IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
特登搵嚟睇吓究竟有幾核突
真係核突到送番3嚿水俾我都唔會用
啲料一睇就覺得係cheap嘢
仲cheap過淘寶幾廿蚊個啲
想知moonlight gangster
條顯瘦褲啲料都幾差下,好吉肉,洗左n次都係咁
又起粒粒,條橡筋又會打kick

之後又比佢啲圖呃左買basic tee(長袖),啲料又係吉吉地,對袖又冇彈性,著起好wear,伏到
好耐之前買過顯瘦褲
著過10次都冇就係屎忽嗰度爆哂纖維出嚟
勁差啲料但whatsapp客服投訴之後佢都換過新比我
成日買3am 唔知邊度可以買到嗰啲style嘅裙
但係佢啲v領ops好易爛
之前放電話入裙袋爆左線
泰國jj market有 其他地方就真係未見過
韓國衫嘅話 係gogosing同dejou啲貨
後悔咁遲先睇到呢個post,前幾日先係mor mor到買完野

係咪直接係淘寶以圖搜尋就得?少用淘寶呢啲功能
想問下有無絲打買過佢地鋪嘅衫 見到條裙幾靚不過要$278 又無講產地來源 驚係淘寶
唔想俾人賺既人自己每日花幾日鐘慢慢搵啦,post上黎奉旨要人幫你搵咁想點
之前買過都係韓國貨 不過mark up好高咁
買完去第二度見到買貴左$80
要格下價先買
新加入 唔知有冇講過elephant clouds
elephant clouds又係mark up勁多
夏季anf裙其他代購賣緊2xx 佢哋賣4xx
附圖
有無人知講邊間
唔覺得有邊間同佢相似喎佢張張相都係cap韓國圖 大把新開ig shop都係咁架啦 咪又係間間都無本生利
我都想知 不過都唔覺有邊間差唔多 但係問價真係好仆街
有無咁𠹌啱
W字頭果間可能等食花生了~~~9成走出嚟defen 啦BTW 問價真係好撚仆街,一律建議問價撚要B佢C
唔知邊個抄邊個
下用批發圖都好意思話人抄serco最出名嗰件咪白色泡泡袖外套同埋工人裙佢而家都入黎賣,咁係咪又係抄serco
佢d Post係偷韓國網購ge圖
D款又抄住airy island尼做
好低質 幾時收檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞