【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
第七十三章 令人懷念嘅一次

星期六晨早起咗身,尋晚諗諗下嘢就瞓著咗,喺夢入面不停見到Miss Cheung佢哋幾個,確實內容唔係太清晰,隱約記得喺度係咁問我最鍾意邊個。

呢個問題我醒番後都好想知道,一陣見到Miss Cheung,希望可以釐清事實,洞悉真相。

喺街市買完餸就去Miss Cheung屋企,除咗煮嘢俾佢食,我發覺自己其實冇咩俾到佢。

Miss Cheung照舊用熱情嘅態度歡迎我,一入門口放低嘢就同我嚟咗個世紀長吻,Miss Cheung當然係著性感睡裙,搞到我忍唔住摸咗幾下外露嘅柔滑巨乳。

成日流流長,仲要有兩日,如果一見面就先嚟一鑊未免太急色,所以錫到扯晒旗我都乖乖地去煮飯先。

「Miss,其實你鍾意我啲咩?」喺煮飯嘅途中,我問咗個疑惑咗好耐,但係又唔太敢問嘅問題。

「以前咪講過,細心、識照顧人,煮嘢食又叻囉。」Miss Cheung坐喺餐枱,笑笑口望住我:「咁你鍾意我啲咩呢?」

「我覺得Miss你好成熟,又大方,咩都為我著想,又唔會亂發脾氣,仲有梗係又靚又好身材。」淨係最後兩樣,都已經夠殺喇。

「我有冇你講到咁好呀?」Miss Cheung露出莫測高深嘅微笑:「你突然咁問,係咪最近發生咗啲事?」

果然咩都瞞唔過Miss Cheung,於是我將最近發生嘅嘢講晒俾佢聽:「我覺得自己好冇定力,又花心,根本唔值得你哋對我咁好。」

「愛情係雙方面嘅事,冇話值唔值,正如我先前講過,每個人喺唔同時間都隨時可以選擇開始或者結束一段感情,既然我選擇留低,就要接受你嘅所有,唔理係好定壞。」Miss Cheung將自己嘅想法詳細解釋俾我聽。

「咁對你咪好唔公平?」聽落Miss Cheung好似要無條件接受我周圍搞三搞四。

「點解你會咁諗呢?你細我咁多年,乜唔係我著數啲咩?」Miss Cheung笑住話:「況且愛情從來就冇公唔公平,只有仲鍾唔鍾意。」

聽完Miss Cheung嘅說話,我靜靜地咁諗咗陣,或者Miss Cheung講得啱,但係又有幾多個人可以做到,如果身份互換,我又可唔可以容忍Miss Cheung喺出面不停同唔同嘅男人發生關係?

「你煮快啲喎,我早餐都冇食,就係為咗留肚食你呢餐。」Miss Cheung打斷咗我嘅白日夢,亦都挽救咗踭啲燶晒嘅牛扒。

望住Miss Cheung食到舔舔脷個樣,我心裡面覺得好溫暖,煮得再好食都冇用,如果冇人欣賞、或者只係自己一個孤伶伶喺度食,咁又有咩意思?

食完之後,我洗緊碗嘅時候Miss Cheung已經跪喺我雙腿之間,除低我條褲幫我口交,搞到我碗都唔係洗得咁乾淨,Miss Cheung個口好暖,含到我越扯越大,越大就越多地方可以被舔到,靈動嘅舌尖喺Miss Cheung精湛嘅技術下發揮驚人殺傷力。

Miss Cheung見我反應咁好,開始慢慢吞吐,細佬俾佢用濕軟嘅唇夾實,進出間帶嚟無與倫比嘅快感,一路洗碗一路口交個感覺好奇怪,介乎喺正經與唔正經之間,令我無厘頭咁諗起好多年前,當克林頓同國家主席傾緊電話嘅時候,箂溫斯基就喺枱下面幫佢含緊嗰一幕,碗就求求其其叫做洗完,係時候上番床做正事。

上到床,Miss Cheung先幫我除晒衫,然後我再幫佢除,去到底褲嗰陣,Miss Cheung捉住我隻手搖搖頭:「今日仲未嚟乾淨,聽日先擺入去,好冇?」之前Miss Cheung講過今個星期嚟緊M。

我點點頭,上床同Miss Cheung打茄輪,啱啱含完細佬嘅口有少少異味,但係無阻我同Miss Cheung唇舌交流,我用手搓揉雙乳,不時挑弄乳尖,MissCheung就用手幫我捋細佬,柔軟嘅手心包住龜頭係咁搓。

好令人懷緬嘅感覺,第一次同Miss Cheung親密接觸,佢就係用手幫我搞掂,我仲隔住底褲同M巾頂到佢高潮,諗到呢度,我忽然好想再試下。

離開Miss Cheung個口,移落豐滿嘅雙峰,堅挺嘅乳尖高高聳起,舔落好有口感,令人忍唔住含落口,揸波之餘,隻手伸落去底褲面係咁搓,雖然有雙重阻礙,仍然feel到由細縫滲出嘅潮濕,唔知係血定係水、定或兩者都有。

「喂,唔好喇,呀!」Miss Cheung講就話唔好,但係對腳就夾住我隻手,根本縮唔走,只可以繼續搓。

我加大力度咬Miss Cheung乳頭,咬到佢係咁呻吟,用雙手箍住我個頭大力壓落個胸度,我揸住Miss Cheung個波係咁吱入口,用咀夾下夾下,覺得軟腍腍好有彈性。

Miss Cheung下面俾我搓到好濕,隔咁厚都摸到細縫已經張開晒,我用力打開Miss Cheung雙腳,將腫脹嘅細佬頂落底褲面,用頂穿底褲嘅力度係咁頂Miss Cheung個B女。

俾我咁頂法,Miss Cheung舒服到用指甲拮我背脊,我出盡力死頂爛頂,如果唔係有條M巾,應該已經頂穿咗條底褲。

Miss Cheung突然全身顫抖,終於俾我頂到高潮,我望住Miss Cheung恰晒眼個高潮樣,幾粗暴咁𢵌條脷入佢個口度係咁撩,一手揸住波底摙,一手捉住細佬,頂實底褲打飛機。

見我未出嘢,Miss Cheung都伸手用手指好似擰樽蓋咁包住龜頭擰,龜頭受到刺激,再加上我經無數個孤獨夜晚嘅自我鍛鍊後,熟練晒細佬心意嘅打飛機技巧,一陣酥軟火速傳遍全身,即時射晒落Miss Cheung隻手度。

沖涼嗰陣Miss Cheung仲有少少血流出嚟,佢話聽日就會嚟完,到時唔使再隔住底褲,可以擺番入去。

雖然我想詐諦插幾下,但係Miss Cheung話污糟,唔俾我亂嚟,於是我就走去佢後面,雙手伸去胸前揸波,用Miss Cheung個大pat pat夾腸仔。

細佬俾Miss Cheung籮柚夾到變大番少少,不過去唔到發射,我都只係純粹想夾下,冇諗住搞到出嘢,啲精華都係留番聽日射入Miss Cheung個B女度好啲。

我哋冇著番衫,淨係Miss Cheung因為驚仲有啲經血流出嚟,所以著咗底褲,但係就冇再用M巾。

可以攬住Miss Cheung裸睡係最開心嘅事,因為食飽咗又做完運動,我哋都有啲攰,於是諗住瞓陣晏覺。

一瞓就瞓到晚飯時間,我今朝已經買好晒呢兩日嘅餸,兩、三下散手就煮好,同Miss Cheung撐枱腳。

飯後睇咗陣電視就再上床瞓覺,人哋話越瞓得多就越眼瞓,原來係真嘅。我哋繼續裸睡,如果晚晚可以咁,一定瞓得好好,當然亦都可能搞到晚晚扯行冇得瞓。
男主應該18歲?
咁miss cheung大幾多年
一時忘記咗
同Miss Cheung 連出街拍拖買餸都唔得,淨係屈係屋企攪嘢好慘,快啲寫放長假比佢哋去個短trip 拍吓拖。
想睇miss cheung,周穎,男主 3P
live咗
Push
第七十四章 心目中嘅地位

起身嘅時候隻左手好舒服,因為俾Miss Cheung當攬枕咁抱住,上手臂俾對又大又軟嘅波夾住,手掌就俾大腿同隔住底褲嘅B女夾實。

Miss Cheung瞓覺個樣好可愛,成個細路女咁,我側身錫落佢柔軟嘅咀度,佢郁咗一郁,但係好懶瞓咁冇醒到。

我將仲郁得嘅右手伸去Miss Cheung身後幫佢掃背,佢個樣好舒服咁嘆咗口氣,隻手掃到落豐滿嘅籮柚嗰陣,就由底褲伸入去,停留咗喺嫰滑嘅軟肉上面撫摸同搓揉。

晨勃緊嘅細佬即刻變得更大,好想即刻插入,Miss Cheung個B女已經將底褲整濕晒,左手掌清楚感受到佢嘅濕潤,Miss Cheung反應仍然咁好,摸下籮柚都濕成咁,而且佢仲加大咗力度夾住我隻手。

朝早係特別精神嘅,無論係我定細佬,我將左手伸埋入低褲同B女直接接觸,B女已經濕得好犀利,中指一掂就滑咗入細縫,喺陰道裡面自由大暢遊,俾我咁樣前後夾攻,Miss Cheung幾懶瞓都醒晒,雖然仲未肯張開眼,但係已經攬住我條頸同我打茄輪。

我索性除低咗Miss Cheung條底褲,將細佬送埋入預備好晒嘅B女,溫暖嘅陰道對細佬作出最緊緻嘅包容,我壓落Miss Cheung對大波度,雙手捉實籮柚開始有規律咁運動。

Miss Cheung攬住我膊頭,雙腳撓住我條腰,任我對佢瘋狂抽插,可能啱啱嚟完M,陰道好窄同好有彈性,越插反而夾得越緊,幸好Miss Cheung陰道內水份充足,夠晒濕潤,唔係我都有啲擔心會整損佢。

「好舒服呀。」聽到Miss Cheung咁講,我即刻如有神助,用史無前例嘅高速進出B女,加快節奏將Miss Cheung推向高潮。

Miss Cheung抓住膊頭嘅力度慢慢加大,呼吸變得急促,雙腿突然夾緊我下身打咗個好大嘅冷震,我感到陰道收緊,於是減慢速度,改為慢速而大力咁下下插到盡,令Miss Cheung嘅高潮得以延續更耐。

咁樣大力插對我嚟講亦都特別舒服,晨光第一炮亦喺咁舒服嘅一刻射晒入Miss Cheung身體裡面,一下一下咁越射越多,用溫暖填滿Miss Cheung。

高潮過後,我維持插入狀態,同Miss Cheung激情濕吻,內射過咁多個女仔,係內射Miss Cheung嘅時候感覺特別舒服、同埋會覺得好滿足,可能因為佢係我性經驗嘅第一次。

一早做完運動,個人好似充滿活力咁,Miss Cheung就俾我搞到有少少攰,我抱起佢,同佢去沖涼,細心幫佢洗乾淨,直至沖完涼,Miss Cheung先精神番少少。

食完早餐,Miss Cheung講咗少少關於Miss Yip嘅嘢俾我知:「上星期你冇去搵Miss Yip,佢都有問過我原因,我話俾佢聽你入咗院之後,佢仲話要去探你,不過第二日返嚟嗰陣就冇再提,仲好似嬲咗你咁,一提你個名就縐晒眉,起初我以為佢嬲你冇搵佢,但係尋日聽你講關於佢姪女Carmen單嘢後,我諗佢可能知道咗你哋件事。」

知道我冇搵佢不特止,仲搞咗佢個姪女?如果係真,Miss Yip應該會再憎番男人:「咁使唔使同佢解釋下?」

Miss Cheung有啲好奇咁問我:「解釋?你諗住點解釋呀?」

咦?又幾難同Miss Yip解釋喎,唔通話本來係諗住搵佢嘅,只不過喺門口撞到Carmen,冇辦法喇,嫰口又進擊咁多,我半推半就下就俾人氹咗落搭。

Miss Cheung見我一臉為難:「算喇,Miss Yip咁大個人,呢方面佢自己識諗。」

咁我就真係算喇,難得同Miss Cheung一齊,我唔想將啲時間嘥喺其他人身上。

於是我過去拖起Miss Cheung,帶番佢入房,Miss Cheung當然知道咩事,好乖咁挨住我,啱啱食完嘢就做劇烈運動,唔知會唔會盲腸炎。

除咗Miss Cheung件睡袍,我即刻將頭埋落雙峰之間,其實揸落只不過係兩團麵粉咁上下嘅肉,但係就總係摙到停唔到手,乳尖舔落都只係兩粒葡提子咁,不過就舔幾多次都唔會厭。

拉低底褲,微濕嘅B女透出Miss Cheung獨特嘅體香,含落口度軟綿綿滑捋捋,我用脷喺陰唇上面打咗幾個圈,然後就從細縫伸入去,先上達陰蒂撩咗陣,再下落陰道長驅直入。

Miss Cheung㩒實我個頭用力塞落雙腿中間,不停扭動下身迎合,我托住籮柚,條脷儘可能入到最深處刺激陰道,好多水由陰道流出嚟,B女舔落仲濕過我個口。

或者太興奮,Miss Cheung坐起身拉我去同佢打茄輪,B女啲水沾濕晒我哋塊臉,起咗好強大嘅催情作用,我捉住Miss Cheung個頭,壓去細佬面前。

Miss Cheung張口就含晒入口,溫熱潮濕嘅口腔令細佬好舒服,我喺Miss Cheung口交緊嗰陣將細佬抽出嚟又插入去,令細佬享受到口交之餘又有抽插B女嘅快感。

喺差唔多要口爆嘅前一刻,我掹番細佬出嚟,推低Miss Cheung錫胸同摙籮柚,雖然Miss Cheung好想要,但係我都決定先等細佬嘅感覺回落番啲再插,以免一插入去就喺門口發射。

隔咗幾分鐘,我先至錫住Miss Cheung將細佬送入B女,估唔到想射嘅衝動都仲係好強烈,踭啲就走火,Miss Cheung陰道本身已經緊,佢仲係咁用力夾,雖然做唔到Jessica嗰種按摩效果,但係細佬都有俾人夾夾下嘅感覺。

我用雙手將Miss Cheung緊緊抱住,兩個人中間差唔多全無空位,只係得番下身可以上上下下咁郁,上身就不停互相磨擦,Miss Cheung個乳頭變得好大同硬,能夠好清楚咁感受到佢哋拮住我個胸。
雖然因為貼得太實而唔可以大幅度抽插,但係近距離大力係咁𢵌都好刺激,陰唇下下都夾到落細佬根部,好似個咀咁錫到下面好舒服。

強烈嘅快感衝上腦,我好想射,但係見Miss Cheung未得,唯有儘力忍住,停留喺臨射嘅一刻原來好困難,因為實在太舒服,Miss Cheung都感應到我就嚟射,用陰道夾實細佬,佢唔知我其實忍緊,咁做反而令到我再忍唔住,洩晒啲精氣出嚟,射晒入Miss Cheung陰道。

好彩Miss Cheung俾啲精暖一暖,都即時舒服到攀上高潮,夾住細佬全身抖震,同我情況一樣,上到頂頂徘徊,我繼續射、射、射,射到成身酥軟,無力再戰。

經過今日,我深知Miss Cheung喺我心目中嘅重要地位,同佢搞嘢令我諗起我同佢嘅第一次,雖然佢冇周穎咁嫰口、邱雅琳咁青澀、Jessica咁好技術,但係同Miss Cheung做愛嗰陣,我覺得我真係愛緊佢,同Miss Cheung經歷嘅第一次,再冇辦法同其他人重新經歷多一次。

不過就算係咁,我仍然唔能夠肯定自己最愛嘅人係咪Miss Cheung,第一次係唔可以再經歷,但係唔代表唔可以被超越。
Miss Cheung 呀
Lm
想問下樓主個故仲有幾耐完
同埋周穎同miss cheung會唔會比其他人屌㗎
Woooo係Miss Cheung呀,點解可以咁正
Jeng
仲追跟第一版的文
寫得好好
恰到好處
keep going
jeng
早幾日提過,個故仲有個零禮拜就會有個初段總結,跟住暫停一個月喥,之後先會視情況再繼唔繼續,因為之前寫嘅時候冇諗過寫咁長,所以如果繼續寫落去就想諗清楚條故事線。

基本上冇諗過俾主角以外嘅其他人搞啲主要女角,講緊嘅係Miss Cheung、周穎、邱雅琳同小琪。
第七十五章 周穎的心意

同Miss Cheung渡過咗個愉快嘅周末,星期一又係返學嘅時間,喺上堂嘅時候我完全集中唔到精神,腦裡面只係諗住Miss Cheung星期六同我講過嘅嘢,「愛情從來就冇公唔公平,只有仲鍾唔鍾意。」周穎成日都有意無意咁偷望我,然後偷笑,呢啲以前只有我對佢做嘅嘢,而家反而調番轉。

放學嘅時候,我哋離開學校唔係好遠就開始拖住手,周穎緊貼住我,一副小鳥依人嘅模樣,佢隻手好暖好軟,捉住喺手嘅時候有種好安心嘅感覺,經由彼此相握嘅手,我深刻感受到周穎對我嘅愛。

「我覺得自己好好彩,竟然可以有你咁叻咁靚嘅女仔做女朋友。」我衷心感激周穎。

「點解你咁講呀?我仲好彩喇,有你做我男朋友。」周穎仍然係咁貼心。

「如果當日喺活動室唔係發生咗嗰件事,我諗我哋永遠都唔會喺埋一齊。」當日周穎無端端要我同佢搞嘢,到今時今日,諗番起都覺得匪夷所思。

「當日其實我都唔知點解會咁,事後諗番起仲有少少唔明,但係當刻就係好想同你有更親密嘅接觸,初初以為係因為梁偉霆,後嚟先發覺原來梁偉霆只不過係一個藉口,一知道咗你同Miss Cheung發生咗關係,我就好妒忌,好想自己都可以同你發生關係。」呢單嘢自從喺埋一齊之後,我哋都好少提起,可能驚真相並唔係咁易接受,或者搞得太清楚反而會導致我哋分手收場。

「我哋同班咁多年,我從來都唔覺得你對我有丁點意思,你咁講令我覺得好神奇。」如果話周穎一早就鍾意我,咁就比佢當日無端端要我同佢搞嘢更加難以令人信服。

「我都有諗過呢個問題,或者係因為中一到中三嗰幾年,你成日同石克隆、王小富周圍搞搞震嘅時候開始,嗰陣其實我已經有留意你,雖然覺得你好曳,又成日同人打交,但係心底裡又有啲羨慕你哋嘅友情,同埋睇得出你好為朋友、好有義氣,或者從嗰刻起,我就對你有好感。」原來係因為咁多年前嘅事?好學生鍾意壞學生,都幾校園連續劇嘅情節。

「咁但係你從來都冇表示過出嚟,我仲以為你好憎我哋呢廷壞學生添。」我諗番轉頭,的確從來冇見過周穎對我有過好臉色,次次都係一臉厭惡嘅表情。

「我都以為係,直至Miss Cheung件事,我先知原來自己好介意,或者你唔同其他人一齊,我都冇乜嘢,但係一見你有咗第二個,我就好唔舒服,發現自己原來好在乎你,其實如果唔在乎,又點會介意,唔介意,就更加唔好話憎唔憎,好似石克隆同王小富咁,我從來都冇憎過佢哋,因為佢哋嘅嘢我根本唔上心。」周穎驚我唔信咁,詳細解釋俾我聽。

我望住周穎真誠嘅眼神,諗起Miss Cheung曾經同我講過嘅說話,話我唔係因為同佢一齊而變得受歡迎,要發生嘅遲早會發生。不過如果我唔同Miss Cheung開始,周穎可能永遠都唔會踏出第一步,某程度上Miss Cheung仍然有一定影響力,或者難聽啲講,有種「瘦田冇人耕,耕開有人爭」嘅感覺。

周穎見我滿臉疑惑,以為我仲唔信:「你唔信呀?但係真㗎,同你一齊呢段時間,我更加肯定心裡面嘅想法。」

「我唔係唔信,只係覺得自己真係好幸運,喺最難過嘅時候,你都喺我身邊陪住我,我點會懷疑你對我嘅感情。」我攬住周穎,好怕失去佢。

去到我屋企食完飯,我同周穎沖完涼喺床上面緊緊相擁,我將頭貼住周穎胸口,佢嘅心跳聲好平穩,令到我好安心。周穎抱住我個頭,輕輕撫摸我啲頭髮。

望住眼前微微隆起嘅胸部,我用手細細力揉咗幾下,乳頭即刻變硬,伸脷舔咗舔乳尖,然後含落口,喺咁安靜嘅環境下淺嚐周穎嘅乳頭,我覺得好溫馨。

周穎抱住我嘅雙手緊咗一緊,心跳開始加快,我翻身將周穎壓喺身下面,一手抱腰一手搓籮柚,個口仍然繼續喺兩邊胸間遊移。

經周穎對我坦白心意後,我對佢嘅愛有咗唔同嘅體會,一路以嚟,雖然我知道周穎對我好,但係總有啲唔太真實嘅感覺,或者好似佢咁講,我唔係太信佢會真係愛我,只係因為咁啱梁偉霆同佢鬧翻,而我又唔覺意搞咗佢,事情先會發展到而家嘅地步。

但係原來唔係,一切原來喺更早嘅時間發生,喺我都唔知道嘅時候,周穎原來已經開始對我有意思,唔係Miss Cheung令周穎鍾意我,而係Miss Cheung導致周穎將本來可能會永遠埋藏喺心裡面嘅感情,激發咗出嚟。

我仰頭望向周穎,佢正喺度用好溫柔嘅目光望住我,我伸個頭埋去錫佢,然後攬實佢,令我哋嘅胸口同下身,可以無阻隔地緊密接觸。

周穎俾我錫到下面濕晒,細佬只係喺B女外面,已經feel到嗰種濕潤,胸口嘅兩點因為興奮而變挺同硬,俾我用心口壓到縮咗入對波度嚟磨。

我放開周穎個咀,佢即刻大口大口喘氣,我輕輕咬落佢耳珠,然後雙手捉住籮柚用力一推,細佬就順利滑入濕潤嘅B女,經過多次開發,陰道已經冇第一次咁緊窄,但係仍然溫暖咁夾實細佬。

雙手越嚟越用力揸同揉,細佬喺陰道出入嘅時候,可以清楚感受到周穎因我嘅每一下搓揉而令陰道緊咗一緊,好似搖控咁好舒服,我將細佬盡量完全插晒入去,由龜頭至根部都享受到嗰種堅緻所帶嚟嘅快感。

喺就嚟射精嘅一刻,我忽然想從後插入,於是掹番細佬出嚟,將周穎反轉身,喺背後壓住籮柚再次插入,雖然周穎因為我喺佢就嚟高潮嘅時候掹出嚟有啲不滿,但係從背後嘅插入亦即時令佢得到滿足,雙手伸去前面托住雙乳,手指夾住乳尖,下身用力向前推,撞到周穎整個人喺張床上面輕微彈下彈下。

強烈嘅感應好快再次出現喺細佬上面,我忍住射精嘅衝動,等到周穎喺陰道夾緊嘅一刻先高潮,然後先將蓄勢已久嘅精液全部射晒入周穎體內。

周穎用力將籮柚頂向細佬,一邊用力夾緊細佬,令細佬可以喺佢身體裡面射至無可再射,被抽空嘅舒暢感流遍全身,我從後抱住周穎係咁打冷震,周穎擰轉面,我將頭伸去佢左邊膊頭同佢打茄輪。

細佬慢慢變細,但係仍然被周穎夾住,我諗起嗰次佢話要夾住細佬瞓覺,仲夾到第二朝隱隱作痛,雖然嗰種痛記憶猶新,但係心裡面偏偏覺得好溫暖。

如果我最後同周穎喺埋一齊,佢唔會要晚晚夾住細佬瞓覺啩?
周穎
成日睇左做周庭
全民公投

公投周㯋like掣
Miss Cheung dislike掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞