IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Fbable除左鬥平 冇野可取 淨係抄人
抄還抄 仲要詆毁人 呢啲咪叫黑心囉
之前有follow 睇佢啲相睇到unfol左點解可以影得咁奇怪
啲人普通樣又扮到好有風格咁,衫又普通冇襯過雜牌着曬上身
咪啱曬d冇乜錢又想扮rich嘅o靚仔買
以為用淘寶喺香港取景嘅圖就無人知?
太天真喇 無戴口罩 一睇就知唔係而家影
而且手上嗰枝係藍店華嫂冰室嘅奶茶
唔講以為顏文字係serco發明
出現了
店主你好
hi cornerc店主我冇話係佢發明喎 見到覺得好巧合 有果句講果句姐不過有啲野就心照啦 例如抺黑阿之類
Cornerc最中意抄serco見人轉型成功咪又再抄
serco一向打開顏文字 cornerc又咁岩打埋一份嘅我follow左serco好多年架啦 咁多間shop好似得佢一個會打顏文字 最近仲要加埋啲線條公仔
邊個打先邊個打後真係一目了然
唔講以為顏文字係serco發明
hi cornerc店主我冇話係佢發明喎 見到覺得好巧合 有句講句姐不過有啲野就心照啦 例如抺黑阿之類
原來係文盲 我唔係店主 依家唔知邊個抹黑邊個
店主你幾時開返Cornerc個留言謝
有無巴絲係take twoo買過鞋
信唔信得過
感謝絲打提醒我差啲中伏
因為我連淘寶嗰app都唔想裝,我見到係香港取景圖就減輕咗防範。
好彩見到你呢個留言。
呢條裙佢賣$228
嗚啊好開心幫到妳
其實我成日online shopping都見到呢啲人
借黃店個名賣淘寶貨 好灰心
自己都中過幾次招
於是決定狙擊佢地
人地就係夠平所以生存到,唔駛source貨淨係抄都省唔小成本
我覺得係運動野做唔掂要轉型
依家啲妹豬唔着潮牌運動裝,可能多得serco,轉曬做日系文青look如果serco做kol應該會好成功

對啡色鞋都要抄埋
有冇人買過the j diary覺得點?
個feel根本係一模一樣
見到都o嘴,人地ouat靚好多
兩個店主都好似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞