IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
直接開埋實體店真係好無恥
咁都咁多人去排隊
真係唔明點解仲有人會幫襯佢
又要抄人抄到出哂面
其實多唔多人知佢抄ouat架
明眼人一睇就知,仲要咁多人排
真心覺得唔多人知
應該仲有好多人覺得佢哋design好正好有sense
真係好嘔心攞人設計當係自己,啲𡃁妹仲買佢啲A貨
佢地好多有錢妹豬客
$900我唔好買Levi’s
900洗乜買佢啲嘢
可以話係同一種風格 但係啲款真係吾一樣咼
我都想知點解咁多人幫襯佢,抄款抄人哋店主風格,啲員工態度真係好差,hello你好byebye都無聽到,人哋入到去啲員工照㩒電話同大大聲吸塵其實又抄,入啲款又唔係靚,點解會咁多人排隊幫襯佢

支持上面位絲打專開個post討論 kiki.co 依位自以為ig界一姐
建議你去睇下人地ouat啲舊post先
抄人仲要咁臭串
冇錯!推俾多啲人睇呢個copycat既醜陋一面
護主都唔洗咁快衝出來
呢件背心款真喺周圍都見到 好似有間igshop 仲早出過ouat
唔洗衝出來喊,平時Kiki.co好興話人哋抄佢野,今次唔出來講,扮弱者無用喎

想問一下Kiki.co店主做人哋OUAT嘅翻版有咩感覺
唔好話周圍都見到,你哋當連登嘅人係盲㗎
原來呢個post唔比人哋持反向意見,講兩句唔岩聽就話人喺護主要成個世界淨喺得一種聲音嘅就係自己個ig story圍爐打飛機啦。

我見到,你見唔到,到底係你盲定喺我盲啊?究竟有冇讀書,知唔知盲既定義係睇到定睇唔到?返去小學重新讀過啦
自己入去睇吓係咪有咁嘅款啦
講服務態度點解會有人覺得OUAT服務態度好
兩個女人閪到乜咁 係live講仲會block客
寄錯寄漏係基本仲要唔好意思都無句
唔quote樓上
但樓上cap圖間shop 9月新出同ouat 4月出過背心差唔多

佢可能自己都呃埋覺得自己先係俾人抄嗰個
呢個po感覺好多OUAT圍來啲fd係到圍威喂
本身佢哋兩條女已經成日係自己account到叫春屌客
對kikico無好感因佢賣傳銷野 但更加憎OUAT
人哋回覆你就死雞撐飯蓋 到底個心胸有幾咁狹窄人哋有論點地去回覆你一句明明有錯嘅comments 你連半個point 都冇到底邊個死雞撐飯蓋你係咪真盲?
可能真係Ouat店主嚟呢,講到自己咁辛勞,話自己一日車得幾條裙。
利申 買過ouat啲野,條裙係咁跌膊,瘦啲真喺會甩左條裙出嚟之前買左個袋,用左1次個logo已經甩左雖然話就話日本布,啲手工差到甩左個logo幾百蚊好肉赤。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞