【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

通常黎到英國肥十磅走唔甩

我係amazon買左日本隻減肥素酵 起碼keep住48唔好再肥
我頂唔順個肚腩

肯定英國凍得濟 自然生左個肚腩出黎保曖

我好掛住我d露腰衫啊 有得睇冇得著

我日日頸巾跟身,無啦啦凍左咁多真係玩死人

最慘係我呢d返shift 晏晝10幾度著件薄褸 夜晚收工就仆街

拎多件係常識

我通常教我時間 出餐廳上車 落車過對面馬路上車 落車行5分鐘返到
都唔會凍死既

我係唔鐘意hk 先走, 貪得意咩所有野都食自己

曼城 我對歐洲一向無咩興趣.. 唔識睇博物館同建築加治安差印象唔好.. 雖然都唔中意香港。不過我諗全世界都無最好既地方只有最岩自己既地方、希望大家都搵到

manchester巴
man治安好差?

Man okay 呀 我話歐洲治安差

通常黎到英國肥十磅走唔甩

我係amazon買左日本隻減肥素酵 起碼keep住48唔好再肥
我頂唔順個肚腩

英國就唔驚啦,個個都有啲肉地,好似係香港女仔太過瘦

我d同事都話我睇落好skinny同埋有少少belly先靚
但係我唔要啊
還我42

42 太輕 幾高先絲打?

嘩嘩嘩 唔可以咁瘦 50 it's ok

我純粹唔想要個肚腩

我頂唔順個肚腩

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

薯仔/chips真係肥到仆街
但係我staff meal得pizza/pasta/chicken wrap揀
全部都好肥

唔怪得
我homecook
最肥咪d margarine 同有時口痕買sausages

我一個星期通常3-4日食staff meal
其餘home cook
自己唔食都要餵條仔既 佢disable黎 寧願餓死都唔會郁手
不過我肥在我好中意cheese

認真 黎左之後我更加堅定留係度
香港係一個好好既travel city 但長居 不了

我都想知

唔睇波sorry
老豆老母俾左本BC我, 所以想黎UK試下
LONDON太貴, 諗緊manchester會唔會好d....
巴打住係man?

唔好咁, 各有前恩莫羨人, 上面好似有個SIS 21?
如果可以用本BC 同你調轉年紀
我即同你換

我都想知

唔睇波sorry
老豆老母俾左本BC我, 所以想黎UK試下
LONDON太貴, 諗緊manchester會唔會好d....
巴打住係man?

唔好咁, 各有前恩莫羨人, 上面好似有個SIS 21?
如果可以用本BC 同你調轉年紀
我即同你換

Come on
2點了,各位早抖
聽日去食Sunday Roast
2點了,各位早抖

Roast 食好多都一般

無嘢做去pub食順便飲下酒睇下波
2點了,各位早抖

boarding house 食足四年

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

但係我staff meal得pizza/pasta/chicken wrap揀
全部都好肥

唔怪得
我homecook

其餘home cook
自己唔食都要餵條仔既 佢disable黎 寧願餓死都唔會郁手

Cheesy chips唔講得笑

成日staff meal食cheesy garlic bread
然後入廚房叫佢加料 有幾多落幾多
2點了,各位早抖

聽曰要serve sunday roast啊
D碟又大又重

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

全部都好肥

唔怪得
我homecook

其餘home cook

佢會唔會洗碗?

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

全部都好肥

唔怪得
我homecook

其餘home cook

佢會唔會洗碗?

唔會 你當佢係一個冇手冇腳既廢人就ok
2點了,各位早抖

boarding house 食足四年

食足7年
Jamie Oliver 係食屎狗,搞咩無鹽煮食,咩健康食物

食咩可以肥

薯仔?

食意粉多

全部都好肥

唔怪得
我homecook

其餘home cook

佢會唔會洗碗?

唔會 你當佢係一個冇手冇腳既廢人就ok

wtf.. 工人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞