【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我係美國grad, 都想去英國試下
初步諗緊manchester
有冇人住manchester講下當地生活? or even 搵緊人夾租?
老老豆豆唔明點解大家咁想永遠居英,我有tier 2 要做滿5 年都唔難但無諗過留一世,好想返香港。呢到唔係想像中咁好,但當然都有人真係好鐘意.. 大家查清楚先決定黎做野呀,係就係好多朋友會羨慕,但人生係你自己既,好多人係黎到唔鐘意但要面扮曬野。黎之前想問咩盡情問啦,都有好多其他國家可以簡

認真 黎左之後我更加堅定留係度
香港係一個好好既travel city 但長居 不了

搬la

有條仔lung住啊 我唔想黎到英國都LD
老老豆豆唔明點解大家咁想永遠居英,我有tier 2 要做滿5 年都唔難但無諗過留一世,好想返香港。呢到唔係想像中咁好,但當然都有人真係好鐘意.. 大家查清楚先決定黎做野呀,係就係好多朋友會羨慕,但人生係你自己既,好多人係黎到唔鐘意但要面扮曬野。黎之前想問咩盡情問啦,都有好多其他國家可以簡

我都想知

我都想知

如果有居留 我地應該會搬去獌
我遲d打我知既man資訊 就訓 聽日返12

我都想知

Facebook 有個個英國在職group 可以睇下

我都想知

我有入好多英國gp 基本上冇乜用
最有用係香港人在英國 成日都有人post邊間超市特價

死啦 21歲就咁師奶

我都想知

唔睇波sorry
老豆老母俾左本BC我, 所以想黎UK試下
LONDON太貴, 諗緊manchester會唔會好d....
巴打住係man?

我都想知

link or keywords?

英國年輕在職香港人

肯出post應該就會有人答到你問題

我都想知

如果有居留 我地應該會搬去獌
我遲d打我知既man資訊 就訓 聽日返12

我都係床度
我懷疑作病

轉天氣好易病 我上星期都差d奶野 take care
岩岩卸完妝沖完涼 吹埋頭就訓
聽日又10點鐘以上

我都想知

唔睇波sorry
老豆老母俾左本BC我, 所以想黎UK試下
LONDON太貴, 諗緊manchester會唔會好d....
巴打住係man?

我都想知

我有入好多英國gp 基本上冇乜用
最有用係香港人在英國 成日都有人post邊間超市特價

死啦 21歲就咁師奶

遲啲join sainsabury first time order -£18 好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞