IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
究竟係佢哋淘寶
定係只係淘寶同其他網用咗一樣嘅圖呢
呢點值得討論喎
淘寶都係周圍偷人圖架啦
係呀 明明係佢最後嗰句講緊我係店主咁
然後又話我大反應
我真係店主 不如冷處理好過啦
我由頭到尾都冇講過bui1bui3唔係淘
只係覺得問題值得商榷
我見你啲嘢都要咁確實,咪同你講返我無實牙實齒「屈」你係店主囉,我話「睇嚟係」,即係有不確定性。見你明明咁着重字眼,但直接你話我「屈」你係,咪覺得你大反應到對號入座囉依家突然又改返話「講緊我係店主咁」,你都見到我只係估啦,何必衝出嚟話自己唔係
到底「睇嚟」呢兩個字有幾難明
我就覺得有殺錯無放過嘅
咁多間ig shop咁多選擇,隔離post連韓國貨源都搵曬出嚟,有啲款直情韓網都無,要直接搵韓批,既然係咁,點解我要冒險去買啲淘寶都搵到嘅款呢?

我見大家一直以嚟嘅討論都係咁嘅模式,如果大家想改下唔好咁武斷都得架
ig shop: 2mayroomm
拎台灣Queenshop 貨賣,圖都一樣

呢啲咪無本生利囉
不過如果佢講明係代購我又覺得無問題嘅
畢竟唔係個個都可以買夠免運費個門檻
無講明代購就唔同講法喇
成間都係賣淘寶貨 偷埋圖
仲要話可用黃色快遞852express
大部分係偷一間叫EGGKA嘅淘寶店

依間野之前見咁多好評話係韓國衫又唔算貴買左幾件試下點知d衫尼到有d係冇標籤冇寫韓國製
已經覺得中中地伏.不過算見有d都有寫made in kr
但洗兩次就wer曬,完全唔係佢口中所講質地有幾好
本身已經懷疑佢係賣淘寶,之後間野仲要柒L到cap完淘寶圖冇cut走淘寶個版面就咁放上網
唔只一件係咁,件衫連圖都用埋人地,冇得抵賴就算唔係全淘寶都一定係溝貨賣

佢d好評仲要個個讚質地好,一係自己打一係佢d客買開垃圾cls
個淘寶框
Lm
Lm
柒到
今鋪真係斷正
呢間我follow咗好彩未買
好彩睇到呢個post 先
最近係咪好興影成咁謝
齊來親親大自然?
Cornerc啲風格又開始同serco差不多
佢哋啲衫着/襯得好柒

唔評論樣 左邊以為佢得米三 咁都着得落
caption完全唔啦更 同年同差13cm有咩關係
828_shop.hk淘寶貨不了
好多mk famjj買
佢係咪炒咗左邊個女仔好耐冇見佢出現
明明喺Cornerc算係冇咩黑歷史又順眼嗰個
左邊真係唔得好趕客
借個位宣傳一下YouTube channel

希望大家可以支持下,無論啱唔啱睇

希望可以成為大家鐘意既既本地YouTuber

https://youtu.be/aOy6WIePD-k

另外關於個post topic 我都想拍下
可以定期整合完放上YouTube令更多人睇到好同壞既ig shop?

唔好屌太大力
樣衰唔啱客仔鍾意咪俾人炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞