【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係喎係咪星期四飲酒?戲劇絲呢?
馬拉松好撚多人呀屌

出街唔好上高登la

掛住你地呀嘛

好耐未打過咁多中文字/上咁多高登

上星期出左好多日街今星期休息有d唔慣

落去跑下馬拉松

you trying to get me killed
跑好悶,游水好玩d

去Olympic Park 果個扮下菲比斯
https://holland.pk/xseo7abw

有冇倫敦巴絲?

圖都唔識貼

好似有一大堆london人係度

滑蛋兄響london嗎

我都係呀

得閒飲杯野 依家去揾野食 封晒路好似去倒數咁 行到成隻狗咁

sure la
雞巴打好似話約緊london飲野
巴打你做緊邊行?
馬拉松好撚多人呀屌

出街唔好上高登la

掛住你地呀嘛

落去跑下馬拉松

跑好悶,游水好玩d

我都諗住遲D去果度游下

依幾日無見佢上水

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

依幾日無見佢上水

咦定我get錯 sorry

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

你之前叫咩?
馬拉松好撚多人呀屌

出街唔好上高登la

掛住你地呀嘛

連登

你係ldn? student or working?

我學生,落ldn玩咋

有冇倫敦巴絲?

圖都唔識貼

滑蛋兄響london嗎

我都係呀

sure la
巴打你做緊邊行?

我讀緊書,想睇下工作既野所以入黎咋

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

係london既巴絲打就出得黎啦
等其他人蒲頭先

有冇倫敦巴絲?

圖都唔識貼

滑蛋兄響london嗎

我都係呀

sure la
巴打你做緊邊行?

讀緊咩呀

有冇倫敦巴絲?

圖都唔識貼

滑蛋兄響london嗎

我都係呀

sure la
巴打你做緊邊行?

讀緊咩呀

唔知揾乜pt 好

有冇倫敦巴絲?

圖都唔識貼

滑蛋兄響london嗎

我都係呀

sure la
巴打你做緊邊行?

讀緊咩呀

唔知揾乜pt 好

依度個個都咁多才多藝

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

thirsty thursday 丫ma
終於有野食!!
sunday roast

馬拉松好撚多人呀屌

出街唔好上高登la

掛住你地呀嘛

落去跑下馬拉松

跑好悶,游水好玩d

我都諗住遲D去果度游下

好似好撚長咁

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

星期五啦咁就

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

星期五啦咁就

我下次join
今個禮拜五唔得

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

星期五啦咁就

我下次join
今個禮拜五唔得

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

thirsty thursday 丫ma

大佬幾時嚟探我

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

有冇睇a play that went wrong
聽講好笑?

想睇, Peter Pan that goes wrong 都同一個production喎
下星期睇women in black
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞