【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
屌屎忽屌啲竹昇妹真係好麻煩
冇灌腸直接入
碌鳩變臭屎鳩
靚女唔屙屎的
Live 左
爽呀直接放個死tb飛機
第五十七章 樂極生悲

我正喺考場考緊公開試,但係突然人有三急,於是舉手通知監考要去廁所,點知去到疴極都疴唔出,俾嘢塞住咗咁,考試時間一分一秒過去,我唯有返番考場,急住嚟做,咁情況下梗係專心唔到,倒數十五分鐘嘅時候都未做到一半,尿又急時心又急,終於喺好緊張嘅情況之下瀨咗出嚟。

一瀨出嚟,個人當堂清醒番,先發現原來自己係發夢,而Carmen就喺下面幫我擔緊細佬,唔怪之得頭先咁急喇,原來係佢喺度搞鬼,仲搞到我做唔晒份試券!不過好彩喺瀨落佢個口,唔係喺試場瀨到一褲都係。

Carmen好滿足咁含住成口精去擦牙,今次唔知點解佢冇吞到,可能起身未擦牙,所以唔食嘢住,但係唔食嘢得嚟又會走去幫我口交。

「我見佢好大,所以幫你整番細。」呢個係Carmen嘅答覆,又幾貼心喎,通常起身都會急尿,但係喺晨勃嘅情況下係好難疴嘅,所以多得Carmen,我一起身就可以去疴番個靚尿,諗落如果朝朝有人幫我咁樣嚟一劑都唔錯。

我去廁所同Carmen一齊刷牙,然後又去浸浴洗身,尋晚搞完都冇沖涼就瞓,成身黐𥹉𥹉,難為Carmen頭先竟然肯幫我含,含完仲舔乾淨晒,或者呢個先係佢冇吞精嘅原因。

浸浴嗰陣我當然有手多口多,不過另一個生理因素阻礙咗我哋更進一步,尋晚都冇食咩正餐,而家個肚幾餓下。

落酒店餐廳食咗個豐富嘅早餐,跟住Carmen就話要去做gym,啱啱食到咁飽其實唔應該去做運動,佢話就係食完嘢先要即刻消脂,唔係好易肥,佢身型咁fit,應該係有佢嘅道理嘅。

返房換好衫先再落番去,可能因為仲早,所以冇乜人,我樣樣都做下,而Carmen就只係喺度用跑步機跑步,咁做咩gym啫,跑步之嘛,不過見你對35C喺度彈下彈下咁誘人,咁就算喇,唔知佢咁大係咪就係因為成日跑步扽出嚟。

隨著時間過去,越嚟越多人嚟做gym,男嘅就同我鬥大力咁,我舉30公斤佢就舉40公斤,硬係見我做完啲器械就要落多一、兩格先安樂,女嘅清一色走晒去跑步,直情係群波亂彈,不過講句老實話,唔係賣花讚花香,亦都絕冇私心,但係Carmen對波真係彈得最有美感。

跑咗成粒鐘Carmen先跑完,我過去扶番佢落嚟,喺眾多艷羨目光下同佢一齊離開,Carmen仲好識做咁挨晒落我度,表現出一副小鳥依人嘅慵懶媚態。

返到房,Carmen連沖涼都冇力,全程由我代勞,雖然成身汗味,但係頭先做gym嗰陣俾佢對波彈到我個心都差啲彈埋出嚟,一除衫見到真波嘅時候即刻忍唔住含落口舔番夠本先,係就係咸啲,不過唔知係咪心理作用,經剛才嘅一番跳動後對波明顯彈手咗啲,女仔鍾意跑步原來係有原因嘅。

表現到咁急色係有啲唔好意思,所以過咗陣口癮我就正正經經幫Carmen洗身,佢都有幫番下我,就係只限於細佬,無論我洗佢邊度,佢都只係專注喺細佬,仲洗到佢越嚟越大。

沖乾淨身就係上番床嘅時間,既然Carmen咁關心細佬,一上到床我就自動將細佬送埋佢度,由於見佢未恢復體力,所以今次男上女下,我張開腳跪喺佢面前,將細佬放入佢個口。

Carmen個身攰啫,個口同條脷一啲都唔攰,同平時一樣舔得咁落力,真係好有專業服務精神,細佬熱完身就到B女,我直接去用同樣態度服侍番B女,務求令到佢有賓至如歸嘅感覺。

大家都準備好之後,我好乖咁自己戴番個套,然後先插入B女,Carmen冇特別提我,甚至瞇埋眼都冇睇,早知唔咁乖,借啲意擺入去插幾下先,世事就係咁,永遠唔會盡如人意,你想陰佢嘅時候陰唔到,諗住乖乖地嘅時候反而佢就全無防備。

正面插完就打側,打側完就後入,然後又轉去另一邊打側,每插到感覺開始變淡我就轉姿勢,將Carmen喺張床度轉嚟轉去,佢好似覺得好好玩咁,任我翻來覆去打圈,最後都係喺最後一次後入嘅時候達到高潮。

咁跟住又係到我出嘢嘅時候,除咗個套,喺B女度揩咗啲水,毫無懸念咁插入菊花,啱啱俾高潮啲水濕完,細佬嘅濕滑程度絕對足夠跣住入洞,今次由我做主動,插起上嚟除咗洞口嘅緊窄,仲感受到裡面嘅溫暖,Carmen喺我插嘅時候不停用力收縮屁眼,夾到我好舒服。

我貼晒落Carmen個背脊度,唔同插入B女嗰陣,插菊花嘅時候係稍為高啲,因為有籮柚兩團肉喺度,撞落去係會有少少反彈力,而且仲可以順便俾兩舊肉夾下,外面夾完裡面再夾,令我不其然下下都掹晒出嚟先再入到盡。

伸手去前面揸波同摸B都係指定動作,唔係兩隻手咁得閒好唔習慣,一直都唔知對波俾人揸嘅時候係咩感覺,睇落似係好high,但係齋揸又真係會舒服咩,唔係應該好似俾人搣咁痛痛地咩,有機會要問下啲女先。B女摸落就一定舒服喇,唔係點會次次摸親冇一陣就成手濕晒。

Carmen啲呻吟聲其實好好聽,聽落真係俾我搞到好high咁,我諗佢喺呢方面都有研究過,所以俾佢叫到我個心都酥軟埋,呢種酥軟感由個心度延伸落去細佬,跟住細佬就喺酸酸軟軟嘅快感中,好暢快咁射晒入去籮柚裡面。

射完後,Carmen擰轉身攬住我,我都攬番佢,雖然起身唔係好耐,但係做完兩次咁劇烈嘅運動,今朝仲要俾Carmen口爆咗一次,攰攰地竟然又同佢一齊瞓番著。

再醒番嘅時候,已經係下晝三點幾,我哋係俾房裡面個電話嘈醒嘅,酒店通知話到咗check out時間,問我哋會唔會續租,咁當然唔會喇,係Miss Yip租俾Carmen㗎嘛。

「Aunt Yip冇extend?佢男友冇搵佢喇,所以我可以早啲返去。」Carmen自言自語,梗係冇搵佢喇,喺度同你搞咗兩日嘢,:「咁我哋走喇,雖然想同你多一陣。」
離開酒店,Carmen話想返屋企先,因為驚Miss Yip唔開心,我都好明白,所以送佢上的士趕返去,我諗佢唔會將我哋呢兩日嘅嘢講俾Miss Yip聽咁醒啩,人哋冇嘢扑,你就話俾佢聽呢兩日扑嘢扑得好開心,都好bitch啫。

講開Miss Yip,都唔知點同佢解釋呢兩日冇去佢度。Miss Cheung可能都會問起呢單嘢,咁點同佢講呢,冇理由話因為見Miss Yip個姪女又年輕又係竹昇妹,所以同佢打咗兩日友誼波㗎。咦?尋日朝之後仲冇搵過周穎,我呢啲人渣都真係幾貪新忘舊。

或者係掛住諗嘢,我竟然冇睇車就衝咗出馬路,到聽到啲長響嘅安聲,架車已經嚟到好近,只係趕得切谷行左手左、腳啲肌肉,就俾一股無可抗拒嘅大力撞到飛起。

我都儘量缷晒啲力,但係落地嘅時候隻左腳都係傳嚟劇痛,啲骨應該斷或者碎咗,然後個頭仲好暈,有啲腦震盪,周圍啲人叫到拆天咁,不過我都唔知之後發生咗咩事,因為已經斷咗片。

呢啲咪樂極生悲囉,成日掛住諗女,都抵我俾車撞下,或者入廠抖下都好,有啲時間俾我諗清楚點處理身邊越嚟越複雜嘅唔知幾多角關係。
係醫院食殘廢餐
入醫院食護士
入到醫院繼續扑野
入醫院食隔離床
想睇食護士
LM
屌你到時醫院咁多條女黎哂探你跟住啲女問原來你哋都同佢扑過野呀假設同時間醫生入埋嚟講你有愛滋病都幾好笑
入到醫院點知黃師奶訓隔離床
唔係次次都食好野,今次都應該食翻次護士長,塵少始級數。
塵食屎床戲應該幾好睇
第五十八章 入院遇故知

有番意識嘅時候,第一眼見到嘅係好可怕嘅畫面,我竟然見到王小富個網友邱雅悅一大舊白色嘢咁戙咗喺我面前,仲用有啲色迷迷嘅眼光望住我。

我即時彈起身,但係只彈到一半,因為我發覺左半身係郁唔到嘅,只係右半身微微向上起咗少少就跌番低。

望落左邊身,原來左手膊頭至手腕位俾人打咗石膏,綁喺條頸,左腳就由大脾以下都用石膏包實晒,仲吊起埋,咁梗係郁唔到喇,不過我覺得左邊身無論手定腳都仲有知覺,只係有少少痛,唔知點解要打石膏打到咁。右邊身就冇乜事,可能有擦損少少,但係目測就見唔到咩傷。

咪住,講番邱雅悅先,點解佢會喺度嘅?望真啲,唔係啩,睇佢一身打扮,原來佢係護士嚟,邊有噸位咁大嘅護士㗎,咁大舊點照顧病人,佢一個轉身個病人已經唔知俾佢彈咗去邊喇。

況且護士明明係「最受男性歡迎十大職業」之首,咁而家算點先,乜都俾邱雅悅一手破壞晒,啲男人咩憧憬都冇晒喇。

邱雅悅見我一醒就咁好反應,仲怒啤住佢,唔驚不特止,仲即刻走到同我塊面只有幾cm嘅近距離位置,笑住同我講:「落喺我手上,今次你死梗喇,上次你走得咁瀟洒,而家你半邊身唔郁得,睇下你仲走得去邊。」

一浸飯餸味由邱雅悅個口兜面噴埋嚟,我幾可肯定佢啱啱食完乾炒牛河,食得咁肥膩,唔怪之得你咁大件,簡直係侮辱咗護士呢個職業,令萬千少男嘅性幻想破滅,我以後仲點諗住啲護士仔打飛機,一瞇埋眼就見到你個死人樣喇。如果我隻手唔係受咗傷,我真係想打佢一鑊。

邱雅悅唔知自己已經將我推到去爆發邊緣,仲懶得意咁繼續挑戰我底線:「我著護士服係咪好誘人呀?你呢啲𡃁仔唔係好鍾意制服誘惑㗎咩?」

講起制服誘惑,我真係冇諗過有人可以著制服著到咁唔誘人,成個白色水桶咁,仲要係XXXL水桶,某程度上,我係有啲佩服邱雅悅嗰種能夠令任何男人寧願搞基都唔搞佢嘅天賦。

喺我諗緊用咩方法逃出邱雅悅魔掌嘅時候,忽然傳嚟敲門聲,邱雅悅本來仲想講啲乜,聽到都唯有先去開門:「請問你有咩事呢?」

「我…我想探病。」房外傳嚟王小富震晒嘅聲,係喎,我因為喺香港冇乜親人,喺學校除咗阿叔就填咗王小富做緊急聯絡人。

「你係病人邊位呀?」邱雅悅問。

「我…我係佢同…同學。」王小富應該被嚇得好犀利,唔會好得過我頭先嘅情況。

「哦,病人要休息,你唔好同佢傾咁耐,我一陣仲要幫佢好好「檢查」。」邱雅悅唔知點解要強調「檢查」兩個字,講嘅時候又唔知點解要望向我兩腿中間。

邱雅悅走後,王小富先戰戰兢兢咁行入嚟,我當然知道佢咁驚嘅原因喇,邱雅悅呢個網友本來就係佢惹番嚟,不過佢𢵌咗我去頂之嘛。

「點解佢會喺度嘅?」王小富等邱雅悅啲腳步聲走遠,先好快咁走嚟床邊問我。

「孽緣啩。」我唯有咁答,直到而家我先有機會打量下周圍嘅環境,咦?間房係私人病房,電視、梳化應有盡有,仲有埋私家廁所,睇落大過我屋企個廳:「衰仔,上次跣完我之後,你良心發現呀,租間咁豪華嘅私人房俾我。」以我所知王小富屋企有少少錢,不過應該唔係有錢到可以咁樣洗。

「你撞傻咗呀,呢度幾千鈫晚呀,我點俾得起。」王小富即刻擰頭。

幾千鈫?即刻出院都唔知夠唔夠錢找啲入院數,唔怪得搞到我咁喇,梗係諗住屈我喺度有咁耐住咁耐。

「咁你即刻幫我搞出院,唔係今年屋企匯俾我啲生活費都唔知夠唔夠找數。」我當機立斷咁講。

王小富見我個樣唔似講笑,又諗起邱雅悅呢個咁恐怖嘅存在:「好,我即刻幫你搞。」起身就走咗出去。

等咗好似幾個鐘咁耐嘅十零分鐘,王小富終於再次出現,見佢個樣古古怪怪咁,我深知不妙:「唔係唔俾出院呀?定係出院條數好貴?」

「唔係,姑娘話你起碼要住兩個星期先可以出院。」唔係嘛?咁咪即係㩒住搶,淨係房租都要幾皮喎,「而且已經有人幫你俾咗十幾萬入院按金。」王小富用詢問嘅眼神望住我,以為我會知道答案。

我都好想知究竟邊個咁大手筆請我住院呢?我突然醒起一個好嚴重嘅問題:「係喎,你知唔知我昏迷咗幾耐?今日係咪仲係星期日?」

「仲係星期日,唔係邊得閒過嚟探你,醫院通知我嗰陣話你冇咩嘢,只係左手同腳啲骨有少少裂要打石膏,應該只係昏迷咗兩、三個鐘。」王小富答。

咁即係Miss Cheung都仲未知我入院喇,除咗Miss Cheung,我真係諗唔到仲有邊個會幫我book間私家病房,同俾咁多錢按金。

隨著敲門聲,邱雅悅喺呢個時候又出現番,見我哋兩個個樣都有啲怪,好奇咁問:「你哋個樣做乜咁凝重呀?你冇咩事喎,身體機能都絕對正常,可以繼續做愛做嘅事。」

「邱姑娘,你知唔知我入院嗰陣邊個幫我俾住院按金?」有求於人,我唯有低聲下氣。

「叫邱姑娘咁見外呀,叫我Yvonne喇。」邱雅悅對我微笑:「入院手續係嗰個Top Model Jessica嘅經理人幫你搞嘅,佢通知咗我哋要好好照顧你,費用幾多都唔係問題。」

嗰個最近冒起嘅E Cup名摸Jessica?我入院關佢咩事呢?「今日撞到你嗰架保姆車,當時喺車裡面嘅就係Jessica同佢經理人,為咗隱瞞件事,佢哋即刻搵人送咗你入我哋醫院,上頭仲落咗order叫我哋唔好爆呢件事俾傳媒知。」

哦,一切謎底終於解開喇。

見到邱雅悅,王小富即刻周身唔聚財:「咁你好好休息,我走先,學校嗰度我會幫你請假。」講完就走,可能佢驚俾邱雅悅知道真實身份。

「我送你出去。」邱雅悅即刻講,跟住王小富走,嚇到佢面都青埋,有啲嘢總係要還嘅。

兩條友出咗房,得番我一個,望住裝修都仲好新淨嘅病房,鼻裡面充滿消毒藥水嘅濃烈氣味,有啲唔太真實嘅感覺。

呢排扑嘢扑得咁密,唔通係個天想我停下?諗起細佬,發覺有啲急,準備起身去廁所嘅時候,先知原來係幾困難嘅,都唔知點攞隻腳落嚟好。

喺我惆悵緊嘅時候,傳嚟敲門聲,邱雅悅咁快返嘅?唔知佢同王小富有冇好好交流呢?

房門打開,入嚟嘅唔係邱雅悅,而係佢個妹邱雅琳!
好耐無見 Miss Cheung
快啲扑E級model
扑e cup model! 個保姆
E cup model
有文就推
E
Miss Cheung回歸未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞