【英國】英國工作討論區 II

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
雞, 我一入黎己經39頁, 你係tier2做野or tier 4?

Hi,

?

??? 點解無啦啦變咗
雞, 我一入黎己經39頁, 你係tier2做野or tier 4?

Hi,

人生贏家

人生贏家就唔會打份垃圾工啦
見身邊好多人都有父幹,淨係Uni 條數都有排還
拎Tier 2, 岩岩開始返工兩星期

做邊行呀ching

法律界
London

what field?

住hk之後覺得major city好辛苦, 去camden 睇show 坐tube 好有係hk ge feel, 個人自動燥底

普通office
平時鍾意睇小型話劇
第一次留名
WH,Cambridge 打工,有冇人響呢頭做嘢?
一個人平時放假好悶

Hi,

人生贏家

巴打之前邊間U Grad?

Hi,

做邊行呀ching

法律界

做邊行呀ching

法律界

個個都專業人士

做邊行呀ching

法律界

個個都專業人士

你咪又係
仲威la, 10 year route都玩埋

Chartership?
We don't support our employee on this
U gota do this ur self

Hi,

人生贏家

巴打之前邊間U Grad?

新帖留名

做邊行呀巴打

做返工程
而家日日悶到爆,relocation 搬左去第個city,一個friend都無
而家日日悶到爆,relocation 搬左去第個city,一個friend都無

去咗邊?
六月搬倫敦做住某廣告公司兼職
利申 英國pg畢業
冇咩信心拎到visa
諗緊申請wh定係去加拿大算數
留名 巴絲weekend通常有咩做
利申 英國pg畢業
冇咩信心拎到visa

做住搵都好吖 why Canada?
利申 英國pg畢業
冇咩信心拎到visa

做住搵都好吖 why Canada?

我果個行業加拿大發展得比英國好
工作機會多 而且灰北克省拎簽證同移民都較易

英國要t2 連簽五年先可以申請PR
實在冇咩信心,太多變數

Hi,

人生贏家

除左馬壯之外, 都唔太知其他人tier 幾

垃圾t5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞