IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
反面但mormor個會員可以係onion到用既?
分開咗好耐啦 而家兩個會員唔可以通用
點解反面
成間舖一睇就知係淘寶仲自稱韓貨
咁我又唔知喎 但有時onion會喺ig對mormor單單打打
想問有無絲打幫襯過kindle.bar 咁平會唔會係假野

有冇人買過 snow_black_shop? 佢d貨唔似淘寶
應該唔係 因為見到另外有幾間$179

話說我諗住係呢間野買野,8月中定9月頭問佢,如果我想11月3號前有既話,我要幾多號入數比佢先趕到到貨。

佢話九月頭,好啦!咁我就九月頭即刻payme佢。然後去到10月21我問佢幾時到,佢覆我「yes wor」WTF?係唔記得左?我提下你都唔緊要呀,你唔好下下唔撚覆先得架?比完錢就唔係客?都算!我繼續等。但佢唔覆係想點?我等撚到幾時呀?你一早同我講趕唔到我唔撚搵你買啦,大撚把選擇呀,洗撚簡你「肥美」?

可能你地話人地都退左錢比你就算啦?要趕到貨就唔好代購啦。但問題係佢唔覆我,下下要我催,算點?小錢唔係錢呀?成日唔覆就係ig story話好忙,比小小時間店主?你啲時間就係時間,客既時間就唔係時間?

同埋,自己handle唔到就唔好做呀嘛⋯無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦。

勸諭大家搵佢買野真係唔趕先好搵佢,費時晒時間!等得耐唔係問題,但係至少都比個交代人呀嘛,得佢先知個行蹤係點,都只可以問佢,唔係仲可以點做?
真係唔會再有下次!

呻完

Voyagegoods
Del comment好肉酸
係日本買過兩頂kangol 100% wool 都要400 up
依頂都唔係wool
唔好無料扮四條
不嬲wool都貴好多,而且日版係貴過美版好多
咩態度呀佢 收錢就拿拿聲
係咪想扮嗰啲日式英文
Sor 無放大黎睇
睇美版官網減緊價usd$33 不過係有織紋款

唔知有冇絲打喺呢間買過 最近第一次喺呢間買咗條褲 收貨見到個tag係淘寶貨 唔知佢副線啲韓國衫係咪真係韓國貨 佢有得揀852express 但係淘寶貨真係接受唔到
Shit仲打算買
佢成日sell自己韓國入貨架wor

13Liangpin 一見到就覺得係拼音跟手上網照字search真係俾我搵到係淘寶貨
你都提早兩個月入數
按道理佢唔算幫你急訂
戥你慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞