【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
竟然走甜
lm
rush b
Lm
第六十六章 又驚又喜的一天

「你女朋友係咪對你好好㗎?」邱雅琳好平靜咁問我,睇唔出咩心情。

講邊個先?不過全部都算對我好:「都幾好。」

「咁你係咪好鍾意佢?」邱雅琳繼續問。

係咪呢?我鍾意Miss Cheung、鍾意周穎、鍾意小琪⋯⋯「我諗應該係。」同時鍾意幾個人算唔算鍾意呢?

「咁你鍾唔鍾意我?」邱雅琳終於問出口。

「鍾意。」淨係因為邱雅琳而家捉住我隻手,就已經令我心跳加速,就知我肯定有鍾意佢。

「其實我發覺自己都鍾意咗你,作為第三者,我係咪好衰呀?」邱雅琳個樣慘慘地咁講。

「唔係。」你都唔係第三者,計起上嚟唔知算第幾:「鍾意一個人冇罪,係我衰啫。」

「我好想同你一齊,但係既然你女朋友對你好,我又唔想拆散你哋。」邱雅琳似乎唔知自己想點。

其實我都唔知自己想點:「對唔住,我諗我唔可以同女朋友分手。」咁多個,分得幾多個吖。

邱雅琳突然撲過嚟攬住我,喺我耳邊細細聲講:「我可唔可以繼續鍾意你?」

「只要你開心,你想點都可以。」我輕拍邱雅琳背脊。

邱雅琳放開手,好認真咁望住我雙眼,望到我有啲淆底嘅時候,佢就伸個頭埋嚟錫咗我一啖。

柔軟嘅唇貼落我個咀度,係好深好長嘅一個吻,邱雅琳主動錫落嚟嘅呢一下,彷彿將時間同我個心都停頓咗落嚟。

呢個吻感覺好清純,純到我都唔好意思手多多,然後邱雅琳起身,微笑對我講:「你早啲休息,我聽日再嚟睇你。」

咁即係點呢?我唔係幾明喎,不過我冇叫住邱雅琳,搞得太清楚對大家都唔好。

瞓低恰埋眼,先醒起今日冇沖涼,細佬都只係稍稍清洗過,不過而家咁環境,睇嚟唔會再有人幫我沖。

眨吓眼已經係喺醫院嘅第三日,一早起身就有驚喜,周穎竟然坐咗喺床邊笑淫淫咁望住我。

「點解你喺度嘅?」我見周穎一身校服,唔通逃學?

「我返到學校話唔舒服,請咗一日病假。」周穎挨個頭落我心口度,雙手攬住我條腰。

「咁你今日咪可以成日陪我囉。」我用右手攬番住周穎膊頭。

周穎向我點點頭:「不過只可以到4點,跟住要好似平時咁準時返屋企。」

見周穎對我咁好,我低頭錫落佢個咀度:「你對我咁好,我決定要好好獎勵你。」

周穎俾我錫到少少面紅:「獎咩先?」

「獎你幫我沖涼。」我笑住講。

「唓!」周穎一手拍落我個身度,唔覺意打咗落晨勃緊嘅細佬度。

我「哎!」咗一聲,周穎見唔小心整到細佬,即刻係咁搓番佢:「Sorry呀,你冇事吖嘛。」

「咁又冇事,仲好舒服添。」我講完再次錫周穎,今次冇放開,同佢繼續打茄輪。

為免俾周穎搓到細佬射晒落條褲度,我提議去廁所一齊沖涼。

我除衫就好方便,周穎都好快除晒,攞醫院個廁所嚟做炮房,其實我係有啲內疚嘅,不過只係內疚,唔係唔做。

周穎細心幫我洗乾淨,佢都好有做護士天份,洗下抺下又冇整濕啲石膏,仲洗到我成身㷫恰恰。

經過幾日訓練我基本上行動自如,我企起身拉周穎埋身,同佢嚟個赤裸裸嘅擁抱,細細品嘗佢香軟微濕嘅咀唇。

右手從周穎背後伸落去,輕輕揉捏嫩滑嘅pat pat,有過咁多次經驗,周穎即時就撓住我條腰溫柔地幫我照顧細佬,可能見我係受傷人士,所以佢刻意放輕咗手腳,但係其實我又唔係整親細佬,咁細力反而唔係咁到位。

我伸手撫摸周穎頭髮,稍稍用力㩒下佢個頭,佢即刻好醒目咁踎低,張口含住細佬,手口並用咁又舔又套,多出嚟嘅手仲識繞去後面按摩籮柚。

感受住溫熱濕潤嘅口腔,周穎仍然係用略輕嘅力度嚟舔細佬,不過唔同手,仲有咀唇含住前後吞吐,輕力啲都一樣咁舒服。

就住晨勃嘅氣勢,加埋周穎貼心嘅服待,好快我就準備好衝刺,於是我拉起周穎,示意佢雙手扶牆,然後從後進入,顧及我嘅身體狀況,呢種體位比較適合。

「嗯!」細佬一進入周穎就嗌咗出聲,從後入到盡,然後再差唔多全部掹番晒出嚟,我以全進全出嘅態度抽插B女,雖然我冇幫B女熱身,但係B女已經濕潤到可以應付到我咁大幅度嘅抽插。

周穎全身微微顫抖,表現得比以往更加激烈,分泌都比平時多,令我進出間特別舒服,我將手伸去周穎胸前搓揉,手心確切感受到堅挺乳尖所表現出嚟嘅興奮。

陌生環境同隨時俾人發現嘅刺激令我無法堅持太耐,感覺比平時較難自持,猶其當周穎下體表現出高潮時嗰種夾緊同係咁出水嘅反應,我即時忍唔住內射晒入陰道深處。

維持抽插至完全射清光,我先捨得將細佬放番出嚟,一失去細佬嘅支撐,周穎即時無力坐倒喺牆上面嘅橫板,我趷趷下咁行埋去,周穎個無力樣令我好想撲落佢個身度係咁舔波同B女,可惜身體狀況唔許可,於是我只有將佢個頭挨喺個肚度,摸下佢個胸嚟過手癮。

周穎會錯意,以為我想佢幫我再含,個樣好攰都張口含住細佬,雙手抱住我條腰用脷慢慢舔,啱啱射完嘅細佬好敏感,我俾周穎舔到𧶄啲企唔穩,而且好神奇地,頭先明明射完都硬係俾佢喺細佬度咇咗啲精入口。

「不如你抖下先。」我拍拍周穎個頭,搞咗一大輪細佬已經冇乜感覺,而且周穎個樣有啲虛脫。

周穎聽我咁講,先放心挨落牆度休息,我坐喺佢側邊,攬住佢膊頭將佢挨番落我個身度,周穎就攬住我回氣。

等我哋都抖夠,周穎先起身沖涼同幫我再洗多次,跟住就著好衫出番病房。

唔知幾時已經有人送咗早餐入嚟,周穎見有人入過嚟又冇出聲,應該係發現咗我哋頭先喺廁所搞緊嘢,所以擺低早餐就自行離開,搞到佢立即成面紅晒,仲紅到落頸。

早餐依舊豐富,夠晒我哋兩個人食,食完抖咗陣,周穎就用輪椅推咗我落醫院後面個花園呼吸新鮮空氣,嚟咗兩日,我都係第一次離開病房。

花園仲有其他病人,男嘅當然一臉羡慕咁望下周穎又望下我,女嘅就充滿敵意咁啤住周穎。

我同周穎搵咗個望到少少海嘅位置休息,周穎深深吸咗下清新嘅空氣:「呢度環境都幾好,算嗰個Jessica有良心。」

講起Jessica,我不其然有啲心虛:「但係搞到我冇得日日見你呢。」

「你都唔得閒日日應酬我喇。」周穎有少少抱怨。

聽周穎咁講,我當然要氹番佢:「只要你得閒,我都會陪你。」做唔做到一件事,點都應承咗先。

周穎冇追問落去,成個人挨晒落我度,都唔淨係要搞嘢,兩個人咁樣靜靜地痴住都好舒服。

坐到有少少肚餓先至返病房食晏,傾下閒偈搏下周穎懵好快就到4點。

「我要走喇。」周穎攬住我依依不捨咁講。

我單手反攬住周穎,鼻裡面充滿佢嘅體香同髮香:「過兩日我就出院,到時我哋又可以成日見同拍拖。」

「呢度啲護士咁靚,你捨得咁快出院咩?」周穎好俏皮咁望住我。

無端端講護士?我心裡面不其然驚一驚。
樓主好波!繼續推
由紙言追到呢度,正
Btw樓主得閒會唔會幫雲芷龍個故出外傳,想樓主補多啲大姐二姐劇情

越想越對勁
lm
第六十七章 總差一點點

「護士還護士,女朋友還女朋友,邊有得比㗎,唔通我同護士拍拖咩。」我口裡面咁講,心裡面就諗起邱雅琳。

「真係?聽講你好受護士歡迎喎。」周穎今次冇咁輕易放過我。

唔通又係王小富條衰仔亂噏嘢?無間道呀,兩邊都知晒我啲嘢:「你唔好聽其他人亂講,我呢啲又唔靚仔又唔識氹女仔,點會受歡迎。」

「靚唔靚仔就見仁見智喇。」周穎笑到好欠打咁:「氹女仔就絕對唔差囉。」

除咗煮嘢食叻少少、同漸漸精進嘅扑嘢技術之外,我又唔覺得自己識氹女仔:「你情人眼裡出西施啫。」

「如果,我話如果啫,我真係多咗個新姊妹,我希望你可以即時話俾我聽。」周穎唔似講笑:「可唔可以呀?」

「有我一定話你知。」我直覺覺得周穎係講緊邱雅琳,但係我同邱雅琳唔算開始咗啩。

「好,我信你。」周穎笑番,同我嚟多個goodbye kiss先走。

周穎前腳離開,邱雅琳後腳就入嚟。

「頭先嗰個就係你女朋友?」邱雅琳好直接咁問。

「係呀,佢係我同班同學。」我都冇咩要隱瞞。

「你女朋友咁靚女,唔怪之得你咁鍾意佢。」邱雅琳語氣有啲酸溜溜。

靚當然好,但係唔係我同周穎一齊嘅主要原因:「最重要係佢對我好好。」而且我唔開心嘅時候,周穎都喺我身邊。

「我聽家姐講,你哋唔係開始咗好耐。」邱雅琳咁講唔知係咩意思。

計落真係唔耐,都唔夠一個月:「都係,不過已經發生咗好多事。」同做咗好多次。

「你使唔使沖涼呀?」邱雅琳突然問。

又沖涼?咁樣我要同周穎申報喎:「都唔使嘅,我今朝沖過。」我唔係唔想,只係驚一陣間忍唔住同邱雅琳發生咗關係,咁件事就有啲複雜。

「過咗成日梗係要沖過喇。」邱雅琳過嚟幫我放番隻左腳落嚟,跟手扶我去廁所。

我見邱雅琳咁有誠意,都冇再扮君子喺度推卻,只係任由佢帶我去沖涼。

邱雅琳仍舊好細心咁幫我抺身,特別係細佬,咁樣細佬當然又變番大,邱雅琳冇停手,繼續集中唔知洗定係逗咁對付細佬。

我強忍住對邱雅琳出手嘅衝動,只係恰埋眼任佢鍾意點洗就點洗,可能見細佬實在太大,我感到邱雅琳用手捉實細佬,開始上下套。

強烈嘅快感即刻由細佬傳至大腦,我整個人打咗個冷震,張開眼諗住同邱雅琳講如果佢再繼續,恐防我會射到佢一臉都係嘅時候,點知擘大眼見到嘅,竟然係邱雅琳張咀含細佬入口嘅一幕。

睇佢個樣好似好唔慣,極有可能係第一次,感覺有啲似初學游水嘅人,鼓起勇氣一嘢跳入水嗰種feel,邱雅琳一口就含晒成條入口,佢個咀唔大,細佬頂到落喉嚨椗都未入晒,只係一下,佢就要即刻吐番細佬出嚟係咁咳。

呢幕令我諗起嗰次我迫周穎幫我含,佢都係咁樣咳,心裡面即時泛起無限憐愛:「你唔使咁做。」

再溫柔嘅女仔,都有佢倔強嘅一面,邱雅琳完全冇理我,又再含晒細佬入口,今次有準備,佢冇係咁咳,仲可以用咀唇夾住棍身,用脷喺口裡面舔匀細佬。

生手有生手嘅好處,嗰種不知所措同生澀特別令人興奮,大大滿足咗我嘅佔有慾,男人都鍾意第一次,唔係點會有咁多男人希望洞房嗰陣老婆仲係處。

邱雅琳冇齋含,個頭開始前後郁動幫細佬口交,佢個咀唇好柔軟,個口裡面好暖,條脷有幾次唔小心𢵌咗落尿道口度,痛得嚟幾刺激,望住邱雅琳有少少唔想但係又好努力幫我含個委屈樣,興奮到我好快就想射。

我示意邱雅琳放番細佬出嚟俾我射,但係佢擰擰頭,仲用口加多幾錢肉緊前前後後套,同一時間一手按住右邊大腿內側,一手箍住細佬露喺口外嘅僅餘部份係咁捋。

呢種突如其來嘅夾緊係會令到人好想射嘅,所以我就射晒入邱雅琳個口,其實口爆嘅吸引力唔係射入口或者條女幫我吞精,而係喺最舒服嗰下發射嘅時候可以留喺溫暖濕滑嘅口入面,同中出有異曲同工之妙。

邱雅琳睇落好想嘔番啲精出嚟,但係就谷到對眼紅晒都唔肯掹大口,呢個表情令我諗起啲小朋友俾人迫飲藥水時嘅可愛樣。

終於邱雅琳含住細佬將啲精吞晒落肚,然後先鬆口放番細佬出嚟,跟住仲好有手尾咁洗番乾淨。

「你住院幾日,一定谷得好辛苦,所以我頭先順便幫下你。」感覺邱雅琳喺度自圓其說。

我日日都出嘢咁濟,唔好話谷住,我懷疑有啲虛耗過度添:「咁真係唔該晒你。」其實出火都唔使吞埋精,呢啲特別服務係要加錢㗎,不過呢啲又何必斤斤計較呢。

「唔使唔該,你呢幾日隨時都可以搵我幫你。」邱雅琳唔知做乜好開心,忽然又細細聲問我:「頭先舒唔舒服呀?」

「梗係舒服,唔係邊會咁快搞掂。」我真心覺得頭先嘅口交經歷至少可以列入前五位。

「咁就好,我第一次咩都唔識。」邱雅琳幫我抺乾身同著番衫,個樣好似俾人讚考試成績好嘅小女生。

都唔算咩都唔識吖,近距離聞住邱雅琳身上面嘅香氣,我忍唔住錫咗佢個咀一啖。

「唔好喇,我又未𠺘口。」邱雅琳好驚咁避開,但係其實都錫咗,唔知仲避乜,不過呢個怕醜樣真係好誘人。

而且男人就係鍾意呢種欲拒還迎嘅女仔,我即刻將身邊嘅邱雅琳攬埋身,伸條脷入佢個口度打茄輪。

邱雅琳起初有少少反抗,但係好快就攬番住我,好熱情咁用脷同我交流,簡直係打茄輪打到欲罷不能,雖然有少少精味。

我見邱雅琳表現咁雀躍,頭先佢幫我出完火之後,我又冇回報番佢,於是就郁手幫佢除套護士制服,鬆開口對佢講:「不如我都幫下你。」

邱雅琳點點頭,即刻主動除晒啲鈕,正準備除埋Bra嘅時候⋯

「阿妹,你又話一陣就走得,搞乜成個鐘都未搞完?」邱雅悅把死人聲又喺房度傳嚟。

咁當然又搞唔成喇,拿拿臨著番好衫出去,除咗邱雅悅,王小富都喺度。
「阿妹,你跟我過嚟。」邱雅悅似笑非笑咁望咗我一眼,跟住拉咗邱雅琳出去。

「周穎今日梗係扮病嚟搵你喇。」王小富懶醒咁搭住我。

我冇答佢,返番上床瞓低:「你條女咁得閒嘅,成日嚟搞搞震,不如你執番佢一劑,等佢可以陰陽調和。」

「唔得,阿悅話唔可以有婚前性行為。」王小富煞有介事咁講。

唔係咁好笑呀?啲咁神聖嘅說話會出自邱雅悅呢啲千年肥處個口:「咁你哋諗住幾時結婚?」

「阿悅話等我有事業基礎先。」王小富捽晒手,成個乸型咁款。

如果唔係打咗石膏,我好想起身打佢一鑊。

邱雅悅同邱雅琳好快就返番嚟,王小富即刻成隻跟尾狗咁跟咗邱雅悅走,剩低邱雅琳。

邱雅琳行埋床邊,依依不捨咁講:「我要走喇,聽日再嚟探你。」

「好吖,你早啲嚟探我喎,我有好多嘢想你幫手。」我語帶相關咁講。

邱雅琳塊面紅咗紅,微笑話:「咁你等我。」然後開開心心咁走咗。

睇嚟我好快有必要同周穎報告下。
又係死肥婆阻住哂
Miss呢好耐冇見佢
miss cheung係咪已經得番性愛機器既作用
好期待3P
yes
第六十八章 難忘嘅第一次

醫生一早嚟睇我,乜都冇講就走咗,同行嗰個心靈感應護士就同我講:「醫生話睇過啲X光片,你啲骨冇碎,裂都冇,所以轉頭可以安排拆石膏,不過你之後最好做埋物理治療,然後喺度觀察多晚,聽日先走。」

一開始以為冇乜事,跟住話要住兩星期,然後突然又話聽日走得,心情隨著病情起起落落,老實講有啲唔慣。

同樣唔慣嘅仲有邱雅琳,知道我好快就走得,個樣好sad咁嚟探我:「聽講你聽日就走得。」

「係呀,既然冇事,走都係應該嘅。」我都唔可以喺度賴死唔走。

「咁出院之後仲可唔可以搵你?」邱雅琳充滿期待咁問。

「當然可以喇,你唔搵我,我都會搵你。」我唔想邱雅琳失望。

「我當你應承咗,如果到時你唔搵我,或者我搵你嗰陣你唔理我,我會好傷心㗎。」邱雅琳望實我雙眼等我回覆。

我用自以為最誠懇嘅眼神望番住邱雅琳:「我應承你。」

邱雅琳得到我確認先鬆咗口氣:「咁我返出去做嘢先,晏啲再過嚟。」喂?我仲諗住叫你幫我疴下尿同沖下涼。

醫院效率好高,轉眼就有人帶我去拆石膏,左手、左腳終於恢復自由,我鬆下啲關節,少少梗,但係都未至於要做物理治療,不過既然係醫院安排,我都冇乜異議。

到我再返番病房嘅時候,已經係七點幾,食完飯沖埋涼都成九點,我上床望住天花板,忽然有種唔係咁捨得嘅奇怪感覺,分唔清係唔捨得呢度唔使返學好食好住、定係唔捨得邱雅琳。

唔知邱雅琳晏晝有冇嚟搵過我,但係有冇都好,而家應該都已經放咗工,甚至返到屋企,我有種衝動想打俾佢,不過一時唔知講乜好,來日方長,有心嘅總有機會再見。

諗諗下就瞓著咗,瞓到半夜嘅時候,心血來潮彈起身,出咗身冷汗,連我自己都唔知咩原因。

「我係咪嚇親你呀?」左邊身無啦啦有人講嘢,唔嚇親就假,我打咗個突,但係未至於嚇到跌落床。

擰頭望向左邊,憑住窗外透入嘅燈光,我見到邱雅琳坐咗喺床邊張櫈上面,好彩佢夠靚女,唔係咁夜見到個人坐喺床邊,都幾得人驚。

「你未放工咩?」我見邱雅琳仲著住護士服,所以有此一問。

「加咗少少班,搞到啱啱先放,我唔係想嚇你,只係諗住你聽日出院,我再返工嘅時候應該已經見唔到你,所以諗住過嚟望多眼先走。」邱雅琳一臉唔好意思同唔捨得。

「唔緊要,我都想喺臨走前再見下你。」就算有得再見,下次見邱雅琳嘅時候佢一定唔會係著住制服,護士服好襯佢清純嘅外表,我想好好記住佢而家個look。

俾我眼甘甘咁望住,邱雅琳有啲怕醜:「對唔住,嘈醒咗你。」

「唔緊要,如果你冇嘈醒我就走咗,我反而會怪你,因為你令我少咗個見你嘅機會。」我伸手拖住邱雅琳隻手,佢隻手有少少凍。

邱雅琳用另一隻手捉番住我:「我今日做嘢嗰陣不停諗起你。」

「你隻手咁凍,不如坐上嚟,我俾啲被你𢫏。」可能冷氣凍、可能緊張,邱雅琳對手凍得嚟仲有少少震。

「哦。」邱雅琳坐上床,我攞張被𢫏埋佢。

然後理所當然咁,我哋兩個瞓咗落床,打側望住對方。

「你有冇暖番啲。」我問邱雅琳。

「有,好好多。」邱雅琳隻手冇再震,開始慢慢暖番。

「不如我俾多啲溫暖你。」我伸手攬住邱雅琳雙肩。

「好呀。」邱雅琳靠向我,伸手抱住我條腰。

兩個人近到鼻貼鼻,稍微側下個頭,四片唇就黏住咗。

錫落去邱雅琳個咀度嗰時,佢有少少顫抖,不過好快就平靜落嚟,反壓番向我,我哋攬得好緊,彷彿怕稍鬆手就會失去對方一樣。

邱雅琳將脷伸出,我即刻張口吸入咀裡面同佢熱烈交纏,肉緊程度甚至稍微嘗到少少血腥味,不過邱雅琳冇反抗,只係盡力令整條脷完全進入我口裡面,等我可以好好享受佢嘅柔軟同靈動。

雙手當然冇可能淨係攬住,我左手不停掃邱雅琳背脊,右手伸入護士裙裡面大力搓揉豐滿嘅臀部,即使隔著底褲,都可以感受到嗰種滑不留手嘅觸感。

邱雅琳見我咁激進,亦都冇令我失望,用右手撫摸我塊面,左手伸入褲頭捉住凸咗個頭出底褲嘅細佬,用拇指撥弄龜頭,邱雅琳始終經驗唔多,冇乜技巧,只不過隻手較嫰滑,齋摸都令到細佬越變越大。

細佬越大,慾望越大,我收番對手幫邱雅琳除衫,今次雙手回復自由,除起衫上嚟特別得心應手,幾下就解開晒啲鈕,個Bra都費時搞,順手就拉低埋,露出裡面微隆嘅雙乳。

小琪就樣細波大,邱雅琳就樣大波細,搞起上嚟都有種好青澀嘅青春味道,錫落邱雅琳個胸度嗰陣,主要係吸個乳頭,波邊其實唔係好多地方擺到入口,更加唔好話揸住嚟搓,咁既然冇波揸,我雙手就伸去後面捉住pat pat嗰兩舊肉,將邱雅琳成個身壓埋自己度,用細佬隔住衫去頂B女。

俾我舔胸舔到好high嘅邱雅琳捉唔到細佬,就有樣學樣咁捉住我籮柚向自己壓,將B女送去俾細佬頂,喺我哋互相合作,雙方同時努力頂嚟頂去嘅時候,細佬開始分泌出黏液,而B女就流出B水,為即將來臨嘅親密接觸做好準備。

今次終於可以錫下B女,我由個胸移落肚臍嘅同時,雙手將護士服一路向下拉,到達B女嘅時候,邱雅琳身上只剩下白色底褲,底褲上嘅B女位置仲因為太濕而變咗深灰色。

邱雅琳都留意到呢個情況,好似覺得好醜咁,塊面紅晒,於是我索性除埋底褲,喺黑森林下嘅B女望落閃閃發光,色澤鮮紅而飽滿,我將雙腿分開,聞咗下B女,浸味好獨特好香,令人好想品嘗,而我亦的確即時成個放晒入口仔細品嘗。

好滑好好舔,中間微張嘅細縫不停引我進入,但係因為邱雅琳係處,我唔想用脷破佢處,只係去上方舔凸出嘅陰蒂,第一次俾人同B女有咁親密嘅接觸,邱雅琳成個身不停向後縮,我伸手同佢雙手互握,安撫佢因太刺激而高漲嘅情緒,亦都防止佢唔知縮咗去邊。

舔咗一陣,因為實在太濕,搞到我成臉都係,好似喺度飲水咁,於是我跪起身,除晒啲衫褲,趴落邱雅琳個身,喺佢耳邊細細聲講:「對唔住,我諗我今次忍唔到。」次次去到咁尾尾都㩒得住,我都唔係男人喇。

邱雅琳用有啲迷矇嘅聲音回應:「咁唔好忍,我都唔想再忍。」
係呢到停?
lm
家姐會唔會又走入嚟阻住晒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞