IG SHOP討論區(7)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
唔開心 有幫襯下
童之真係勁西跟住開live就係度扮曬nice咁
呢條間ig shop應該代購姐
但Allforme係表明自家制
一模一樣咁濟wo
唔怪之得同coco姐做到朋友啦
Allforone真係幾嘔心下佢地賣個啲自家製根本都係抄返黎
呢條係佢地上年嘅韓國貨 話好多客買

今年就自己出 將長䄂變成冇䄂就可以當自家製出cutting都冇變
香港啲鋪頭係咪剩係識抄襲?aoki yuri我follow咗幾年,見到香港呢間嘢整到一模一樣
尊重吓人哋嘅創意啦屌你老母
其實而家啲自家製係同廠改個tag就算係
但我expect自家製係佢哋自己design 再搵廠整
你地班人真係好撚酸 ouat kikico allforone 全部都有幫襯,靚咪買囉屌 你去台灣d網店 有d款都似啦 唔通間間都互屌咩
何謂一模一樣 個領同手袖都唔撚同喎
呢到係咁架啦
我都想上嚟八下有咩舖頭賣淘寶貨避下

但我就唔認同靚就買
誠信都好緊要
好似kikico咁臭朵我就不了
又溝貨又換tag 賣大陸貨扮日韓貨
又成日公審人

但係風格似我覺得無問題囉
好似上面咁講到兩間嘢九成似我覺得誇張左

仲有allforone條自家製好明顯照抄
改左隻袖就算
你覺得咁都無問題咪買囉
我就覺得偷人嘢當自己好無品
你講得岩呀 我覺得無問題所以我買
同樣你覺得有問題咪唔買

講真抄款做自家製都唔係 1間 2間既事啦
之前買過airyjournal 件自家制衫
先發現第二間igshop 有賣 原來韓貨黎
咁多人咁做又唔代表啱嘅
原來尼間咁垃圾
Dm店主 己讀不回
啲大shop 就係咁 十問九唔應
所以有時寧願幫襯啲舖頭仔 啲店主好傾好多
價錢仲靚仔好多 冇上身圖 得批發圖差少少之外
班護主犬咁撚中意負皮
不如上水講下為你認為俾人老屈嘅店家有幾慘
好撚柒似
劉明睇護主犬護航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞