[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (63) 新手代開Post.

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
等到全世界換曬機可能就有
xpro3 水貨價跌穿一皮
有冇巴打用peak design slide/slide lite?
想問下x-t4其實係咪lite版都夠?
見佢地負重都係90kg
其實除左條帶粗幼之外仲有咩分別?
我睇d review正常一部無反機+鏡
用lite版係冇問題
係邊度買
仲等緊xt4 水跌穿一皮
考慮緊買xpro2定Pro3 依家用緊xe3 好鐘意rf嗰種feel
唔洗諗㗎wor你接受到個mon咪xpro3
但兩部機用唔同嘅感光元件,對焦速度有分別
支50230跌撚爛左,未過保,拎去整定買新好
好撚想買23or35既1.4,但係又凝住佢會出mkii
依家出街影相用住1680先,懶人攝影
玩開手動多 所以問題應該不大
耐冇睇價錢,依家出面水貨要15XXCLS
有無師兄 用Samyang枝12mmf2 黎影星? 銀河加地景會唔會出現唔夠wide既情況? 手頭上得枝18-55 影完完全唔夠wide 想買枝玩下
想問下xt3 個evf/screen 郁得快嘅時候係咪會有啲lag?
Xt100到到都冇貨
利申新手
師兄,邊間咁抵?

我都猶豫緊入xpro2定xpro3,唔知點揀
買部二手xt20仲好
btw,xpro2同xpro3個ovf magnification係咪有唔同? 上網睇pro3係無左pro2個dual magnification,即係用長過50mm鏡頭個白框係咪會好細
用緊xt4+lite
幼帶完全夠用
依家開心使用中
200呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞