【甜故】自從同Miss喺一齊,我就忽然變得好受歡迎

1001 回覆
475 Like 20 Dislike
Push
死肥婆
第六十三章 臨門一腳

「我今日去唔到探你,因為尋日嘅事,阿爸話我呢個星期再唔準時返屋企,以後都唔俾我出街。」周穎把聲差啲喊咗出嚟咁。

「唔緊要喇,我應該好快可以出院,到時你再嚟我屋企探我都一樣,萬一你阿爸以後都唔俾你出街咪仲慘。」我安慰周穎,都唔明而家啲父母做咩仲管得啲仔女咁嚴,如果佢哋知道我同周穎嘢都搞咗幾次,分分鐘報警拉人。

「返學又見唔到你,放學又唔可以同你一齊,呢個星期一定好難捱。」周穎冇因為我嘅說話而開心番。

「咁我使唔使每日自拍幾段video俾你解下相思之愁?」我懶神秘咁講:「不過你柄埋自己睇,唔好俾其他人睇到,因為起碼有四級以上。」

「你係拍至好呀,唔拍我見到你嘅時候要拍番夠本。」周穎終於笑番。

「咁你都拍俾我喎,唔係呢幾日我要晚晚上網睇AV就唔好喇。」我乘機向周穎要求。

「睇下你表現先喇。」其實講下笑啫,唔會真係拍啩,雖然我都好想睇。

Miss Cheung都有Whatsapp我,叫我好好休息,等星期六、日可以出院,到時就去佢屋企養病。

渡過咗一個寂寞但係尚算舒適嘅上午,午餐照樣豐富,我一路食一路自拍俾周穎睇,周穎見到我有遵守承諾send video俾佢好開心,話會好好獎勵我。

除咗醫生同姑娘,成日都冇其他人嚟搵我,連邱雅悅同邱雅琳兩姊妹都冇,係到食完晚飯,諗住早啲瞓嘅時候,邱雅琳先再出現。

「今日好多嘢做,有幾次想嚟睇你,都臨時俾護士長叫咗去做其他嘢。」邱雅琳個樣好攰,但係都滿臉笑容咁對我講。

「做嘢緊要啲,反正我又唔係有咩大病,過幾日就出院喇。」我一啲都唔介意,雖然我都想見邱雅琳。

「咁使唔使同你去廁所呀?」邱雅琳對呢方面好積極,但係如果我下下等佢嚟幫我小便,應該一早中咗尿毒。

「唔使,頭先啱啱去完。」我見邱雅琳咁攰,費事再麻煩佢,況且頭先真係啱啱去完,想借啲意要佢幫我,都疴唔出,自己去係麻煩少少,但係唔通大便都搵佢幫手咩,啲傷殘人士咪又係咁去。

「哦,咁你都早啲休息,我聽日再嚟探你。」邱雅琳有啲失望。

「不過,」我見邱雅琳咁想幫手:「我未沖涼,唔知你介唔介意幫下手呢?」

邱雅琳聽到即刻掹大對眼,好興奮咁話:「唔介意,你自己都沖唔到,梗係要搵我哋姑娘幫手。」

經過一日嘅訓練,唔好話去廁所,就算真係要自己沖涼都唔係難事,只不過係左手左腳硬晒,又唔痛,戙戙下都仲叫做行動自如。

邱雅琳扶我去廁所沐浴間坐低,幫我除咗啲衫褲,醫院啲病人衫褲係特別設計,一啲都唔難除,好快我全身就只剩下左手左腳上面嘅石膏。

始終係專業人士,邱雅琳雖然有啲面紅,但係都氣定神閒咁幫我抺身,而我見佢咁專業,就算個心跳得幾快,亦都努力㩒住細佬,唔俾佢亂咁喺人面前起頭。

當然,呢個情況只可以喺細佬唔俾人掂到嘅情況下發生,當邱雅琳用手輕輕洗抺細佬嘅時候,我仍然係忍唔住嗰種要抬頭嘅衝動。

「對唔住,我唔係有心。」我見細佬喺邱雅琳手裡面越變越大,越洗越多地方要洗嘅時候,先一步道咗個歉。

邱雅琳塊面已經紅到滴血咁,但係仍然強顏歡笑:「你又唔係有病,有反應都係正常啫。」

我低頭望向跪喺細佬面前嘅邱雅琳,一身護士服嘅佢好細心咁逗住細佬慢慢清洗,搞到連領口裡面嘅33A都隱約喺胸罩度走咗少少出嚟,咁樣細佬有咩辦法唔更加興奮。邱雅琳隻手好滑好嫰,溫暖住脹大嘅細佬,亦都溫暖咗我嘅內心。

其實我好想同邱雅琳講,佢再咁洗細佬法,我應該會忍唔住,但係佢仍然愛不釋手咁喺度洗緊,洗到我都唔知佢係喺度幫我沖涼定係打飛機。

終於,我喘著氣咁同邱雅琳講:「你…你再咁洗法我可能會忍唔住。」

邱雅琳眼神迷矇咁望向我:「忍咩呀?忍唔住就唔好忍喇。」我估邱雅琳嘅意思係叫我忍唔住就射晒出嚟,但係其實我係忍唔住想同佢再進一步。

我用右手捉實邱雅琳仲洗緊細佬嘅左手,將佢扯埋身,對準個咀就錫落去,邱雅琳起初突然俾我捉住有啲驚訝,但係轉瞬就進入狀態,踭開我隻手,攬住我個頭熱烈回應我嘅吻,雖然有啲亂嚟,不過喺我起晒頭嘅情況下,點錫都唔再重要。

我伸手去除邱雅琳啲衫,但係單手除衫鈕係有啲困難嘅,搞咗好耐先除到兩粒,邱雅琳見我手腳咁慢,主動自己除晒啲鈕,將上身衫拉開,連同個Bra都拉走埋。

上次緣慳一面嘅33A今次終於得見,細得嚟都好cute,我用右手揸落左邊胸,感覺有啲似周穎個胸,不過仲要細少少,令我想起睇AV成日標榜嗰啲貧乳。

我張口就含落右邊嘅乳頭上面,波就係細,但係乳頭就唔見得細好多,本身已經硬硬地,一舔就更加堅挺。邱雅琳用手揞住個口,咬實牙唔敢嗌出嚟,都啱嘅,話晒喺醫院,仲要係佢工作嘅地方。

舔夠之後,我就將手伸入裙底,今次真係可以隔住底褲摸到B女,唔係再好似今朝咁只係掂得一掂,底褲喺細縫位置已經好濕,我揭開底褲,毫無阻隔咁摸落濕潤嘅陰唇,手感好嫰好豐滿,一唔小心就會將手指滑咗入去。

邱雅琳低頭錫落我個咀度,喺喉嚨度發出低沉嘅呻吟聲,似乎佢係借助同我打茄輪,嚟掩蓋咀裡面發出嘅聲音。

右手清楚感受到邱雅琳B女極之渴望被插入嘅需求,唔止濕,當我磨落細縫嘅時候,佢仲會不停張合咁想吸手指入去,我輕輕逗弄凸出嘅陰蒂,刺激到邱雅琳失去常性咁用力咬落我條脷度。

喺呢個時候,我唯一可以做嘅,就係將邱雅琳件護士服連內褲扯咗落嚟,其實我係好想錫下B女先插入去,但係礙於環境同身體狀況,都係留番下次先喇。

我對準B女,諗住用番尋日同Miss Cheung扑嘢嘅相同體位進入,細佬啱啱掂到B女,都未插入,邱雅琳就好大聲咁嗌咗一下:「哎!」

成場邱雅琳都冇叫過出聲,突然嗌出嚟嚇咗我一跳,即時停咗落嚟:「你冇事吖嘛。」

邱雅琳好怕醜咁望住我:「我第一次,你可唔可以細力啲?」第一次?原來嗰次邱雅悅唔係講笑,我真係差啲食咗邱雅琳隻豬。

雖然講唔上食豬無數,但係唔知點解對住邱雅琳,我忽然覺得唔應該咁隨便:「不如我哋唔好做住。」我講咗句連自己都估唔到會講嘅說話。

邱雅琳有啲意外,用講唔出失望定傷心嘅表情望住我:「點解呀?」

「我覺得我哋嘅第一次,唔應該喺咁嘅環境下發生。」其實係我覺得邱雅琳嘅第一次,唔應該俾我呢啲渣男。

雖然我講咗個大話,但係就令到邱雅琳好開心:「咁又係,你咁做都唔舒服喇。」又唔會唔舒服,不過唔緊要喇,呢啲都係美麗嘅誤會。

今次邱雅悅冇出嚟搞搞震,可惜結果都係一樣,或者呢啲就係我同邱雅琳嘅命運。
賤人
樓上係咪唔識規矩啊屌你老母
食屎啦又係你隻死人goose
個個故都quote文
係咪有人比錢你撚9我地啊
所以一早 block 7 左佢
第六十四章 E Cup Model

結果邱雅琳幫我抺多次身,然後著番衫上床,係踭在未氹埋我瞓。

邱雅琳走嗰陣春風滿臉,成個熱戀中嘅小女孩咁,但係我就有啲失落,唔止係因為搞到一半冇得搞埋落去,仲係因為對邱雅琳抱有一種唔知點處理好嘅心情。

理論上邱雅琳喺我心目中嘅地位,應該仲未去到Miss Cheung同周穎嘅level,或者勉強接近小琪,但係我對佢偏偏出奇地介懷,頭先扯到咁盡,我都居然可以忍住唔去馬,真係令我佩服自己佩服到五體投地。

個問題係點解呢?之前就話俾邱雅悅搞破壞,但係今次冇喎,雖然我真係渣男,不過就因為我係渣男,咁先冇可能突然間唔渣埋落去,玩良心發現。

自細老師教落,如果遇到啲解決唔到嘅難題,就先放低唔好諗住,瞓一覺醒番嘅時候,一切可能就會迎刃而解,於是我選擇早啲瞓。

第二朝瞓醒,啱啱食完早餐就有人嚟探我,係搞到我要住院嘅E Cup Model Jessica。

Jessica真人好sharp,應該接近180cm高,對腳已經夠長,仲要著高踭鞋。佢一入嚟就除咗副黑超,露出雙眼,對眼唔算太大,但係勝在有神,個鼻唔算太高,不過鼻形好公整,個咀大小適中,上唇微翹,睇落好性感,五官都好靚,加埋佢比上鏡好似仲大少少嘅巨胸同大籮,唔做Model就唯有去出賣肉體,雖則入娛樂圈某程度上都係做緊同樣嘅嘢。

講番衣著,Jessica對36E好胸猛咁喺件低胸黑色半袖衫度露咗一半出嚟,下身著住條普通灰色西褲,打扮算係比較親民,個妝都好淡,應該係唔想俾人認到,不過既然放得個胸出嚟,都好難唔吸引人目光。

「我係Jessica,撞到你嗰架保姆車就係我嘅。」Jessica一入嚟擗頭就撻朶。

除非唔睇新聞,唔係都好難唔識你:「你好,我係張子龍。」我都自我介紹。

「我知,今年讀緊中六吖嘛,我份人好直接,你有咩條件不妨講出嚟。」Jessica真係好直接,直接到我都唔知佢講乜。

「你講緊咩呀,我唔係好明喎。」我唯有好直接咁問。

Jessica冷笑一聲:「呢單嘢係我唔啱,但係你燈都冇睇就走出嚟,都唔係完全冇錯,只要你唔爆件事俾記者聽,做得到嘅條件我都可以應承你。」

哦,就係咁啫,雖然Jessica啲態度麻麻,但係我都冇諗住追究:「既然大家都有唔啱,你又幫我俾咗住院費,咁件事就算喇。」

「算?你當我三歲細路仔呀?我同得Emma講件事交俾我處理,我就一定做得好好睇睇,你有咩條件即管講。」Emma係Jessica經理人,呢方面我喺啲八卦雜誌度睇過。

「唔係,我真係冇其他要求。」我開始覺得Jessica有啲不可理喻。

「咁即係冇偈傾喇?」Jessica好嬲咁走埋床邊,雙手㩒住床用對好靚嘅眼嚟凶我。

咁嘅姿勢,凶我就凶唔到,不過個胸就近距離喺我面前晃嚟晃去:「不如你話俾我聽你有咩條件先肯走好過喇。」我移開目光,因為對大波已經令到細佬有少少反應。

Jessica見我移開目光,就順住我目光移動,唔知點解竟然望咗落腫起咗嘅細佬度:「哦,原來係咁,男人果然都係用下半身諗嘢。」咦?係咪有少少誤會呀,定係你淨係用對波嚟諗嘢。

「名模小姐,我諗你有少少誤會。」我見Jessica不懷好意嘅目光,覺得有必要喺誤會加深前澄清。

Jessica一手就揸落細佬度,老實講真係大力咗少少:「幫你打飛機,件事算數?」

「你細力少少,有啲痛。」我忍唔住講。

「細力?得。」Jessica放開手,一嘢就除低咗我條褲,直接揸住細佬:「咁有冇好力啲?」

雖然有啲粗魯,但係Jessica隻手都好滑,仲開始上下捋,細佬喺咁情況只能越嚟越大:「唔係,不如你聽我講清楚先,呀!」我都未講完,Jessica已經一口含咗落細佬度,頂,有冇咁舒服呀,喺呢方面我覺得Jessica嘅技術係我從未遇過咁勁,都係用咀含,唔知點解佢可以含到棍身咁舒適,條脷靈活就唔在講,最緊要係佢下下都舔落啲敏感位度,我都唔知自己細佬嘅不同位置喺敏感度上原來係有分別。

到咗呢刻,我都再冇咩想講,想嘅只係出嘢,本來尋晚同邱雅琳搞唔到尾,細佬已經處喺將射未射邊緣,而家再俾Jessica咁高超嘅技巧服待下,細佬即刻就想射,只係我覺得同Jessica唔係咁熟,口爆佢好似唔係咁好:「名模小姐,不如你攞番出嚟…」

「攞番出嚟!」Jessica好大反應:「用口你都唔夠,仲要攞番出嚟。」

吓?咁真係寃枉嘞,頭先明明含多陣就射,只係我唔想咁缺德射落啲陌生人個口:「其實我踭啲就射…」

「好,既然做到呢步,都唔爭在踭嗰啲啲。」Jessica「嚯!」一聲站起,唔見有咩動作,已經除晒身上面啲衫褲落嚟,我腦裡面即時泛起「工多藝熟」呢四個字。

親眼望落對36E度,先領會到咩叫做「一山還有一山高」,我覺得Miss Cheung同瑜姐姐已經好好身材,估唔到呢個世界沒有最大,只有更大,嗰兩個大到籃球咁嘅波,兩隻手都唔知揸唔揸得晒,可惜我隻左手打咗石膏,唔係真係想揸落去試下。

反而B女望落冇乜特別,明顯俾對波比咗下去,Jessica冇俾太多時間我觀賞,唔知幾時連我隻打咗石膏嘅左腳都放咗落嚟,仲以媲美武功高手嘅身法跨坐咗喺我身上面,一嘢就坐咗落細佬度,連熱身都唔使,B女就已經濕到可以俾細佬好順滑咁長驅直入。

我懷疑Jessica入行前係經過嚴格訓練,佢個B女望落好普通,但係細佬一入到去就即刻俾佢好緊密溫暖咁包圍住,仲好似識郁咁喺度按摩細佬,平時以我長度,應該唔一定入到子宮口,但係Jessica唔知用咗咩手法,令到整個龜頭完全俾佢子宮口吸咗入去,真係成個口咁喺度吮吸,今次真係令我知道咩叫做欲仙欲死。

Jessica嘅騎乘技術都係非一般嘅享受,除咗前後左右,仲會夾住細佬打圈,細佬以外嘅地方都俾佢濕嫰嘅陰唇磨到好舒服,唔怪之得啲富豪鍾意玩𡃁模喇,我有錢都想包番Jessica幾個月。

都係嗰句「人一世物一世」,咁大對波喺面前揚來揚去,唔揸都對唔住自己,我用力一嘢揸落去,嘩!好神奇呀,又軟又彈手就梗㗎嘞,Jessica見我揸佢仲即刻用對波夾實,真係大到隻手都唔見埋,完全迷失咗喺波罅中間。

上下都俾Jessica夾到實,我都冇再諗中唔中出嘅問題,籮柚就住佢前頂個勢一挺,乜嘢都內射晒入去,直情好似射晒入子宮裡面添呀,而Jessica都好勁,即刻就高潮咁夾住細佬打咗個冷震。

功德完滿,Jessica再嚟多個事後kiss,彎身錫落我個咀度,伸條脷同我交纏咗幾下,然後撐番起身:「而家你滿意喇,件事可以算數未?」

或者俾人扑完令Jessica有條件交換嘅感覺,所以安心啲:「當然算喇。」為免佢又誤解我意思,我簡單直接咁答。

Jessica唔知喺邊度搵部手機喺我面前揚咗揚,對住我好奸咁笑:「算你喇,不過頭先嘅過程我影低晒,你想抵賴都唔得。」變魔術呀,成身一絲不掛都可以變部手機出嚟。

我諗條片俾其他人見到,覺得我俾你強咗就真喇:「咁你放心喇,我仲點敢爆單嘢出嚟。」對住啲用個胸諗嘢嘅女人,我仲有咩好講。

「啲院費我會幫你俾晒,你放心住到康復喇。」Jessica見我就範,好開心咁講:「今次Emma實讚我處理得好。」

至叻就你喇,夾硬迫人搞嘢,仲要拍低晒自己啲罪證嚟要脅人,真心希望阿Emma下次真係唔好再俾Jessica自己處理。
開始暴走

雖然我鐘意
咁快同粗暴就食到E cup model.,咩幻想都無晒。快啲出院揾翻miss Cheung 周㯋算,反正都抄咗琳琳牌。
Model 做SP la
Btw 有冇參考圖
識唔少老師自己租屋住
一d都唔吃力
教中學一出黎2~3萬

btw 呢度完喇好嗎
Live左
第六十五章 你係咪已經有女朋友?

Jessica風風火火咁嚟完又走咗之後,我啱啱著番好褲,邱雅悅就同邱雅琳一齊衝入房,邱雅悅一臉憤怒、邱雅琳則一臉關切。

「班友頭先攔住晒所有人唔俾入,佢哋冇對你做啲咩呀?」邱雅悅咬牙切齒咁問我。

「咁又冇,你見我都冇咩嘢吖。」原來咁叠友,唔怪得搞咁耐都冇人嚟打擾。

「咁大班人咩都冇做就肯走?我見帶頭嗰個就係撞親你個名模,佢哋係咪嚟凶你,叫你唔好爆件事出去?」人哋話「波大冇腦」,邱雅悅對波仲大過Jessica,但係又冇佢咁冇腦。

「係有叫我唔好爆件事出去,不過都冇乜點凶我。」「胸」我就真係有嘅。

邱雅悅擺出完全唔信嘅表情,然後忽然發現咗啲咩咁大力聞咗幾下:「一浸味嘅,佢哋搵人搞你呀。」醫院啲漂白水咁勁都聞到?

我望咗望喺側邊一直好關心咁望住我嘅邱雅琳,都唔知點答好。

邱雅悅見我望向邱雅琳,即刻就誤會晒成件事,好嬲咁講:「好,你既係我未來妹夫,又係王小富個好兄弟,佢竟然都敢搞,呢單嘢你唔使擔心,交俾我處理。」成個大家姐咁款,邱雅悅唔係黑社會啩,咪住,佢做咩提起王小富呀,唔通咁快就搞埋咗?

邱雅琳等邱雅悅離開咗,先至坐埋床邊捉住我隻手,好擔心咁問:「佢哋係咪對你做咗啲好過份嘅事?」

舒服到咁算唔算過份呢?定係應該叫過份舒服呢?「不如唔好提頭先件事。」我都唔知點提好,唔通話我俾人強姦,仲姦到我好舒服咩。

邱雅琳見我滿臉猶疑,以為我受咗好大委屈:「咁你使唔使去廁所,我幫你吖。」點解搞到我哋之間得去廁所咁膚淺嘅。

「唔使…住。」我見邱雅琳去攞尿壼,即刻衝口而出,啱啱搞完嘢仲一浸味,俾邱雅琳知道都唔知點解釋。

邱雅琳見我咁大反應,以為我有創傷後遺症,眼泛淚光咁點咗點頭表示明白,然後將我個頭抱埋佢個胸度:「唔緊要,我唔會迫你,你即管放心,唔會再有人迫你做唔想做嘅嘢。」

所以有誤會嘅時候係好應該一早解釋清楚,件事去到呢一刻,我都已經唔知仲可以講咩,唯有遵從你鍾意點諗就點諗嘅態度,乜都唔再講。

邱雅琳攬咗我一陣,忽然面紅紅咁推番開我:「你肚唔肚餓,我去攞啲嘢俾你食。」

本來用緊邱雅琳個微乳胸嚟做枕頭嘅我,從陶醉中清醒過嚟:「都好吖。」雖然食完早餐唔係好耐,但係搞完嘢都有少少肚餓。

邱雅琳雙目含春咁望一望我,然後走咗出去。

唔係挨下胸都發情呀?不過都唔出奇嘅,尋晚我哋去到咁尾尾,踭臨門一腳就大功告成,我就話今朝有E Cup傻模幫我出火啫,邱雅琳可能仲處於嗰個邊邊位未回番落嚟。

邱雅琳好快返嚟,仲推住一大堆嘢食,除咗前菜同主菜,連生果同甜品都有,我直情覺得去咗食自助餐。

邱雅琳細心餵我食殘廢餐,我係有半邊身唔郁得,仲啱啱俾人搞完,但係絕對唔使咁服待,只係我見邱雅琳好似餵得好開心咁,又唔忍心話要自己食。

食完飯我去疴咗個便,順手洗咗下細佬,等佢冇咁大浸味,一陣唔知發生咩事㗎嘛,都係衛生啲好。

邱雅琳今日好似唔使做嘢咁,一路都喺度陪我傾偈,我好奇問起邱雅悅係咪黑社會嘅時候,佢即刻笑住咁答:「梗係唔係喇,只不過我哋呢間醫院成日都有啲有頭有臉嘅人嚟入住,你唔好睇家姐粗手粗腳,佢對病人好好,個個俾佢照顧過嘅都對佢讚不絕口,所以識落唔少人,今次唔知佢搵邊個幫手呢?」

哦!原來邱雅悅咁把炮,好彩我同佢相處都算融洽,諗諗下佢會唔會越幫越忙,將件事越搞越大:「不如你叫你家姐算喇,件事都過咗去。」

「唔得,點都要幫你攞番個公道。」邱雅琳喺呢件事上面,竟然出奇地強硬。

邱雅悅唔係用咗好多時間,我啱啱食完晚餐已經返到,仲帶咗個估唔到嘅人嚟。

「件事搞掂咗喇,虎哥話會幫你擺平,我哋等消息就得。」邱雅悅充滿大姐大本色咁同我講。

講完邱雅悅同邱雅琳打咗個眼色,邱雅琳點點頭表示會意,然後同邱雅悅離開咗房,跟住換咗個熟悉嘅人入嚟。

「乜今次咁大鑊呀,搞到要阿悅出馬。」竟然係王小富呢個衰仔,阿悅應該係邱雅悅喇,叫到咁親切梗係有路。

「睇唔出你咁有taste喎,你哋點開始㗎?」我冇答王小富,反而想知王小富同邱雅悅點撻著,話晒第一次見嗰陣佢驚到直接不辭而別。

講起邱雅悅,王小富即刻露出充滿愛慕嘅表情:「阿悅係一個好好嘅女仔,之前我同佢喺網上傾偈嗰陣已經覺得佢份人既善良、又開朗,第一次見面嗰陣我咁樣走咗去真係好唔啱,如果唔係你發生咗意外,可能我會就咁失去咗一段咁好嘅姻緣,講起我真係要多謝你。」睇嚟中間發生咗啲不可告人嘅經歷,有機會要審下王小富先。

「咁又唔好咁講,你哋咁有緣,始早都會遇番嘅。」邱雅悅條友邊有咁易死心,遲早實用佢啲關係挖到王小富出嚟。

「總之第時請飲一定唔少得你嗰份。」王小富講到呢度,行埋我側邊細細聲咁講:「聽講你同阿悅細妹都行得好埋,到時話唔定我哋可以繼續做好兄弟,甚至一齊擺酒呢,不過今次到我做你大佬喇,好細佬。」

乜講到咁遠呀,而且講起邱雅琳,我就真係唔係咁睇好,始終有種有緣冇份嘅感覺:「將來嘅事將來先算喇,最緊要你搵到the one。」

王小富聽到我祝福佢都好開心:「你放心,阿悅話今次件事一定幫你搞掂,就算唔計你可能係我妹夫,淨係你係我兄弟呢點,阿悅都實幫你。」乜兩條友講啲嘢一樣嘅,咁快就婦唱夫隨喇。

呢個時候邱雅悅同邱雅琳又入番嚟,邱雅悅向王小富示意,王小富即刻走去拖住佢隻手,喺呢個角度,邱雅悅係可以完全遮住晒王小富嘅身影,真係好壯觀,邱雅悅對我講:「咁我哋走先,你哋都唔好搞咁夜。」

於是間房再次得番我同邱雅琳兩個。

邱雅琳坐番喺床邊,唔知喺度諗緊乜咁,用雙手捉住我隻手一直冇出聲。

敵不動我不動,我見邱雅琳咁嘅樣,就知邱雅悅一定同佢講咗唔少嘢,仲好有可能全部都係王小富呢條不停同我稱兄道弟嘅友仔爆嘅。

邱雅琳滿臉不安,開始用雙手不停咁磨我隻仲郁得嘅右手,好似有啲嘢想講,但係又唔好意思講咁。

終於,邱雅琳鼓起咗好大勇氣咁望住我:「你係咪已經有女朋友?」

「係。」叫得做女朋友嘅,仲唔止一個添。
唔知點解覺得王小富係逃學威龍條友
今日呢篇係咪唯一一次冇甜嘅成份
食殘廢餐笑咗
有冇加更?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞