IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
睇完個story都好想上黎八掛下
咁做真係好狗仲要比人發現有啲柒
不過老實講佢入啲款係靚但都真係貴嘅
每次諗買唔買都要諗好耐
佢到依家仲賣緊淘寶耳環
但佢話連product名都抄
Allforone啲名唔似
注意!!ig店賣假名牌袋
https://lih.kg/2195321
Sr同littleone 啲風格差好遠喎
Cacmama都係淘寶?我見佢啲圖全部都係上身圖仲要喺屯門影
屯門影會點
咁咪即係佢應該冇偷圖掛?
邊個話佢偷圖
睇錯左上面個懶人包自膠 原來話佢賣淘寶貨
嘩呢間kindle bar又係抄其他IGshop
連條裙都係一樣 對鞋都好似係一樣價錢
點解好似咁多香港IG shop都係抄黎抄去
不過抄得最多一定係serco
你講緊嗰間本身都唔好得去邊啦。。
你講嗰間 咪又係溝淘寶貨
同埋見佢成日抄其他鋪

其他都係?見佢po啲款其實都好大眾 又平過其他 但係咪淘寶抄款咋 如果真係淘寶都有啲失望 因為幾鐘意呢間野
條裙係似一樣但對鞋望真啲好似唔同款喎?
平心而論黎黎去去都係個啲日韓style
分分鐘貨源根本都一樣嘅時候開咁多都唔知做乜春

不過老實講當係自己可以成本價買衫之餘有人夾運費仲可以有多個零用錢賺喎仲唔個個都開返個ig黎賣咩
特別係武肺大爆發之後開個啲
除非真係有咩出彩嘅位啦
其實好明顯都唔夠已經做左幾年個啲舖頭黎
起碼人地賣得貴又好、溝貨賣又好
點衰都會有熟客仔幫襯佢
平咩?我覺得佢開業冇耐就加咗價了 少貴 仲要冇實體舖
賣淘寶貨仲有呢間:
IG @cheungtomanhk
D圖全部都係淘寶度CAP,用圖片搜尋就知
黑白格仔嗰條好似唔一樣?
淘寶嗰條係無tag 拉鍊係後面
佢嗰條係有tag
啱啱見到有間都有賣 不過如果真係溝淘寶貨賣 點解唔直接用淘寶張圖呢兩間張圖都一樣 應該係韓國嗰邊入左大陸貨?
對鞋完全唔同喎 會唔會夾硬佐啲
係咪又係下面個間嘅店主上嚟吹奏自己
有冇人會睇佐2分鐘就記得有邊間ig shop曾經咁襯過咁po過 仲專登去cap番highlight嘅story
每個post都會起碼出現一次 但又唔係紅嘅舖
上幾個post仲見到有絲話佢見多人賣mark down左價啦 又有幾好啊佢
應該唔會係淘寶貨掛 如果有幾間都用同一張相 我唸?
Corner店主今次我撐你

哇 估唔到店主擺埋落highlight喎
想知邊間抄佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞