IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Kiki.co值得開一個Post去表揚佢哋嘅設計開係咩台好

呢個model個樣好古怪
有無人知studio bypurple 佢地所有野都勁似studio doe(台灣網紅小安間ig shop)我見前排小安po完某啲新款 佢哋隔日或者隔幾個鐘就即刻po一模一樣款嘅韓妹圖上story
最恐怖係連個價位都抄埋....
好似擺明係要同人競爭咁...
buysneakerslaa全部都係假鞋
大陸入貨
成個中國農民咁東施效顰
真心最嘔心係抄埋ouat店主個樣同style
睇到仲咁多人幫襯佢地,真係cls
一樣架 好似前兩年買咗喇 佢少少披口 無話甩線停唔到嘅 熨完嗰型都唔錯
潮流台
推到俾kiki.co店主見到
有無貴一倍
見到好似唔止一倍
日本連線就賣福袋款 人地5000yen一大袋,佢就5000yen up一件
佢兩公婆最叻話係人地抄佢
聽到kaki果把聲已經唔想睇佢live
最記得佢話好多ig shop都係抄佢哋去韓國入貨
又係你Pepe老公
到底你係conerc 定kikico店主
負皮係咪Kiki兩公婆呀
佢大仔岩岩出世果陣都重有follow佢地
覺得好唔簡單 咁後生又要養仔又要睇鋪
慢慢呢幾年佢兩公婆比人感覺好似愈黎愈唔知點咁
好似當自己係ig shop一姐咁,
人地做乜都話人地抄佢
同埋真係唔like kaki把聲,勁尖又煩又嘈
我睇完一次5分鐘live都冇就熄左
其實佢哋啱啱開店俾我感覺幾有heart,又要湊bb又要睇舖
但呢幾年真係覺得佢哋勁串,上親去買衫啲sales都黑面勁串 依度勁多絲打講過佢地啲服務態度差仲要食水太深
我都上過去一次
個staff唔打招呼都算 重要全程係度禁電話
真係當客人冇到咁款
大佬呀比人偷左野你都唔知啦全程連個客都冇望過
我到而家都好記得果個staff既樣
佢地抄ouat憑咩可以咁串
好想睇kiki.co店主係ig反擊呀係咪係到學中國玩淡化唔想人知佢抄ouat之前話俾人抄就起哂鋼咁
傳銷狗kikico
見絲打話佢抄另一間鋪
上ig睇兩個女仔妝扮由頭到尾一樣樣
倒模定孖生?
世界上另一個我
仲要無恥到開間同人一樣既shop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞