【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
第一百章 可疑嘅表現

當架車停喺Betty同Amy屋企門口嘅時候,三個女仔就自動醒晒,可能係因為感受到停低嘅緣故。

「Phoenix,唔該晒。」Betty好有禮貌咁道謝。

「唔使唔該,咁你記住同阿媽講話我哋星期六去Wonderland喎。」阿妹提醒Betty,然後望向Amy:「Amy你會唔會一齊去?」

Amy望向我,阿妹都跟住望向我:「阿哥同阿Wing你哋都去㗎喇。」

雖然我唔知Wonderland係咩地方,但係聽個名應該係遊樂場,我望一望周穎,佢微笑點點頭:「好吖,我哋都去。」

阿妹見我話去,望番Amy,Amy就話:「我都去。」

「你都去?」Betty有啲意外咁望住Amy。

「落車喇,阻住人哋呀。」Amy推Betty走。

我哋互相道別,阿妹一邊褪車一邊笑住講:「原來最高話事人係阿Wing。」

「Wonderland係咩地方?」我拉開話題。

「類似迪士尼樂園,不過全部都係玩過山車嗰類刺激機動遊戲,上年去嗰陣Amy咩都唔敢玩,之後仲話打死都唔會再去。」阿妹向我妙妙咀,唔怪之得啱啱Betty見Amy話去咁意外。

唔會關我事啩?我偷偷地從倒後鏡望向周穎,見佢冇乜嘢咁睇緊窗外面嘅風景。

返到屋企阿媽已經煮好飯,阿妹好興奮咁講述今日行程,我同周穎只係靜靜食飯,由佢自由發揮。

「我哋星期六仲會去Wonderland。」阿妹最後話。

「阿爸出事後你都冇乜點玩過,成日做兼職,趁阿龍同阿Wing喺度放鬆下都好嘅。」阿媽有少少強顏歡笑。

「放心喇,阿媽,阿爸辛苦咗咁多年都未抖過,而家只係稍為休息下。」我安慰阿媽。

「咪就係,況且我同阿哥都係成年人喇,係時候出嚟幫補家計,等你哋享下福。」阿妹拍晒心口講。

雖然講大咗少少,但係阿媽都知道我哋好識諗,個樣冇再咁愁。

沖完涼入番房已經幾夜,阿媽同阿妹一早瞓咗,我同周穎喺床上面攬住傾偈。

「你同Amy之前識㗎?」周穎一開口果然就係講Amy嘅事。

「唔係,點解你會咁問嘅。」我有啲好奇。

「因為你哋今朝一見面嗰陣,Amy就好似認得你咁...不過之後又的確唔似識得。」周穎側頭回想。

我冇要周穎繼續估估下,講咗圖書館單嘢佢聽。

「哦,原來係咁。」周穎恍然大悟。

「原本呢單嘢有啲瘀,所以冇諗住提,估唔到會撞番啫。」我解釋。

「咁又係,等我仲以為你哋之前有啲咩。」周穎如釋重負咁講。

「會有啲咩吖,我都有你喇。」我低頭想錫周穎個咀。

周穎推開我:「但係Amy頭先臨走嗰陣好可疑喎。」

「啱啱識,有幾可疑啫,你唔係覺得佢對我有意思啩。」女仔係咪都咁多疑,覺得自己男朋友係萬人迷,真係情人眼裏出雞絲。

「雖然你唔算靚仔,但係唔知點解就好有女人緣咁囉。」周穎嘟長個咀。

我見周穎個樣咁趣緻,𢵌個頭埋去錫佢,周穎起初都有稍為反抗,不過好快就知鬥唔過我,攬住我條頸同我打茄輪。

伸手入衫摸胸,一陣就摸到乳頭硬晒,周穎其他嘢樣樣都好,就係個胸細啲,年輕嘅肉體柔滑而富彈性,稍稍彌補咗size上嘅不足。

周穎好合作咁伸手入褲摸漸漸脹大嘅細佬,我當然都伸埋另一隻手入去摸濕濕地嘅B女。我哋保持住濕吻狀態,喺性方面,錫係插入外最舒服嘅行為,既親密又互動,唇舌交流間好容易令到雙方都極速興奮。

眨下眼隻手就濕晒,細佬都扯到行晒,我跨坐到周穎面前,將細佬送入瞓喺度嘅周穎口中,周穎仰頭含住細佬,用脷溫柔舔勻每個位置,舔到我渾身舒泰,即刻有想射嘅感覺,不過啱啱埋牙,梗係冇可能咁快繳械。

我緩緩擺動下身,讓細佬喺周穎口裡面進出,為免頂到周穎太辛苦,我冇將細佬塞晒入周穎個口,每次見到周穎個樣有啲難受就抽番出嚟,不過淨係睇住細佬塞到周穎塊臉脹晒咁都好誘人。因為咁又暖又濕真係太舒服,所以我不自覺咁當個口係B女咁抽插咗好一陣,由周穎好熱情咁用條脷不停舔細佬,到佢都冇乜力由得我自己郁為止。

當細佬終於離開周穎個口嘅時候,我見到周穎長長吁咗口氣,玩咗咁耐搞到我都有啲唔好意思,掛住自己舒服,完全唔記得咗周穎係完全唔會有任何反應,我諗大部份女仔幫男朋友口交時都唔會舒服得去邊,除非佢有食腸仔嘅特別癖好就除外。

我諗周穎幫我口交咗咁耐,應該點興奮都平伏番晒,於是主動走去佢下身舔B女,B女果然已經乾晒,我既深情又溫柔咁上上下下舔咗陣,B女先開始滲番少少水,我伸手托起籮柚,將B女含入咀裡面舔,同時用上唇磨擦漸漸脹大嘅陰蒂,直到陰道有足夠嘅濕潤,我先起身將等候已久嘅細佬送入去。

細佬同B女緊密結合,頭先因為用口,細佬一直未能插到盡,而家終於可以俾溫暖嘅環境完全包圍,速度慢慢加快,力度越嚟越大,周穎用腳箍實我條腰,自然地將B女跟住出入節奏迎向細佬。

周穎啲喘息聲變得粗重及急促,我都覺得細佬開始有脹脹地想射嘅感覺,將速度同力度再提升,好快細佬就忍唔住射晒入陰道深處。

唔止周穎喘氣喘到就嚟窒息咁,我都有啲回唔到氣,喺度係咁大口抖氣,雖然應該去再沖個涼先快,但係可能出咗去成日,莫名嘅疲倦突然襲至,玩鬼屋同回程爭啲撞車嘅驚嚇感某程度上造成額外嘅體力透支,瞓番落床冇一陣我竟然就失去咗意識咁瞓著咗。

或者因為冇沖番乾淨,成身黐𥹉𥹉咁瞓得唔係幾好,點零鐘仲忽然扎醒咗,感覺上好似係發咗個惡夢,但係又點都諗唔起內容。

周穎喺側邊瞓得好腍,鼻裡面傳出均勻呼吸聲,我輕輕離開床,走去廁所沖咗個快涼,呢幾日天氣都有啲涼,阿媽都話差唔多要開暖氣,但係因為仲未開,沖完涼嘅時候都有啲寒寒地。

著番衫之後,望到擺起床邊嘅電話,有幾個Miss Cheung send嚟嘅訊息。
係咪Miss Cheung飛埋過嚟
Miss Cheung 強勢回歸
Wonderland,Ching realy know play

同埋就算男豬新學年轉過去Grade 12應該都唔使太多功夫,最多加個ESL都應該夠上安省既大學。

利申: 十年前的ON撚
Miss Cheung
出過一埸嘅周師奶😭
太多扑嘢情節
開始悶
最好細緻描述感情
係咪準備到miss Cheung出場
好掛住佢呀痴線
第101章 與Miss Cheung的一席話

「這幾天你爸爸情況如何?有好轉嗎?學校的事情你和周穎不用擔心,我會幫你們繼續請假,直到事情辦妥為止。」

「雖然你只是離開了幾天,但是我已很掛念你,以往即使不能天天在一起,但起碼在校時也可經常相見,現在分隔兩地,才深切體會到當中的離愁別緒,你回港後,我想除了周末外,平時也要多點約會。」

「你有想念我嗎?希望你快點回港。」

「你和周穎有好好相處嗎?周穎是個好女孩,你要好好珍惜她,或許她才是你最好的選擇。」

「你們一定玩得很開心,所以已經忘了我這個Miss吧。」

「對不起,剛剛寫了那麼孩子氣的訊息給你,你爸爸的情況一定令你很心煩,你放心,無論將來如何,Miss永遠感激在我最失落的時候,你所帶給我的快樂。」

「子龍,我愛你。」

看完Miss Cheung啲訊息,唔知點解覺得心情有啲沉重,呢幾日我掛住同周穎出雙入對,過埋啲渡蜜月咁嘅生活,唔好話Miss Cheung,連阿爸仲昏迷緊都差啲唔記得,今日甚至對Amy產生咗少少感覺,對於喺香港掛住我嘅Miss Cheung,真係超級內疚。

我忽然好想聽到Miss Cheung把聲,好想話俾佢聽我都有掛住佢、同埋佢仍然係我心裡面最愛嘅人。加拿大嘅凌晨兩點幾,啱啱係香港嘅晏晝點幾鐘,即係Miss Cheung應該食緊lunch,我把握機會用Whatsapp打過去,或者Miss Cheung可以聽到電話。

我走到樓下,直接行出後花園,周圍漆黑一片,只有幾間屋仍有燈光透出。電話響起接通嘅聲音,我個心跳得好快,好驚Miss Cheung唔聽我電話,但係我嘅擔心似乎係多餘嘅,電話只係響咗兩下,Miss Cheung熟悉嘅聲音已經響起。

「喂,子龍?」Miss Cheung充滿驚喜嘅聲音從電話傳出。

「Miss,我好掛住你。」我一聽到Miss Cheung溫柔嘅聲線,忍唔住即刻咁講。

「我都好掛住你。」Miss Cheung用有啲哭音嘅語調話。

我聽落好心痛:「對唔住,Miss,係我唔好,令到你唔開心。」

「你唔好咁講喇,係我唔好至真,我都咁大個人,竟然仲寫埋啲咁唔理性嘅訊息俾你,我冇嘢喎,你只不過離開咗幾日,係我自己太過細路仔。」Miss Cheung好似仲緊張過我。

聽到Miss Cheung咁講,其實我仲唔安樂,我望向因為冇咩光害而星羅滿佈嘅夜空,諗起正喺同一天空下,但係遠在地球另一端嘅Miss Cheung:「Miss,可以得到你嘅青睞,係我幾生修番嚟嘅福氣,無論將來會點,你喺我心目中嘅地位永遠都唔會改變,你永遠都係我最重要、最愛嘅人。」呢啲說話我喺離開香港前就應該好好同Miss Cheung講清楚,咁就唔會令到佢有今日嘅擔心同唔開心。

點知Miss Cheung聽我咁講,反而喊咗出嚟:「子龍,你喺今日肯咁同我講,我已經心滿意足,就算將來發生咩事,我都會記得你曾經喺呢一刻,對我講過嘅呢一番說話。」

或者而家嘅我,真係俾唔到個咁大嘅承諾俾Miss Cheung,就算勉強講再多,說服到自己,都說服唔到其他人:「Miss,我知道呢一刻好難令你相信,但係我會用時間同努力證明我嘅說話。」

「Miss唔係唔信你,只係唔想用承諾束縛住你,你記唔記得我同你講過,只有見識過各種事情之後,最後你都仲係覺得自己想同我一齊嘅時候,你先再同我講頭先嘅說話都未遲。」Miss Cheung少有地認真咁同我講。

似乎再糾纏喺呢個問題上面都唔會有結果:「仲有個零禮拜我就返,我會多啲打俾你,你唔使擔心我,希望阿爸呢兩星期可以醒番,咁我哋就可以回復之前嘅生活。」

「希望真係可以快啲恢復正常。」Miss Cheung都認同我嘅講法。

之後我哋就傾咗啲呢幾日喺各自身邊發生嘅事,Miss Cheung喺香港冇咩特別,畢竟只係過咗幾日,仲要係返緊學,而我就講咗去過嘅地方。

「如果Miss你可以喺我身邊就好。」我衷心講出心底話。

「而家有周穎喺你身邊都唔差吖。」Miss Cheung話裡面有啲醋意。

我嚇咗一跳,本來都好好地,點解又返番轉頭:「Miss,我對你...」

冇等我講完,電話就傳出Miss Cheung嘅笑聲:「你放心喇,係我叫周穎過去陪你㗎嘛,我點會呷佢醋。」

聽到Miss Cheung咁講,我稍稍放心,但係都唔係完全安心,返香港見到Miss Cheung時,一定要同佢好好講清楚。

「我要上堂喇,你專登打俾我,我好開心,只要知道你仲著緊我,我就心滿意足。」Miss Cheung最後話。

「Miss,對唔住,我唔會再令你唔開心。」我拍晒心口話。

「我相信你,我都唔會再咁細路仔。」Miss Cheung把聲充滿溫柔。

同Miss Cheung講完電話後,雖然唔係完全放心,但係都叫做釋懷番唔少,回頭行番入屋,屋外只有我剛才出後花園時打開嘅門燈,屋裡面就有三個對我嚟講都頗重要嘅女人,阿媽、阿妹同周穎。

有時同Miss Cheung一齊嘅時候,我會諗起周穎,同周穎嘅時候就會諗起Miss Cheung,兩個女人都係我而家心裡面最常記掛住嘅人,比起其他女仔如小琪同邱雅琳,Miss Cheung同周穎係我真心想共渡餘生,分享一切喜怒哀樂嘅另一半。

而家Miss Cheung喺香港,而周穎就喺我身邊,但係如果我要留喺加拿大嘅話,呢兩個最珍視嘅人都將會和我分開。

唔係永遠分開,但係分開幾年後,我哋仲可唔可以再喺番埋一齊,其實我無論對自己定對佢哋都冇乜信心,講就天下無敵啫,個零月嘅感情,有可能抵受得住數年嘅分離咩?

返到房,望住仍然瞓得好腍嘅周穎,即使只係隨隨便便咁瞓喺度,周穎都好靚,我瞓低攬住周穎,佢張眼望咗我一下,笑一笑又合埋眼瞓番。

喺呢一刻只要可以擁抱住周穎,將來嘅事又何必諗太多呢?
樓主自己最鍾意邊個
好正 每日8點準時出post 樓主應該鍾意 肥妹仔
Miss Cheung 真係好好
miss Cheung 快D出場就好
Miss cheung
Miss Cheung 阿
小別勝新婚!
利申:miss cheung 派!
周穎派
擁不擁有也會記住誰 快不快樂留在身體裡
小朋友先做選擇 why not both 樓主
快啲翻香港啦
第102章 見下世面

瞓醒嘅時候發現周穎已經唔喺身邊,原來佢又出咗去花園施肥同淋水,睇嚟周穎都好緊張棵蘋果樹同玫瑰花樹,或者佢覺得呢兩棵樹係我哋兩個人嘅愛情結晶品,所以好想佢哋可以同我哋嘅感情一樣,開花結果。

因為到星期六先再有行程,所以我同周穎嘅行程就係喺附近周穎圍逛下,朝早去商場食早餐,跟住喺圖書館逗留咗陣,呢間圖書館係我同Amy初遇嘅地方,嚟親都會諗起佢,同埋會有種Amy會突然喺某處轉角出現嘅奇怪感覺。

離開圖書館,就去超市買咗啲餸返屋企煮,晏晝撐枱腳,夜晚就同阿媽、阿妹食,今日嘅晚餐有少少唔同,係我同周穎合力煮嘅,即係我主力,周穎幫手切下嘢同炒幾下嗰種合力,阿媽同阿妹知道周穎有份煮,當然大讚特讚一番。

今日晏晝無無聊聊同周穎睇緊電視嗰陣,石克隆曾經打過電話俾我,約我晚飯後出去吹下水,佢有約埋周穎去,但係周穎怕醜唔肯去,喺加拿大呢個陌生地方,其實周穎唔想同我有任何時間分開,即使只係幾個鐘。不過周穎都知石克隆條友口沒遮攔,如果一齊去,實俾佢攞我哋嘅關係嚟講笑,仲一定會問我哋扑過嘢未嗰啲衰嘢,我哋閂埋門搞到天昏地暗一件事,喺外人面前攞嚟講就有啲尷尬,而且我就話威啫,周穎始終係女仔,呢啲男人之間嘅光榮,唔係咁方便喺當事人在場嘅情況下攞嚟炫耀。

阿妹知道我要同石克隆出去,就主動話帶周穎去蒲,雖然唔知佢哋去蒲乜,但係我對周穎有絕對信心,老實講,就算佢有日變咗心,我都只會係傷心,而絕對唔會怪佢,能夠同周穎有過呢段咁開心嘅日子,對我嚟講,已經係賺咗,Miss Cheung嘅情況亦一樣,對於同我一齊嘅女仔,有邊個唔係紆尊降貴咁嚟迎合我。

周穎比我仲早出門口,阿妹又將佢打扮到同自己一樣嘅竹昇妹look,化晒濃妝咁出去,話要帶佢見下世面,啱啱講話唔擔心,見到咁嘅環境我都即時有啲驚驚地,唔係帶周穎去見識下啲大支嘢呀!

我嘅臉色應該有啲難睇,所以周穎離開前專登走過嚟錫咗我一啖:「你放心喇,我心裡面只有你一個,Phoenix話去佢個friend屋企度傾下心事,全部都係女仔嚟。」

全部女仔著成咁?周穎都幾天真:「咁你自己小心啲,唔好咁夜返。」我表現到成個深閨怨婦咁。

周穎點點頭,嚟唔切再講多兩句,已經俾阿妹拉走咗,望住漸漸遠去嘅車燈,我有啲後悔應承石克隆出去吹水,而家到我唔想同周穎稍為分開。

阿妹走後唔係好耐,石克隆已經嚟到,佢揸住架紅色新款波子駛入行車道,響安叫我出去,出到去見到石克隆一身名牌打扮,成個富二代咁款,令一身普通便服嘅我相形見絀。

坐上車,石克隆劈頭第一句就話:「難得我哋兩兄弟喺加拿大都可以撞番,今晚無論如何都要帶你去威下。」

「可以喺度遇番你我都好開心,講唔定真係要留喺加拿大嘅話,到時就靠晒你照住我。」見到石克隆同以前一樣咁熱情,我都心安咗好多,話晒幾年冇見,佢仲要喺外國地方浸咗咁耐,一百八十度轉變晒都唔出奇。

「呢方面冇問題,到時我轉埋去你間學校度照你,反正呢度入大學修夠分就得,讀咩學校冇乜所謂,我哋又可以好似以前咁兩兄弟拍住上,講起上嚟,王小富最近點,有冇好似你咁掂,搵到個校花做女朋友?」講起兄弟,石克隆自然諗起王小富。

「佢都有女朋友喇,係護士嚟,感情仲好穩定,我估佢一畢業就結婚。」邱雅悅應該唔會放過王小富。

石克隆真心為王小富高興:「估唔到個衰仔傻傻下,都可以搵到個護士做女朋友,世事嘅嘢真係無奇不有,你轉頭俾埋佢個電話我,等我恭喜下佢。」

「好呀。」希望石克隆唔會發現到邱雅悅嘅真身:「係呢,我哋而家去邊?」

「帶你去睇啲正嘢。」石克隆神神秘秘咁講:「講番正題,你係點搭上校花㗎,過兩招嚟使下好喎。」

「其實一切都係巧合啫,嗰次我同周穎俾班主任Miss Cheung揀咗做「大學資訊日」,大家見面多咗,相處落嚟又覺得幾夾,唔知幾時開始對大家有咗感覺,跟住就順其自然咁喺咗埋一齊,講番起嚟我都覺得有啲不可思議。」我將整個故事簡化咗,半真半假咁向石克隆交代。

就算揸緊車,石克隆都擰頭瞪咗我一眼:「你當我係王小富呀,講啲咁嘢就想洒走我,咪話我唔當你係兄弟,我俾多次機會你再講過。」

我苦笑嘆咗口氣:「講你都唔信,不過既然你要聽,我就即管講你知。」可能識於微時,我對石克隆有絕對信任,基本上男仔嚟講,只有佢先係我無所不談嘅老死,王小富都唔得,況且王小富而家肯定會重色輕友,講咩俾佢知都爆晒俾條女聽,我都已經瀨咗佢幾次嘢。

我深吸一口氣,將由同Miss Cheung開始,到嚟加拿大期間發生嘅事,一五一十講晒俾石克隆知,當然中間嘅搞嘢情節只係輕輕帶過,但係亦冇刻意隱瞞,或者我本身都想將呢個幾月嘅經歷講俾人聽,當係曬命又好,搵個人認同、分享下又好,屈咗喺心裡面咁耐,終於可以有人知道,我講完有種鬆晒嘅舒暢感,如果唔講出嚟,有時我會覺得自己喺度發緊夢。

石克隆聽完後好一段時間冇講嘢,唔通連佢都接受唔到,以為我喺度講大話:「你都唔信?我唔怪你,其實我都有啲難以置信。」

「換轉係第二個講,我一定唔信,但係我哋話晒係生死之交,如果連我都唔信你,仲有邊個會信你。」石克隆望向我,微笑住講。

我用感激嘅眼神望向石克隆,條友繼續講:「但係你連自己同父異母嘅妹都食埋,真係有啲估你唔到。」

講到小琪,我一向都覺得冇乜嘢,不過由其他人口中咁直接講出嚟,就有少少尷尬。

「你哋唔係一齊長大,發現真相嗰陣已經米已成炊,都唔怪得你。」石克隆好似想說服自己咁幫我解釋:「睇嚟係我枉作小人,你最近食得咁飽,總之唔使帶你嚟呢度。」石克隆一邊講一邊原來已經泊好車。

我望向擋風玻璃外,發現喺傾傾下間嚟到嘅地方,係一間望落明顯係夜店類嘅地方。

我用詢問嘅眼神望向石克隆,佢光明磊落咁講:「呢度係睇Table dance嘅。」
早知唔使帶你嚟呢度
食得太飽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞