【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
1日一個post 不是夢

我冇試過覆一個post覆得咁密
好想開個wtsapp gp 我wtsapp靜左好耐

Telegram 都得

Telegram 都得

唔啦 tg好多gp 好多厹
覆唔切

唔睇波sorry
老豆老母俾左本BC我, 所以想黎UK試下
LONDON太貴, 諗緊manchester會唔會好d....
巴打住係man?

唔好咁, 各有前恩莫羨人, 上面好似有個SIS 21?
如果可以用本BC 同你調轉年紀
我即同你換

Come on

世界上任何地方都總有方法去到, 惟獨18歲既時光我永遠番唔到去
人愈大, 每當諗起呢樣野, 就愈悲傷

唔好咁悲,向前看啦

Telegram 都得

覆唔切

等你開個group

Telegram 都得

覆唔切

等你開個group

唔啦 有巴打唁想開 驚變小圈子

Telegram 都得

覆唔切

等你開個group

唔啦 有巴打唁想開 驚變小圈子

開啦 依家已經小圈子緊啦
想去英國working holiday, 有咩工啱女仔做?
有冇巴絲有工介紹

你本身自己咩background ?
讀緊書做緊野做緊邊行?

冇睇電話一日
差啲搵唔返自己個post
大學畢業,一直係幼稚園做
有冇巴絲有工介紹

Chinese take away 前台聽下電話咁

Call center ,好做!人工都唔錯
利申做緊

係?等我又試下
有冇巴絲有工介紹

Chinese take away 前台聽下電話咁

Call center ,好做!人工都唔錯
利申做緊

有冇20k?

15底連佣金有20以上

有d性趣添
之前以為係cold call狗唔敢apply

我做B2B, office hour 五天

巴打係倫敦?
就暑假 學生揾乜pt 做好
就暑假 學生揾乜pt 做好

咩科
我嗰度其實好多客知邊度係香港
一講到is part of china now
我只會答thats a shame

試過同個同事嘈身份認同
不過忙緊晏d打

我d同事唔會同我嘈呢d

真係無意思,快手拎本真英國護照好過
香港人年年都投民主黨想獨立真係發夢

而家都係等緊五年拎passport

how many more

岩岩拎Tier 2

https://www.facebook.com/workingholidayinGlasgow/photos/a.1703374386555980.1073741828.1699080820318670/2086908601535888/?type=3&theater
T5 轉T2 參考下(呢個例子好慘⋯⋯比我應該灰爆左)
但真係好想留低既話諗清楚準備好裝備自己先嚟啦

岩岩拎Tier 2

https://www.facebook.com/workingholidayinGlasgow/photos/a.1703374386555980.1073741828.1699080820318670/2086908601535888/?type=3&theater

條Facebook link得淡笑
我嗰度其實好多客知邊度係香港
一講到is part of china now
我只會答thats a shame

試過同個同事嘈身份認同
不過忙緊晏d打

我d同事唔會同我嘈呢d

岩岩拎Tier 2

岩岩拎Tier 2

T5 -> T2 成功例子
睇先睇到個financial times既post,人做associate我做associate,人工低人平均15k
睇先睇到個financial times既post,人做associate我做associate,人工低人平均15k

轉公

轉工

岩岩拎Tier 2

T5 -> T2 成功例子

可否分享下?
痴咩線
唔洗返工反而個post推得仲快
一晚就去左一半
痴咩線
唔洗返工反而個post推得仲快
一晚就去左一半

個個都夜鬼黎
我十點鐘 個人自動熄機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞