【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
唔係掛有冇即刻鳩縮
呀哥你要做我bb個爸爸了
唔好暴走呀屌
暴走
好似段譽咁唔係阿爸親生嘅 咁咪無問題囉
點知再反轉 其實主角執返嚟
好痴線。會唔會黃師奶變左老母
主角老豆屌過黃C9
即係小琪老母派佢老公帽?

好期待晚晚8點都mon住
第七十九章 妹妹的感覺

「媽咪話呢件事只有佢自己知道,你阿爸反而唔知,詳細情況媽咪冇講清楚,只係話有次佢哋四個飲醉咗,醉薰薰嘅時候你阿爸當佢係你媽咪咁搞咗,不過當時因為媽咪係第一個清醒,所以佢趁冇人知離開咗現場,但係後來就發現有咗我,偷偷地驗過真係唔係我阿爸嘅。」小琪繼續講完成件事。

我稍為消化咗下小琪嘅說話,當然明白陳師奶咁緊張嘅原因,但係其實我覺得冇乜嘢。唔計我睇咁多「近親」AV,基本上我同小琪自細從兩個唔同家庭長大,係呢幾年屋企人走咗先叫熟咗啲,對於一個自細就以細妹身份長大嘅人、同另一個十幾年後先相認嘅真細妹相比較,我完全冇咩亂倫嘅心理負擔,係唔生得B驚係畸胎囉。

唔怪得上次小琪話係「最後一次」喇,不過我又真係冇乜所謂,呢單嘢唔係陳師奶爆出嚟,根本就唔會有人知道,而家只係多咗個不必要嘅心理負擔,如果我同小琪咩都未發生,我可能會因為呢個原因而唔去搞佢,但係既然已經發生咗,咁就算㗎喇,唔通因為咁去報警自首咩。

小琪唔知我諗緊乜,見我冇出聲以為我大受打擊:「對唔住,龍哥哥,都係我唔好,當日如果唔係我主動要求,就唔會搞到今日咁田地。」

我當然唔會怪小琪:「小琪,我從來冇後悔過同你之間嘅事,就算我當日早就知道你係我親生阿妹,事情發展亦都未必會有改變,我哋又唔係自細一齊長大,鍾意就鍾意,我先唔會理咩血緣關係,況且上一代嘅糊塗賬,有乜理由要我哋找數。」

「龍哥哥,你真係唔介意?」小琪見我咁睇得開,有啲意外。

我摸摸小琪個頭:「傻妹,我梗係唔介意喇。」

小琪鬆咗口氣,好開心咁攬住我:「咁就好喇,我仲擔心你會以後都唔再見我。」

「點解你會咁諗?無論發生咩事,我都唔會唔見你,呢兩個星期你走咗,我仲好掛住你。」我攬住小琪膊頭,輕吻佢額頭。

雖然唔係錫咀,小琪都全身顫咗一顫:「龍哥哥,我都好掛住你。」然後主動仰頭錫落我個咀度。

我冇抗拒,喺我心目中係得一個細妹,佢而家喺加拿大,而小琪,自從我第一次同佢發生關係後,已經衝破咗當佢係阿妹看待嘅心理障礙,將佢當成其中一個對象。

或者因為一路當小琪係阿妹,而佢亦都係同我搞過嘢中最細嘅女仔,加埋佢個蘿莉look,小琪對我嚟講係最有青春氣息嘅一個。

我用脷頂開小琪咀唇,伸入去口裡面同佢唇舌交流,然後張開口吸晒佢個咀入口,用舌尖來回輕掃微濕嘅軟唇,無論係溫暖嘅口腔定係柔軟嘅咀唇,小琪都令我流連忘返。

當我隻手再次撫上小琪胸前嘅時候,佢再冇推開我,仲即時伸手去摸細佬,我啪開胸前啲鈕,滑隻手入去穿過胸罩揸波,對波仍然係又滑又彈手,小琪由褲頭伸入去底褲裡面,輕輕握住細佬,冇咩特別動作,只係揸住,然後壓壓下。

我同小琪互相揸咗陣,就開始一路錫一路企起身為對方除衫,然後赤裸上身相擁繼續打茄輪,冇咗衫嘅阻隔我可以好清晰咁感受到小琪尚算豐滿嘅雙乳,我緊緊攬實小琪,壓到佢對波都向兩邊咇咗啲出嚟,右手由身後嘅牛仔褲頭進入股溝,直落到去雙腿間再向前臼住B女,B女未算好濕,所以摸落去仲好幼嫰。

小琪俾我摸到越嚟越濕,突然脫出我懷抱踎低,拉低我條褲就含住細佬舔,忽然進入咁暖嘅咀,細佬舒服到挺咗挺,小琪雙手攬實我籮柚,將細佬塞到入晒個口度,條脷好快好大力咁不停周圍遊,舔到我有少少腳軟,跟住先放鬆手用口前前後後咁幫我套細佬。

啱啱先俾瑜姐姐用咁上下方法吹爆咗,小琪竟然又係用呢招對付我,兩個人好似夾埋咁,不過我冇俾小琪吹爆,彎身一手抱起佢,將佢抱去床上面,小琪正舔得興起,俾我咁樣抱起有少少不滿,但係都即刻攬住我條頸不停錫我。

放咗小琪上床,我除咗佢條牛仔褲同底褲,掹開雙腿一嘢含住B女,經過剛才嘅蘊釀,B女已經頗為濕潤,好適合含入咀裡面品嘗,小琪因為身形嬌少,B女都相對細啲,可以用口完全含住慢慢舔勻,同埋用脷伸入陰道嗰陣會被夾得好緊。

隨著小琪呼吸越嚟越急促,B女都跟隨節奏喺我個咀裡面收放,我喺陰唇、陰蒂同陰道間來回游走,分泌嘅聖水於每一次循環不繼增多,後嚟已經濕到喺咀角流咗啲出嚟,於是我上番去錫小琪,將細佬插入B女。

細佬順利滑入緊窄嘅陰道,讓充滿水份嘅溫暖包圍住,踭啲就俾小琪夾到我即刻射精,我都唔係第一次同小琪搞嘢,但係唔知點解今次個感覺比以往咁多次都強烈,仲好刺激,事後諗番起,我覺得好有可能係知道咗小琪係自己親細妹後,心理上有種既興奮又內疚嘅複雜感情。

小琪嘅反應都好激烈,攬實我上身係咁用對波磨我個胸,我俾佢磨到細佬越脹越大,喺狹窄嘅陰道裡面被越夾越緊,不過因為小琪雖然緊,但係陰道壁始終因年輕而好柔嫰,未至於夾到插唔到,而係夾到每一下抽插都好似俾一堆軟肉緊緊包住咁。

有時越快越舒服,有時就越慢感覺越實在,不過今次係前者,所以我越插越快,即使俾小琪捉實上身,下身仍然可以上上下下咁極速移動,插到小琪全身痙攣,手同腳、甚至陰道都抽抽下咁又鬆又緊,令到我全身都好舒服,舒服到喺再一次嘅深入裡面射晒出嚟。

小琪感受到暖暖嘅精液流入身體裡面,即刻捉實我抽搐咗幾下,唔同頭先嘅痙姅,呢幾下係好深沉嘅抽動,喺陰道嘅細佬感覺最深刻,好似俾人大力啜咗幾下咁,啜到又射咗啲精入陰道。

我用力環抱住小琪再大力插多咗幾下,等啲精射乾淨晒後,先慢慢褪番細佬出嚟,瞓落小琪側邊,將佢攬到胸前,讓佢個頭瞓喺我心口。

小琪靜靜伏喺我度,似乎喺度細聽緊我漸趨平緩嘅心跳聲,我一下一下由頭頂到髮尾咁撫摸小琪啲秀髮,佢呢隻洗頭水幾好,洗到啲頭髮又香又柔順。

享受住暴風雨後嘅寧靜,原本以為只有Miss Cheung、周穎同邱雅琳三個要揀嘅我,發現原來小琪喺我心裡面,都係一個可能嘅選擇。
連射三下,勁
呢個發展真係估唔到
平淡感即刻無晒
近親性交
中出自己阿妹係乜撚野玩法

唔知點解好好笑
好撚痴線
可能係小琪老母唔想個女俾男主屌先作既故仔
Lm
第八十章 突如其來嘅改變

完咗事之後,我同小琪嘅心情都舒暢咗好多,於是小琪繼續講埋件事。

小琪雙手墊住下巴伏喺我心口,承接搞嘢前講到嘅地方繼續講落去:「後嚟媽咪就要我去外國留學,話驚我喺香港唔知會同你搞啲咩出嚟,因為佢feel到我好鍾意你,就算知道咗真相都未必肯離開你,我初時都唔肯,不過經媽咪再三勸導,同埋佢話我同你一齊可能會令你前途盡毀,我先應承去留學,但係咁短時間要安排好一切,最簡單就係搵你屋企人照顧同幫手,所以我就去咗加拿大。」

「始終再快都要有少少準備,所以早兩星期我去加拿大其實係考入學試同辦手續,然後返嚟處理埋香港嘅事,先再正式過去,我上次唔講清楚俾你聽,一方面係想睇下你會唔會掛住我,另一方面係諗住如果萬一你掛住我,我今次返嚟都可以見下你,但係結果喺飛機上面遇到瑜姐姐,唔覺意提起咗你,然後我就乜計劃都忘記晒,忍唔住走嚟搵你,但係又驚會再搞出事,所以就話晒啲嘢俾你聽。」小琪停咗停,望住我好甜咁笑咗下:「不過結果都變成而家咁。」

我同小琪攬多咗陣,佢就起身返屋企,雖然我哋唔介意咩兄妹關係,但係既然陳師奶咁緊張,就費事令到件事變複雜,所以都係避免俾佢知道我哋繼續有往來。

搞掂晒上床都成十二點幾,先係瑜姐姐,然係小琪,真心講都幾攰,估唔到合埋眼腦裡面浮現嘅反而係Miss Cheung,呢幾日先後同周穎、邱雅琳同小琪見面,靜落嚟嘅時候原來最懷念都仲係Miss Cheung,雖則叫做日日喺學校都有得見,但係要親密接觸就要等到星期五。

星期四放學約咗周穎,拍住拖返屋企煮飯仔,食完飯就痴住坐咗喺梳化,感覺有如小夫妻嘅生活,咁既然係夫妻,當然要做下夫妻間經常要做嘅嘢。

不過未開始前,我同周穎提起小琪嘅事,上次佢哋都算緣慳一面。

「咁你咪好開心?不如搵日約小琪出嚟見下面,我都想認識下自細同你一齊長大嘅人,話唔定佢可以講下你啲秘密我知。」周穎見我上次因為小琪突然走咗咁唔開心,所以聽到佢突然又返番嚟,都好戥我開心。

「都好吖,等我煮番餐九大簋俾你哋兩個食。」本來諗住講埋小琪係我親細妹件事俾周穎知,不過諗真都係唔好,姑勿論呢啲牽涉到上一代嘅嘢其實唔係好關我哋事,而且如果周穎第時知道我哋明知係兄妹都照搞嘢,當我係變態就唔好。

「你記住你講過嘅說話呀,到時整唔到就要罰。」周穎搣住我耳仔笑住講。

「罰我一日內任勞任怨,俾你無限次任做。」我𢵌個頭過去錫周穎條頸:「但係如果煮得好食就到你俾我任搞。」

周穎俾我錫到係咁笑:「點解聽落好似點都係你著數晒嘅。」周穎越掙扎,啲衫同裙就越俾我整到飛起晒,連個Bra同底褲都走埋出嚟。

如果見到都唔理就太唔俾面,我將周穎抱起,叉開佢對腳坐落我大脾度,腫起嘅細佬隔住底褲頂落條細縫度,我一手托腰,一手拉低個Bra就含住乳頭。

一舔乳尖周穎就即刻「呀!」一聲叫咗出嚟,我伸手落去磨B女,磨到底褲都濕晒,周穎就伸手入褲捉實細佬捋,捋到細佬即時吐咗啲口水出嚟。

我放開乳頭轉攻咀唇,周穎張口伸條脷出嚟同我交流,上下都咁舒服嘅時候,我梗係拉開底褲,直接搓B女,周穎好似知道我心意咁,幫我鬆開褲頭,放細佬出嚟直入濕潤嘅陰道。

周穎喺喉嚨發出呻吟聲,細佬因為俾佢坐住,所以入到好深,掂到子宮口之餘,亦隨著周穎自然擺動下身而不斷磨來磨去,磨到周穎一下下咁打冷震,我亦都因為俾嫩滑嘅宮口刺激、同緊窄陰道溫暖嘅包圍,而有啲作射反應。

我低頭錫番落個胸度,用舌尖快速舔乳尖,周穎俾我搞到好興奮,下身用力壓落細佬度夾,壓到想夾斷細佬咁,不過當然唔會做到,只係變咗陰道口係咁夾陰莖根同春袋嘅交接處。

收縮嘅陰道傳嚟周穎高潮嘅訊號,我猛力抽插咗幾下,趁住周穎高潮呢刻都內射埋佢,直覺咁樣應該係最舒服,而周穎全身顫抖嘅反應亦印證咗我嘅想法。

喺我仲諗住俾周穎夾多陣嘅時候,門鐘忽然響起,我哋兩個都嚇咗一跳,周穎即刻起身拉番好啲衫,我就連忙收番埋細佬,拉拉鏈嗰陣仲差啲拉到細佬。

周穎走去廁所執番個look、同順便平伏下高漲嘅情緒,我就去開門,除咗瑜姐姐同小琪,我諗唔到仲有邊個會喺呢個時候嚟搵我。

出現喺門口嘅果然係小琪,同平時唔同,佢個樣好焦急,好似有緊要事搵我咁。

我見咁即刻打開門放佢入嚟,小琪一入到嚟就好急咁講:「龍哥哥,你做咩唔聽電話,你屋企人有急事搵你呀。」

扑緊嘢電話再大聲都聽唔到喇:「啱啱忙緊冇為意,你咁緊張,係咪有咩事發生咗?」

「阿爸...你阿爸喺加拿大發生咗嚴重交通意外,而家仲昏迷緊!」小琪講得好快,但係每個字都好清楚咁印咗落我個心度。

自從屋企人移民後,都有幾年冇見佢哋,平時甚至冇乜點諗起,突然聽到話阿爸有事,個感覺好唔實在,連擔心都講唔上。

呢個時候電話響起,我攞起一聽,係阿媽打嚟:「阿龍,你阿爸出咗意外,醫生話好嚴重,可能...總之你即刻訂最快嘅機票過嚟。」

我一時唔係好接受到:「點解會咁㗎?」

「總之你...」阿媽講講下冇咗聲,我「喂」咗幾下,跟住阿妹接咗個電話嚟講:「阿哥,你儘量快啲過咗嚟先,有乜嘢過到嚟再講。」然後就掛咗線。

「龍哥哥,我都會儘快過番去,始終佢都係...你阿爸。」我當然明白小琪嘅意思。

喺我唔知講咩好嘅時候,小琪上前同我擁抱,有啲擔心咁同我講:「我頭先都同阿媽講咗件事,不過我今次返嚟始終有好多嘢要處理,所以最快都要下星期先過到去,你過咗去嘅時候有咩要我喺呢邊幫你搞,就即刻通知我。」

「小琪,你放心,我都咁大個人,即使有咩特別情況發生,都可以處理到,最緊要唔好影響到你自己,有啲嘢雖然係命運安排,但係唔代表我哋唔可以改變。」雖然我個心有少少亂,但係我都安慰咗小琪先。

小琪點點頭,然後就先返屋企,反正去到加拿大都仲會見面,好多嘢都可以到時再傾同處理。

嗰頭小琪走咗,周穎就喺廁所出嚟,我嘅神情一定好難睇:「究竟發生咩事?」

我嘆咗口氣:「我呢兩日可能要飛一轉加拿大。」世事有時就係咁,喺你最冇準備嘅時候,就會忽然發生啲令你意想唔到嘅事,從而迫你喺短時間內作出一啲好重要嘅決定。
搭飛機撞正瑜姐姐同班機廁所大戰
氣流交
係飛機見到之前個abc 入廁格搞過 去到加拿大講男主爸爸死左 根據傳統要禁慾100日之後就比樓主 寫返100日 再更新了 (我會唔會太黑心
會唔會老豆臨走前爆/走後老母爆
話男主唔係親生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞