IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
咁清楚嘅你
成日覺得而度好多店主
羅生門
佢仲抄抄地羊c
代表咩 唔明
之前好似有絲打話要去稅局報串啲ig shop冇商業登記
因乜解究啲shop見serco賣韓國衫之後,本身賣開潮童衫nike, adidas個啲brand嘅shop又轉賣韓國衫
成日彈呢間啲廣告岀嚟,想點
pinkmoon勁垃圾 全部批發圖
D上身圖又唔清,之前dm問佢有無多d圖,佢send 返story d圖比我
問親佢有無現貨 全部都話要訂
句英文係咪仲要錯咗
一係Let's camp一係Let's go camping啦
Let's camping
我地好似focus 左錯野pinkmoon 話用某一個ac 問價點解可以咁仆街仲要平幾蚊笑死人咩cheap 到咁,問價已經夠cheap,平幾蚊賣仲撚cheap
你唔講都唔覺 媽啊好柒
而間野最中意抄serco
最憎尼間ig shop
講最賤嘅ig shop
第一名非佢莫屬
扮客問價係真係cheap 但呢間野真係唔抵幫 有6000幾follow仲係用緊批發圖 年中都賺唔小啦 一直都無本生利咁賺錢 賺到有錢開埋鋪 我問親佢有冇上身圖都係send韓國批發啲圖比我同埋佢啲款咪又係大路款 airyisland都大把款同佢一樣啦 咁佢係咪抄airyisland 間間ig shop宜家都係賣緊一樣既野架啦 佢比小小心機影下上身圖都好呀 完全唔覺得呢間垃圾有心做 幾平都唔會幫襯
其實時間都係成本 依家又有舖租
同埋見呢間都有自己影d相
開口埋口話人垃圾覺得你over左
Kikico啲人態度好差問多句都嫌你煩咁
但係上次我上去都幾nice可能無人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞