【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
今晚煮咩好,成日都要諗煮咩..

煎雞扒 炒椰菜

cabbage 你唔覺好大陣味? 買左次無再買過

最鍾意用黎整大阪燒
6月中開始返intern而家都未揾到地方住

咩區

搵屋易過搵工啦
起碼你係比錢果個

煎雞扒 炒椰菜

cabbage 你唔覺好大陣味? 買左次無再買過

最鍾意用黎整大阪燒

recipe thx

成波之路以前有個recipe我覺得ok
不過我會用mix好左既日本大阪燒粉

http://www.youtube.com/watch?v=n_itPcyqgak
6月中開始返intern而家都未揾到地方住

返咩intern?
btw雞巴打又要準備開新post

見親你名都肚餓
想食滑蛋豬扒飯

見親你名都肚餓
想食滑蛋豬扒飯

sor
自己好鍾意食滑蛋雞/豬扒飯
放工返屋企整都好方便
再唔係去eat tokyo食個大大碟既都仲得
有次食到我反肚都幾乎食唔哂
大家收到P60未

月頭收左

利申:part time

番咩PT

今日岩岩收左

寄屋企定公司?

叫你自己上網下載

我公司連糧單一齊派嫁喎

我都係連糧單。謝主隆恩啊真係minimum wage升左幾p, £7.0x per hour
大家收到P60未

月頭收左

利申:part time

番咩PT

今日岩岩收左

寄屋企定公司?

叫你自己上網下載

我公司連糧單一齊派嫁喎

我都係連糧單。謝主隆恩啊真係minimum wage升左幾p, £7.0x per hour

如果有用自己車出trip,公司俾少過45p per mile 可以claim tax refund. 上年business mile 行左6k應該可以claim返幾百

番咩PT

今日岩岩收左

寄屋企定公司?

叫你自己上網下載

我公司連糧單一齊派嫁喎

如果有用自己車出trip,公司俾少過45p per mile 可以claim tax refund. 上年business mile 行左6k應該可以claim返幾百

屌呀
我claim得40
而家先知
而家先claim會唔會太遲

番咩PT

今日岩岩收左

寄屋企定公司?

叫你自己上網下載

我公司連糧單一齊派嫁喎

屌呀
我claim得40
而家先知
而家先claim會唔會太遲

唔會,可以back track 幾年都冇問題

巴打 我係你高登Po留左言
心諗你咁耐都唔應機

原來去左連登

果度冇人應我,呢到幾日一個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞