IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
一直都覺得尾二張圖右二嗰個女仔好樣衰
次次碌到allforone見到呢條女都即刻唔想再睇落去
笑到我,點樣洗到咁,用手洗定機洗?
無人話岩呀 洗唔洗逐間要佢哋出黎回應
個個好似你地咁得閒咩
店主出現回應了
果個好似店主黎

依2件都係韓國見到有依隻款 改個色又話自家設計
之前以為我自己多疑 上黎睇先知原來基本上間間IG SHOP 不論係大SHOP or 小店 所謂嘅自家製都係咁樣 左抄右抄。。。
仲要幾間我都有幫襯過
Allforone單嘢真係要推到佢覆唯止
我就覺得平時賣乜style個啲比人話抄就見人見智
但係而啲直情係90%一樣 因為改左短袖
咁樣都覺得冇問題?
好唔好意思叫自家製啊on9
神枱跌落黎
佢做得而啲嘢 預左
但係allforone件自家製已經5月份出咗,有無人揾到日本個件幾時出
廢事好似之前咁 追擊完佢但係點知誤會咗
搞清楚件事好啲 費事又跟車太貼
其實係咪香港風氣嚟
之前余文樂嗰個牛屎仔 出個自家品牌都係俾人話抄人哋d牌子

連明星都要抄人哋 好心俾少少錢出嚟請designer
有絲打po過佢上年賣韓國貨係同一款既長袖
可以碌上去望下
不過韓國同日本都好似抄嚟抄去
都絕對唔會係allforone自家製
有啲留負皮嘅係店主打手?
不嬲都覺得好多ig shop都係咁
不過估唔到做得大型d嘅ig shop 好似airyisland kiki.co 原來都係咁
我仲成日喺佢哋度買嘢
問allforone 個店主,design點解同日本一樣樣就唔覆~
問價就即覆

抄都唔好咁明目張膽啦alllforone
剩係改個袖
無料就賣返韓國衫算啦學咩人出自家製
左抄右抄
比人篤爆又唔認真係好樣衰
一講allforone就有2個負皮
而家ig shop興bid衫?

原價$4xx 起bid$150 假設冇人bid 即係$150都有賺 但平時賣$4xx

我都係之前成日喺依幾間買
推到依啲大型 IG SHOP 覆!!
咩玩法 bid衫
原價食水咁深無人買 咪要賤賣
但又成日話自己啲客包晒色 好多生意
原來有人同我買同一款 airyisland又係抄
不過個人覺得個款幾好睇 所以算數喇
香港間間IGshop都係咁 抄下又改啲 屌點知呢件改都唔改
出多隻色就扮自己設計
真係會有人bid咩
極度好奇啲批發知唔知d衫俾人改tag
本身想買 好彩姐
有冇人睇左airy story
佢哋應該有mon post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞