IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike

好想知呢條女點解咁有錢?係葵芳賣衫賣到可以係中環租幾層舖,又搬新屋咁豪?
都好神奇,都係賣古着,中環3層起碼9萬租,加埋葵芳,計計埋埋廿萬一個月,即係食水好深
係人都知kiki.co個店主一直都抄𡁵ouat店主個style 一直有follow開一睇就知
一定唔開心 邊個俾人抄仲會開心
韓國衫有咩話抄唔抄 韓國製咩人都入得佢地兩公婆覺得自己紅咪話人

Del曬啲相以為可以扮無賣過呢
真係蠢定扮
抄OUAT抄到咁明顯,衫嘅做工結構似,最正連人哋店主個樣同Style都抄埋,唔好玩啦
兩小時前

同2019年12月

.
.
.
.
.
.
乜呢家抄人可以咁明目張膽嫁咩🤡
查過原來7萬幾蚊租咋(比想像中平好多,以為要幾十萬)
聽講男友係大水喉....
衫款妝容髮型髮色上面都講咗,只係想請教吓係咪得我一個覺得連影相風格都抄雖然OUAT啲衫唔算平,但靚料靚手工,再加埋啲相真係有心去外景影

kiki.co 新line

OUAT
就咁睇相版型做工差咁遠
請個設計師返嚟抄人地
賞蝶變成殺蝶:有冇人知香港地文青係咪大曬?
https://lih.kg/2216427

storeroom呢單有人知未?
希望大家關注下,好多條生命
兩件衫都差好遠下 咁連登係咪抄高登
真係學店主話齋 明眼人都睇得出
本身好鍾意ouat 買好多佢哋啲裙褲
睇得出人哋好有心機搵布試款整衫
佢哋有啲款仲要一日先車到幾條 完全係心血嘢

宜家一句唔該都冇就抄鳩咗人哋
仲要真係樣樣都抄足!!!好嘔心啊大佬
唔好同人講本地創作啊 人唔笑狗都吠
抄人你就有份 仲好意思大大聲宣傳
個款係一模一樣? 佢仲話係自己同韓國合作既款
接受唔到全件衫披哂口 一開始試上身係靚
但洗完竟然可以變左另一樣野完全接受唔到
佢賣淘寶衫起家架
賺左舊錢先轉賣日韓衫 幾識玩
不過唔知係咪真日韓 同埋都賣得幾貴下
抄得明顯到....
唔知點解同類型既衫舖鍾意30.menu同ouat
人地真係好有heart雖然我窮撚,未買過
真,之前去日本留意過有同款古著,呢間見到賣貴勁多,男友聽聞做律師係唔同d嘅
hi kiki.co店主
佢男朋友係律師 同埋條女屋企都係有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞