IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
呢排都開始迷啲中古袋
唔係好識 日本vintage網係咪基本上都可靠?

見香港多左唔少ig shop 賣中古野
感覺唔太信得過
唔知有無咩介紹
但其實一日唔俾錢一日都未叫落左單
個店主見到佢唔覆 都仲訂埋佢件貨
某程度上佢自己都有責任
有冇絲打可以幫我fc下呢間ig shop係咪賣淘寶貨 因為佢好多都係上身圖 唔係好肯定

有無人係呢到買過衫又一間賣淘寶野高價賣~
Model又唔掂,膊頭橫又無腰 完全著唔出件衫既cutting,賣淘寶野好心就搵個身材好小小既model喇...邊有說服力

唔用自己model 都算,扮賣韓國衫,但係用淘實相臨時演員都係演員

不過,都係用返淘寶相算啦,起碼有cutting睇下,可以FF下
絲打我都差啲係間賣淘寶貨既ig shop買野
見佢啲款有少少特別 唔似韓國代購啲大路貨
但係臨ig direct佢個陣突然想放上淘寶scan
我唔肯定係同一件 因為佢地好醒目
用自己做model 好少show件衫既細節位
但係啲size同顏色係一模一樣
好彩scan一scan 如果唔係買左件淘寶衫返黎
係舊半至兩舊水
雖然話手作無價 但都唔係咁玩
可能佢有4k followers撐?
唔加密了 俾佢啲傻閪寶寶睇下
Model又柒
啲中古代都係 其實上日本網都買到
ig shop又唔知真假
又mark up到好貴
個店主好on9 人地又唔係唔覆仲要公審人
賣淘寶貨都好意思公審人
serco有類似嘅A字短褲
見過某間shop有類似嘅 唔開名
想知tg我 費事又俾人話係店主 appleis97
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞