IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
好cheap ..
咪撚就係!仲要唔記得想點
真係好撚慘⋯貨又無,又訂唔切
有啲ig成日持住自己係小店 冇開實舖
淨係做preorder嗰啲就覺得自己好巴閉
仲巴閉過啲客人 成日話自己係良心 但係就係因為佢係細舖 所以佢平咗同送野俾你都會畀說話你聽
有啲係平過岀面 但有啲一樣貴過岀面 根本係賺錢為先 唔理你收唔收到貨 最緊要我收到錢 所以佢會乜都話自己有 等你落訂過數 你幾時收到貨係你嘅事 反正我唔會退錢 因為佢小店 你就咩都要忍
一個月買三件衫 嗰陣實牙實齒答我兩個禮拜會有 到依家一件都未有 仲有一件直頭買都未買 真係O撚咗嘴 但係死都唔肯退錢 因為佢話我三件都係過咗preorder先訂所以係耐啲 但買既時候又冇講 又答到我兩星期到
所以我叫佢退翻錢係唔合理?
佢ig info box講到明預訂不設退款
我依家好on9等咗成個月冇得退要硬食
但係又好嬲
明明其他舖有時preorder訂唔到都會退訂
但呢間聲稱自己係良心 preorder cut咗單 你唔問 佢唔會講
等你on99入錢畀佢 之後等到差唔多到貨你再問 先同你講冇買到
依家佢仲寫到明不設退款 我真係得個嬲字咩都做唔到 都唔知要等到幾時 依家都等到唔想著啦 屌
不過而家上網買嘢好多都冇得退錢
講起退錢 早排我朋友喺間唔出名嘅ig shop
買咗條裙嚟到發現色差好大 (白色變米色)
同店主講 佢竟然退錢 態度勁好 好神奇

事關我以前買過三媽 啲色差好離譜
我同佢講 佢竟然話返我冇睇佢哋啲圖
心諗 我點知你啲衫p圖p得咁大....
自此以後都冇再幫襯三媽
三媽不了
佢哋啲衫真係好柒 扮日系
支持開名
補番間偽黃店先 唔好中伏啦

[懐疑偽黃店] IG shop @nevertoolate.nvtl 賣淘寶貨 聲稱屬於香港人的黃金週?
https://lih.kg/1996102
Little.breezes成日去gu啲試身室影自己鋪頭衫褲上身圖/ootd係咩玩法
Little.breezee**
冇貨都冇得退錢係咩道理?
真接開佢名啦
唔係佢哋以為冇人知就會keep住咁呃人
擺良心兩個字出黎呃飯食仲黑人憎
開咗名啦 到依家都未有貨
我都唔好意思再問幾時到
我同佢理論 佢話佢一定冇得退錢 一係幫我放翻岀去
咁佢放翻岀去都有得收翻啲錢 依家退翻俾我先唔得咩?
佢仲惡過我 佢答我 1要貨 2幫我放
真係痴孖筋 上個月19號到依家未有
開多次名啦
幫你放翻出去嘅意思係要等佢到貨先再幫你放?
咁幾時先有貨
有冇絲係依間買過
依排成日見到佢啲廣告
係唔係真係韓國入貨?
見啲款幾少見又唔貴
淘寶貨
之前嘅Post有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞