖咁趴喺床度,將個籮柚對正我細佬,我見佢個閃閃發光嘅B女,都應該夠濕,下身一挺就從後入晒,可能係視線所帶嚟嘅錯覺,Miss Yip個白虎B女插起上嚟感覺特別嫩滑,彌補咗佢個籮柚冇Miss Cheung咁大,撞落冇咁多肉嘅缺點。

「啪!啪!」聲響起,又係一次激烈交合嘅開始,Miss Yip陰道冇Miss Cheung咁緊,不過都夠夾實細佬,俾到個溫暖嘅歸宿佢,啱啱起身嘅細佬要再射係有啲難度,所以一路係咁插咗好耐都未射,反而Miss Yip冇幾耐已經高潮咗。

Miss Cheung喺側邊見我咁辛苦,又抖番足氣,就起身去我後面攬實我,用佢對軟滑大波喺背後支持我,俾佢咁磨法,確實令細佬嘅快感加強咗,Miss Cheung仲用佢個黑森林同B女靠近前後擺動緊嘅籮柚,等籮柚進出間可以貼上B女,好似前後一齊扑緊嘢咁。

雖然Miss Yip、Miss Cheung同我都好努力想快啲射,但係細佬唔係咁聽話,總係𧶄少少射又射唔出咁,或者呢排搞得太多,有啲唔夠貨,插得越耐,陰道帶俾細佬嘅感覺就越鬆,都唔出奇嘅,插咁耐仲邊度夾得緊,咩力都冇晒喇,Miss Yip仲俾我撞到瞓咗落床,成個俾人KO嘅拳手咁瞓喺擂台無力反抗。

我都有啲攰,掹番細佬出嚟諗住算數,反正Miss Yip都高潮咗,唔使一定要中出埋佢先安樂嘅,Miss Cheung見我鳴金收兵,都瞓番落床度休息,雖然呢轉佢只係攬實我,但係我一路郁嚟郁去,佢都嘥咗唔少力。

唔知係咪扯咗又出唔到,成個人硬係有啲唔舒服,攤攤下又起番身,攬住Miss Cheung,同佢打茄輪。

Miss Cheung攰到唔係好識反應,只係任我錫,於是我移落對波度,主力刺激佢乳頭,然後伸手落去B女,輕輕撫摸,乾乾地嘅陰唇又開始有少少水流出嚟,慢慢濕番。

我趴喺Miss Cheung身上面,準備再次插入,Miss Cheung用不可思議嘅眼神望住我,好似唔明點解我要再搞佢咁,其實我都唔想,又攰,不過想出又出唔到嗰種感覺有啲難受,唯有辛苦多Miss Cheung一次。

一插入Miss Cheung體內,嗰種緊窄溫暖嘅感覺比起之前更加刺激,細佬頭先搞咗咁耐都唔射,原來就係等緊呢刻,只係插咗十零下,已經好乖咁射晒入去。

原來唔係冇貨,係比較難出貨啫,我覺得又一次俾人搾乾晒,三人行都搞到虛脫咁,以前啲皇帝後宮佳麗三千,咩都玩勻,唔怪之得咁多英年早逝喇。

不過咁快,會唔會有啲唔正常呢?下次會唔會有陰影一入門口就射,諗起都驚驚地。

搞咗成朝,又攰又肚餓,不過涼都係要沖嘅,我先去沖涼,然後煮嘢食,Miss Yip同Miss Cheung兩個就喺我煮晏晝嘅時候先一齊去沖,仲沖到好開心咁又叫又笑,十足十好姊妹咁。

食完飯我哋坐喺廳睇咗陣電視同DVD,左擁右抱嘅我梗係爽喇,三個人有講有笑,一家人咁好溫馨,晚飯都係由我包辦,但係兩個Miss都有幫手,仲各自整咗度撚手小菜,Miss Yip係酸辣青瓜,Miss Cheung就係麻醬露筍,係簡單咗啲,不過最緊要係一齊落手落腳嗰種情調。

晚上臨瞓前當然少不免又要再大戰一場,抖咗一日,各人都戰鬥力十足,但係就冇再搞咁多花臣,總之就係三個人互相慰藉,各自都得到最大嘅滿足。

如果以後每星期都可以咁樣三人行都唔錯,不過暫時起碼下星期就唔得,因為Miss Cheung要去Richard個婚禮,我諗佢一定想以最佳狀態示人,所以星期五就開始要set頭做facial,都啱嘅,女人最唔想就係俾舊情人見到自己冇當年咁靚。
今日個post同平時唔同,中間有一部份關於Miss Yip嘅係重新寫過,因為見大家好似唔想睇,而紙言就係用番原版。

其實3P呢part係因為之前有讀者話想睇,所以先安排,正如黃太本來都會有一手,但係有人話唔想搞人妻,所以取消咗。

我覺得最緊要大家睇得開心,我又寫得開心。

嚟緊會返番周穎度,不過因為想寫好啲,聽日同後日會有另一個角色出嚟間場,而呢個角色安排咗個劇情喺後期發展,唔會出一出就算。

唔係唔想寫周穎,只係集中喺佢身上,就有啲單調,所以中間仍然會有其他角色出現,至於最後係咪修成正果,仲諗緊。

多謝你哋支持,亦都好需要你哋,我先有動力寫落去。

人妻唔好咩
今日個篇好似冇打標題?
寫乜都得 最緊要唔好爛尾就得
其實寫故仔真係唔好受讀者影響,讀者係應該睇作者心目中嘅世界,唔係自己嘅世界。如果成日因為有人話想睇乜就改,就淪落到同果啲on9嘅互動故一樣
支持樓主
就算唔係同周穎一齊
起碼都做個第三者 唔好SP咁慘丫
1.周穎
2.瑜姐姐
3. Miss Cheung
3Q
對周穎好啲
認真問 6吋ie15cm係算短?
認真筨: 長
想睇同miss cheung修成正果
第四十六章 網友

Miss Yip同Miss Cheung比我早少少出門口,起身嘅時候曾經想扑多轉先返學,但係諗到3P所需嘅強大體力,搞完應該返唔到學,所以我都係乖乖煮早餐俾兩位Miss食,然後送佢哋出門口返工,成個典型住家男人咁。

返到學校嘅時候又係最後一個入課室,周穎見到我,好甜咁對我笑咗一笑,其實對於佢我總係有啲慚愧同內疚,佢紆尊降貴同我一齊,但係我對佢就有啲若即若離,唔係咁熱忱,可能因為識咗咁耐,不嬲佢唔係點啋我,突然間咁熱情,除咗唔習慣,最緊要係太過虛幻,總覺得佢會突然唔再理我。

啱啱坐低,前面王小富就轉頭好神秘咁講:「一陣lunch上天台,有啲嘢想同你傾。」

上天台?唔係連男人都吸引埋咁驚呀:「傾咩呀?」

「總之天台見,咁多年兄弟,你唔係忙到少少時間都俾唔到我呀?」王小富個樣有啲嚇人。

「好,不見不散。」佢出到「咁多年兄弟」呢句,我唯有應承。

呢度要講番少少背景,其實我同王小富中一已經識,當時仲有一個friend叫石克隆,因為我哋個名有啲似「龍虎門」裡面嘅「龍虎三皇」,所以一直以兄弟相稱,石克隆個名咁怪,因為佢係日美mix,一頭金髮都幾型,仲真係識柔道!同我算係同道中人。

升中一係一個全新開始,我哋由小學嘅最高年級變成中學嘅最低年班,雖未至於俾人恰,但係就確實唔係咁適應,石克隆係我哋中間撈得最掂嗰個,有咩事都係靠佢出頭,我因為抽得兩嘢,基本上係我同佢照住一事無成嘅王小富,當年我哋都曾經發生過幾單大嘢,不過呢啲有機會先再講,總之都算係生死之交。

中三嗰陣石克隆因為老豆要返美國發展,所以轉走咗,之後我同王小富就少咗交往,始終少咗個發起人,呢幾年只係間中傾幾句,再冇好似當年咁friend,而今次王小富竟然動用到「兄弟」呢兩隻字,咁就冇辦法唔理佢。

諗起當年嘅事,我不經不覺就喺緬懷中hea到lunch,上到天台,王小富已經懶型咁扶住欄杆喺度睇風景,佢見到我,示意我去佢旁邊,然後就單刀直入:「今次有件事想搵你幫手,如果你唔想做就直接講,我唔會怪你。」

講到黑社會講數咁,我都有啲意外,因為以前惹事生非嗰個多數係石克隆,我就因為抽得去齋抽嘅啫,王小富通常都係企埋一邊搵救兵或者報警嗰個:「有咩直講喇,石克隆走咗之後我哋呢幾年都係各自各摺埋,難得你有嘢搵我幫手,幫到實幫。」

「你咁講就得嘞。」王小富如釋重負咁嘅樣:「首先我問你,你係咪同周穎一齊?」

咦?講咗去周穎嘅,唔係同我爭女呀:「唔好話一齊,叫咗熟咗啲。」保險啲之餘,我亦都唔想將我同周穎嘅事傳到成間學校都知。

「你唔使呃我,我身為第三者,淨係睇你哋呢兩個禮拜嘅關係轉變,都察覺到發生咗咩事。」王小富莫測高深咁講,扮晒知道好多嘢咁。

我冇出聲,等王小富講落去:「周穎咁難搞都俾你搞上,仲要係喺梁偉霆手上面搶過嚟,我真係要講句佩服,所以今次呢單嘢,我認為只有你可以幫到我。」

唔係叫我去撬人牆腳啩?「又唔好咁講,大家咁多年兄弟,你講就得嘞。」

王小富見我就範,於是就將件事詳細講出嚟:「暑假嗰陣,我因為無聊,所以就學人上網識女仔,初初識親嗰啲個個都係為錢,成人叫你去download啲唔同嘅交友app嚟課金傾偈,本來我都開始心淡,但係臨完暑假前,我識咗個女仔,佢同其他人唔同,係真心同我交往,亦都從來冇叫我download app,我覺得佢係一個好女仔。」

或者人哋放長線釣大魚啫:「咁真係恭喜晒你喎,聽落冇咩位要我介入吖。」我真心戥王小富高興,雖然我唔係好信靚女要上網搵男友。

王小富聽我咁講都好開心,不過轉頭又愁眉苦臉咁講:「但係佢話想約我見面,我推咗好多次都推唔到,約咗今晚見。」

醜婦終須見家翁,咁都冇辦法:「不如你哋大家交換咗相先,唔係到時同心目中所想落差太大,不歡而散就唔好喇。」王小富外型唔算差,叫做五官端正,不過都講唔上標青,係肥咗少少,但係男仔好肉地啲咪仲好攬,我都係高質過佢少少,咪一樣有女埋身。

「交換咗喇,呢個就係佢。」王小富攞手機出嚟,俾咗幾張相我睇,相裡面個女仔好純品,長髮紮咗個馬尾,眼大大,輪廓鮮明,外型可愛,有啲日本女星feel,似似地當年嘅小倉優子,唯一缺憾就係個胸太細,我諗最多33A,名符其實係一個A cup嘅女孩,啲相全部都係生活照,唔似係假。

「咁交換咗相佢都肯見你,你仲有咩要愁呢?唔係要我過你兩招啩,過你兩招黐手就冇問題。」溝女呢家嘢,我都係被動㗎咋,主動唔係咁識。

「問題係,我交換相嗰陣用咗你張相。」王小富終於講咗成件事最重要個point。

吓?咁咪即係網騙,但係人哋都有可能用美圖秀秀執過啫:「你咁靚仔,今晚出到嚟咪好驚喜,唔使淆底喎。」我揞住良心踩低自己,唔係唔想幫,係怕有手尾跟。

「我都係咁諗,但係始終好似呃咗人咁,不如今晚你幫我去見佢,然之後詐蹄介紹我出場,之後你就可以功成身退。」王小富滿懷期待咁望住我,我見佢呢幾年除咗抄功課都冇搵過我幫手,有啲唔好意思推。

「咁好喇,既然你都編好晒劇情,今次就幫下你。」呢單嘢聽落比講數仲麻煩,但係又冇乜要做,唔幫手好似有啲絕情。

王小富感激流涕咁再三多謝我,佢走咗之後,攞手機出嚟check missed calls,頭先震咗幾次,不過同王小富傾緊唔好意思聽,原來係周穎打嚟。

一打去,周穎好快就接聽:「今日放學你得唔得閒開會呀?」開咩會,開親會咪都係扑嘢收場。

「今日唔得呀,啱啱應承咗王小富幫佢搞啲嘢。」雖然我絕對係一個重色輕友嘅人,但係王小富單嘢咁急,唔通叫佢改期咩,扑少日嘢又唔會生疏咗。

「哦,唔怪之得見佢同你上天台。」周穎有啲失望,但係再冇好似之前咁發爛渣,唔知係咪犯賤,講真反而有啲唔慣。

「不如聽日你嚟我屋企開會吖,我仲可以煮飯俾你食。」我聽到周穎把聲咁sad,心裡面都有啲唔舒服,於是同佢提議。

「好呀,咁我哋聽日一齊放學吖。」周穎即刻開心番。

收線後,我發覺開始唔知自己想點,見到周穎唔開心就想氹番佢,同樣情況發生喺Miss Cheung、或者甚至Miss Yip同小琪身上時,我都應該會想佢哋開心番,但係一個人,係冇可能可以滿足到所有人。

我冇諗太多,因為喺呢一刻,實在冇能力去諗到個比較妥善嘅解決辦法,歸根究底,我始終係一個人渣,根本唔捨得為咗一個人而修心養性,學Miss Cheung話齋,未試過,點知邊個最好,只不過係要試到幾時,而且一個好女仔,又可以忍我忍到幾時?

放學後,同王小富好friend咁一齊走,對上一次出現咁嘅情況,都起碼幾年前。王小富約咗佢個網友去太子一間幾有名嘅老牌西餐廳見面,我哋早咗半個鐘到,上咗二樓,我坐窗邊卡位,佢就坐喺我背後斜角線,剛啱可以望到我對面嘅位置,方便佢𥄫女。

差唔多夠鐘,我擰頭望咗王小富一眼,佢已經換咗便服,全餐廳係得我仲著住校服,呢個係佢同網友相約嘅打扮,王小富同我單眼,呢個訊號即係話網友已經通知佢喺樓下,而家上緊嚟。

王小富個樣好緊張,我就慶幸終於可以返屋企思考下人生,滿懷期待下,出現喺樓梯口嘅,竟然係一個只能用龐然大物嚟形容嘅女性物體,欣宜喺佢面前都變咗苗條淑女,睇落佢唯一優點應該就係胸大,目測至少38E,好似擺咗兩個籃球喺心口。

我同王小富用難以置信嘅眼神,望住龐然大物向我行過嚟,然後坐咗喺我對面。我唔知點解佢可以坐到入去對面嘅卡位,不過佢嗰對籃球就冇辦法塞得入,只可以擺咗喺枱上面。

「你就係王小富,終於可以見到你真人,我好開心呀。」龐然大物個樣其實唔差,小倉優子如果肥到呢個size應該都係咁上下,好明顯佢真係美圖瘦瘦咗囉。

王小富講過呢個網友叫邱雅悅:「邱小姐,我都好高興可以見到你。」根據劇本,呢個時候我係會擰轉面唔意望到王小富,同佢好意外咁撞到,跟住介紹佢兩個識,然後借肚痛遁,單都唔使賣。

擰去後面一望,見到待應喺度執緊原本王小富坐嗰張枱,我心裡面不由開始問候王小富屋企人,枉我嘢都唔扑嚟幫你,竟然咁冇義氣著草!
波底老泥可配美極食用
呢集好好笑 正!
不如變武打故打鳩死個邱小姐先?
可唔可以唔好咁多條女
心理時鐘
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞