IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
揸正黎做 serco都好似有私人戶口
呢個post 唔鐘意既會想佢死
鐘意既即刻唔會咁正義
Hydrangea.co, atlazhk, vivee.hk, sshare.happiness, lazyfeb.official, dreamrooms.co, si.co_ 我大部份喺ig買嘅衫都喺呢幾間買,呢幾間店主都好好人
有冇其他人都有買過?
潮牌ok 啲韓國衫質地差又貴 買過兩件質地都唔好 唔會再買
呢間咪都係啲大路款
邊間
呢間試過海鮮價 唔推
7舊水去淘寶高檔野買都會好滿意
兩個youtuber 依家賺啲妹豬錢 賺到fatfat
無人識既brand同淘寶brand有乜分別
都係無人識 仲賣到咁貴
alo yoga出名喎
好多youtuber都有講 可能妳無睇開fitness嘢?
有條褲佢地賣成3百幾 其他ig shop都係2百幾 仲要live係咁話好平好平
咦我又係買左條褲 佢地賣成差唔多400
其他ig shop 250有找好肯定係同一款
見佢哋又係比私人戶口過數唔知開左公司末
肯定未 咁細個邊識呢啲
家陣個個都開shop
想講allforone個新model真係好唔掂
佢地有邊個model 係掂嘅咩
黑色頭髮齊陰個個都ok既

之前有人話另一個好唔掂個個
雖然唔係話靚但勉強望落都正常
可能我睇佢著上身係點多過睇佢個樣
但依家新個個我真心頂唔順 睇到佢啲法令紋連自己都老埋一份咁
啲model 係咪自己fd黎架咋 如果係都幾靠害 要啲fd出黎比人笑
借post推依間扮黃ig美容院黑店 weirdo beauty 麻煩大家幫幫手唔好再比佢呃妹豬
自稱良心美容院 黑心店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水被揭發後拒絕公開交代打算冷處理!
扮黃又玩小紅書介紹香港好去處叫班蝗落黎香港去佢美容院 聲稱反KOL洗腦式宣傳但又請一大班人幫做勢食水深課程隱藏式收費呃學生

https://amp.lihkg.com/thread/2219141/page/1
買左佢件自家製vol.6,覺得自己當初鬼掩眼
首先個質地真係好一般。洗完巢到連燙都唔想燙
個感覺真係好似MIC咁,無記錯賣$299?真係唔太值。
之後着上身,個腰位好奇怪
顯得個胸好似特別漲咁但又唔係好睇嘅個種豐滿

真係話知佢係到底抄定無抄人
結論都會係我真係好後悔買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞