【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
第四十章 錯誤嘅決定

「你有做安全措施咩,叫我射晒入去。」雖然問嚟有啲無謂,但係都得個知字。

「冇㗎。」小琪滿臉幸福咁回味頭先嘅激情。

「咁你仲叫我中出。」我嘆口氣,都預咗佢冇準備。

「咁舒服嘛,上次冇得射入去總係𧶄咁啲嘢咁,暖暖咁個感覺好實在、好溫暖。」小琪嘗試說服我:「況且有事後丸㗎嘛。」

「事後丸要事後幾日內即刻食㗎喎,你去邊度買呀?」老實講我都想知邊度有貨,買定啲傍身,咁以後就唔使成日驚唔覺意中出咗個女仔。

「我識得朋友有,我問佢攞啲嚟食咪得囉。」小琪一副胸有成竹。

「哦!」咁呀,我又真係講唔出叫小琪幫我攞啲嚟傍身。

小琪去沖咗個快涼就歡天喜地咁走咗,成個中咗獎咁款,我就執番好大戰過後嘅現場,點解我覺得自己成日都要做善後嘅呢?

第二朝好早起咗身,可能興奮得濟,星期五喎,今日放學就可以同Miss Cheung一齊,尋晚冇興奮到瞓唔著已經好犀利。

Miss Cheung同上星期一樣,有悉心打扮過,化咗少少妝,著粉黃色花花長身裙,仲紮咗條馬尾,睇落更加突顯出佢秀麗嘅輪廓。

落咗堂後,發覺周穎望住我,自從發生咗星期一單嘢之後,我見佢當冇事發生過,我就冇特別留意佢,只係刻意地避免同佢有眼神接觸,費事令佢有咩誤會,今日佢專登望過嚟,應該係估到我今晚又約咗Miss Cheung。

雖然我知道周穎望緊我,不過就冇望番佢,暫時嚟講,我都未諗到要點對待同佢嘅關係,係仆過兩次嘢,佢仲話鍾意我,但係佢唔講由自可,講咗出嚟反而令我哋之間有啲尷尬,以前同佢搞嘢可以當係逢場作興,大家各有所求,冇乜負擔。而家既然佢話鍾意咗我,再有咩發生就只有兩個理由,一係諗住同佢一齊,一係利用佢鍾意我呢個弱點,玩弄佢嘅精神同肉體。

周穎同小琪唔同,小琪同我識咗咁多年,好清楚對方個心諗乜,唔怕會傷害到對方。我同周穎多咗交接都係呢幾個禮拜嘅事,雖然發展係比起好多一齊幾個月嘅情侶仲快,直接就跳咗去最親密嘅關係。

胡思亂想間,一日就咁過咗,放學就冇再諗呢啲麻煩嘢,我將個心擺番喺Miss Cheung身上。

買完餸,我興高采烈去到Miss Cheung樓下,正想狗衝上去嘅時候,忽然俾一樣嘢影響咗我嘅決定。

Miss Cheung屋企樓下泊咗架紅色波子喺度,同佢個富二代「前」男友架愛車一樣,而且架車裡面係冇人嘅!

紅色波子啫,雖然唔係好多,但係全香港都唔會得一架,如果真係阿Richard哥架車,佢一定係上咗Miss Cheung屋企,咁Miss Cheung實會打俾我。

諗到呢度,褲袋裡面個手機忽然喺度係咁震,我從來都唔知震機係可以咁震嘅,震到我成個人都震晒,我顫顫驚驚咁攞個手機出嚟,一望之下𧶄啲手機都跌埋落地,真係Miss Cheung打嚟!

「子龍,你唔好上嚟我度住,你返屋企先,我晏啲再打俾你。」Miss Cheung好細聲咁講。

「Miss,但係我…」我未講完,已經俾Miss Cheung打斷咗。

「我而家唔方便同你講太多,總之你聽我話,千祈唔好上嚟我度。」Miss Cheung講完就收咗線。

我攞住個手機,如果唔係成皮嘢買番嚟,真係想一嘢掉落地,再踩多幾腳,有咩咁唔方便唔俾得我知?點解唔話俾我聽Richard上咗佢度?做乜要我返屋企先?要搞好耐咩!

我係咁不停問自己,Miss Cheung間屋係向街呢邊方向,望上去遠遠見到個廳開咗燈,但係當然唔會見到或者聽到裡面發生緊乜。

之前Miss Cheung未同我一齊嘅時候,曾經話過唔想俾個處Richard,係驚俾咗佢之後佢會唔認真,而家Miss Cheung已經唔係處,咁又會唔會反而想用肉體去箍住Richard?

咁諗Miss Cheung係好衰,但係我畢竟只係佢學生,喺呢一刻,係冇可能比得上一個條件好我咁多,隨時可以娶佢過門做少奶奶嘅富二代。

越諗個心越罯,喺呢個時候我做咗一個好唔理智嘅決定:「福爾摩斯,你出嚟吖!」

「福爾摩斯,唔好扮嘢,我知你喺度,你同我即刻出嚟。」我再大聲啲叫多次。

「我唔係福爾摩斯,我係福爾摩D!」周穎果然喺附近,唔知喺邊度走咗出嚟。

我望住周穎,見佢一副懶鎮定嘅樣,有啲負氣咁同佢講:「去我屋企,我突然間好想做福爾摸B呀。」

周穎冇反對,好順從咁答:「哦。」

返到屋企,我擺低啲餸喺地下就拉咗周穎入房,喺呢一刻,我好想好好發洩身體裡面嘅鬱悶。

我粗暴咁除晒周穎同自己啲衫褲,然後就將佢推倒喺床上面,一啲都唔溫柔咁錫落佢個咀度,將啲脷𢵌落佢個口度毫無章法係咁撩,雙手分別揸佢個胸同搓B女。

一合上眼,腦海裡面就充斥著Miss Cheung同Richard搞嘢嘅畫面,我覺得好心煩氣燥,將周穎拉起身,擺細佬喺佢面前:「你幫我含吖。」

周穎望住細佬,又抬頭望咗我一眼,好似有啲唔情願,但係都照樣掹開口含晒細佬入去,用條脷喺咀裡面舔佢。

溫暖嘅環境並未令焦燥難耐嘅感覺消失,我捉實周穎個頭,將細佬一下一下咁頂到入喉嚨,周穎雙手推住我大脾稍作扺抗,不過當然完全無用,我將速度加快,一心要口爆周穎。

周穎俾我咁整咗一陣已經頂唔順,喺度標眼水同作嘔,呢個樣其實幾慘,但係當刻我咩都睇唔順眼,我掹番細佬出嚟,踎低好惡咁望住佢:「而家好難為你呀,做咩咁嘅樣?」

周穎辛苦到係咁咳:「咳,唔係,咳,有少少唔慣啫,你俾我再試下,咳。」

我完全喪失理智:「試咩,你當我係你個實驗對象呀。」推低周穎,冇理佢有冇準備好,就好粗暴咁插入B女,其實佢真係未準備好,插入去嘅時候feel到B女只係少少濕,如果唔係周穎個陰唇又嫰又滑,應該插唔到。

但係陰道仍然係好暖,而且過咗一陣已經開始有好充足嘅分泌,令到我可以順利進出,周穎發出「哎!呀!嗯!」唔知係舒服定痛苦嘅聲音。

我閉上眼,想像喺身下面嘅係Miss Cheung,越插越大力,「啪!啪!」聲又密又大,我感受住陰道收縮所帶嚟嘅快感,但係可能情緒關係,插極都射唔到,比平時插得耐好多,直到我冇晒力瞓咗喺床,都未射。

周穎見我攤咗喺度,反而爬起身,趴喺細佬側邊,伸手幫我捋,力度出奇地適當,好似仲好手勢過我自己打飛機嗰陣,咁又係,起碼隻手嫰滑好多。周穎冇捋到頂,張口含住成個龜頭,用脷舔尿道口同冠邊嘅位置,咁樣個感覺好刺激同舒服,原本細佬搞咗咁耐已經開始冇咁硬,俾周穎咁搞法又醒番,強烈嘅暢快感由整條棍傳嚟。

其實我一早就想射,只係頭先唔知係咪粗魯得濟,個感覺唔係咁好,而家俾周穎咁溫柔服待,細佬即刻表現出發射前嘅雀躍,可能反應比較大,連周穎都feel到,佢竟然放開手,將成條含晒落口,我覺得龜頭入到去喉嚨位置,俾喉嚨緊緊夾住,令我諗起人哋所謂嘅深喉,然後就喺咁舒服嘅情況下射晒入周穎喉嚨。

周穎成塊面紅晒,好似忍受緊極大嘅痛苦咁,直等到我射完晒之後,佢先至吐番細佬出嚟,一邊深呼吸一邊係咁作嘔,但係又冇嘔到啲咩出嚟,除咗Miss Cheung同小琪,周穎成為第三個幫我吞精嘅女仔。

周穎漸漸恢復過嚟,竟然仲微笑望向我:「我係咪好叻呀,咁快就適應到。」

我望住周穎眼角嘅淚痕,分唔清究竟係夾硬口交令佢太辛苦、定係未準備好就插入搞到佢痛到喊,我份人就係咁衰,成日一時衝動,做咗啲令到自己後悔嘅事,見周穎個樣咁殘,好似俾人強咗咁,我一時感觸,唔知係因為感激佢為我嘅付出、定係傷心Miss Cheung同Richard嘅事,竟然喺對眼度咇咗啲淚水出嚟。

周穎見到好緊張,竟然走過嚟將我個頭攬落佢胸口:「做咩呀?頭先整親你呀?乖,唔好喊喇,我都未喊你喊咩呀。」

聽到周穎咁講,我覺得有啲哭笑不得,反攬住佢,唔理佢成口精味,仰頭錫落佢個咀度,呢刻我真係好感動,亦都好需要一個溫暖嘅懷抱。

而我同時亦想到,今後我唔知應該用咩態度去對待周穎好。
Live lm
雖然miss 變得好快
但係樓主識佐佐木明希
好感動
食周穎算啦
都係好女仔嚟嘅
俾人捉住個頭強迫吞精都無怨言邊到搵
文呢
講真情景題 喺呢個case一定揀周穎
好正樓主可唔可以得閒嗰時加多一更,完全唔夠喉
男主食咁多女都仲好意思咁諗miss cheung
用客觀條件咁諗 咁多個入面只係得周穎一個適合做女朋友
主觀咁睇 Miss Cheung同瑜姐姐似係家姐老母多啲 小琪完全睇唔到做女朋友既氣場 成個小學妹妹咁
所以答案係B 係周穎呀!!!
第四十一章 一場誤會

「你今晚可唔可以留喺度陪我呀?」今晚我真係唔想一個人喺屋企。

周穎好認真咁諗咗一諗:「一係我試下同屋企講話要喺同學屋企開會開到好夜,驚危險所以聽日先返。」

「好呀!我去煮嘢俾你食吖。」我真心感激。

周穎打電話返屋企嘅時候,我暫時放低傷感嘅情緒,出去將本來諗住整俾Miss Cheung食嘅大餐,改為煮俾周穎食。

我一出廳,手機就喺個地度係咁震,點解會喺地度呢?應該係頭先我同周穎搞緊嘢嗰陣聽唔到佢震,搞到佢震到跌咗落地下。

執番起手機,係Miss Cheung打嚟,我好怕一接電話就聽到啲唔想聽到嘅嘢,但係我又唔忍心唔接Miss Cheung嘅電話。

「你冇事吖嘛,頭先我打咗好多次電話俾你,你都冇聽。」Miss Cheung把聲充滿關心。

「哦,頭先去咗沖涼,所以聽唔到電話。」我冇辦法唔講大話。

「原來係咁,頭先唔好意思呀,叫咗你返屋企先,因為Richard嚟咗,我驚俾佢見到你。」Miss Cheung一啲都冇懷疑。

Miss Cheung當然唔知我去過佢屋企樓下,一早知Richard去咗搵佢:「咦?Richard去咗搵你咩?佢搵你咩事呀 ?」我儘量鎮靜咁問。

可能Miss Cheung聽得出我語氣裡面嘅不尋常:「你把聲咁怪嘅,你唔係以為我同Richard仲有嘢啩?傻豬,自從嗰晚同咗你一齊之後,我跟住嗰個星期就已經同Richard分咗手,佢頭先嚟搵我,只係話俾我聽佢下星期六註冊、星期日擺酒,希望我可以去參加,始終佢以前對我唔錯,我都想去祝福佢哋,但係下星期變咗陪唔到你,我又擔心你唔鍾意,所以未答實佢,諗住問下你批唔批准先。」

原來係咁,咁我咪白傷心咗一場:「我梗係批准喇,所謂少別勝新婚,之後你好好補償番我咪得囉。」

「你想我點補償都冇問題喇。」Miss Cheung聽落鬆咗一口氣,把聲好開心。

「咁我而家過去搵你吖。」我好想快啲見到Miss Cheung。

「唔好喇,你返咗屋企又要你專登出番嚟,不如你聽日先過嚟喇,我正好可以做少少學校啲嘢,本來諗住星期六、日抽時間做,而家不如我今晚做夜啲,聽日同後日咪可以全時間陪你囉。」Miss Cheung建議。

我知道Miss Cheung係好重視工作嘅人,所以都唔勉強佢:「咁好喇。」

「你今日早啲瞓,聽日瞓醒過嚟煮早餐俾我食,之後我再好好服待你,好冇?」Miss Cheung見我有啲唔開心,氹番我。

聽到Miss Cheung咁講,我都開心番:「好吖,一言為定。」

同Miss Cheung收咗線後,我忽然醒起屋企裡面仲有另一個人喺度。

我擰轉身見到周穎,見佢赤裸裸咁企喺度,只係用手摭住胸同下面,喺我未諗到同佢講咩好嘅時候,已經先一步開口:「阿爸話女仔人家唔可以喺同學屋企過夜,叫我即刻返去。」

周穎講係咁講,但係佢憂傷嘅眼神已經出賣咗佢:「你講真架?」我知道唔應該問,但係好衰咁忍唔到口。

「係咪講真又點啫,你都要去Miss Cheung度喇。」周穎好負氣咁講。

「其實我聽朝先要去,如果你想,今晚可以留低。」原來頭先佢聽到我同Miss Cheung講電話。

周穎個樣即刻開心番,但係可能覺得有啲失態,面紅紅咁轉過頭唔俾我望。

「不如我煮啲嘢俾你食,食完你先決定走唔走喇。」我提議:「而且你真係走都沖埋涼先。」

「見你咁有誠意,我就沖涼先喇。」周穎自圓其說,然後轉身好快咁走咗入廁所。

我著番屋企衫褲,執起地下啲餸,入廳房好快就整好三文魚凱撒沙津、煎牛扒、龍蝦湯,仲有蘋果批做甜品。煮完都未見周穎出嚟,我就去廁所敲門:「周小姐,煮好晒喇,沖咁耐都未沖乾淨呀。」 一陣分分鐘要再沖,使乜沖咁耐吖。

「誒...我冇毛巾同衫。」周穎細細聲咁講。

「哦,你早講吖嘛,我細妹應該有啲衫留低。」我去執咗件阿妹留低嘅T恤同埋毛巾:「你開門吖,我遞俾你。」

周穎伸手出嚟攞,然後即刻閂番門,都唔明點解女仔咁怕醜,嘢都扑過幾次喇,仲驚俾我睇蝕咩。

「得一件T恤,冇底衫褲嘅?」周穎問。

「我細妹冇留低底衫褲喎。」阿妹走嗰陣話驚我變變態態咁攞嚟打飛機:「一係我攞番你啲底衫褲俾你吖。」

「咁唔使喇。」周穎即刻話。

隔咗幾分鐘周穎終於出嚟,啱啱沖完涼嘅佢一身清新香味,佢見我企喺門口,嚇咗一跳:「你做咩企喺度呀。」

「等埋你囉。」我對周穎行注目禮,阿妹同我差唔多高,所以件T恤著喺身啱啱夠遮到過咗B女,行大步少少都會走光,上身冇戴Bra,理所當然有少少凸點。

周穎俾我𥄫到渾身唔自在,一手擺喺胸前,一手扯住T恤衫尾。

我拖起佢扯住衫尾隻手:「遮咩啫,一陣轉頭咪又係除番晒。」周穎隻手好軟好暖,拖住佢令我有種心跳嘅感覺,忽然發現搞咗咁多次嘢,都未試過同女仔拖手仔,周穎反而係第一個。

原來拖住女仔隻手係咁特別同舒適,好似將兩個人個心連埋咗一齊咁,唔知拖Miss Cheung又會係咩感覺呢?聽日試下先。

周穎都好鍾意我拖住佢,成個身貼晒埋我度,另一隻手伸埋嚟捉住我手胶嘅位置,喺手上面傳嚟周穎個胸挨埋嚟嘅柔軟感覺。

我冇即刻拖周穎去餐枱,而係圍住個廳行咗幾個圈,因為我都好鍾意呢種拖住佢嘅溫馨感覺,周穎笑笑口由得我拖住佢戇居居咁喺個廳度轉。

跟住我帶番周穎去餐枱,好gentlemen咁拉開張櫈俾佢坐低,然後坐去佢對面:「周小姐,你試下我啲手勢,睇下啱唔啱食?」

周穎樣樣都試咗啲,懶仔細咁瞇埋眼品嘗,然後兩眼發光咁話:「好夠味、好專業喎,你學過㗎?」

「工多藝熟啫,一個人住,又冇乜朋友,所以咪煮啲好嘢俾自己食,安慰下自己。」我老實咁答,仲有一個隱藏原因,就係之前講過,要氹掂女仔,就要氹掂佢個胃,女仔雖然怕肥,但係就鍾意食。

周穎食得好滋味,睇住佢個為食樣嘅我都覺得好開心,雖然相處日子唔算長,但係周穎喺我心目中嘅地位已經提升咗唔少,特別係喺原以為傷心失意嘅時候,佢一直喺我身邊。

食完嘢之後,我冇即時執嘢,拖咗周穎上床,周穎仰面瞓喺床,眼光光望住我,有少少食滯咗嘅傻樣,塊面少少紅,呼吸有啲急促,唔知係因為緊張定係太飽。

我輕輕撫摸佢啲頭髮,一手抱住佢條腰,低頭錫落佢個咀度,周穎嘟咀錫番我,四片濕軟嘅唇黏住,周圍忽然變得好安靜,只係得番錫咀發出嘅「接!接!」聲。

好合拍咁伸條脷出嚟交纏,然後伸入對方咀裡面,吮吸彼此嘅唾液,除咗周穎獨有嘅香味,仲有好大浸食物嘅味道,下次應該先擦牙漱口。

錫完之後,我同周穎分別除晒衫,我幾英明,俾得一件T恤佢著,而家除起嚟幾方便呀,周穎見我已經扯起晒,就坐起身,諗住幫我含。

我按番低周穎:「頭先你咁辛苦,你瞓喺度,今次等我嚟。」錫落個胸度,細就係細,但係咪都係胸,而且佢對我咁好,我仲點會介意,圍住乳頭舔咗陣,就成個峰頂含住嚟吸,雙手搓揉微微隆起、剩喺口外面唔係太多嘅乳邊。

周穎發出輕微嘅呻吟,我由胸部移去肚臍,伸條脷去舔凹入嘅地方,周穎拍一拍我個頭:「阿媽話咁整個肚臍會肚痛㗎。」

我繼續下移,經過唔係太多毛嘅小腹,去到B女嘅位置,唔知係咪頭先我太粗魯,陰唇有啲紅腫,由憐生愛,我用脷儘量溫柔咁舔落去,用咀唇輕力咁碰佢,連陰唇邊嘅大脾內側位置,都一一舔同錫勻。

B女因為我啲口水同陰道嘅分泌開始濕潤,我改為進攻陰蒂,繼續用最溫柔嘅方式對待,周穎俾我刺激到發出更大呻吟聲,用手將我個頭更加用力壓向B女,好明顯係想我進一步深入。

我一爬番起身,周穎已經好心急咁用兩隻腳撓住我條腰,咁啱位,自然一挺就入晒,周穎「呀!」咗一聲,兩隻手箍我埋去打茄輪,我雙手分喺左右兩邊撐住,下身開始由慢至快咁抽插,溫熱嘅陰道包住細佬,隨著進出不斷分泌滋潤嘅愛液,除咗令我舒服到嘆咗口氣,仲令到抽插過程更加順暢。

或者係因為對周穎嘅感激,加劇咗我同佢搞嘢時候嘅快感,我比平時快咗好多就想射,而周穎亦都同我有差唔多嘅感覺,當我中出佢嘅時候,佢都同時緊緊咁夾實我,陰道收縮達致高潮。

完事後我瞓落周穎側邊,周穎冇鬆開手腳,仲纏住我:「你唔好掹番出嚟,我想佢成晚都喺我入面,個感覺好充實、好溫暖。」

乜有可能㗎咩?我反手攬實佢:「咁我哋攬實啲,唔好俾佢跌出嚟。」雖然咁夾成晚唔知會唔會整親,但係我都唔忍心拒絶。

周穎歡呼聲中扱實我個咀係咁錫,錫錫下竟然就咁瞓著咗。

雖然唔係做過好多嘢,但係經歷咗大悲大喜嘅一晚,我都有啲攰,好快都瞓著埋。
多謝各位意見同支持我會繼續努力寫好啲
真係寫得好好,一日追哂,樓主加油呀
成日逼人打丁
痴線 所有位都寫得好detail
好鬼正呀
希望最後唔係sad ending
希望Happy Ending; Miss Cheung/周㯋都可以
樓豬寫多啲女角色嘅內心世界,以佢地角度寫同男主嘅一舉一動就好。寫得好好睇,但有時真係好想知女角點諗
樓豬出咁多文都係推咗4頁
樓豬有100正皮不如加下更
支持
P牌仔手動正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞