【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係喎係咪星期四飲酒?戲劇絲呢?

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

星期五啦咁就

我下次join
今個禮拜五唔得

sor今個星期好忙 下次
今日有傅仔睇
夜啲國家打吡

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

thirsty thursday 丫ma

大佬幾時嚟探我

大佬可唔可以唔好大佬前大佬後
我等你番cardiff

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

有冇睇a play that went wrong
聽講好笑?

想睇, Peter Pan that goes wrong 都同一個production喎
下星期睇women in black

women in black咩黎

Woman 先啱
恐怖劇嚟

thewomaninblack.com/reviews

星期四好令人卻步
五仲要返工喎

我估你搵緊我,改咗名

聽講好笑?

想睇, Peter Pan that goes wrong 都同一個production喎

Woman 先啱
恐怖劇嚟

http://thewomaninblack.com/reviews

係咪daniel redcliffe拍過一套戲

http://www.oldvictheatre.com/whats-on/2017/rosencrantz-and-guildenstern/

你講呢套?
今日有傅仔睇
夜啲國家打吡

有咩國家打毗
今日有傅仔睇
夜啲國家打吡

有咩國家打毗

巴皇
有CEng
就咁拎working visa去英國搵唔搵到工?
有CEng

好多工請CEng人

不過搞番岩個次序先
有工有offer先有visa

聽講好笑?

Woman 先啱
恐怖劇嚟

http://thewomaninblack.com/reviews

係咪daniel redcliffe拍過一套戲

http://www.oldvictheatre.com/whats-on/2017/rosencrantz-and-guildenstern/

你講呢套?

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Woman_in_Black_(2012_film)

未睇過呀,朋友推介話堅恐怖,鍾意恐怖片
有CEng

好多工請CEng人

不過搞番岩個次序先

英國係咪冇人睇CEng
有CEng

好多工請CEng人

不過搞番岩個次序先

英國係咪冇人睇CEng

大把
隨手search building
都有話要chartered/progressing
係呢一範真係睇得好重

行外engine啦喎
蘇蘇晒銀時撚係英國係咪無可能搵到tier2工

上年去左轉scotland 覺得個度啲生活 文化好岩自己 好想過去長住
有CEng

好多工請CEng人

不過搞番岩個次序先

英國係咪冇人睇CEng

大把
係呢一範真係睇得好重

行外engine啦喎

其實移唔移民到
蘇蘇晒銀時撚係英國係咪無可能搵到tier2工

上年去左轉scotland 覺得個度啲生活 文化好岩自己 好想過去長住

有巴打讀
你等佢答
有CEng

好多工請CEng人

不過搞番岩個次序先

英國係咪冇人睇CEng

大把
係呢一範真係睇得好重

行外engine啦喎

其實移唔移民到

你CEng
人工點都30k+起跳一定走唔甩
而家個條件 五年35k就可以

不過今日唔知聽日事
我24個鐘冇食過野
就餓死

我24個鐘冇食過野
就餓死

咁耐都唔食野你玩famine?
btw是咪員工餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞